hårhårhårhår



Godnatt bloggen. Vi hörs imorgon. Ska försöka blogga lite imorgon! :)

Kram på er.

My new boy. Guitar?

Godkväll bloggen. Here i go again. Har som sagt, jobbat idag. Det gick bra men jag var väldigt trött när jag vaknade. *not good* Men allt flöt på bra. :) Sitter nu här med mamma och hundarna och kollar på något spökpogram. Jag tror verkligen på spöken. Om vi levande människor lever, varför skulle inte det döda kunna återvända? Hmm.. Hemsökta hus heter programet. Scary!

Vet ni? Jag ska till Enköping och ÄNTLIGEN köpa mig en kärlek. Ska kolla/köpa(?) en gitarr. Har ju velat haft en i...1000 år? Så checka min blogg imorgon vänner, så får ni förhoppningsvis se den om vi hittar en som passar mig. Den måste ju även vara en aning bekväm?

Pusselipussilipusspuss.

/Angelica

Frågetecken

PS 2.

Tycker ni att jag bloggar för lite?


Steve Madden

Hi!
Jag gillar dessa skor. Snyggt med nitar fram. Riktiga attityd skor-me like! :)
Har jobbat idag. 16-22.15. Och imorgon jobbar jag 12-18.00. Men jag gillar mitt jobb..


Eftersom jag jobbar som en gnu så har jag pengar till dem här. Kanske ska köpa? Tänk er tunna strumpbyxor, vippkjol och en RollingStones tisha! Eller varför inte ett apballt linne? :D

Nu ska jag sova bloggen, har saknat dig/er faktiskt.

Ps. Min hals är en aning bättre, men varje gång jag lägger mig ner och ska sova så börjar jag hosta så mycket att jag nästan hostar upp min ena lunga. :') haha..
puss

Måndag

God-dag. Hoppas ni har sovit gott. Haha, lite sent att säga det. Men jag vaknade kvart över 12 & sen har jag bara tagit det lugnt eftersom jag är sjuk:(. Har så fruktansvärt ont i halsen.

Ska vila upp mig tills jobbet på onsdag. Det behövs verkligen..

Love you.

lundlund


På något vis så lyckas Lundlund fånga mitt intresse. Jag älskar bilderna, jag älskar färgerna, jag älskar modellerna.

Blackeye

Denied
A situation like this, should never exist
Then why are we out of control
I see smoke from the eden fire
Watch it going higher and higher


.....Vad dystert det blev! COME ON:D





Bad thing?

Söndag. Jag börjar bli sjuk, jag mår inte så bra. Halsen svider och det känns som febern är påväg. Så nu kan jag blogga massor, funny va? Ni älskar ju mig så mycket, hehe.. ;)

Har tagit ledigt imorgon från jobbet pga av att jag inte mår så bra. Usch, stackars mig!



Länge sen detta, jag går inte ens i skolan längre..sjukt.

<3

dagen efter...

Vilken rolig kväll! MIdsommarafton var verkligen lyckad. Var fest vid vattnet i en stor villa ute i Smidö. Det var riktigt kul faktiskt.

Ska nu ta med hundarna på våran 20 mins hastiga promenad. Man känner sig betydligt mycket mer nyttigare när man har ätit massor under midsommar. :)

Hade ni en trevlig midsommar?=)


GLAD MIDSOMMAR!

Glad midsommar alla läsare! :) Vi väntar på våra gäster och så ska det ätas och för min del blir det fest ikväll. Först ska vi äta sill(vilket jag inte gör), grilla och äta massor av jordgubbar och annat gott.

Ser ut som det blir lite fint väder iaf, skönt! Känner dock att jag börjar få lite ont i halsen:S Kanske börjar bli förskyld?

Anyway, ha en riktigt trevlig dag så hörs vi imorgon! Pussis!



Angelica

Hardcore-ST!



