Lördag eftermiddag

Hello!
Sitter just nu på mitt jobb och har just ätit upp min mat som bestod av kebabwook, gott! Har ca 25 minuter kvar av rasten så av dessa minuter ska jag väl läsa lite i skvaller tidningar och bara ta det lugnt innan stressen börjar flodas på ICA.

Ikväll blir det lugnt hemma hos oss. Daniel kommer och hämtar mig sen när jag slutar klockan 18.00, vet ni? Jag längtar! Hehe. Men nu är det slutskrivet för stunden så bloggar jag mer när jag kommer hem. Hoppas ni hade en toppen fredag igår! Min jobbkväll var näst intill skit! Mer om det ikväll!

En utomlandsresa i början av april tillsammans med min vän Hanna?

Hej! Hoppas ni har haft en fin dag. Himla fint väder ute idag! Man blir ju alldeles toklycklig. Jag fick massor av vårkänslor! Jag sitter just nu på jobbet och äter läkerol-salvia som det vore godis. Mums vad gott!

Vill ni veta en rolig sak? Hanna och jag har börjat fundera på en utomlandsresa nu i början av April. Helt galet! NU i April! En månad kvar isånnafall. Blir väl en klassisk sista minuten om vi inte beställer snart. Men skulle verkligen sista skönt med en veckas semester med sol och bad. Kollade lite resor till Gran Canaria. hur bra på en skala ifrån 1 till 10?

Jag slutar klockan 22.15, så då går jag direkt upp till tåget som ligger nästan brevid mitt jobb och möter Daniel.

Nej, nu ska jag äta läkerol som det vore godis. Adjöken!


Fredag!

Godmorgon bloggen! Gick upp nu ifrån sängen klockan 10, men jag har suttit och läst lite bloggar sålänge. Jag behöver tips på nya bloggar som jag kan följa. Man måste ju förnya sig litegranna iallafall.

Nej, det blir ett kort inlägg nu, måste äta något sorts frukost. Vi hörs efter frukosten

Denna unga dam är stor i mun..

Alltså, denna tjej är helt bakom fötet, om inte mer! Hon skriver inte ens en ren svenska utan någon blandning mellan "blatte"svenska och "fjortis"svenska. Hon tror sig större än alla andra och klankar gärna mer eller mindre ner på människor. Okej, alla är vi olika, men ett viss "normalbetende"-gräns har vi alla! Jag menar; hur vore det om alla gick runt och slog varandra? Nej, det funkar inte. På samma sätt borde man förstå att man inte kan gå runt och tro att man kan säga/göra vad man vill till folk.
Men absolut, hon har lyckats att få så pass många människor pga av sitt lilla hemmagjorda "PR-trick" och provosering. Äh, nu bojkottar vi Amanda!;)

http://mandapandaa.blogg.se/ - Låt bloggkriget börja!



 

Världens bästa hundar!



Jag är verkligen kalastrött, så förlåt ännu en gång för sämre bloggupdate. Mamma och jag ska gå och lägga oss nu innan klockan är 23.00, ska verkligen bli superskönt att få somna. Imorgon jobbar jag kväll, så ska försöka hinna updatera några gånger innan jag går till jobbet. Nu ska jag snart gå och lägga mig, kram på er alla!

På tisdag börjar jag rida!

Imorse ställde jag klockan på 08.00 men gick upp runt 8.30 ca. Jag tog tåget 9.30 till Kallhäll där Steph skulle hämta upp mig och sedan åkte vi till Säbygård. Vi ska börja rida 1 gång varannan vecka, privatlektion. När vi kom dit och såg alla små ponnyer man har ridit när man var mindre gjorde en väldigt nostalgisk.
Så efter besöket och det lilla mötet med stall ägaren, Birger, så åkte vi till HÖÖKS där vi köpte lite hästgodis och två par ridhanskar. Sen åkte vi hem och åt morötter och såg film sen åkte vi tillsammans med min syster till ridshopen här där vi bor och köpte en ny hjälp till mig och knähöga ridstumpor, och ja! Jag beställde ett par nya ridskor också, men dem kommer på måndag, perfekt dagen inför våran första ridlektion på länge! Men det kommer gå bra, jag har ju ridit många många år och haft egna hästar. Men det är ju mer än ett år sen sist jag red, så hoppas jag kommer upp på hästsadeln igen. Jag längtar!

Men nu måste jag kila ner till gymmet då jag ska spinna i 50 min tillsammans med min söta pappa! Vi hörs när jag kommer hem!


Söt den var! Haha

Imorgon ska det bli en titt i stallet!

Mina fötter värker. Förlåt för dålig updatering idag då jag har varit i stan hela dagen tillsammans med min vän Hanna. Direkt efter jag har kommit hem åker jag, mamma och pappa ner till Ica och handlar mat och sedan åker jag och pappa och tränar! Imorgon är det träning också, vi ska köra ben (&rumpa). Kommer bli väldigt kul. Men innan ska jag ta tåget till Kallhäll där Stephie hämtar upp mig, för då ska vi åka först till Säby och sedan till bro ryttarförening då Steph och jag ska ta privatlektionen, en gång varannan vecka. Kommer bli jätteroligt, verkligen! Saknar att rida, och att vi två ska ta privatlektioner kommer bli jättebra!


Min snygga tröja! Och kolla naglarna jag gjorde i Borås där älsklingen bor!

Imorgon blir det stan och sedan träning!

Nu är det dags för sängen. Eller, jag ligger redan, men dags att stänga av datorn blir det nu! Imorgon 11.40 åker jag och Hanna in till stan. Kommer bli en trevlig dag! Efter shoppingdagen ska jag raka vägen hem och gå på ett 30 minuters spinningpass och efter det 30 min corepass på mitt gym. Kommer bli en toppendag, så bäst att jag försöker somna nu så jag är pigg imorgon.

Kram!


Åh vill ha sommar och bruna ben! Bilden är tagen på flygplatsen hem ifrån Egypten hem till Sverige i somras!

Jag är äcklad

Jag har just kollat på "Den rätta för Rosing" och jag är bara förbannad! Riktigt äcklad! Hon är 35 år och vill dejta vidare en 19 åring. EN 19 ÅRING?! Ett år yngre än mig! Alltså, Linda har ett eller två barn och ska låta en 19 åring få blir hennes ungdommar låtsaspappa? Nej, fyfan! Hon kan ju inte ha mycket innanför pannbenet. Hon är 35 år och vill dejta en 19 åring? Hur jäkla sjukt är inte det? Jag är sinnesjukt äcklad!


Funderingar på att gå med i församling/sekt

Snart är det dags för danspasset! Kommer bli riktigt kul och nästa vecka är det en ny koregrafi. Kommer bli satans kul. Daniel frågade mig häromdagen om jag gillade "satan"? -Nej, men kanske bättre att säga "satan" än att svära för mycket! Jag har funderat på att gå med i Knutby sekten, mamma och jag. Kommer bli väldigt intressant!

