Valborg

Förlåt för ganska så dålig updatering, då jag har jobbat hela dagen lång! Jag är ganska så slut så ikväll blir det en lugn kväll för mig. Imorgon tänkte jag, Mimsa och Therese hitta på något skoj..

Ops, rasten är slut! Kramis

Mycket att göra..

Nu är det sovdags. Har varit massor att göra på jobbet. Kom hem lite över halv 11. Men nu är jag snart klar för sängs och det känns jättebra.

Imorgon väntar en lång jobb dag, så det är bäst att jag går och lägger mig! Godnatt!

Ikväll är det jobb!

Jag är vaken, jag är vaken!
Har suttit och tittat på tv, Malou Siverts tv-program och så har jag läst bloggar. Känner att hungern börjar ta lite över, fast jag har faktiskt redan ätit en risifrutti, yummie!

Klockan 15.00 börjar jag att jobba. Jag har tyvärr stängningen ikväll.. Och imorgon när det är valborg så jobbar jag 10-19, lagom kul alltså! Suck..



Bokad utomlandsresa till Egypten!

Här om dagen så beställde mamma resan till Egypten. Det ska bli så härligt att åka iväg en vecka och bara få vara i den härliga miljön och den otroliga värmen. Vi åker den 27 juli tillsammans med min barndomsvän och hennes familj.

Sol, bad och snorkling. Kan det bli skönare?



Ville bara säga att jag älskar dig Daniel! <3

Flätad lugg


Kolla hur fint det är med en flätad lugg. Min fläta blev superfin då jag har massa skiftingar i mitt hår.

Hur härligt är det inte att gå runt i en luftig fin tunika?


Min nya tunika! Den är supersöt och passar jättebra till ett par lätta leggins/tights.
Den kostade väl bara 300 spänn! Så fin!

Här får ni läsa mina 6 hårtips!

Har du sådär torrt och slitet hår som du allt mer börjar ogilla för varje dag som går? Nu ska jag dela med mig av 6 bra hårtips för vackrare och fräshar hår!

Duscha inte håret varje dag
Om man är en aktiv människa så är det svårt att låta bli att duscha håret när man duschar kroppen. Men ett hår ska egentligen inte tvättas varje dag.

Torrt hår är dubbelt så starkt som blött hår
När du har tvättat håret så ska du låta det självtorka. Ett blött hår är elastiskt och om du borstar det när det är blött så sliter det extremt mycket!

Undvik plattång och fön
Om man har frizzigt hår så tycker man ofta att det blir "bättre" att föna det så minskar det frizzigheten, MEN plattång och fön sliter massor på ditt hår. Sätt upp ett "schema"- om du ska bara vara hemma så sätt upp håret i en knut och slippa fönen, och när du ska på fest så kan du föna det. Men tänk på att använda skyddande medel i ditt hår innan du fönar eller plattar det!

Vitaminer
Låter kanske klyshigt, men mat som innehåller b och e-vitaminer är viktigt för att få ett friskt hår. Finns även tabletter så som "hårkontroll" som ger dig extra vitaminer!

Hårinpackning
Använd hårinpackning 1-2 dagar i veckan. Hitta en bra inpackning för just ditt hår. Om du har väldigt torrt hår så ska du kanske hitta en bra inpackning för just torrt hår!

"Hårmask"
Innan du går och lägger dig så kan du lätt borsta ut håret och lägga in ett bra "Leave in"-balsam, och sedan göra en fläta. Att göra en fläta minskar tovor och trassel.


Nu: lunch!

Biotherm nutrisource lips


Ett superhärligt läppbalm som ger även lite småfärg och glans. Kostade ca 250 kronor. Låter säkert helt galet, men jag är superglad då balsamet verkar toppen! + för en fin burk också!


Vem älskar inte bär? Jag älskar färska söta jordgubbar, så vi köpte med oss 5 stora "kartonger" med jordgubbar. Titta vad mycket!!

En dag på stan!

Vilken härlig dag! Mamma, jag & alida satte oss ute på altan och pysslade och helt plötsligt kom vi på att vi skulle behöva åka till stan. Och så vi gjorde! Vi gick och shoppade i olika butiker och så gick vi in på Panduro för att shoppa massor till vårat pyssel. Efter all shopping så gick vi och mötte upp Alex och så gick vi och åt middag på tacobar! Vilken härlig och trevlig dag. Vi har verkligen haft supermysigt! Och jag har shoppat en hel del: jeans, linnen och smycken (osv).

Min syster Alida som har just fyllt 14 år är så söt och lång. Hon och jag ser verkligen ut som "bästa"-vänner när vi går tillsammans.