Nu skall det sovas. Jobb från 12-20.00. Sovsött. <3

Time to go

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska ut och gå HASTIGT i 20 min. Snart bikini-dax ju! Ingen flodhäst här inte! :P Haha, jag skojade! *Ta det inte seriöst* Puss på er.  

1 h & 30 min senare

Eftersom jag ska jobba imorgon så ska jag nu krypa ner i sängen. Mys! Börjar som sagt 9.00 imorgon, så jag ska upp 8:a.

Hanna och jag sitter och funderar på vad vi ska göra på midsommar. Aja,det kommer! =)

Nu måste jag verkligen sova så jag orkar jobba 7 timmar i morgon. Sovgott och drömsött.

angry & inbjudan var trevlig

Ost & kex är mums. Vi vart bjudna hos grannen jag och mamma. Lukta på ljus och äta gott.

Varje dag har jag fått en elak kommentar. Varför håller ni på såhär? Försöker ni trycka ner mig och få mig att sluta blogga? (Kommer verkligen inte sluta blogga eftersom jag har skinn på näsan och pass så säker på mig själv) men det stör mig att människor kan bete sig såhär mot andra! Som tur är tar jag inte åt mig på samma sätt som kanske många andra gör. Mår ni så dåligt själva och måste få tycka ner andra på ett sätt som är vidrigt. Ni är vidriga. Tycker ni ska börja på någon sport så erat tragiska liv reser sig upp en aning, och ni får något annat att göra än att sitta och klanka på mig och förmodligen andra bloggare och bli stört feta. Jag blir så ARG! Hur kan man fortsätta om och om igen?

Anyway så är jag glad. Jobbade från 8-15 idag. Det gick bra. Imorgon är det jobb från 9-16.

Mitt liv är som en dans på rosor... Puss!

Vad är det med er människor?

Anonym om Osminkad sanning:

hahaha osminkad ? nej tack vi tror inte på den lögnen. du har juh fan glitter på kinden och att du är naturell går vi inte heller på, jag menar, du har ju stoppat botox i läpparna din patetiska fan. JA NU VET NI, HON HAR GJORT EN LÄPP OPERATION OCH JAG LJUGER INTE!

Den här kommentaren fick jag idag. Ärligt talat ditt jävla fjortisäckel? Hur fan har du mage att komma och snacka skit om sånt du inte har någon aning om? Jag har förstorat mina läppar en gång med restylane som INTE var permanent. Blir så förbaskat arg, jag har fått elaka kommentaerar varje dag nu på senaste tid. Varför? :S Men era småkryp, jag kommer INTE sluta blogga! ;) Tyvärr kisar.

sleep

Jag är en dålig bloggerska, dålig bloggerska. Ska sova nu, så berättar lite imorgon!=)
Har ätit massor av godis så imorgon måste jag ut i skogen och TRÄÄÄÄÄÄÄNA! Först jobb från 12-20.00.

Sovgott bloggen och kära ni.


raise a laugh.


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!

Alltså, jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är. Studenten var så JÄVLA förbaskat rolig, en dag som var ett av det roligaste jag har gjort. Först började det med champagne frukost och sedan åkte vi till kyrkan där några elever sjöng och prästen höll tal. Sedan var det middag med alla treor och stipendier och priser delades ut till många. Sedan var det dax att samla hela klassen i ett rum där diplomer och betyg delades ut. Ni anar inte hur lycklig jag var. Gråten var nära hela tiden, hela dagen var så himla lyckad. Klockan började närma sig 1 och alla 3or stog och vänta för att få springa ut, ut till sina familjer och vänner. Alla stog och banka på dörrar och fönster och för längtan att få springa ut. Var fruktansvärt mycket folk och jag stog och darra. Klockan 1 när öppnades dörrarna och  hanna & jag tog varandra i handen och sprang ut tillsammans. Min familj+farmor, kusin och bror+hans vän tog emot mig. JAG VAR SÅ GLAD!!!! Vi hade en halvtimme att få allt som man får runt halsen och bli fotad och allt det. Sen var det dax för flaket, fyfan vad skoj! Stog och sjöng/dansa/skrek hur jäkla mycket som helst.