Vi hörs efter dansen. Kramar!

Ikväll är det dans och man ska alltid försöka ge sitt yttersta!



Snart är det dags för träning på SATS igen. Ikväll är det dans för min del. Riktigt kondition krävande, men samtidigt väldigt kul. Alltid kul att se sin gräns och vad man orkar! Alltid när man tränar, om man mår bra och är frisk så ska man försöka ge allt. De kommer löna sig i slutändan.

Bath with beautiful swimsuits





Vem vill inte bada med snygga baddräkter och stora pärlhalsband. Sånt gillar vi.

Imorgon blir det shopping!

Imorgon ska jag och Hanna åka in till stan och shoppa. Jag ska köpa med mig hem dessa enkla vårskor som passar till allt i stort sätt. Var lite inne i den rosa färgen som också finns, men med svarta skor slipper man smutsen och det håller sig längre. Att gå runt med ljusa skor när det är vår kanske inte är det bästa? Men dem svarta ska jag nog köpa med mig hem. Ska även hitta ett par leggings (Jag lever nästan i leggings!).

YSL Touche Eclat tips!

Jag gillar min conceler YSL Youche Eclat och nu har Halens börjat sälja skönhet så den finns där för 349:- och annars ligger den på 385:-, så det är ganska bra att spara 40:- om man har den som en favoritprodukt! Jag har 3 stycken som ligger i min sminkväska, jag gillar den!



Någondag öppnar mammas sitt egna företag!

Mamma vill börja fixa och trixa med sin nya webshop som kommer komma upp någongång. Främst tänker hon sälja underkläder. Vi har ett lass med underkläder här hemma, men mer ska komma hem till oss. Men om man hittade snygga skor/heels så skulle man kunna sälja, då fräcka skor går bra på andra shopar!
Men håll ögonen öppna, för någon dag öppnar mammas CrushLemon.

Nu ska jag faktiskt gå en sista kiss med mina favorit hundar och mamma. Sen är det sängdax för mig och mamma, jag är jättetrött!
Godnatt!




Min rosa prinsessbakelse

Jag vet inte hur jag ska göra! Jag älskar min söta klänning och tycker den var supersöt på mig. Men jag tyckte den åkte ner en hel del vid brösten, vilket jag tycker är jobbigt. Hur ska jag göra? Sälja eller spara? Kanske kan sy in den lite? Den är ju så vacker! Jag bar den på nyårsafton. Den är supersnygg att gå barbent i samt i tunna strumbyxor. Vill ju ändå inte att den ska hänga och bara vara...eller den kanske glädjer min garderob och jag kommer säkert använda den vid något tillfälle. Åh vad det här är jobbigt. Jag tror jag ska ha kvar den...den är ju så fin!


Angående tävlingen av h&m presentkort: Vinnaren är redan kontaktad och står längre ner. Tack till alla som var med och håll ögonen öppna för fler tävlingar!

Ett av mina favorit plagg!

Alla som är klädintresserad av något slag har oftast ett eller flera plagg som dem gärna bär till mycket och som man tycker är söt i. Jag fick en kofta som är ganska "kort" ifrån min mamma för länge sedan som faktiskt kommer ifrån h&m. Jag älskar den här koftan och ju mer jag bär den, dessvärre blir den sliten. Men den här koftan har jag bärt många gånger. Och hur fint är det inte med blommorna på armarna och nedre delen av koftan? Den rosa färgen? Me like!


I paketet som kom helt plötsligt innehöll två Hankys!


I mitt paket häromdagen ifrån Bodhi innehöll två HankyPanky-trosor. Tack så jätte mycket! Ett par lila och ett par hallonrosa. Och dem är ju superduper sköna. Två par trosor ifrån Hanky går på ca 400 kronor, så man hoppas ju på att kvalitén är bra. Tack ännu en gång Bodhi för trosorna!

Hur fin är inte Marc Jacobs clutch?


Hur fin är inte denna skönhet ifrån Marc Jacobs? Åh vad jag vill ha den. Dock är det en "plånbok", men lika fin för det. Hjärtarna, färgerna och allt! Helt toksöt! Är det någon som säljer sin?!

Åh vad irriterande med någon som inte kan sitta still!

Sitter på tåget hem nu. Jag har precis passerat Örebro. Jag är ganska trött, men kunde inte somna då det satt en kille ifrån Japan som inte kunde sitta stilla. Han hoppade upp och ner och mimade/sjöng med till sina låtar i hans mp3. Såg inte honom sitta still en sekund ens. Jag var nära på att skratta flera gånger, då han gjorde såna miner och vad livsfarligt ful, rent utsagt! Gud så irriterande, men samtidigt väldigt kul. Haha!


Fin va?

Nu; sovdags!

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut och Daniel och jag ska se en film innan vi somnar, Role Models. Som vanligt varje kväll har jag svårt att andas, typiskt! Jäkla astma! Men nu måste jag hänga med i filmen, annars är jag helt bakom flötet. Hehe! & vid tio imorgonbitti åker jag hem med tåget. Kommer sakna dig min älskade älskling!
Sovgott bloggen. Kramar till alla er!

Korallfärgat kommer få pryda en bit av min sommargarderob

De Palma Girl Fight Club TankJag tycker ljusa färger är väldigt fint till våren och sommaren. Korallfärgat tycker jag är extra snyggt på någon som är lite solbränd. färgen lyser upp så snyggt då! Det kommer bli ganska snyggt att slippa dunjackor, även fast det kan vara ganska snyggt och bekvämt. Men det ska bli skönt att få gå runt med skinnjackor utan att förfrysa ihjäl.

Linnen och tshirtar tänker jag ha några stycken i min sommargarderob!

Min lördag var bra!

Hej!
Usch, vaknade upp för ett tag sen, Daniel och jag råkade somna. Typiskt! Och man blir alltid så extremt trött när man "vilar" för att man ska få bli lite piggare, men det hjälper ju inte en, utan man blir nästan lite tröttare vissa gånger. Lustigt!

Jag är kvar här i Borås. Jag åker hem imorgon klockan 10.00. Igår var vi ute på ett ställe som hette Trädgårn, tror jag. Är väl ett simpelt rockställe här i Borås. Men innan så var några stycken av Daniels vänner här. Jag var ensam tjej, och det är verkligen skillnad på killar och tjejer när man är några stycken. Rapar och killsnack. Ganska svårt att vara framåt när man är ensamtjej och 6-7 killar? Lika bra att hålla sig lite bakom och bara vara. Men vi hade faktiskt jättekul, Daniel och jag tog taxi hem 12.45, men deras festande började ju runt 19.00 då Daniels vänner kom hit. Så det var skönt att få komma hem och sova.

