Min snygg-sköna kofta.

image305Shoppade som sagt i onsdags och fick med mig hem en super snygg och skön kofta från HM. Den är just nu min favoritvinterkofta. Kommer användas duktigt.. Den är lite utsvängd i armarna. Super snyggt!





Har ingen lust...

Har ingen lust att blogga just nu, jag ska sova bort allt. Jag är inte glad och har ingen lust med något alls. :(

Godnatt... (Varför är dom sura för?)


Sura tuggumin är gott..

Mums! Jag gillar verkligen surt. Jag är super förtjust i tuggumin som är sura! Det är så smaskigt.  Äter så det ilar i tänderna.. usch! Hem och borsta tänderna i en halvtimma sen!

Nu är det dax för lektion. Kram och puss!


Lång dag...

Vi har just nu rast från arbetsmiljö. Det är långtråkigt och vi vill komma hem! Men som sagt går vi till 21:00. Usch och fy, det låter jobbigt va? - Ja tack!

Ikväll ska jag inte göra något speciellt. Hem och duscha för att sedan gå och sova. Roliga torsdagar man har...

Vi hörs sen!


Pärlor är sött

Lovade ju att jag skulle ta bilder på det jag har shoppat, men så självklart ska kamran bråka. Dumma! Jag ska snart gå och lägga mig för att imorgon börjar jag 8.15 och slutar 21.10! Gash..hur orkar jag? Men som vanligt för att gå vidare måste man ta allt så positivt som möjligt. Det jobbigaste att gå upp tidigt är att dom första minuterna är dom jobbigaste ever. Men när man har piggnat till sig lite så känns det lite lättare. Jag tycker morgon timmarna bara rinner iväg och vips, så är det lunch.

Beställde just ett par pärlörhängen från Nova pärldesign. 8-9mm. Jag tycker det är stilrent och sött med ett par pärlor i öronen. Det passar till det mesta, vardag som fest!

Snart är det jul och jag älskar julen. Jag tycker det är så mysigt när snön täcker vägarna och träden har blivit pudrade med snö. Minus med vintern är att det kan bli så himla kallt. Sen är jag inte så super förtjust i vinterkläder, jag gillar mer vår och sommarkläder. Höstkläder går an också, det är snyggt!

Nej, tiden bara springer iväg och nu måste jag hoppa i säng! Sov gott.

OBS: bilden visar 6-7 pärla. Gå in och kika!


Tv dax

Har lite brottom nu pga av det roliga "bonde söker fru" är på tv.  Haha... Och klockan 21:00 är det Top model. Men jag lägger in bilder sen!

Easy looks från Bodhi.se

image301

Fick hem ett kit med 4 stycken olika sminkningar. I kitet fanns 4 olika foundations, 4 highlighter, 4 Blush, 4 bronzer, 4 eye shadow, 4 lip colour. Ska bli kul att testa och skriver självklart en recension om kitet som jag fick av http://www.bodhi.se/ för 89 kr. Finns att köpa på deras hemsida.

Julklappsshopping...

image300idag skall jag, Camilla och mamma åka till Stinsen för att börja kolla lite på julklappar. Vi måste bara invänta Alida som slutar 14.00 från skolan så hon kan komma hem och passa Athena. Freja klarar sig betydligt mycket lättare själv eftersom hon är äldre. (4,snart 5 år)

Det blev inte så mycket bloggning igårkväll pga av att jag somnade ganska tidigt. Fast jag har sovit många timmar så vaknade jag runt 11-11.20.

Kram<3


Era synpunkter om min blogg...

Nu är jag nyduschad. Så skönt att sätta på sig en mysig pjamas. Jag är trött och en aning sliten. Athena pep inatt och jag släppte ut henne run 3-4 på tomten så hon fick kissa. Valpar,säger jag bara! Men hon är helt underbart söt, jag älskar henne!