Min mottagning var riktigt fin, tack allihopa! Barndomsvänner,familj, brorsvän, kusin, famor, familjevänner. Åt riktigt gott och hade det jätte trevligt. Jag öppnade många fina presenter. (1. wayfarers) ;). (Läs:glad) På kvällen så åkte vårat gäng ut till stan där vi skulle ha slutskivan/festen. Hade en SÅ jävlabra dag/kväll!

5/6-08 kommer vara dagen då jag var som mest glad. Dagen kommer följa med mig hela mitt liv.



Hanna, jag och Grane därfram!

 

Såhär glad är jag!

STUDENTEN IMORGON!!!

Hej sötisar!

Förlåt för dålig uppdatering. Vi håller på att fixa förfullt till min student imorgon! *LYCKA*!!!!!! Kommer nog bli sentimental. Haha.. Det är stort att ta studenten. Hejdå "leklivet" , hej vuxenlivet.

Studenten 5/6-08!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ JÄVLA NICE!!!

Syster 17 år.

Hej!
Har just gjort pannacotta till min student och ätit massor av jordgubbar*mums*! Det är min systers födelsedag idag, Amanda fyller 17. Hjälp vad åren springer iväg. Jag vill fortfarande ha Amanda som liten, då hon lekte häst och bara var allmänt barnslig. Jag tål inte ens att våran mamma köper stringtrosor till henne för jag tycker hon är för "ung", vilket hon inte är i nuläget. Hon är ung, men inte så ung som jag vill ha henne. Jag själv började använda stringtrosor vid 14-15 års ålder. Men min syster som är 16-17 får inte använda. Någon som har kännt/känner likadant?

Vill fortfaranda ha dig som liten Amanda! Grattis på din 17-års födelsedag. <3

En arg Ange? - Nej jag är glad! :D

När jag fick min nya laptop så höjdes blogglusten väldigt mycket kan jag säga er! Jag tänker ta min blogg och komma ännu högre upp.

Men jag har fått en del elaka kommentarer, och jag väljer att publicera dem för att bara visa eran avundsjuka. Mamma tycker att jag ska ta bort dem. Varför skriver folk jätteelaka saker med hemligt? Är ni så fruktansvärt sorliga i er själva som måste kränka ner på andra? Ni är sånna jag bara skrattar åt och vill ge er en stor loska i ansiktet. Ärligt talat, jag blir så förbannad. Jag skriver INTE för eran skull, utan för min skull. För att jag ska ha ett minne när jag blir äldre, för att jag ska komma ihåg vad jag har gjort och främst för att det är kul.


Nej, jag är glad idag! Inte arg.. Ni är bara sorliga gullisar! Sen har jag också jättesöta/snälla läsare också. Kisses



Min nya rosa laptop

Min hemlis var att jag har nu en rosa laptop, från LG. Fick den idag. Riktigt riktigt fin! Har även mobilt bredband så jag ska köpa en snygg laptop-väska så jag kan blogga/chatta etc utanför hemmet. Bra va? =) Jag är riktigt nöjd och den är hur söt som helst.

Nu är denna lilla söta laptop min! Kan det bli mer flickigt?
 





Hemlis

Snabb update.

Det är riktigt fint väder så ligger ute på min fina altan och steker som bara den. Jag är SÅ glad idag. Ikväll ska ni få se vad jag har fått från posten, riktigt fin!

;)  Angelica

Studentfeelings

Hej! =)
Idag har jag varit och shoppat hela dagen. Eller.. inte hela dagen, för jag sov till halv 2:P. Var ute och festa igår tillsammans med Hanna, Pontus och Christoffer. Vi hade riktigt trevligt! =).

Jag fann mina studentskor idag, riktigt fina! Det är strudent på torsdag*längtar*



Jag är tjusig i klackskor.

Jag vill vinna


Slutspört. Tävlingen hittar ni här!

    RSS 2.0