Myspys saker som är bra att ha till kvällen


monday

Jag lever. Bad upt.
Vi hörs senare!


Fridaynight

Känner mig urtrist idag. Har jobbat hela dagen(12-20) och nu ska jag sova, ska stå redo klockan 7 imorgonbitti för att jobba. Så nu måste jag lägga mig.

Godnatt&sovgott.

(Godnatt Adam)

Under sandfläcken hittades Adam Berg

Vi la ett kors av två pinnar och tände ljus. Är massor av sand där han hittades. Dem har ju grävt.

 


Torsdag

Hej allihopa!
Vilket fult väder det är idag. Ingen lust att gå ut alls. Och jag har inte heller ätit något. Jag är tom på ord idag..har inget vettigt att säga, just nu iallafall.

Vi hörs senare!

Vintage mint

Färgen ifrån Isadora som har varit hypade ett bra tag. Visst är den mintgröna färgen fint? En såndär färg som är snyggt på ljushy, men även solbrun.


Ny favorit: energykick

Har ni smakat Energykick-barsen? Hur goda som helst och inte många kalorier alls och är fullspäckade med frukt och nötter (Jag tål inte nötter, men dessa gick bra) Var väl några enkla frön. Tidningen Chic och en brämhults på det. Då gick tågresan så mycket enklare.


Blomkålsmos

Potatismos är inte den nyttigaste varianten, men det är gott. Men har hittat ett recept jag tänkte prova någondag. nämligen Blomkålsmos, betydligt mycket nyttigare.

Såhär gör ni:
Koka ett blomkålshuvud i buketter med max 2 dl grädde
Mixa sedan allt och peppra & salta efter behov.

Mycket nyttigt!! Pröva på att göra på broccoli med. Bara nyttigheter


Till minne av Adam Berg

Vi gick och tände ett ljus för Adam. Hans grav hittades bakom det vita skynket.

 

Förstår inte att något sånthär kan hända. Det är så sorligt. :( Känns skönt att han har fått frid nu och att han har kommit "hem".


Ytterligen en nyhet

Har försökt luskat lite och han som dem tror ligger utanför min tomt heter Adam Berg och här har ni en bild på honom: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5813541.ab

Ang mordet utanför mitt hus:


Från vårat köksfönster. Ser ni polisavspärringen i mitten?

Läs mer här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6987419.ab

& även en kort intervjuv med min syster Amanda:
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1959068/18-aring-hittad-dod-i-balsta-tva-gripna


Två lik ligger utanför mitt hus ca 60 meter bort

Jag började klockan 15.00 idag och mamma tog hundarna med sig och följde mig en bit på vägen. Stod polisbilar utanför oss på långstäckan. Inget mer med det tänkte vi. När mamma vände så hade hon sett några polismänn kommit ut ifrån skogen, -men inget mer med det. Men sedan blev hon nyfiken och tog Alida och hundarna med sig upp i skogen efter middagen för att se varför polismän gick runt i skogen.
Bara 60 meter utanför oss på baksidan (det är en stor skog bakom oss och jag bor i en villa.) så var det avspärrar 10x10 meter och i mitten ligger en stor presssändning där två lik ligger. Det har skett ett mord under 24 timmar, alltså kanske i morse eller kanske i gårkväll. Polisen befinner sig just nu i skogen och går runt iväntan på rättläkaren som ej har dygt upp än.

Jag är mer än skärrad. Jag går där ofta med mina hundar, både jag och mamma. Vi gick inte den vägen igår eller idag. Tänk om dem blev mördade av en slump. Tänk om det var jag? Eller någon i min familj som gick skogspromenaden vi nästan går varje dag? :(

(Bilden lånad från google och har EJ något med Bålstas fall att göra)


Ingeninspirationidag

Idag känner jag att jag har noll inspiration. Vet inte varför, men ska snart ner till jobbet, kan väl vara det? Har ingen lust idag. Ska fixa min matlåda och sedan lägga på ytterst lite mascara. Hoppas ni får en bra dag.

Kramar


Ändring på bloggen

Som ni ser så håller min blogg på att fixas. Jag säger som man bör säga: "Ursäkta röran". Men nu blir det sovgott för min del. Ni sover nog som stockar där ute, det är bara jag som är galen och är uppe såhär sent.