Jag har blivit dålig på uppdateringar pga av att jag tyvärr prioriterar annat före än att sätta mig och blogga just nu. Förlåt! Vad vill ni se mer av i min blogg? Vad ska jag blogga om? Vad tycker ni är intressant att läsa om?

kram

Tidiga mornar är man oftast tröttare

Det stämmer! Iaf på mig. Jag sitter här i mitt vardagsrum med laptopen i knät och håller på och somnar om. Varför kan inte jag vara pigg och sprallig klockan halv 7 på morgonen? Nej,istället är jag riktigt trött och håller på och somnar om. Men det går över efter en liten stund, då är man piggare. Jag skulle behöva kaffe. Jag blir inte så extremt "piggare", det är väll en yttligare sak man inbillar sig.

Nu ska jag gå och släppa ut min Athena så hon ska få kissa, sen ska vi mysa innan jag går! Ha en bra dag!

Ska vi anpassa oss? - Nej tack, aldrig i livet!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Jag väljer att skratta för att i slutändan blir det här patetiskt. Jag är less på att jag och Camilla ska få skit för allt vi gör, för att vi är som vi är, för att vi har varandra och är väldigt lyckliga individer.
Varje vecka får vi höra från någon att en stör sig på oss. Det stör sig antingen på att vi klär oss rätt lika, att vi är lika som människor, att vi gillar att göra samma saker och delar en del intressen. Att vi älskara varandra. Varför kan inte folk bara vara glada för våran skull att vi har varandra?
 
Jag blir så otroligt ledsen och arg att människor inte kan ta oss för dom vi är. Ska vi ändra oss bara för att det ska passa er? Aldrig i hela mitt liv! Jag ÄLSKAR Camilla så otroligt mycket, och hon är min närmsta vän. Vi ska hålla oss till varandra så länge vi lever! Underbart va?

Jag och Camilla tänker:
- Tycka precis som vi vill
- Klä oss hur vi vill
 -Tycka och tänka precis som vi vill
- Vara så lika vi kan som vi vill
- Fortsätta vara bästa vänner
- Kunna berätta allt till varandra

Tänker verkligen inte säga det här något mer! Nu är det sista gången jag vill höra något sådant om oss. Tänker aldrig i hela mitt liv ändra mig för att det ska passa någon annan. Tänker aldrig i hela mitt liv sänka huvudet på dessa ting folk stör sig på!
Jag skriver inte det här till någon speciell person, utan jag ville få mina tankar nerskrivet.
 
Camilla älskling, du är den bästa vännen som finns, mitt lilla hjärta! <3

Athena heter hon nu!

Här är bild på Athena.

image299
Nu har vi två underbara "gudar". Freja och Athena!

Våran sötnos!

Hon är våran, nu är lilla valpen våran!  Åh,hon är så sockersöt. Hon är min kaxiga lilla valpis! 50% Chihuahua 50% Lhasa apso. Hon är mest lik en Chihuahua och beräknar vara korthårig. Så söt, uppdaterar med nyae bilder sen!=)


50% Chihuahua 50% Lhasa apso

Imorgon ska vi åka och kolla på en liten tjej. Och imorgon kanske hon blir vår. Åh, jag är super glad! Kolla bara vad söt hon är. När mamma verkligen vill något, då ska det hända fort! <3 Vi har nog bestämt oss för den här tjejen nu!
image298
Hon är ju sååå söt!

Weak, underbart!

Hej!
Efter en lång storhandlingsdag på Coop är jag äntligen hemma. Jag, mamma och pappa åkte till Kungsängen för att storhandla. Jag är riktigt förskyld och känner mig hängig, för att friska upp det hela så kommer Camilla hit. Hon ska sova här och det ska bli jätte trevligt. Det blir väll lite Deal or no deal kollning.


Igår var jag på middag hos Stéphie, det var trevligt! Vi åt gott och kollade på Idol, och Marie Picasso-Weak var riktigt, riktigt bra!  Hemskt bra låt + hennes underbara röst! Finaste ever. ROCK är det läckraste man kan lyssna på. Synd att Daniel åkte ut, men någon måste ju åka.


Lyssna på klippet, för hon sjunger underbart bra!

Middag i Stäket

Nu ska jag på middag hos Stéphanie som sagt. Ska bli kul och uppdaterar när jag kommer hem. Ha en bra fredag!