Hoppas jag har någon läsare som kan underhålla min blogg lite. Daniel har något som kallas "raid" på spelet WOW, så han pratar inte med mig utan pratar engelska och svenska med andra som spelar. Skoj för mig! Och det här håller ju inte på i en halvtimme utan några timmar..åherregud!

PS. Sandra Andersson är vinnaren av presentkortet. Du är kontaktad och svara så fort som möjligt, annars är jag tvungen att dra en annan vinnare!


Suck för stressade killar!

Hej!
Idag har jag varit och fixat mina naglar, dem blev superfina! Nu måste jag kila, Daniel är lite sur för jag stökar runt mina sminksaker och sånt. Och nu måste vi åka och handa mat, för vi ska laga en kärleksmiddag tillsammans.
Nej, Daniel sa nyss: Ska vi?! - Jahaja, här försökte jag vara lite snäll. Äh, han bråkar ofta med mig.

Måste gå nu innan han blir skogstokig på mig.

OBS!

Tävlingen är nu avslutad! Vad kul att så många var med. Drar en vinnare i morgon! Godnatt bloggen!


Jag saknar dig så Tempo!

Daniels mamma kom ner och sa att det var dressyr på 1:an. Åh, vad vackert det är! Jag saknar att rida extremt mycket och saknar min ponny som nu är i himelen. Jag skulle göra mycket för att få ner dig älsklingsponnyn. Blir lite ledsen av att kolla hur kärlek det är mellan en ryttare och en häst. Jag och min häst hade extremt mycket kärlek! Han var så bäst! Min lilla, lilla skruttis *Pussar mulen*
Vet ni vad Daniel sa efter att jag har ledsamt sagt att jag saknar Tempo och ridandet?
-Om jag skulle få massa pengar så ska jag köpa dig en häst.
Blev väldigt glad. Så är det någon snäll bloggläsare som kan ge Daniel massa, massa pengar? Jag vill ha exakt en Tempo, och han är värd mer än allt i hela världen! Han är alltdå svindyr!

image524
Du gillar inte när man är ledsen, du gnäggade alltid när man kom. Jag älskar dig fortfarande lika mycket. Att kärlek till djur kan vara så enorm. Min älskling!

Med varsin dator så sitter vi hemma hos Daniel

Sitter hemma hos min pojkvän och kollar Hjälp. Vi är inte så sociala med varandra då vi sitter på hans rum, varsit hörn och med en varsin dator. Äh, vi vet att vi tycker om varandra iallafall.
Jag saknar er mamma och pappa! Men det gör jag vilket fall som helst vart jag än går. Så kan det gå.

Imorgon ska vi upp i tid då jag har nagelförlängningstid här i Borås klockan 11.15. Fick ju en förlänging av Daniel i födelsedagspresent. Jag tror det kommer bli superduper snyggt!

Vad gör du mamma? Du och jag är ju en nattuggla! ;) Bloggar snart! Kram


Om jag fick välja skulle jag ge er alla varsit presentkort!

Oj vad många det är som vill vara med att tävla om ett presentkort på H&M värt 500 SEK. Är hitills 50 stycken som vill gärna vinna presentkortet. Tyvärr har jag bara ett presentkort på H&M som jag kan lotta ut. Om jag kunde så skulle jag lotta ut över 50 stycken, men tyvärr!
Jag avslutar tävlingen ikväll 23:59 så passa på ni som inte har lämnat erat bidrag. HÄR hittar ni tävlingsregler.

Större och små Företag; Vill ni sponsra som jag kan lotta ut till mina läsare? Samt bidrar jag mer kunder till er. Maila mig på: [email protected]


På tåget;

 Nu är jag i Arboga! Sitter som sagt på tåget nu och lyssnar på musik på youtube och bara tar det lugnt! Saknar mamma! Världens bästa mamma och min bästa vän, hihi. Juste, jag har ätit lite godis också, busigt va? :) Tråkigt att inte träna med världens bästa pappa nu i helgen, vi har ju varit så duktiga! Jag tycker det är jätteskojsigt att träna, så himla skönt för kroppen!

Kolla mina snygga smycken!

Läderarmbandet är ifrån Friis & Company och har 4 stycken småsmycken som hänger. Jättesött. Fick i julklapp.

Snart bär det av till Borås!

Godmorgon.
Jag har varit uppe nu sen kvart i 9 då jag la ner det sista. Ska snart gå till tåget, för jag ska hem till Daniel. *ont i magen* Trivs där, absolut! Det är inte det, utan det jobbiga är att man ska ta STEGET att åka dit också. Jag mår så bra här hemma med min familj! <3

Måste verkligen se till att jag har datorsladd, mobil, tågbiljett, plånbok och aa diverse saker med mig! Hemskt om man skulle glömma något.. uscha!

Vi hörs när jag sitter på tåget. Kramisar!


Min familj kommer i första hand!

Hatar att åka hemfrån, jag verkligen ogillar det! Skiter i vad alla säger, jag hatar att lämna min familj. Jag hatar, jag hatar det. Jag klarar inte av att åka bort bara 2 dagar, längtar ihjäl mig. Det är skillnad på folk, och jag värderar min familj först och allt kommer i andra hand. Ingen kommer kunna ändra mig, jag trivs såhär.
Kul att Daniel ska hålla på att sura. Jag orkar tyvärr inte bry mig, huvudsaken är att jag aldrig kommer svika min familj. Min familj är allt! Jag menar inte att jag vill svika Daniel, men min familj går först. Jag har haft min familj i 20 år, hela mitt liv och kommer ha dem i många många många år till. Det är viktigast att min familj mår bra. Tänk vad eran familj har stöttat er genom åren. Gett er mycket och nästan allt ni har pekat på. Dem har varit vakna sent för att passa dig, uppe tidigt för att passa dig, just för att ni ska må bra och för att du är deras familj.

Jag hjärta min familj! Föralltid!

Snart är det dags för ett spinningpass!

Och så skulle jag såklart råka somna till. Jag är ganska trött eftersom jag har varit uppe tidigt. Stackars mig;). (Låter som jag är den ända). Klockan 6 har pappa bokat in oss på ett spinningpass som kommer bli jättekul. När vi kommer hem så är maten färdig att äta som består utav kött och potatisgratäng. Gott va?

Vi hörs efter träningen och middagen!



Vem älskar inte hemliga paket?

Jag är hemma ifrån jobbet. Köpte med mig lite kyckligwook och en Redbull, mums! Köpte med mig mat ifrån mitt jobb, Ica. Och vet ni vad jag fick när jag kom hem och hämtade posten? Ett paket ifrån Bodhi. Innehållet får ni självklart se senare;)


Mm, wook var gott som lunch!


Jag älskar hemliga paket!

Nu ska jag se klart Våra bästa år och sen vila en liten stund, vi hörs snart igen!

Tråkig jobbdag!

