Fruktansvärt vackert.Fint!

bästbästbäst<3

Kokain i cocacola?

Alida: I usa har man kokain i colan för att folk ska bli beroende.
Jag: va? Du menar Koffein va?
Alida: Ja, kokain.

Världens sötaste lillsyster.  Puss!

Godnatt..

Nu ska jag sova, är trött.. Sovgott bloggen!

PUSS/ Jel.

Bokat resa nu!

Godkväll.
Min hals svider och jag är trött. Igår var jag ute med 2 vänner och sedan åkte jag hem till Fredrik. När vi vakna så spelade han lite guitar hero och jag fixade mig sen gick vi till någon spelbutik medans vi väntade på t-banan. Jag var tvungen att åka runt 4 för jag skulle jobba från 18-22.15. Imorgon jobbar jag från 3-22.15...

Varför ska jag bli sjuk igen?:O  Jag har ju just varit sjuk? Och så kommer den där ondasmärtan i halsen igen, inte kul! Föresten så har mamma beställt resa till Egypten i Augusti. Så skönt att komma bort. Egyptiska havet(röda havet) är helt underbart, ser ut som om man simmar i ett stort härligt akvarium med massor av färgglada firrar. Sött. Otroligt skönt att komma iväg till riktigt sol! Sverigessommar är ju inte jämt toppen?

Fredagskväll

Ligger i min säng & lyssnar på Rise against. Idag har jag jobbat, sen kom jag hem och åt och sen somnade jag. :P Helt typiskt mig. Imorgon jobbar jag också. 12-18, ska försöka hinna med att gå ut och ta någon drink på en uteservering med Hanna & Pontus, för sen ska jag hem till Fredrik.

Nu ska jag kolla lite och sen ska jag sova. Puss


Barnvaktsangelica!

Hej tjejer & killar!
Mamma väckte oss tidigt för snart kommer småbebisarna. Ska som sagt vara barnvakt åt två tvillingar. Så vi ska ner till centrum och fika. Är ledig från jobbet idag, jobbar imorgon igen. Ganska skönt att vara ledig en dag iallafall.

Nu kommer bebisarna! Puss:D

Onsdag kväll

Mitt huvud gör ont, jag är trött med ändå glad! :) Har jobbat, hade stängning själv idag. Det gick bra! Jag är ledig i morgon men jobbar fredag,lördag & söndag. :p *jobbgirl* Hoppas det är bra med er! Ska gå & lägga mig strax eftersom jag är så förbaskat trött.

Imorgon ska vi beställa resa! Åh vad underbart det ska bli att komma utomlands. *mys*

Ska gå och borsta tänderna och sedan gå & lägga mig! Imorgon ska jag visa er vad jag mer har handlat. :) Roligt va? Föresten så ska jag vara barnvakt i morgon på morgonen någon timme & sen ska jag förmodligen till min fd. praktik och heja.

Godnatt och sovsött.


Min..<3

    RSS 2.0