Angelica

Jag gillar rosa!

image297
Pincetten, läppbalsamet och minttabletterna finns att köpa på asos. Balsamet finns att köpa på H&M!

Brådis!

Godmorgon!
Klockan är 07:05 och jag ska gå tjugo över. Men innan jag går ska håret sättas upp och tänderna ska borstas. Är det någon mer än jag som har jätte ont i halsen? Jag hatar att ha ont i halsen,så himla obehagligt.

Ikväll ska jag på middag hos Stéphanie. Nej, nu har jag brådis! Kram!

Hemkommen

Hej sötisar!
Är just hemkommen från skolan och ska snart hoppa in i duschen för att sedan sätta på mig pjamas. Mysigt va? efter duschen ska jag fixa naglarna. Det är alltid roligt, men absolut inte bra att använda acceton varje dag, vilket jag kan göra ibland.

Återkommer med nytt inlägg efter duschen!

ABC

Godmorgon!
Ska gå till tåget om ca 20 minuter. Har bara en kurs "abc" (andning,blödning,chock) idag, riktigt tråkigt men lärorikt! Jag går till 21.00 ikväll, så vi lär höras efter det.   Ha en super bra dag!

Angelica

Söt mössa

image296
Den här mössan finns att köpa på Lindex, den var super söt tyckte jag. Grått är snyggt och funkar till det mesta! Och när det är RIKTIGT kallt ute så är det skönt att sätta på sig en söt mössa. Den blir den för 69.50. Det kallar jag kap.

mandariner

image295Har just sett Leila bakar, åh blir så suktad! Hon är så duktig, allt hon gör ser så fruktansvärt gott och lätt ut.
Till det åt jag 2 burkar mandariner, mums! Det är så gott att man äter tills man mår nästintill illa.










C som i Chanel?

image293Julen närmar sig och jag har ännu inte köpt 1 enda julklapp. Det är inte så smart, för några veckor innan jul så är julruset värre än någonsin! Jag har inte ens börjat skissa på min önskelista. Men kikade runt lite runt på internet och insåg att jag önskar mig ett svart inkl. rött chanelnagellack. Har aldrig testat och målat naglarna med det dyra lacket, men nu är jag sugen på att pröva på och se om skriverierna om dessa lack är sanna.

Någon som har prövat och hur var hållbarheten?


Tidig morgon

image292
Hej allihopa! Det gick bra hos läkaren, fick allergi tabletter och krämer. Hade en tidig tid hos läkaren, så innan apoteket öppnade (9:30) så gick mamma och jag och fikade. Sen när vi kom hem så gick vi och "vilade" och både två somnade. Det är skönt att sova på dagen,eller hur?
Vad har ni gjort idag och vad ska ni göra ikväll?

Haha, bilden tagen i Egypten i sommras, vilken rolig min jag gjorde!







Hundnamn?

Nu ska jag snart sova för att jag skall till läkaren imorgon kl 8.15. Jag är ledig så det var lite små surt att jag skulle få en sån tidig tid. Men jag får gå hem och sova sen. Ni vet att jag har en blandras hund, Freja. Den 4dec skall vi åka och titta på en till blandras, blandning med Bichon frise och shih-tzu. Jag längtar verkligen. Och om vi vill köpa hunden när vi är där och kollar så får vi ta hem den direkt. Underbart va? Hundvalpar är så söta att man smälter.

Har ni några förslag på hundnamn? Vi har börjat små spånat lite på söta tjejnamn, för att vi ska ha en tik till. Är inte Flora sött? Fiorella? Skriv i kommentarsfältet med massor av förslag!

Det är dom här små hårbollarna vi ska åka och kolla på den 4december!
image290

Tänkte kanske ha någon form av tävling i bloggen och priset ska vara någon produkt av Clarins. Så håll utkik!

Kram Angelica

Stor shopping av skönhetsprodukter

Idag har jag och mamma varit och köpt mycket skönhetsprodukter. Både mamma och jag älskar Clarins produkter. Vi lägger hellre ner pengar i dyrare produkter än billigt skräp eftersom vi i min familj har väldigt känsliga hudtyper. 
Köpte en fuktkräm från ACO. Och en foundantion, en ansiktskräm, en masque(kan användas som nattkräm) och en body lotion från Clarins.

