träniiing

Heeelt slut! :o igår sprang jag 7 km och idag cyklade jag med pulsklocka 55 minuter i Upplands-Väsby. Jag är så duktig och det har gett mig sån .....träningsvärk. Jösses! :)

Kanarieöarna 26/4


Jag och Johanna åker till Gran Canaria, till Playa Del Ingles om 8 dagar.. drinkar, utflykt, sol och bad :D Hoppas den här veckan går fort, har en massa ärenden i veckan som skall göra, typ som att klippa mig, köpa lite saker jag ska ha med mig osv. :)

Splittrad...fast ändå inte

Jag kan inte riktigt sätta fingret på om jag är glad eller ledsen. Jag är mittemellan. Jag tror det. Eller...jag är glad. Fast ändå inte. Typ. Jag är mittemellan. Kan man vara det? Jag skiftar mitt humör rätt så drastiskt. Jag är splitter. Typ som små små glassplitter. :)

... *TADAAA* Jag tar en sista minuter slutet av denna månad med Johanna. Jag ska bli brun, dricka drinkar och ha riktigt kul. Jag behöver det. Jag är så värd det...

.... för att tala om att jag klarade min hemtenta. Jag är förjävla grym!

.

...nr.16...källare...bubblan.. förstår du?


Kan inget gå som jag vill ibland?

När ska allt gå bra. Behöver inte vara extremly good, men kan väl någongång gå hyffsat bra. Alltid ska något trassla. Det är jättedrygt. Jag hatar det. Bli frisk min älskade Freja.


s.p

"untitled"

Du förstår och vet vad jag menar...

snyggisarOj vilken charmig bild! :) Ciz fin.


    RSS 2.0