Min söta älskling!

nu åker...

6cfd2dc25036792e0d0164f0f2beb443.png

Kolla varifrån!

nu åker jag mamma och Alida till stan. Lämnar datorn ett tag!


Måndag förmiddag!

Godmorgon!
Har varit vaken en stund nu. Pappa åkte till Danmark för att tävla så jag fick sno hans sängplats brevid hundarna och min mamma. Sover mycket, mycket bättre med sällskap!

Idag har jag lite att fixa (mer om det senare) och så känner jag att jag vill ligga ute lite i solen och få lite mera färg. Att ha lite färg i ansiktet nu under våren är supersött. Men iallafall! Jag tänkte blogga lite ifrån mobilen nu under dagen. Har ju som sagt en hel del att göra... om det blir gjort!

Freja


Min tossiga tjej lipar till er.
Och nu ska jag ut på en powerwalk idag igen!

Knappnytt?



Mammas blogg är med i klippet från "Knappknytt". Hon fick mail om det.

45 min powerwalk och Robinson!

Jag är så duktig! Jag slutade jobbet klockan 18.00 och gick hem och åt, sedan satte jag på mig träningskläde + skor och keps och gick jag ut på en powerwalk ca 45 min. Jag är så duktig! Så jag är värd något gottit sedan nu till Robinson. Riktigt ogillar den äckliga Christian. Så falsk människa. Orkar inte med såna, blir så förbannad!

Bloggar mer snart!

Homemade by me and my mother

Här kan ni hitta söta ting som vi pysslar med. Vi hoppas få igång en försäljning då vi älskar att pyssla.

HÄR kan ni titta in!




Godnatt och sovgott! Jag är supertrött då jag har jobbat hela kvällen.


Aloe Vera gel på solbrända områden hjälper till att svalka av och läka.

Tänk på att om ni bränner er nu ute i solen så är det viktigt att smeta på ett lager Aloe Vera då det dämpar och hjälper brännskadan att läka. Vårsolen är som starkast och det är viktigt att i början kanske smörja in sig med någon solskyddsfaktor med en dos som passar din hy.


Satsa på en "fin" flaska


Jag tycker Aloe Vera hylsor är fina.

Idag är jag ett objektiv rikare!

Hej!
Vilket strålande väder det är ute idag! Solen lyser och det är varmt och skönt. Men jag kan ju säga att jag är inte överlycklig då jag ska ha stägning idag. Riktigt suckande. Men det får väl gå ann. Vi ska även hämta ut mitt nya objektiv idag! Nikon AF 50/1,8D. Gud så kul det kommer att bli. Det är ett porträttobjektiv, och ska vara bra! Kul att testa sen.

Nu ska jag äta något. Kramis


Jag älskar jordgubbar!

 Jag är hemma!
Ibörjan av jobbet gick det supersegt. Gah! Märks att det är löning imorgon.. Men senare på kvällen gick det väl lite fortare .
Vet ni vad jag har att mumsa på nu? Jordgubbar! Jag har nog ätit flera kilon snart, men det är så gott! Färska röda jordgubbar. Nyttigt och gott!

Imorgon har jag stängning på jobbet imorgon. En fredag! Suck. Men hoppas det går fort. Nu ska jag se lite tv. Hörs snart!


Jag behöver köpa mig ett par nya vita converse..

Äntligen torsdag!

Hej bloggen!

Äggen ligger i kastrullen och snart ska jag äta en god frukost så jag klarar mig hela dagen, till 20.00. Det är fint väder och så ska jag jobba! Vad är det här? Jag vill ligga ute på altan och sola till mig lite. Lagom solbränna är snyggast, iallafall när det är vår!


Men nu måste jag fixa fram smör, skala ägg och hälla upp juice. Vi hörs snart då jag kan blogga från mobilen!


Världens mysigaste stickade klänning till ett par tights!

En kortis innan jag somnar!

Jag har ridit 55 min, spunnit 30 min och kört ett corepass 30 min. Hur jäkla hurtig är jag inte? Jag är så stolt över mig själv. Enormt driftig.

Blir en kortis nu då jag ska gå och lägga mig. Jag jobbar 12-20 imorgon. Kommer bli nog gå ann. Jag är iallafall trött, så skönt att få sova en stund, några timmar. Förlåt för glest med bloggandet, men jag har haft mycket att göra. Typiskt. Vi höres imorgon vänner!

Jag är så nojig!