Har ni prövat Clarins och vad tycker ni om det märket?


Naturgodis

Blogg strular, helt konstigt är det just nu. Går inte att logga in,får försöka hela tiden. Konstigt! Är allt bra med er? Med mig är det sådär, jag är trött och förskyld. Men naturgodis piggar alltid upp och det är mitt stora last! Jag älskar choklad-cocos toppar! Vilken är eran favorit?
image285

Snygg outfit

image284

Riktigt snyggt, tror att t-shirten kan man hitta en liknande från Tjallamalla, inte sant?

Middag och film

Hej!
Håller på och gör mig iordning för ikväll är det middag och filmkväll hos Mimmi med min klass! Ska bli jätte mysigt och trevligt. Synd att Camilla är sjuk eftersom jag hade mer än gärna vilja ha med henne! Men men, det blir nog jätte roligt att träffa alla ikväll ändå.

Hoppas ni får en jätte trevlig lördag, för det ska jag ha!
Kramar Angelica

Sängdax

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut och jag ska hoppa ner i sängen för att försöka sova. Jag har bara varit hemma idag, hur skönt som helst! Hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon!

kram

snygga!

image283

Om det var en festfredag så hade jag viljat se ut såhär, jätte snyggt!
Ps. Jag älskar Gospel, riktigt bra var dom i Idol!

Sen torsdag

Som ni vet så kan jag inte blogga så mycket på torsdagar eftersom jag går till till 21.00. Men hoppas ni mår bra!
Vad ska ni göra imorgon? Själv ska jag till skolan sen ska jag leka med Camilla. Så skriver nog imorgon om jag hinner!=)

image282

Såhär skulle jag vilja gå klädd imorgon om det var fint väder. Rockigt och snyggt!
Godnatt allihopa!

Fransk manikyr

image280Vissa dagar orkar man inte med ett färgstarkt nagellack som speglar sig mot allt och alla, och då är klassiska franska manikyren ett "räddare i nöden"-tips som funkar i alla lägen. 
Om man vill se fräsh ut så ska man alltid tänka på att man ska ha välvårdade naglar.

Det du behöver är ett vitt nagellack, ett baslack, ett beigetonat nagellack och ett topplack.

1. Rengör naglarna från bakterier och från kvarglömd nagellack.
2. Applicera ett tunt lager med baslack
3. Lägg sedan på ett tunt lager vitt nagellack längst med nagelkanten..
4. Applicera ett tunt lager beigetonat nagellack som ska målas över hela nageln.
5. Avsluta med två tunna lager topplack som ger glans och håller resultatet längre, det skyddar mot flis och skav. Låt det första lagret torka innan du lägger på det andra.

Glöm inte att alltid måla så tunt du kan, för om det blir tjock och "geggigt" så är det ju knappast snyggt och så flisar sig det mycket lättare av.

Glitzy.se


Åh hittade en riktigt snygg oversize klänning som jag skulle vilja ha från Glitzy. Tyckte den var häftig med Eifeltornet på tröjan. 100 % Bomull, går det att bli bättre?

image278

Kylig promenad

Har just kommit hem från en promenad med mamma, Alida och Freja. Det är kallt ute, men jätte mysigt. Jag gillar vintern, jag tycker snön ligger så fint på marken och allt är juligt-mysigt.

Nu ska vi äta mackor och dricka te.

Peace!

Godnatt Tempo, min älskling!

Jag är ledig imorgon men tänkte ändå försöka komma i säng i tid. Det är lätt att vända på dygnet och då blir allt helt fel. Jag blev lite nere när jag tittade på alla gamla bilder, man saknar verkligen allt. Studenter, alla skoldagar och allt sådant.  Det känns nog bättre imorgon.