Usch vad trött jag är. Dagen har inte varit så kul som jag hoppades på. Jag kollade klockan ofta och tiden gick inte alls fort.. Förlåt för gleset, men som sagt; jobb och jobb. Och nu är klockan för mycket för att fixa bilder och skriva långa intressanta inlägg. Säger nu godnatt! Kram och sovgott!

Phillip Lim


Hur fint är inte det här linnet ifrån Philip Lim? Priset är inte lika fint, men tänk er slitna jeans och ett par höga klackar. Åh vad snyggt!


TÄVLING! Vinn presentkort på H&M värt 500 kronor

Vi startar dagen med en tävling som du kan vinna 500 SEK på valfri H&M affär. Kortet är laddat och klart och för att vara med att tävla så gör du såhär:

- Skriver i din blogg om tävlingen och länkar till mig. (Du får gärna låna bilderna)
- Sedan tar du länken med ditt inlägg och skriver in det här i kommentarerna, så jag vet att du är med och tävlar!

Busenkelt va? Jag har några utan bloggadress som har skrivit att dem vill vara med, absolut! Alla har en lika stor chans att vinna, men glöm INTE din hotmail så jag kan kontakta vinnaren. Annars blir det tyvärr en annan vinnare om du har glömt hotmail!



Tävlingen avslutas på fredag klockan 23:59


 


Powerträning idag!

Gud vad jag har varit duktig! Jag gick fram och tillbaka ifrån SATS(20+20 min= ca 40 min promenad), 45 minuter dans och 50 min yoga. Jag var trött efter dansen men tänkte att prova på yoga sådär efter var ganska skönt. Trodde dessutom att yogan höll på i 30 minuter, men icke! Haha, yoga var riktigt jobbigt. Phu. Skönt att vara hemma? Åhyes! Nu sitter jag här med rabarber och grädde-te, mums! Jag kanske är lite hungrig, så jag ska väl ta en nyttig nattmacka i form av en knäkebröd med några gurkskivor endast. Ps. En tjock nattmacka gör dig något kraftigare än vad du är, tänk på att välja det nyttigare alternativet! Iallafall om du tänker som mig!


Jag älskar te i alla fomer! Och nu ska jag gå i säng. Men spana in bloggen imorgon då jag lottar ut ett presentkort på H&M värt 500 kronor! Goodnight!



 


En himla vardagssörja!

Nu kan jag inte sitta såhär i hemmakläder och bara trosa runt. Jag har mat att fixa iordning, klä på mig varma kläder och packa med det jag ska ha med mig till träningen. Jag ska ju vara duktig att gå hem ikväll sen efter träningen. Men jag tänkte åka lite tidigare med pappa så ja, får väl värma upp en halvtimme!
Nej, jäkla vardagssörja! Dax för lite ordning, hörs senare!


Pjamas, ostyrligt hår, och glåmig. Ja, nu måste jag börja göra mig iordning,träning om två timmar!

Suck, så vaknar jag sent!

Godmorgon! Har varit vaken i en halvtimme nu, I EN HALVTIMME! Usch vad länge jag har sovit, why! Får skylla mig själv när jag inte har stältt någon klocka! Så typiskt! Får glädja mig med att det är sol ute och jag ska dansa ikväll! Det kommer bli superkul verkligen!

Nu tänkte jag äta frukost..nej! Lunch!


Min älskling!

Tankarna flodas när det blir kväll

Snart börjar det närma sig refrängen, ja det här var en historisk lång låt må jag säga! Nej, men jag är en aning trött och skall snart ner i sängen. En sak jag undrar över är; varför börjar man alltid tänka så djupt på kvällarna? Jag menar; Man tänker oftast på saker; varför har jag inte gjort det, varför blev det så, vad vill jag med mitt liv? Vad vill jag förbättra osv. Jag förstår inte riktigt inte varför man tänker mer nu, på kvällarna än på dagen. Man kanske börjar bli trött och tankarna flodas? Äh, det är väl bara så.

En kort resumé för dagen. Gick upp, vek tvätt, rasta hundarna, gjort middag (Som dessutom var jättegod, recpet lägger jag in i morgon), tränat mage, rygg och axlar, och ja.. faktiskt inte gjort så mycket mer. Men imorgon har vi en del saker att ta hand om.

Imorgon har jag dans. Får dessvärre inte sjuss av pappa, så jag tänker gå dit och gå hem sedan. Lagom uppvärmning kanske? Och jag tycker dans är riktigt kul, och nästa vecka börjar vi med en ny koregrafi. Dans varje tisdag är spikad!


Ibland är det skönt att vila huvudet när man har en del att ta tag i.
Jag är jättefin med knut i håret!

Finns det något underbarare än att gå promenad på dagen med hundarna?



Hur fantastisk är inte skogen? Jag älskar att gå härliga promenader med mamma och hundarna. Att bara få gå i sitt egna tempo och känna friskluft tillsammans med dem man älskar. Skogen är fridfullt och det är tyst och skönt. Mer skog åt folket!


Min sessa


Du är så underbart fin min lilla sessa! Min lilla, lilla kärlek!
Fotad med: Nikon d40

Mitt hår skulle behöva besöka en frisör!

Som jag har skrivit förut så växer mitt hår lite som det vill. Jag skulle verkligen behöva toppa det, men jag tycker frisörer är ganska obehagliga då dem kan göra lite som dem vill. Uscha! Obehagligt!
Men mitt hår skulle behövas toppas. Kanske måste ta och boka tid någon dag framöver?


Kanske lite väl dyrt? Eller?

Godförmiddag!
Igår var jag stentrött och hade lite svårt andas, men när jag la mig så somnade jag nästan direkt! Det är så skönt att bara tvärslockna utan att ha legat och vridit sig. Men så kan det vara! Igår innan jag skulle somna så var jag innte på Eleven.se och kikade runt lite. Vet ni vad jag fann? En ansiktskräm för ca 1,600 SEK. Det var faktiskt lite väl! Men den kanske är kalasbra? Kanske får vänta tills nästa lön? Eller?



Nu ska jag försöka få i mig lite sen frukost. Hoppas ni får en strålande fördmiddag!

Vem vill inte ha en rosa spegel i väskan?

Jennifer Ulisse Light Pink Heart Swarovski Crystal Mirror CompactNär man ska ut på stan eller göra något simplare så vill man ändå ha en spegel då man kan rätta till makeupen då man känner att man börjar se lite halft sleten ut. Men titta vilken söt som får plats i väskan! Hur söt kommer man inte vara då man tar upp en söt flickig glamspegel?

Nästan perfekt att ge någon som namnsdagspresent om man sysslar med sådant!
Nej, men söt var den! Och nu ska jag ta och utreda min skönhetssömn, vi hörs imorgon bloggen med spännande nya inlägg.
Godnatt!