Uhh vad trött jag är! Stephie och jag har ridit lektion, gick jättebra. När lektionen var klar så åkte vi hema till Steph så hon fick duscha och sen åkte vi till mcdonalds och köpte med oss mat. Jag känner mig ganska äcklig. Men hur ofta äter jag det? Det är okej! Måste försöka intala mig själv att det inte syns alls. Jag tror att så fort jag ska äta en hamburgare så kommer det kanske synnas.. Jag är så nojig!

Mamma och pappa köpte med sig hem färska hallon till mig igår. Det var så gott. Jag är tokig i bär!


Nu är det snart dags för en ridlektion!

Godmorgon!
Är uppe tidigt dag eftersom jag och Stephanie ska åka och rida privatlektion. Vi två har ett ridhus helt själva med en ridlärare, riktigt kul! Har ju ridit i många, många år, så det är skönt att vara lite tillbaka. Ska faktiskt börja fundera på en foderhäst. Men det skulle kännas mycket lättare om man hade körkort? På vintern är det inte kul att ta en buss.

Nu måste jag sätta på mig mina ridkläder och få i mig någon lätt att äta. Kom ihåg! Frukost är viktigt!
Se här, ridbyxor, hjälp, ridskor och spö! Japp, jag är redo!

På tåget hem

SItter på tåget hem. Helgen/dagarna med Daniel har varit jätteroliga. Så lättsamt att vi går så fruktansvärt bra ihop, det är riktigt skönt! Det jobbiga är att jag kommer hem 14.25 och börjar jobba 15, och sen jobbar jag till 22.15. Hur jobbigt låter inte det?

Känner att jag är lite hungrig. Kosntigt nog åt jag 2 ½ rostademackor till frukost, men ändå är jag hungrig. Nej, inte hungrig, VRÅLhungrig. Och tänkte på en sak... Nu när jag jämt är hungrig, varför kan inte jag få bli magsjuk? Beach 09 börjar ju näma sig.. Nej, inte riktigt så illa är det!

Nu måste jag försöka vila lite så jag orkar jobba när jag är framme. Inte lätt att vara en tjej som har mycket att göra! :)

En glupsk Athena


Kolla vilken söt bild på Athena! Hittade den på mammas laptop. Jag tyckte hon såg väldigt glupsk och väldigt söt ut!
Min älskade lilla sessa

Ibland är det skönt med lite sovmorgon

Jag väntar, jag väntar. Väntar på att Daniel och hans pappa ska komma och hämta upp mig så vi kan äta lunch! Blir något thaiaktigt, tror jag det var. Men måste även bädda sängen nu innan jag går, samt leta upp min kofta.

Hoppas ni har sovit gott, Daniel ringde och väckte mig klockan 11(!), ganska otroligt sent, men det var skönt att få sova lite extra. Det är det alltid.


En söt Jelly

Ibland kommer tårarna spontant

Nu blir det ett sånt där konstigt godnatt inlägg. Eller inte direkt kostigt, men ganska spontant.
Daniel håller på att somna och jag sitter här. Nästan ensam. Men hur kan man vara ensam när han är halft vaken? Äh, jag är inte ensam. Han är vaken! Men han blundar sjuttionio gånger/per sekund. Sötkille!

Imorgon händer det inte så värst mycket av värde. Daniel ska upp och jobba(även fast det inte känns som det) och jag ska ringa honom när jag vaknar så kommer han hem. Får väl försöka till tolv iallafall, så han får jobba några timmar. Men...nä! Jag kan inte sova till tolv. Men tio iallafall, så kan ni få några morgoninlägg.

Synd att dem inte har Sats här i Borås. Annars hade jag verkligen tränat. Får träna mycket när jag kommer hem.

Nu ska jag se Bröllopsduellen utan svensk-text. Jag är så duktigt, SÅÅ duktig! Först måste jag tvätta bort kvarrestrerande smink och borsta tänderna. Har nästan inget smink alls då jag blev lite ledsen innan helt plötsligt. Då rann tårarna ner för min kind, ganska mycket. Daniel blev lite chockad. Han tyckte jag nog var lite konstig. Blev helt plötsligt jätteledsen. Men ibland är det riktigt skönt att bara få gråta ut. Det låter lite små läskigt men är väldigt nyttigt. Vi alla människor har så mycket i oss, som behöver få komma ut ibland.

Men nu ska jag fråga Daniel lite snällt om han kan sätta på filmen. Ska man vara beredd på en armbåge i ansiktet och ett knä i magen? Nej juste! Han var vaken... Hörs imorgon! Massa kramar till alla er söta!

Gillar du? Gillar inte jag!