Dagens bästa: att jag har världens bästa mamma och pappa!
Dagens sämsta: fick en sån saknad av Tempo, min änglahäst! Tror inte jag har sörjt klart..
Dagens skönhetstips: glöm inte läppbalsamet innan du går och lägger dig!
Dagens låt: radio hela dagen, då blir det Bandit!
Dagens skoj: att Stéphanie kom hem till mig, vi sov!

Okej alla bloggerskor nu ska jag på dejt med John Blund snart, så vi lär ju ses på dejten eftersom många redan nu dejtar honom och fler lär ju göra det snart! ;) haha.. Det är humor! Godnatt tjejer och killar, så hörs vi imorgon!

image276

Godnatt Tempo, älskar dig massor! Tänker på dig varje dag och du har säkert jätte bra däruppe! <3 Du är alltid bäst. Världens vackraste!

Varesig det är människa eller djur, ta inget förgivet!



Vilka minnen!

Kollade igenom JÄTTE gamla bilder. Tänk vad allt förändras så fort, tänk på vad man har varit med om på bara några år. Herregud, vågar inte riktigt visa vissa bilder,  men idag bjuder jag på det! Åh, vad man längtar tillbaka!




Jesus, vissa bilder ser ju ut..somjagintevetvad!

Dagens bild

image225

Vill ha sommar...

Sonia by Sonia

image224
Skulle vilja ha den här koftan från Sonia By Sonia Rykiel, den blir din för ca 2100 kr från NETAPORTER!

Nationella skriftligt

Är det bara min blogg som kronglar när man ska logga in? Nåväl, förlåt för dålig uppdatering. Det är blogg.se fel + att jag ska nu sätta mig och läsa igenom häftet tills i morgon.

Är det någon mer som har Nationella imorgon? =) Föresten, tack för en super trevlig dag allihopa! Super kul vid städningen hade vi, haha!

Snart måndag igen & frågestund!

Nu är helgen snart slut och helgen har varit lugn. Och nu väntar en antingen lugn eller hetsig vecka. Starten på veckan vet jag iallafall som ska ske, och det blir en bra början såhär långt! Måndag, imorgon ska jag ha prov tillsammans med Benjamin, det tror jag kommer att gå bra. På tisdag ska jag träffa söta Stéphanie. Hon kommer hem till mig efter hon har slutat. Sen har jag och Fanny sagt massor av gånger att vi ska ses, så hoppas det blir den här veckan! SAKNAR DIG!
Visst rusar bara veckorna förbi? Det är rätt så läskigt faktiskt.. jag fyller 19 den 24 Januari, så det är rätt så snart, känns ju som jag fyllde 18 för ett tag sen.


image221


Tänkte göra något nytt i bloggen, tänkte att alla ni får fråga vad ni vill via kommentar eller till min mail ( [email protected]). Så skriver jag ett inlägg med svaren imorgon!

Kom igen, fråga på!=)

Söndagsmys

image220

- Kofta Juicy couture
- Byxor Juicy couture
- Tofflor Minnetonka


Skulle inte det här vara mysigt att sätta på sig nu när det är kallt och snön ligger på marken? Ikväll ska jag ha på mig mina myskläder och dricka te!



Två saker jag inte kan vara utan!

 2 saker jag inte kan vara utan är alltid något till läpparna och naglarna. Det är nästan vinter och mina läppar blir riktigt torra och naglarna behöver något bra lack så dom håller sig hela. Så jag har två favoriter som jag använder dagligen.


- Loreal Manicure repair - ett lack som minskar att naglarna skivar sig och på naglarna ser det ut som ett baslack, ger glans och gör så naglar ser fräsha ut. 85% less splitting
Finns att köpa på Kicks för ca 100:-

- Klassikern.. Försvarets hudsalva, gjord på jordnötsolja. Jag älskar verkligen försvaret pga att den "reparerar" mina läppar. Jag får super torra läppar på hösten och vintern, så då har jag alltid salvan med mig till hands.
Finns att köpa på Apoteket för ca 16:-

image219


Ny rosa dress


Fick en underbar rosa mysdress av min mamma som kommer ifrån Lindex!  Den är verkligen jätte mysig och kommer användas av mig rätt flitigt. Jag är helt salig i rosa och det är även min mammas favorit färg. Tycker det är snyggt att vara brunett och bära rosa.