Lite nya produkter

Är hemkommen ifrån våra familjevänner. Vi har fått äran att låna deras tvättstuga då vår tvättmaskin har gått sönder, igen! Suck. Men vi hade det jättetrevligt med mat & fika. Camilla har även massor av spännande produkter som jag fick hem lite. Hon hade beställt lite ifrån USA. Fick tex hem en handkräm som luktade banan, mmmm!

Har även hunnit med att jobba idag, 7-14! Gick bra och var ganska kul idag, men mindre kul var att Daniel åkte hem idag också! <3

Hörs snart igen!


Burt's Bees produkter verkar riktigt bra och dem är helt naturliga!
Tack Camilla!

Fredagen den 13

Hej allihopa! Scary! Idag är det Fredagen den 13, något läskigt! Jag har jobbat idag och nu är jag hemma, nyduschad och tittar på Let's Dance. Daniel kommer om en timme typ. Vi ska väl bara ta det lugnt och umgås med min mamma och pappa.

Nu ska vi kolla klart Let's dance och sen är det ju Hjälp. Jag älskar Örjan! Hur kul som helst är han. Nej, vi hörs snart!


Fredagen den 13

Hej allihopa! Scary! Idag är det Fredagen den 13, något läskigt! Jag har jobbat idag och nu är jag hemma, nyduschad och tittar på Let's Dance. Daniel kommer om en timme typ. Vi ska väl bara ta det lugnt och umgås med min mamma och pappa.

Nu ska jag fortsätta kolla Let's Dance, hörs snart igen vänner!


Äntligen fredag!

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott, för det har jag faktiskt gjort! Jag är uppe såhär "tidigt" för att jag börjar jobba klockan 10.00, och sen slutar jag klockan 19.00. Har lite att fixa innan jag ska gå till jobbet, så som att klä på mig och packa ner matlåda.

Vad ska ni göra idag? Ikväll kommer min pojkvän, så det ska bli mysigt! Vi har ju jämt väldigt kul ihop han och jag. Och på lördag är det alla <3 dag! Jag och Daniel bestämde att vi inte skulle köpa något alls, utan vi ska bara vara tillsammans och bara vara. Men jag köpte faktiskt en liten Jack Daniel's till honom. Haha! Men det är för att visa att han är en bra pojkvän! Inget annat.

Nu måste jag klä på mig, jag har bara sminkat mig och borstat tänderna. Frkost blir det på jobbet innan jag börjar. Ha en bra dag!

Erin Wasson
(Bilden har inget med inlägget att göra) Jag gillade hennes outift! Svart, lack och fuskpäls

Tränar så jag tillslut snubblar!

Åh vilken intensiv dag idag! Eller, iallafall på gymmet. Vi körde ben och mage, och tillslut på slutet blev jag så trött i benen så att jag var nära på snubbla ordentligt, snubblade lite lätt! Haha, så kan det gå när man gymmar och gör jobbiga övningar. Men åh vad kul det är att vara på gymmet. Och så fort powerstepen får en ny koregrafi, tänker jag skriva upp mig direkt! Step är kul med riktigt, riktigt jobbigt! 4 dagars träning i veckan är riktigt bra, skulle gärna vilja träna helgen också, men jag jobbar! 4-5 dagar är ju perfekt! Vem vill vara 20 år och se ut som en flodhäst. (Förlåt, men nu kom tankarna om elaka människor upp)

Måste bara, gud vilken underbar människa du är Synne! man blir alltid glad av dig och vet att mamma också blir det! *kram*


Nu skall det sovas! Godnatta alla läsare

old-fashioned rose clock


Hur fin är inte den här klockan? Jag älskar den gammeldagsa stilen med rosorna. Den skulle sitta som ett smäck i våran kök och den var inte så farligt dyr alls. Visst så blir det några extra kronor med frakt, men den kanske är värd det? Jag gillade klockan skarpt! Den finns att köpa HÄR!

Jag vill ha!


Something new

Idag har mamma och jag varit och gjort några små ärenden. Idag var vi hos en nyöppnad skoaffär och jag hittade ett par heels. Svarta och riktigt snygga! Fanns i närmare beigh också. Och dem liknande mina klackar ifrån ZARA som jag betalade 1000 spänn för. Dem här kostade inte lika mycket.


Linne ifrån H&M, kjol ifrån American Apparel och håliga tights

Mina nya älsklingar!

Alexander Wang

Jag har fått en riktig dille på skor. Och jag ska oftast fastna för dem skorna som man kanske inte bär när man ska ut och shoppa eller liknande. Nej, nej, utan här ska dem vara speciella och kosta multum. Men titta på dessa under, hur fina är dem inte då? R.i.k.t.i.g.t snygga!
































Kolla spänningen!


..och skorna i från Alexander Wang är skyhöga och skyhögt snygga! Kanske lite dyra för mig och kanske lite för höga!


Onsdagkväll

Har kollat på dödligt feta människor. Usch, vill bara få dem att sluta tänka bara på mat och ge dem råd och tips om träning. (Jag tror jag har blivit träningsgalen) Nej, men fy vad det är sorligt och man tänker efter.

Idag har det varit ca 1½-2 h träning. Men fy vad jag är duktig alltså! Man känner att man blir allt mer duktigare för varje dag som går. Så kan det gå! Förlåt för ganska dåliga bildupdateringar. Imorgon kan ni väl få se dagens klädsel, eller något.

Nu ska faktiskt jag börja plocka ihop här och borsta tänderna, samt ringa och säga godnatt till Daniel. Och nu säger jag godnatt till er mina söta läsare. Godnattkram!

Nu är det dags för träning igen!

Klart att jag ska träna idag igen! Det blir nog spinning och core idag, vi står dessvärre på 4-5 plats till spinningen, så hoppas vi kommer med. Så grymt kul att spinna och det är väldigt bra också!
Core är jobbigt men bra, fokus på magen.

Vi hörs när jag kommer hem! Jag har ett sånt otroligt sug efter jordgubbar! Min favoritfrukt! *Puss


Vi kan kanske passa på att frossa i oss lite vinter?

Åh jag har hittat så mycket som jag vill shoppa! Jag har funnit massor av snygga jeans och toppar. Jag tycker fräcka linnen är snyggt Vem längtar inte till våren då man kan få bära lite mindre kläder iallafall. -Visst, jag gillar vintern, men våren är väldigt eftertraktad också! Massa ballarinas och tunna vårjackor, bära skinnjacka utan att frysa huden av sig.
Äh, det dröjer ett tag innan vår, så vi passar på att frossa i oss lite vinter nu, tycker jag!

När det är vinter så får man iallafall bära söta mössor. Toppen till en dålig hårdag!

Ska man någonsin våga tatuera sig?

Åh kolla vilken fin tatuering! Om jag någon gång ska göra en tatuering så ska det vara något som betyder, helst min kärlek till min familj och såg den här tatueringen på nätet och tyckte den var superduper fin. Hur söt som helst! Det negativa är att jag är LIVRÄDD för nålar så jag undrar hur det skulle gå om jag någon gång får för mig att tatuera mig.