1. Sommar. Hur skönt är det inte när man känner att solen är sommarstark? Luften är lätt som en fjäder som om det vore härlig sommardag. Nu längtar vi tills vi får springa runt med linnen och kjolar. Tänk er midsommar..Gud så mysigt!

2. Mina underbara föräldrar som alltid ställer upp på allt. Vad skulle vi vara utan er? Ni har varit helt fantastiska. Ni är bäst! & gud så jag älskar er. Man hade varit noll utan er.

3. Toppar. Vem älskar inte att komma hem med kulöriska toppar som passar till allt. Mitt senaste köp var en koralltop. Riktigt basiskt, men ändå så snyggt! Man kan inte få nog av toppar!



1. Attityd. Att ha en hemsk attityd mot folk man älskar är skam. Hur kan man vilja såra med flit? Det är precis så som du håller på med. Du borde skämmas.. Så jäkla arg!

2. Bloggare som ljuger ofta i sin blogg. Varför ljuga om hur mycket du tjänar? Är inte det Kissie upp i dagen? Jag vill ha en blogg för att minnas när jag blir äldre. Om man ljuger, så blir man ju lätt mytoman, tillslut kommer du gå på dig själv, och tro på det du ljuger om..Läskigt.

3. Vara dubbelmoralen själv. Gå runt och skriva att man hatar fjortisa så extremt, fast man själv uppfyller kraven. Hej dubbelmoral!


Om du fortsätter, gör du oss illa

Jag tänker inte låtsas att det här är någon annan. Det här handlar om dig Amanda. Förstår inte alls vad du tänker med. Ser du inte att du sårar DIN egna familj?? Du lovar och har dig. Det du lovar hålls i högst en vecka, sen är vi inne på samma bana igen. Jag är så less på dig. Förstår du inte att du sårar din familj som har gett dig så mycket? Du verkligen skiter i allt....förutom Jocke. Det är sjukt. Det är inte okej, Amanda. Hoppas du bevisar det när du blir "myndig, och får göra precis vad du vill" -som du så fint säger. Det är inte helt klokt. Man blir alldeles till sig så som du beter dig. Jag blir mörkrädd. Vad gör du när ni gör slut? Vem ska kunna trösta dig? Vem ska du kunna lägga din axel på? Har du hört utrycket "Så som du behandlar andra, vill du bli behandlad själv". Hur tror du att vi ska kunna ställa upp för dig efter så som du har betet sig? Du har en riktigt dålig attityd, oförlåtligt oförskämd mot dina föräldrar och du bryr dig inte om någon, förutom han. Du har stått och skrikit rätt upp i mammas ansikte att du hatar henne. Hur fan tror du att du kan bete dig? Jag skäms, allvar, jag skäms så in i norden, för din skull.

Men du, Amanda. Kom inte tillbaka förens du tar och ber om ursäkt och börjar följa mammas och pappas regler. Det finns annat än att vara med jocke och låtsas som vi vore luft. Tycker du ska ta en tankeställare och börja fundera på riktigt. Ställ dig frågan: Vad håller jag på med? Vad vill jag?-Vill jag göra såhär? Sluta vara så fruktansvärt korkad och bevisa att du älskar din familj.

Du skiter även i våra hundar, Dem är också som luft för dig. När du kommer 10.01 varje kväll så schyar du våra hundar att dem ska vara tysta med en arg ton. Du kan inte ens sätta dig på knä och klappa dem så dem är vana med. Du ger varken dem eller din familj kärlek. Du gör oss alla ledsen. Men vet du! Om du inte vill skärpa dig, fortsätt du. Men tro inte att du har en axel att stötta dig mot när du behöver oss som mest. Du hade väl hört " Så som du behandlar andra, vill du bli behandlad själv".....

Angelica


Söndag

Godmorgon! Nu har vi duschat, jag har ätit, och borstat tänderna. Vi ska åka ut och bara göra något. Inte så fint väder som igår, men det kanske klarnar upp lite grann?
Så ni vet så åker jag hem i morgon, kanske. Tänkte först idag, men vi ses ju inte så jätteofta, han och jag, så det är väl kul att träffas något mer.

Nej, nu gör vi någon nytta! Kramisar till alla er!

Lördag i Borås

Gud vilken härlig dag här i Borås! Daniel och jag har suttit på hans "Balkong" i flera timmar. Superduper skönt! Ska snart äta middag med Daniels släkt. Ska bli trevligt med gillad mat och vid Daniels sällskap.
Jag bloggar mer efter maten då det är Robinsson. Kramar till alla er!

Ps. Saknar min underbara pappa och mamma!


