Sundaaaaaay

Gooodaaaag!
Okey,snabbapuckar!! Igår var jag ute. Hade jätteroligt, men på slutet spåra det. Var så jävlaförbannad. :P Sak samma...

Iväntar mormor och min kusin Lisa nu. :) Vi hörs senare!


Sanningen

Kanske inte alltid har varit den bästa. Jag kanske inte alltid har trott på mig själv. Kanske har skjutit er undan i andra hand. Kanske gjort er besvikna, men även kanske jag har gjort er glada. Jag har inte alltid gjort som ni har bett mig om. Jag kanske trodde för mycket på mig själv, och inte er. Men är så glad att jag har er. Allihopa. Mina vänner, familj och ni andra fina.
Alla gör misstag. Jag klandrar inte mig själv att jag tog tillbaka honom. Jag vet inte. Jag trodde så mycket på kärlek, my first love. Jag gjorde mig själv så besviken. Jag kan se mig själv ligga och gråta i timmar gång på gång, hata mig själv och vara vilsen. Men ändå skulla jag låtas smutsas. Jag kunde lika gärna spotta på mig själv, smeta in mig med sorg och slå mig själv med smärta. Men ändå så var det så mycket fint. Jag visste nog inombords att jag blev lurad, jag försökte nog bara dölja det. Vem ville inse att sin kärlek hade två kärlekar? Förstår inte själv hur kär jag var i människan. Det är ok, jag kan prata om det. Jag är så besviken och arg. Inte ledsen. Jag är inte kär längre, inte alls. Jag vet inte om jag kan säga att jag hatar honom. Jag har gjort honom besviken också. -Men inte på samma sätt.

Det som kändes skönt är att jag nu kan börja med mitt liv. Jag har resor, plugg och massa vänskap framför mig. Han kan sitta och bli pappa med en tjej han även smutsat ner. Han växlade mellan oss-och säkert några andra tjejer.
Jag känner henne inte. Men hon måste känna samma sak som mig. Men jag bryr mig inte. Jag sköter mitt liv. Jag känner bara en sån stor glädje. Jag kan göra vad jag vill.... Och det är nu som mitt liv börjar.

Jag bör egentligen inte ens tillägna det här till dig; Men att du inte ens kunde säga sanningen så mycket som jag bad dig. Du psykade mig. Du ville bara mig ont. Du lurade mig. Jag vet inte. Hoppas du har ångest. Den dagen du är nere på botten, gråter och ber mig dra upp dig. Jag vet inte om jag kommer skratta åt dig...Men jag kommer inte ha ångest!


Tack att du gjorde en bra stund i mitt liv till ett helvete som var svårt att ta sig ur. Jag fann vägen ut. Jag lyckades, inte du! Du, jag är lycklig nu! /AngelicaOnsdag

Nu ska jag gå och luncha med en tjejkompis. Dock känner jag mig väldigt konstig då det känns som jag kommer få ont i halsen. Vill inte bli sjuk! Herregud. V.i.l.l i.n.t.e


Hörs sen! /Angelica

Alltid gillat denna låt... :)


Jag vet att du sover, känner värmen från din hud
Bara lukten gör mej svag, men jag vågar inte väcka dej nu


Jag skulle ge dej allting du pekar på
Men bara när du inte hör vågar jag säga så


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud, mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk eller fastnat i ett hål?

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag utan dina andetag


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och genomskinligt grå, men vad vore jag utan dina andetag?
Ja, vad vore jag utan dina andetag?

Happygirl

Så mycket som har hänt.. ska berätta allt något när jag har lite mer tid. Är bara så glad just nu. :D Känns verkligen perfekt...


;)

GRATTIS PAPPA PÅ 50-ÅRSDAGEN!!!

Hipp, hipp hurraaaaa!!!!

Idag blir min älskade pappa 50 år. Bästa, bästa, bästa pappa!!!! <3

Hoppas din dag blir jättebra. I love you! Önskade jag kunde krama dig, men på fredag !!! ;)

Pappa till vänster!! :)


Snart äntligen helg

En roooolig helg väntar. Måste sova nu, så jag ska orka! :D


Mysig tjejkväll hos C!

Har för en stund sen kommit hem ifrån Cizzi där jag, Emy och Pernilla satt och kolla på fotbollsmatchen. Men vi snackade dem timmarna stup i ett! Både om äckelmänniskor och underbart folk :D Så härligt. Cizzlan hade bakat kladdkaka. Så mysigt med er tjejer! Tycker sååå mycket om er. *bästa*

Känner mig verkligen glad idag. Åhh, Jätteskönt! :D men nu ska jag sova, hörs imorgon bloggen!


Ingen rubrikPuss ;)


Sweden Rock kryssning!

Imorgon är det Sweden Rock-kryssning. Skall bli sååå nice. Jag ser fram emot att se Hardcore Superstar. Jocke Berg är så snygg. Haha./Angelica.


Tattooo

Jag har blivit sugen på att göra en tatuering vid revbenen, på sidan av magen. Kanske en fin text? Så snyggt!
Jag vill, jag vill, jag vill... men vågar jag?

    RSS 2.0