Hawaiian Tropic 3-pack

image58
Håller på att beställa lite från taxfree,som man får när man åker dit eller när man åker hem,vilket man väljer att göra. Vi beställer både till hem och dit resan. Såg att man kunde beställa Hawaiian i 3 pack, i det medföljer:

-Bronzing Lotion SPF 4
-Sun Lotion SPF 15
-After Sun Lotion

Skulle vara bra att ha på stranden och efter stranden. Ska nog beställa,för jag ÄLSKAR cocos lukt.


 

Mystisdag?

Hej!

Kollade nyss på " mord i blodet" är en mini-serie som går varje vecka. & åh vad spännande det var! Längtar till torsdag då andra delen kommer. *längtar*  Haha,yey!

Om en vecka och "2" dagar åker jag till Afrika (Egypten) kommer bli så fruktansvärt avkopplande och skönt.
Förlåt alla för att jag har varit en dålig uppdateringsmänniska,förlåt förlåt! Skall skärpa mig och börja skriva som aldrig förr;). Imorgon ska jag,mamma och syster åka och shoppa,måste införskaffa lite beutystuff inför resan.
En sak jag måste verkligen köpa är en brun vattenfast mascara. Jag tycker när man applicera en brunmascara så ser det inte för spacklat ut,utan det ser naturligt och riktigt snyggt ut. Det ser inte BRUNT ut,utan det ser nästan ut som man har färgat ögonfransarna bara;). Me like. Tycker det är snyggt att komma med en schysst solbränna och inte alltför mycket smink på mysiga ljumna kvällar utomlands. Och självklart ska man fukta läpparna med läppglans.

Later!


Egypten om 2 veckor

Idag är det prick två veckor kvar till vi åker till Egypten, Hurghada. Måste köpa lite saker innan jag reser! (Nytt känns alltid fräshast,vad det än gäller!)

- En till bikini
- Flip flops
- Nagellack i mängder! (Rosa,svart,rött osv)
- Nya söta linnen
- Korta shorts
- En strandväska
- Vill även köpa en ny snygg rosa necessär

Så nu är det dags snart att åka och shoppa någondag, men vem har lust att åka till stan när det regnar? Inte jag iallafall.
image57

Vet ni en sak?                                                                 Jag lääääängtar!

Söndag

image55

Stor-rensning!

Hej!
Jag har varit så duktig! Rensat nästan hela mitt rum. Märkte att jag behöver köpa lite höstkläder. Har rensat ut massor av kläder jag inte vill spara. Har tillbringat den regniga kvällen vid tv:n och ätit massor av mina favoriter, hallon. Imorgon ska jag försöka att komma upp lite tidigare än vad jag har gjort dom senaste dagarna..veckorna :$.. Har fått sömnproblem vet inte vad det innebär. Stress? :) aja..det går över, jag räknar får;)!

PYSS&KRAM!


Ont i ryggen fast än är jag glad!:)

Har sovit uber dåligt,verkligen! Har legat och vridit mig hela natten. Har fått ont i ryggen,helt konstigt! :S Gör så ont ibland att jag inte kan andas riktigt ordentligt... Menmen... Jag är glad iallafall på ett konstigt vis! :D hihi...



image53

Vill också ha denna klänning,den är såå snygg!                   PUUUUUUUUUUUSSS!!!

Marc by Marc Jacobs för mrsh.se

Jag är så jätte kär i frukthalsbanden från Marc. Kostar runt 1.995 kr..Men skulle verkligen vilja köpa ett! *vill,vill,vill*. sen såg jag gitarr-halsbandet. Jag tyckte det var riktigt fräckt!


image51         image52

Vad tycker ni om dom fina/fräcka halsbanden som Marc har lanserat?:) kram

Ellos höst/vinter kollektionen

Tycker Ellos förbättras för varje dag,vecka och månad. Ellos var inget för mig för ett tag sen,men nu är dom klippor på att snappa upp snygga kläder! Dom har "släppt" sin höst och vinter kollektion och det finns massor av guldkorn. 



Var och hämtade mitt Ellos paket förra veckan som jag bestälde för några veckor sen. Måste nog ta och betälla in lite höstkläder.  

Ashley i lugg!

image46
Hon passar i lugg,hon ser otroligt söt ut! Men säg något hon INTE passar i... ;)

UNDERBARA PONNY,me love,me love!!!!

Åh,jag vet..har vart usel på att blogga,ska bättra mig! Jag lovar! Har inte tid,allt är lite smått jobbigt!

Kolla min underbara ponny Tempo!:)


image40





Komma alltid älska dig min underbara älskling, lite sommarsmuttsig:) hihi <3

    RSS 2.0