Andra tåget nu

Sitter på andra, och sista tåget nu. Allt har gått bra. Konstigt nog saknar jag min familj. Men det gör jag vilket som. Vädret är ganska härligt. Såg massa vitsippor påväg hit genom tågfönstret. Puss sålänge

Updatering från tåget

Jag som skulle blogga mycket! Var så trött att jag faktiskt slumrade lätt till några gånger. Typsikt!
Jag är iallafall i Falköping nu och nästa stopp är Herrljunga där jag ska byta tåg mot Borås C. Kommer nog gå bra. Jag gillar inte det sista tåget bara. Obehag. Kanske är en vane sak?

Det sitter två tjejer, något år yngre än mig kanske, dem sitter och smsar med killar. Ena tjejen säger till den andra: "Ska jag skriva ett sms och fråga om han tycker jag är het". Haha, lät lite skoj faktiskt.

Måste packa ner snart, så jag är beredd på att stiga av. Är livrädd för att missa... uscha! Så vi hörs säkert när jag är i Borås! *kramar*

På tåget mot Borås

God morgon alla tjuvsovare!
Jag gick upp 8.00 så jag skulle hinna packa ner det sista till min resa till Daniel. (Jag är bara över helgen). Mamma och mina älsklingshundar följde med mig till tåget. När jag hoppade på tåget så såg både Athena & Freja mig genom fönster och började vifta på sina söta små svansar och Athena började pipa. Mina underbara små liv!

Jag är framme i Borås ca 14.00 och då kommer Daniel att hämta mig. Det är tur det! Annars hade jag virvlat runt som en liten söt orkan. Hehe!

Ska försöka blogga så mycket under min tid här på tåget, har två batteri till min laptop, så lite updates kommer ni att få.

Kisses and love, Angelica


Bloggar ifrån nya mobilen

Vilken söt mobil jag har. Kommer även kunna Blogga för att jag betalar internet per månad. Super bra:) imorgon åker jag hem till daniel i borås. Kul, men kommer sakna min familj väldigt mycket! Kram

Min nya rosa kärlek, Samsung touchwiz

Idag har jag, mamma och pappa varit i Veddesta och Barkarby för att shoppa hem lite saker. Vi åkte förbi Elgiganten och köpte en pärlemo-mobil till mig. Den är så fin. Jag bara älskar den. Och namnet säger ju en hel del, det är touchskärm. Inga mobilknappar utan bara en skärm. Det här kommer bli awesome!





Och ni? Varför är det så himlans härligt att dra kortet och känna ett glädjerus? Är det då det kallas en "shopaholic"? Då är det jäkligt kul att vara en shopaholic! Och jag kommer for

Kommer jag rulla fram om jag äter Mcdonalds ikväll??

Vet ni vad mamma, jag och pappa ska äta till middag? *Skäms* Mcdonalds. Haha! Jag och Mcdonalds går inte riktigt ihop. Kanske är gott någon gång ibland, men jag ska faktiskt inte känna ångest då jag äter det 2 gånger per år kanske. Tror ni att jag kommer rulla fram om jag äter det ikväll? Tror ni att jag inte kommer komma i mina jeans imorgon när jag vaknar? Tror ni att mina lår kommer exploderas av mcdonaldsfett?......

...Äh, tror det är okej att ta en hamburgare ikväll trots allt. Det kommer inte synas, men om det gör det, så spinner jag 55 x 7 dagar nästa vecka. Då jäklar! Det har ni mitt ord på.

Vackert hår




Fotfobi men tycker mina egna fötter är söta?!

Något jag kan tycka är äckligt är kalla fötter som nuddar min hud. Varma fötter är väl helt okej, men svinkalla som nuddar mig är faktiskt lite obehagligt. Hör jag till en av dem som har fotfobi? En lätt fotfobi? Haha! Nej, men jag själv har världens sötaste fötter. Så är det bara!


Haha, supersött va?

Måste man få eventinbjudan när man är sjuk?



Champagne, petit-fourer och rabatt på ett helt sortiment. Hoppas ni andra får kul ni som också fått inbjudan, men jag är tyvärr sjuk så jag får skippa det ikväll. Så typiskt!


Jag har varit vaken,faktiskt!

Hej!
Har varit uppe nu ett tag. Har kollat Facebook och bloggar, vilken rolig morgon! Haha. Skulle behöva få i mig något i form av en stadig frukost. Ni vet väl att frukost är det viktigaste målet på hela dagen? 

Idag ska jag bara ta det lugnt. Åker till Daniel i morgon, så jag ska väl bara...ta det lugnt & packa ikväll. Är ju inte helt frisk, så måste verkligen krya på mig så jag inte sitter och mår kast i morgon på tåget, vi har ju ändå 4½ timme ifrån varandra. 