Dessutom.. kolla min snygga osminkade look.. haha!

Förslag?

Godmorgon!
Mamma och jag pratade om stan nu idag, men så blev inte fallet. Vi orkade inte helt enkelt. Skulle behöva köpa något till pappa i farsdag present, men vet inte vad.  Min pappa läser min blogg, men ni kan väll iallafall ge förslag?

PAPPA, läs inte kommentarerna!

Puss och Kram

Fredag

Hej!
Hoppas allt är bra, med mig är det bara bra. Idag har det inte hänt något speciellt. Har ni haft kul? Och vad har ni gjort?=)
Känner verkligen att jag måste ta igen träningen nu, har inte tränat på länge. Fy skäms Angelica!

Hoppas ni får en super bra fredag, hör av mig ikväll!

5 saker...

Ska snart sova men först tänkte jag göra en liten rolig sak så ni får lära känna mig lite mera! ;)

Tänkte skriva 5 saker ni inte visste om mig!



1. Jag borstar ALLTID tänderna med varmt vatten, klarar inte av att borsta tänderna med kallt.

2. Jag är hyper allergisk, är allergisk mot jätte mycket saker.

3. Jag har förstorat läpparna, alltså sprutat in Perlane. Det är inte permanent, utan håller ett halvår-ett år.

4. Jag har dansat balett och sjungit i kör som mindre.

5. Jag har riktig bacillskräck! Om tex någon har tagit ost, måste jag skära bort första lagret på både framsida och kanter.. osv



Haha, gör det här ni med som inte har gjort det! =)
Sovgott alla läsare, kommentera så blir jag glad!

Spenderat kvällen i skolan

Jag kom hem runt 22:00 idag. Ska snart gå och lägga mig, ska upp 6(!) imorgonbitti, kommer vara helt död. Usch usch. Nu är det ändrat så att jag går sent VARJE torsdag och varannan måndag. Låter det jobbigt? - JA.. Man är verkligen jätte trött när man kommer hem.... 

Har ni några tips om vad ni vill se i min blogg, vad jag ska blogga om?=)
 


Cavalli för HM

Idag klockan 10.00 i morse så öppnades portarna för Cavallis kollektion för HM. Folk köade länge och allt är nästan slutsålt. Roberto Cavalli är känd för sina vackra klänningar och hans djurmönstrade plagg.


image212

Detta linne skulle jag vilja köpa ur hans kollektion:

image213

Vad tycker ni om kollektionen?

Bon jovi



Behöver jag säga mer än att han är grym?

Höstigt nitigt




Nitarmband passar mig bra och det är riktigt snyggt. Hittade dessa hos http://cocoo.se/, gå in och kolla, för det finns riktigt fina saker där!

Vill klicka hem det svarta eller det oranga nitarmbandet.

Represetant

Ska upp klockan 7.30 imorgon, ska vara på skolan klockan 10.00. Ska som sagt representera skolan tillsammans med Mimmi och två av mina lärare. Det går nog bra!

Tog några bilder för att ni ska få se vad jag har i min Friis väska. Det här har jag i min väska just nu:



- Handkräm från Oliva
-  Svart nagellack från Depend
- Allo salvan
- Mobil (K800i)
- Nicole Richies bok
- Rosa mp3
- Neccesär
- Lippgloss från Nivea
- Läppglans från Too faced

Godnatt och sovgott!

Keith Urban - Stupid Boy



Fin låt!
Hörni, nu måste vi ta ett riktigt snack. Jag har hyffsat många läsare, MEN! Ni är RIKTIGT dåliga på att kommentera, för att min blogg ska utvecklas och blir bättre måste jag ha respons. Skärp er nu! =)

Lugn dag?

Idag ska jag bara ta det lugnt, är trött !  Vad ska ni göra idag?
Imorgon ska jag åka till Järfälla mässan och representera min skola och linje.
Nej, nu måste jag börja göra någon nytta!


Stramare hy? Se nedan!