Tyckte den var lite söt faktiskt!

Dagens vill ha!


Skorna kommer ifrån Balmain och är toksnygga! Eller egentligen är dem sisådära fulsnygga, men riktigt balla!
Det är coolt med svart, jag gillar det!


Edit: Godmorgon bloggen!

Snygg väska ifrån H&M


Jag sa idag till mamma när vi små shoppade lite att jag skulle vilja ha en lite mindre väska i svart skinn, dock är det här skinninimation, men snygg är den iallafall!
Gillade väskan också för att kjedjorna gjorde väskan en aning rockig. Me like!
Pris: ca 200 SEK

Shoppingdag och födelsedagskalas

Åh vad gott, när vi kom ifrån träningen så åt vi marängswiss med chokladsås, hur gott som helst!
Vi har ju småshoppat idag, hittade ett par jättesöta örhängen till mig, sånna småsöta som passar till vad som helst och är ändå snyggt diskret. Vi gick även in til Hemtex och köpte lite nya saker till vårat badrum, en matta, tvål"kopp" och handduk i färgen: ärtgrön. Det var riktigt snyggt och jag älskar alla vårens pasteller som kommer överskrida i vår/sommar. Mitt rum går ju egentligen i svart och rosa, men tänker byta ut det svarta bort ljusa färger nu under våren. Man blir pigg och färgerna är bedårande!


Inga klackar i dåligt väder.

Vi fikade och jag tog en chai-latte, mmums!

Hemma ifrån dansen!

Nu är jag hemma ifrån dansen. Åh vad kul det är, jag är väldigt slut när vi är klara. Dans är ju också väldigt bra och samtidigt svinkul. Hur bra?! Gud vad jag är duktig, går promenader varje dag och tränar många dagar i veckan. Gud vad stolt jag är över mig själv!


När man går promenader så går man verkligen inte i klackar, utan mysmyskläder! Ni behöver väl inte kolla på min mest osminkade min.

Promenader är sköna!

Har varit ute på en promenad med mamma och hundarna. Det är glashalt ute och mamma och jag såg ut som två bambis på hal is, haha! Jag älskar skogspromenader tillsammans med hundarna, hur skönt som helst. Önskar att ni som bara satt hemma och lata orkade gå ut och gå också. Nyttigt och skönt!


En omsinkad Jelly. Nu ska jag iallafall sätta på mig lite mascara och sedan ska mamma och jag gå och fika och handla!
Idag har jag på mig tights ifrån Bikbok och klänning (som slutar precis vid rumpan) ifrån ZARA.

Grattis min älskade syster

Godmorgon!
idag är det inte vilken dag som helst, utan min lillasysters födelsedag. Hon fyller så mycket som 14 år idag och jag tror hon är väldigt glad. Vi fixade frukost här hemma halv 7 med ljus och kom och serverade henne det, söta unge!

Klicka f�r att st�nga bilden
Grattis älskade Alida Petrine Louise Norman, min vacka flicka!

Stanna upp och tänk.

Att alltid inte riktigt veta vad man skall göra. Man sitter i en stor hög med en bunt möjligheter och inget tycke. Man sitter och låter tankarna bara virvla, man har flera valmöjligheter, men ändå envisas man med sig själv om valet, valet som kanske blir min framtid. Att veta att man måste något, något viktigt och avgörande, kanske trycker bort en och låter detta aldrig bli av. Det kanske inte är vi som ändrar. Man vill något innerligt, men denna sak aldrig blir av. Det kanske är någon annan? För om man vill något, i den här formen; det, så gör man det. Vill man det, så gör man såklart det.

Att ibland känna att man kanske inte alltid räcker till, räcker till något som du visst har klarat av. Det är vi som har för höga förhoppningar och låter oss själva aldrig kan ha fel ibland. Det är bra med förhoppningar, men om vi inte lyckas, så har vi förlorat allt. Vi känner att vi inte räcker till, vi känner oss dåliga, dåliga för att vi misslyckades. Man kanske kan godkänna att vi är mänskliga ibland. Vi gör inte allt rätt, och vi gör inte alltid det rätta. Vi kanske måste godkänna oss. Godkänna oss som mänskliga individer. Vi klarar inte allt, vi har inte ork att klara allt, vi är vi. Vi måste även kunna uppskatta oss, oss andra. Ge en klapp på axeln till den som har gjort något bra istället för att fräsa ner den. Hur ska vi själva klara av att nå toppen om vi inte kan uppskatta andra? Hur ska vi klara av att klara något själv om vi har besviknat andra. För att du ska funka så måste du göra som du själv säger, lyssna, lyssna inte på vad din fiende säger. Men ta åt dig, ta åt dig av det bra och kritik. Vi måste acceptera att vi alltid kommer vara oss själva, vi kan aldrig leka något vi inte är. Det syns, det syns så innerligt.

Be om råd och hjälp. Vi kan inte allt, vi kan beröra normalt, men inte trycka ner någon. Vem har kraften att inte godkänna någon, någon du tycker är konstig och inte som du. Vi måste ta för oss mer, inte trycka ner oss själva, säga att vi är fina, precis lika fin som du är. Jag är jag och du är du, det måste vi komma ihåg...


Rockiga tights

Thomas Wylde Jaca Chain leggings Thomas Wylde Jaca Chain leggings
Tights med kedjor på sidorna tyckte jag var riktigt ballt. Faktiskt något jag kan tänka mig att bära, om man klär sig rätt.
ca 6000 går dessa tights på och finns HÄR!

Tränning ska vara jobbig!

Åh vad spinning är kul. 50 min hård spinning är riktigt bra och riktigt, riktigt kul. Man är ju inte lite slut efteråt, men det är så det skall vara! Man ska känna att man verkligen har kämpat och gjort sitt yttersta, det är då det är som bäst! Träningen är långt ifrån slut, imorgon ska jag köra ett jobbigt danspass som också är väldigt roligt! Men väldigt krävande, som all träning är.

Nu kanske jag måste äta upp min sallad så jag slipper slänga? Jag är ju mätt, men bättre att få i mig än att slänga en GI-sallad.

Nu ska det tränas

Nu ska jag faktiskt börja klä på mig för snart ska vi dra oss och träna! Hur skönt är det inte att känna att man gett all sin styrka på något som kommer visa resultat sedan? Hoppas ni får en rolig måndagskväll så hörs vi när jag kommer hem.

Angelica

Ps. Jag är intresserad av en ny design, Liddie? Någon? (Liddie gjorde min design innan)

Jag har inte bara legat och slöat!

Hej!