Nu ska jag försöka få liv i mina hundar som mer än gärna sover ut länge på mornarna. Dem är så söta, mina älsklingar! 


Cupcakes med rosafluff

 
Sockersöta bakelser :)


Pärlemor som dekoration.


Cupcakes

MAMMA & JAG HÅLLER PÅ ATT BAKA CUPCAKES MED FROSTING. KOMMER BLI SÅ SMARRIGT! SNART FÅR NI SE BILDER! ;)

Mmmm..rosa sockervaddscupcakes.


The Fashion Spot


Onsdag förmiddag

Godförmiddag!

Vaknade upp allergisk och fortfarande hängig. Typsikt! Och idag ska vi hämta mina nya medicner som ligger på apoteket som jag måste hämta. Väldigt vitkigt.

Borde egentligen gå och få i mig en stadig frukost. Men nu när jag är sjuk känner jag mig lite half seg. Jobbigt att börja ta fram det man ska ha, då kanske det är lika bra att få strunta i det?

Magasiner


Ikväll har jag iallafall läsning. Klubbor och mode. Vilken tisdagskväll!
Ps. Jag har fortfarande feber!

How can it be like this?

Varför börjar man gråta när man blir så arg? Är det för att inte brista ut i aggression. Jag är nog så fruktansvärt ledsen pga av dig. Vad är ditt fel? Hur kan du göra såhär? Varför gråter jag? Jag är bara så arg.. ledsen.. Nej, vill inte ha det såhär. Bli dig själv om du vill ha mig vid din sidan igen.

LedsenArgLedsenArgLedsenArgLedsenArgLedsenArgLedsenArgLedsenArgLedsenArgLedsenArg!!

Shoppat och fikat med mamma!

Idag har mamma och jag fikat samt shoppat lite till vårat pyssel och lite andra saker så som mousse till ansiktet och en söt topp som funkar till mycket. Korall är fint när man är sommarbrun.


RengöringsMousse ifrån Lancomé ca 260 kronor.

Korallfärgad top.


Tisdag

Hej!
Inte mår jag bättre idag, hade feber innan men som tur är tvingar mamma i mig tabletter så febern ska sjunka. Tycker inte om sånna tabletter, uscha! Och jag är lite smådeppig för att jag inte kan träna, missar ju dansen ikväll! Suck! Får ta igen nästa vecka!

& även fast man är sjuk så måste man ta sig ner för att handla lite. Mamma och jag har lite ärende vi måste få gjorda. Så nu ska jag sätta på mig en mysig kofta för att gå ner.

Kramisar och hoppas ni får en jättefin dag!

Min prinsipessa.


Fotad med min Nikon d40

Smoothies med färsk frukt

Hur gott och nyttigt är det inte att inta våren med massa av goda smoothies? Jag är tokig i frukt och bär så som  tex: jordgubbar, ananas och hallon. Den här smoothien gjordes på färska jordgubbar, ananas och en halv banan.
Ett gott och nyttigt allternativ istället för socker och godis.


Isommar ska jag plocka mina egna blåbär och göra smoothies på. Lät inte det hur gott som helst?!

Säljes: Linne ifrån Pimpinette

Mamma håller på att fixa min garderob snygg. Hon är så duktig! Jag har ett linne ifrån ett nordisktmärke, Pimpinette som är riktigt snyggt. Men det har tyvärr aldrig kommit till användning, vilket är väldigt synd. Men prislapp hänger kvar och nypris är 1000 kronorStrl Medium


(Jag har satt upp den på en byrå, därför så sne däruppe. Den är helt rakt som ett vanligt linne.)

Permanent Vacation

ChloëInga-Kerstin

MartineElaine
 Glöm inte att spana in Permanent Vacations nyöppnade nätshop

Vem vill inte se söt ut när man solar?


Denna söta bikini överdel med rosett finns att köpa på h&m. Underdelen är rätt så hög i midjan och med en rosett därbak. Passar perfekt att få ligga och sola i en söt bikini.
Angelica vill ha!

Ps. Nu är det dags att boka utomlandsresa. Vi ska förmodligen göra det ikväll.

Hur trött blir man egentligen inte?

Det här är inte sant! Jag har gått och blivit sjuk. Kan jag bara inte få känna mig frisk lite längre än vanligt en enda gång!?
Halsen bränner, huvudet sprängs och kroppen är riktigt svag.
Har sjukanmält mig imorgon för att jag inte ska jobba när jag mår såhär. Tycker inte man ska gå runt i en färskvarubutik och bara må dåligt och känna sig halvtaskig. Nej, det är inte okej. Inte heller fräscht!