Godnatt vänner!

Accessories from Forever21

Jag vill mer än gärna gå och shoppa hos Forever21 men är så osäker på tull&frakt osv. Men dem är sååå mycket fina saker. Kika bara! Här är vackra smycken som gärna skulle få flytta in hos mig.


Vackra fjäder örhängerna med influenser från guld och svartsiden.


3 olika kors.


Smaragdliknande ring


Dagen med inget rikt innehåll

Hej!
Inatt drömde jag jättekonstiga saker. Usch. Var tokvarm när jag vakna. Fick sms av min bror imorse, ganska söta. Hehe. Idag ska jag vara ute i solen och bara vara. Tänker inte lyfta ett finger. Tänker bara sitta på min rumpa hela dagen. Skönt.

Vi hörs sen!

En av dem bättre myskvällarna

Haha. Vilka härliga vänner jag har. Haft myskväll med bästa Linnea och Ann. Haft en riktigt bra kväll med jättegod tacos och massa gott på kvällen. Jag har skrattat så mycket åt dem (dem drack vin och jag drack läsk hela kvällen) och så har jag gråtit också. Det behövs. Men hela kvällen var bäst hemma hos Linnea. Bästbästbäst. En stund innan jag och Ann skulle gå så kommer det 10 killar in i lägenheten. Hehe, Linnea umgås bara med killar ikväll, stackarna. Sved lite och lämna henne, eller hur Ann? Ann som alltid kallar sig själv för gammal och etc, blev kallad för "flickan" (Han sa flickor till mig och Ann)+ att dem fick en chock att hon är tvåbarns mamma och inte trodde dem att hon var 29 år! Haha. Var så roligt.

Nej tjejer! Ni gjorde min kväll jätterolig, ni är bäst! *pusspåer*

Snygg som alltid. Hahah


The end

Idag gjorde Daniel slut med mig, över ett sms. Vad var det du sa om att göra slut via sms? -Moget, va?
17 April tog 1½ år slut.

:(

http://www.youtube.com/watch?v=fjDojEOiMcE ....

CobraSnake



- Nästa gång jag bär bar rygg ska jag sätta dit låtsas tatueringar. Ni vet sånna dära man får i tuggumipaket, för detta var dödsnyggt!!!


Nitsandaler

Nu när våren börjar närma sig så och det är riktigt varmt så längtar man tills man ska få sätta på sig sandaler. Alltid har jag craving för nitar och såklart hittade jag ett par sandlar med nitar ifrån h&m för 100 SEK. Hur bra som helst, och tok fina är dem. Perfekt att bryta av den sockersöta långklänningen.

OBS!

Finns även i turkos för den som vill ha lite färg. Turkos är riktigt snyggt på solkysst hy.


Socionomutbildning

Gah, det här med sökning gör mig galen, seriöst. Har nu skickat in min ansökning (efter många justeringar och ändringar) och sökt till socionomutb. Hoppas jag kommer in och sommaren på mig för att överväga. Var inne på dietist (men saknade ett behöringhetskrav, tyvärr) Men om jag känner att socionomutb är inget för mig, så söker jag vidare dietist vårtermin 2011 istället. Men har läst och tittat på utbildningen och känner att den är mycket inressant och kan passa mig. Nu håller vi bara tummarna..vi lever bara en gång!



PT-timme

Åh vilken dag. Har varit ute och gått promenad och ätit glass (Hur gott ät inte glass tillsammans med vårkänslor och tussilago? Ha...) Sedan var jag och min pappa på en PT-timme på mitt gym SATS. Vi körde 9 multiövningar som var riktigt bra och roliga. Var väldigt jobbigt pass tillsammans med Erica som var våran PT idag. Men bara bra! Imorgon kör pappa och jag en repning och kör allt igen imorgon. Jag ska ladda hela natten, för detta var toppen övningar!!

Känner mig så nyttig just nu... :)

Onsdag, 14 april

Snart bär det hem till Bålsta igen, tåget går 10.05 här ifrån Borås och jag ska väl vara hemma igen 14.25 och klockan 15 blir det jobb, stägning. Spännande va? Vi hörs!