Något som jag använder och som jag i fortsättningen kommer att använda är Beauty Flash Balm  från Clarins. Blanda lite av balmet med din foundation. Den stramar till hyn och ger ett riktigt snyggt resultat.
Den är helt...perfekt!

image204
Jag använder många produkter från märket Clarins och jag har hittils bara blivit nöjd med deras produkter.

Kvällens vill ha:

image203
Skulle vilja ha dom här strumbyxorna från Falke. Finns att köpa på netaporter och Åhlens ska börja sälja dessa härliga!

Blogg ändring

Som ni ser håller jag på att ändrar lite i bloggen, HTML är inte världens lättaste, men återkommer så fort jag är klar:)!

Vem är jag?

Det är lätt att bilda en åsikt , en åsikt som antingen är bra eller dålig. Folk har fått en bild av mig som mer eller mindre är sann eller falsk. Det är en tolkningsfråga vem jag egentligen är. För att se ur ett perspektiv utifrån så har säkert många av er olika uppfattningar. Men med bara ord ska jag försöka berätta vem jag är och vad jag vill göra med mitt liv.

Angelica Norman heter jag och bor i Bålsta men är uppvuxen i Kallhäll. Jag går HR i Kungsängen, tredjeåret. Vill jag jobba inom HR när jag blir äldre? För att se lite längre fram i mitt liv så har jag en stor möjlighet att få jobb och det är alltid bra att ha det vid sidan om. Jag som många andra är ung och tankarna på framtiden ändras och ändras. Så vitt jag vet nu är att efter jag har tagit studenten så vill jag plugga vidare, antingen till mäklare eller försvars advokat. " Herregud, har valt HR och har tankar om att bli försvaradvokat, good luck tjejen" tänker ni, men jag tänker det mesta positivt, och tänker ge mig själv en chans att försöka nå stora och höga mål som jag har satt i mitt liv. Jag tror fullt ut att unga kvinnor behöver ha mål i sina liv, vad ska vi annars sattsa på?

Jag har tre syskon och en mamma och pappa. Två småsystrar och en storebror. 1 hästtjej, 1 sporttjej och en "nybliven" student till bror. Jag har världens underbaraste hund som klassas som min 4åriga lillasyster, hon heter Freja och är vårat allt.

Vem är Camilla som jag har bloggat om tidigare? Jo, Camilla är min bästa vän, min själsfrände. Camilla och jag har kännt varandra snart i tre år och det har varit underbara tre år. Det känns som vi har kännt varandra längre än vad vi har. Minns första gången vi träffades, och idag är vi värdens bästa vänner och vi är väldigt lika som personer och jag tror att om någon av oss skulle vinna 75 miljoner så skulle vi dela det med varandra.

Det är svårt att försöka få ner allt om en själv på ett tagentbord, men om ni inte har fått en bättre bild av mig, så hör av er!

Jag säger som Camilla och jag brukar säga: Med eller utan klänning, ses i vimlet! haha...



Ikea rus

Hej!
Idag har jag varit på Ikea och gått och trosat där, finns så mycket man vill ha, och ibland längtar man lite tills man får köpa precis det man vill ha och inreda själv.

Det blir inget långt och "speciellt" inlägg för idag har jag ont i huvudet. Hoppas ni mår bra! Uppdaterar självklart senare.


image201

Om det ändå vore sommar som på bilden... Bild: Ikea i Barkarby.

Mums!

Idag är det verkligen en sån dag som man är sugen på allt och man vill bara ha mer och mer, har ätit massor av frukt. Fick nyss ett sådant blåbärs sug och Brämhults-hallon begär.

image200

Shopping

image197
Dessa skor köpte jag i måndags, jätte fina!
Bild lånad från någon bloggare.

1 November

Hello!
Hoppas ni har sovit gott, för det har vi! Nu ska vi till Lindex och köpa trash strumpbyxor till Halloween! ;)
Ska på Halloween fest imorgon hos Maria:). Ska bli kul.

Nej nu ska vi fixa oss, puss!

image196

Camilla Kjellin!

http://schmilla.blogg.se

Kolla in denna brud!

    RSS 2.0