Jag blir så trött! Suck

Budskapsbräder


Mamma och jag har pysslat och donat med vackrabräder som vi har stämplat dit text och fina ting. 
Vi har gjort lite granna som vi faktiskt tänkte sälja. Dem blev jättefina!



 

En kväll med familjemys!

Hej bloggen.

Jag vet, jag är inte så bra på att blogga just nu. Jag har jobbat och igår var jag ute med några vänner. Vi hade kul. Tog faktiskt ett tåget hem eftersom jag började 11 idag(dagen efter). Så idag slutade jag klockan 6 och så gick jag hem och åt tacos med mina underbara föräldrar. Och snart ska vi ut i kvällsolen och gå till ICA, igen, för att köpa med oss godis till Robinson ikväll. Gud så mysig familjekväll vi skall ha!

Saknar dig Daniel! <3

Glad påsk!

Hoppas ni har haft en kalasbra dag då jag själv har haft en bra dag. Har jobbat 8-17, åkte och tränade och sen när jag kom hem tog jag en powerwalk till statoil för att köpa två ben & jerrys-glass. Och när man har gymmat så är det superbra att ta och träna rumpan och ben då man har hållt på mycket med armar.

Idag är det Skärtorsta och det märks på mitt jobb... ;)


4 saker idag..

För att öka sin självkänsla något snäpp åt gången så kan det vara så enkelt att skriva ner saker du gjort som du tyckte var bra. Det behöver inte vara jättestora saker, utan det kan lika gärna vara att du har plockat ut en diskmaskin, gick och slängde soporna etc.
Låter kanske lite små löjligt, men det kanske är bra att ge det en chans? Allt kan inte funka på alla människor, men man kan alltid testa.

















Fundera på detta och pröva på det här! Det äe inte simplare än såhär. Kom igen, ge oss självkänsla!

Kan vi få nog av kärlek?




Hur söta är inte dem? Tänk att bara få ligga ner och vila närsom, bli överlycklig för att bara gå ut och kissa och lever på ens kärlek. Det är ofattbart vad dessa små varelser betyder. Det är så mycket kärlek!

Jag körde på bra idag. Spinning + core! Jag <3 träning!

Har jag blivit ett vuxenpoäng större?

Gah, sitter här på jobbet och dricker kaffe, (vuxenpoäng!) och har tagit för mycket socker i kaffet att mina tänder gör näst intill ont. Inte nog med att jag hade ont efter tandläkarbesöket. Jag tycker det är rätt så gott med kaffe, mjölk och socker, men dock inte såhär mycket socker. Ptss, löjligt!

Ikväll ska jag spinna 30 min och direkt efter ska jag köra ett core-pass. Ett corepass är fokus på mage och rygg. Faktiskt ett väldigt kul pass. Måste ju träna bort sockerruset som forsas i mitt blod idag pga av all socker jag hade i kaffet.
Sen må man hålla sin kropp i form när man är ung. Försöka iallafall. Det är superviktigt. LÄS: Då menar jag inte att man ska vara smal och liknande. Man ska känna att man känner sig frisk och fräsh! Och att man känner att man mår bra utav att röra sig. Att röra sig är otroligt vitkigt. Att gå på promenader flera gånger om dagen eller på gym, vilket som. Bara man rör sig! Mamma och jag går ofta med hundarna på promenader när jag är ledig. Min mamma är superhurtig på att promenera våra hundar. Det är så mysigt att ut och gå i skogen när solen lyser starkt.


I get it from my mother

Vad skoj det var på dansen idag. Eller, det är det alltid! Shaka loss till Kiss och annat kul. Riktigt konditionskrävande pass som är jättebra för hela kroppen. Dans är ett bra träningsalternativ för dig som inte bara vill hålla på med gym.

Nu sa jag faktiskt gå och lägga mig snart. Jag är riktigt, riktigt trött. Hoppas ni har haft en fin dag. Kramar

Vem vill inte ha smackade läppar a la mango & papaya

Hawaiian Tropic Läppglans SPF25 Mango Papaya
Nu i sommar när vi ska utomlands så ska jag shoppa lite fruktiga glanser för läppar och min hud. Och inte med att det är bra, fina hylsor gör produkterna extra sockersöta. Vem vill inte ha detta glans i strandväskan? Läppglans med solskyddsfaktor är väl ändå ett kap?
Detta ska köpas!

Kanske en Ben & jerry icecream-cake?