Prickiga strumbyxor

 

Jag vill ha prickiga strumpbyxor. Tror dem ska finnas på Åhlens, men jag vill ha mina idag!!!! Dem är så fina.

Sidecut



Älskar din kille dig?

Hur vet du om en kille älskar dig:

1. Han säger att du är vacker istället för sexig.
2. Han håller sig vaken för att se dig sova.
3. Han pussar dig kärleksfullt på pannan.
4. Klappar ditt hår.
5. Han vill visa hela världen att ni ät tillsammans.
6. Han håller dig i handen när han är med sina vänner.
7. Han påminner dig varje dag om hur mycket han älskar dig och hur lyckligt lottad han är att han har dig.
8. Han ringer tillbaka när du hänge luren i örat på honom.
9. Han tar sig tid att göra romantiska saker med dig.
10. Sms:ar dig och säger att han saknar dig.

[Source: LINK]


Måndag, 12 april

Hej!
Igår jobbade jag 7-14 och sedan gick jag hem för att ta tåget 15.54 till Borås. Tågresan gick bra men var trött efter bara 4 timmar sömn lördag till söndag (Då jag skulle upp klockan 6 söndagmorgon) Var framme i Borås ca 20.00 och där mötte Daniel mig. Vi sätte på en film igår, men somnade jättefort i deras soffa. Haha synd. Han inte ringa och säga godnatt till mamma :(, hon hade ringt massor.

Men idag är jag pigg och det är jättefint väder! Visst är det skönt när det är soligt ute? Så ut i solen med er och ha en fantastiskt fin dag! Kramar

Ett par dödssnygga örhängen!


[Lindex, 40 SEK]

The end

Det är inte så lätt. Inte så lätt när man slutar hoppas, slutar tro. När man nästan redan tappat hälften, när det inte är så mycket kvar. Det sägs att man aldrig ska ge upp, men hur mycket orkar man göra samma sak om och om igen. Det är som ett dilemma där det inte finns något slut. Finns det något slut? Men när man väl kommer fram till slutet så väljer man att släppa eller att återgå, frågan är då vad vi har att återgå till, när man har slutat att hoppas. Man ska inte hoppas för mycket, det är då det rasar, ner för det oändliga slutet.

Nellyshoes


Söta sandaler ifrån Nelly-shop. Snörarna kan knytas runt benen också, Fin fint.


"Dum"


Bilden var döpt till "dum". Lustigt.


Vitt vin



Igår hade jag lite tråkigt så jag tog ett litet glas vitt vin. Hehe. Det är gott. Gillar ni rött eller vitt? Själv föredrar jag vitt vin. (Bilden är inte så nytagen)


Inspiration Olsens





Ett dussin favoritbilder.


Solsken, blommor, skydd i skuggor ifrån het sol, regnsmatter,

Billiga skor ifrån hemsidan. Passa på att fynda vårskor. Det ska jag göra ;) Mina favoriter är de blommiga klackarna!


En bra dag idag! Födelsedagskalas och skoj

Började dagen med ett 55 min spinningpass och sedan 30 core. High five! Och ikväll ska jag hem till Pernilla som fyller år idag. Wie, ska bli jättekul och träffa alla tjejorna igen! Men först ska jag förbi systemet och sedan fika. Hoppas ni är ute i solskenet mycket. Hur fint väder som helst. Åh, idag är jag lycklig. Bra dag idag!

*pusspuss*


Glad påsk mina vänner!

Får iallafall önska er en mysig och gul påsk ;). Själv jobbar jag till 22.15 ikväll, men imorgon ska jag hem till Pernilla på födelsedagsfest, ska bli roligt! Som sagt, ikväll blir mindre kul.... Men ska ha en mysig påsk ändå.

 

GLAD PÅSK!


DANIEL!

Du lovade mig att skärpa till dig. Ändå gör du precis som du brukar. Har ringt dig kanske 30 gånger, smsat 20 gånger och skrivit till dig via datorn. Hur ska jag göra för att få tag på dig?! Jag är less på dig idag, riktigt riktigt less!


...Jag är jättebesviken :/

Vilka par är era favoriter?


    RSS 2.0