Jag ligger här tillsammans med Alida och kollar våra bästa år och kollar runt på bloggar, samtidigt. Hur bra är inte det?
Men ni får inte tro att jag har legat och dragit mig hela morgonen, jag har faktiskt varit hos tandläkaren i Enköping denna morgon, och nu när jag kom hem så är jag faktiskt lite trött. Har en sallad ifrån igår som jag inte har öppnat som ska få bli min lunch. Mums vad gott! Var en sådan GI-sallad med bönor och kyckling. Har aldrig riktigt gett bönor en stor chans, men kanske får ge det en chans idag?

Ikväll blir det träning! Pappa har bokat oss till 50 min spinning. Jag har ju gjort illa min fot, (LÄS: sparkat Daniel på skoj) så hoppas jag får ner foten i mina träningsskor. Nej, nu måste jag fortsätta kolla Våra Bästa år.
 


Kommer bli kul att spinna ikväll!

Snart hemma igen!

Nu sitter man påväg hem igen ifrån Daniel. Helgen har rusat förbi med en väldig snabb fart. Igår halv 12 så kom vi på att vi skulle ut. Vi tog en taxi ner till Borås stan och träffade några av Daniels vänner. Vi gick in på någon krog, och sen tog vi taxi hem halv 2 ifrån stan sen. Krogarna där stänger 2. Men det var faktiskt en kul kväll.

Om lite mindre en en timme är jag hemma! Åkte 6 ifrån Daniel, och det funkar faktiskt helt okej, ganska skönt att sitta i dessa mjuka stolar och bara ta det lite lugnt.

Daniel <3 Angelica, älskar faktiskt dig Daniel! :) Vi hörs snart bloggen!


Min älskling nyduschad! Det är inte baconfett

Såhär ser hans hylla ut!

Såhär ser Daniels hylla ut över sängen, ganska fräck faktiskt! Mötley, Jack Daniels, mötley och guns n roses skivor..


Nya skor;

Idag har vi varit på Lager 157. Hittade en del saker som fick bli mitt. Dem hade finfina saker tex ifrån Acne och Minimarket. Och jag älskar ju skor, kom såklart hem med ett par skor, ett par sneakers. Får vila fötterna ifrån klackar och converse ett tag och gå in dessa;



Sneakers med nitar. Först ville jag ha svarta i samma modell, men så fanns det inte i min storlek,såklart!

Klart jag skulle missa!

Såklart skulle alla vi som skulle till Borås missa andra bytet, som skulle ta oss till Borås. Nästa tåg går annars 16.16, men jag har en sån söt pojkvän som kommer och hämtar mig. Hihi. Men han slutar ju prick 16.00 och det tar en halvtimme hit med bil, men jag har ju batteri kvar på min laptop, så det ska nog funka. Jag tog ju med mig både mitt och mammas batteri (Vi två likadana nootbooks)

..Nej, jag hade inte en jätteschysst kille, som inte ville hämta mig. Happ.. :P Äh, han påstod att det skulle gå fortare med tåg, får väl pröva! Puss.

Inte så långt kvar nu..

Jag sitter fortfarande på tåget och känner faktiskt mig lite smått illamående. Och inte blir det bättre att jag vet att tåget är 30 min försenad. Jag hoppas gudamig att jag hinner med tåget mot Borås ifrån Herrljunga, annars blir jag tokig och kanske lånar någons cykel och cyklar dit? Imorgon ska jag och Daniel åka till Lager 157, måste också hitta någon present till min söta lillasyster som fyller 14 år imorgon. Min stora tjej<3.

Vad gör du för något mamma?=) Vi kan väl msna ikväll, om du vill? :) Älskar dig och pappa!  *Puss på alla som jag älskar*


Sitter nu på tåget!

Hej bloggen.

Sitter just nu på tåget ner till Borås. Får jätte ont i magen av att lämna mamma. Vill ju såklart ta med henne ner, men det vill hon ju inte! Har lite ont i magen av att jag är rädd att jag inte ska hinna på/av tåget, så istället åker dem ifrån mig.. Usch, hemska tanke! Borta bra, men hemma bäst! Att veta att man kan göra som man vill hemma (tex; gå in på sitt rum när man vill osv) Det är en härlig känsla!

*vinkar till mamma och hundarna* Hej mamma! :) Uppdaterar snart igen, jag är ju framma klockan 4! Puss

Vi börjar Fredagsmorgon med fön av hår

Godmorgon! Just nu håller jag på att föna mitt hår. Så har lite att göra innan jag åker till Borås.
Inatt har jag sovit lite sisådär, har haft svårt att somna och har vaknat en hel del. Oro?-Kanske det!

Nu måste jag fortsätta och vi hörs snart igen!

Jag älskar er..

Jag är hemma ifrån ett hårt pass på gymmet. Vi körde axlar, rygg och mage, så tror ni att jag kommer få träningsvärk i morgon? Haha, men det är då det känns att man har gett bra! ;)

Jag är faktiskt lite ledsen, eller jag är både glad och ledsen. Jag åker ju till Daniel imorgon men kommer sakna min mamma otroligt mycket! Ja, ni får säga vad ni vill, men jag blir faktiskt jätteledsen av att lämna henne. Jag är inte ledsen för hennes skull, utan för min, för att jag verkligen behöver henne, varje dag! Min älskade vackra mamma! Jag hatar att lämna både mamma och pappa, usch!

Nu ska mamma få lägga i lite slingor i mitt hår. *Pusspuss*


Snart ska jag till gymmet!

Är hemma ifrån ICA nu. Vi har handlat mat och lite annat gott. Jag köpte jordgubbar som jag ska mumsa på efter träningen. Vi ska äta potatisbullar med lingonsylt och därefter träning. Vi ska träna rygg och axlar. Jag skulle ju visa er lite av mina nya träningskläder, men det har kommit lite imellan, så ni får se dem när jag kommer hem, jag har ju alla bilder här på datorn. Mina träningskläder lyser svart och rosa, hur fräckt är inte det? Eller den rosa tshirten är till aerobics och dans-passen och mitt svarta Röhnisch linne är till gymmet.

Nu är det potatisbullarna som ska bli uppätna. Vi hörs när jag kommer hem ifrån träningen. Stay tuned!


Blir man inte lite sugen? Dem här gjorde Alida och jag förut. Cupcakes. Hur snygga?!

Imorgon ska jag till Daniel!

Godförmiddag! Inatt sov jag bra, kanske lite väl bra eftersom jag vaknade hyffsat sent? Men skönt var det iallafall! Jag sover ju inne hos min mamma och pappa på min madrass, haha! Så kan det vara.

Och i morgon så åker jag till Borås hem till Daniel. Lite läskigt att åka dessa tåg, jag som är så van med mitt vanliga pendeltåg. Har ju åkt innan, så det ska väl funka den här gången med! =).

Måste få i mig någon frukost, även fast det känns som jag är proppmätt!


Det är inte bara jag som älskar läppcerat!