Nu ska jag faktiskt gå ner till Statoil för att köpa mig en glass. Så skönt att gå och promenera. Tycker alla borde gå ut en liten stund i det härliga vädret! Såna här dagar får man bara inte missa. Vi har fått nog av all snökaos och peckel-väder. Ge oss vår och en början till sommarn nu. 
Men först och främst innan jag går måste jag ta en alvedon eller en ipren. Var ju hos tandläkaren igår och spände, har ju lite ont nu, stackars mig. Äh, ses ute!
 

Tagen med min Nikon d40

Helgen bestod av love!

Vilken härlig helg! Det är sånna här helger som man önskar att man har oftare. Daniel har just åkt och man känner sig ganska tom. Vi har så otroligt kul tillsammans och det är så himla bra att vi är så lika så att vi kan sitta och skratta åt saker. Han kom i lördags och då var vi ute med min bror +vänner. Vilken sjuk kväll, mer om det senare idag! Sen i söndags var vi på bio Fast & furious, en riktigt cool film. Det härligaste är att vi går så bra ihop och trivs med varandra. <3

Ikväll ska jag faktiskt dansa. Det är riktigt kul. Det tycker jag verkligen att ni ska pröva på. Men veckan består inte bara av kulheter som det låter, jag jobbar ons,tors,fred,lör och söndag...suck! Äh, dubbeltbetalat är bara superbra. Och helgen efter denna åker jag hem till Daniel. Ska bli väldigt kul.


Mina Wayfarers.

Oxfilé-pannbiffar


Mums vilken god mat du gjorde pappa! Oxfile pannbiffar.. mm vad gott! Har även varit på bio med min fina pojkvän.. Skriver mer i morgon, nu ska vi se The grudge 3 och sen sova.

Godnatt och kram

Inte har jag latat mig! Smällt till med 55 min spinning nu i morse!

Åh vilket härligt väder idag igen! Kan man bli annat än mycket glad? Inte nog med det. Jag har varit uppe tidigt och varit på ett spinningpass a la 55 minuter. Hur duktig är inte jag? Tränar flera gånger i veckan och promenerar med hundarna. Är verkligen superhurtig! Så stolt över mig själv att jag verkligen tycker det är kul och kämpar på.
Idag är det verkligen grillväder. Pappa ska fixa mat, något kött med potatisgratäng. Hej vår!


Så fin jag är i håret. Och tröjan är ihålig, väldigt fint!

Pappa i Panama med en stor svärdfisk

image368
Pappa i Panama. Jag tycker bilden är jättefin verkligen! Love you dad!

Min söta soldyrkare


Hon bär mina Wayfarers riktigt snyggt!

Frisörbesök


Japp. Som ni ser så har jag varit och klippt mig. Känns riktigt frächt och snyggt. Mitt hår ville ju vara jämnlångt så det är snyggt och skönt med uppklippt nu.

Imorgon kommer Daniel. Men ikväll var det tänkt att jag skulle ut med några vänner, men får se hur det blir.
Kram och puss alla tjockakorvar! Hihi.

Det var ju såklart ett aprilskämt!

PS. Det där med att jag vann 200 tusen var ju såklart bara ett april-aprilskämt. Dock hade jag önskat att det INTE var det. Skulle sitta fint med mycket, mycket pengar.


Shoppa loss i en vacker blomsteraffär

Gud vilket härligt vårväder! Perfekt för att gå en lång promenad med hunden! Min hundar älskar att vara ute i det här vädret. Så härligt att se. Mamma och jag gick en promenad ner till vackra blomsterhandeln där det fanns mycket bedårande fint. Mamma köpte lite fina saker. Gå in på hennes blogg under dagen så kanske hon fotar & visar! HÄR är hennes blogg..


Svart fint linne, svarta jeans och en söt rosa kofta!

Så vackert..

Finns det något mysigare än vackra butiker?

1 April

Hej bloggen.
Slutade klockan 15.00 ifrån jobbet och gick och småhandlade lite, och nu sitter jag här tills vi ska äta och sedan ska jag hårdträna! Ska gå ner till Sats sen då pappa är sjuk. Ska gå på två pass idag. Håller på att ladda mp3 så jag har något att lyssna på sedan!

Ja juste! Jag köpte med mig hem ett paket jordgubbar. Ska bli gott att äta sedan efter träning. Både gott & nyttigt. :) Hur bra är inte det? Idag tänkte jag nog även sola några få minuter. Så himla bra för min exem! Kanske ska skriva lite tips för er som har exem? Något att tänka på iallafall!

Kram på er alla!

Ps. Jag vann 200 tusen på lotto i dag. Fy vilken flyt säger jag bara!

    RSS 2.0