Upptäckt ett nytt beroende

Jag tror nästan att jag har fastnat i ett lätt beroende. Inte av att röka eller andra äckligheter, utan av coca cola! Det hela började med att när jag skulle sätta i min tandställning så sa tandläkaren att man inte ska dricka läsk, men efter det så började jag dricka mängder! Det är sinnesjukt konstigt egentligen. När jag satt vid köksbordet så tänkte jag genast på cola. Men det konstiga var att jag inte var törstig, för när jag tänkte på att dricka vatten, så kände jag absolut ingen törstighet. Men när jag tänkte tillbaka på colan så ville jag bara "ha".
Jag måste kola ner med mitt coladrickande, inte för att jag går upp i vikt eller något sådant, utan det är inte bra. Saft, juice och vatten? Jag som gillar colan så mycket!

Onsdag kväll

Jag är hemma ifrån jobbet och det har gått helt okej. Har duschat och  donat och ska väl snart hoppa i säng. Och förlåt för dålig updatering idag, men som sagt så har jag haft en del att göra. Imorgon kommer bli en kul dag då jag ska träna med pappa. :) Nu vill mamma ha hjälp med en sak. Kommer strax!

Men vadå? Vem älskar inte skor?!

Skulle nästan vilja göra ett spontanköp. Dessa skor passar perfekt till vår och sommaren. Det är kul med impulsköp, man bara gört. Kanske inte världsbäst för plånboken, men världsbäst för skosamlingen. Jag har faktiskt massor av skor som jag skulle behöva rensa igenom. Men; vem älskar inte skor?!


Men hur snygga var inte dessa?

Onsdag

Godmorgon bloggen. Har legat och kollat på de här "jackpot" (eller vad det heter) på 5an, där man kan vinna pengar. Men gah vad tjatiga dem är, hon tjatade ca 1 timme innan ens någon kom fram. Dem tjänar ju pengar på det, folk ringer säkert in som galningar. Förövrigt var det hon Eva som spydde på något program i direktsändning, haha!

Ska snart äta en försenad frukost och bara ta det lugnt innan jag jobbar ikväll. Jag slutar 22.15.




Visst är dem fina bilderna? Mamma och jag fotade när vi tog en promenad med hundarna. Bedårande.

Satsdans var toppen!

Vilken rolig dag idag faktiskt. Vaknade ganska sent idag, men det gör inget;för jag är trött nu, så jag kommer kunna somna! Vi åt middag och senare åkte vi till SATS där pappa gick på ett spinningpass och jag på ett danspass. Det var jättekul med samtidigt jättejobbigt. Men träning ska vara jobbig, för annars är det inte träning! Vi dansade massor av olika stilar, väldigt roligt med mångfalden.

Nu måste jag gå och lägga mig, eller först måste jag borsta tänderna. Imorgon visar jag mina nya träningskläder. (Jag har gymkläder osv) Men jag vill ha lite andra nya kläder till dans och aerobics osv. Godnatt bloggen!

Permanent Vacations



Hur vackra är inte dessa bilder ifrån PV? Jag gillar faktiskt blommor, det är fint!

Vill ni synas i min blogg?

Nu har jag fått en funktion till min blogg som jag hoppas ni kommer använda. Ni kan skriva ett medelande eller länka till eran blogg. Gör ju ingen skada att få lite nya läsare till eran blogg? Eller hur? Endast 10 kronor kostar det för 10 minuter i min blogg. Låter det inte lite skoj? Ha så kul i rampljuset! ;)

Vem vill INTE synnas i min blogg? Och få mina läsare till er?

Väska i skinn

Kolla vilken snygg väska! Jag hade en liknande, men den tog Alida sönder,typiskt! Kanske ska köpa mig en ny? För jag tycker den är riktigt snygg och passar till en hel del. Låter väl great?

Ska vi säga; Angelica vill ha?!

Jeans i många kulörer


Hittade en sida med både ganska snyggt och mindre snyggt. Dem hade jeans i flera olika kulörer, blåa, lila, rosa, orange osv. Jag vet inte riktigt om jag själv skulle bära klarlila jeans, men vem vet? Det kanske är jättesnyggt på. Men om jag skulle bära knallrosa jeans så skulle jag bryta stenhårt av med svarta klackar och någon mörk topp. Annars kommer jag se ut som ett gående bubbelgum. Kanske fint det med? Dock kanske det lät ganska läckert, rosajeans, svarta heels och någon snygg tshirt?

Stenhård träning när den är som bäst!

Okej, jag är helt slut idag! Pappa och jag har varit och tränat, stenhårt! Jag gav verkligen mycket och det känns så skönt efteråt. Vi tränade hårt i 1½ halvtimme, vilket är riktigt bra gjort! När det känns i kroppen, då har man jobbar bra.
Imorgon har jag bokat satsdans, kommer säkert bli svinkul! Hoppa runt och dansa, haha! Upp till bevis i morgon hur bra min kondition är. Medans jag dansar så ska pappa köra ett svettigt spinningpass. Pappa är ju ungefär som min personliga tränare nu, vilket är jättebra då han har stenkoll på saker och ting. Han har ju tränat så länge där nu. Hehe! :)


Ibland tvingar jag upp min pojkvän för att öva till vårat bröllop. Vi dansar väldigt vackert. Haha, nu ska jag sova. Godnatt folket.

Hallon är supergott!

Jag har så länge jag kan minnas gillat hallon. Åh vad gott det är! Sockrade eller icke sockrade, lika gott. Ikväll så tog jag mycket hallon och lite glass till, var också väldigt gott! Ett perfekt avslut på kvällen och dessutom är det en väldigt enkel dessert som passar många tillfällen.

TÄVLING! Vinn två par Hanky Pankys

Vill du vara med och tävla om två par Hanky Panky trosor? Bodhi har startat den här tävlingen och dessutom får du en rabattkupong på 25% när du är med och tävlar. Deltagarna röstar om vilket som är deras favoritkombination inför Valentines och motvieras varför de vill få två Hanky Panky thongs. Det kommer bli 25 vinnare som koras på Alla hjärtans dag den 14 Februari Lycka till!


Jag har ett nytt glasskåp..

Godmorgon! Igår kväll somnade jag och Daniel riktigt, riktigt fort! Vi var på Ikea igår; mamma, jag och Daniel! Vi hittade ett snyggt glasskåp som jag ska ha alla mina Hello Kitty saker (fick massor i julklapp) och mina vinglas. Vi pratade om det igår, glas & sånt ska man spara eftersom det är bra när man väl flyttar hemmifrån.

I lördags hade vi födelsedagskalas här hemma för mig. Vi hade super trevligt, och Stephie, jag skickar bilderna till dig ikväll! Nej, nu måste jag gå och äta frukost, min pojkvän är tjatig nu! *Kram på er!

Haha, mamma fotade mig och Daniel när vi skulle ut till bilen. ♥

PS. Skulle posta detta inlägg typ klockan 11 i morse, men icke! Den postades senare

    RSS 2.0