Tok//löjligt

Snart blir det god middag. Kött, igår blev det kött med. Kött är väldigt gott faktiskt, undra hur jag skulle klara av att inte äta kött på några månader, och då menar jag kött (alla sorter), köttbullar, köttfärs osv. Kanske skulle vara lite nyttigt.
Jag tycker dock att "vegetarianer" är töntiga, jäkla töntiga som säger att dem inte äter kött pga av djuren, varför proppa i sig massor av fisk som det är MINST lika synd om? Bullshit. Som att säga att "Jag kan inte gå i denna affär där dem har jackor med pälskragor på." när man själv använder dun i både kuddar & täcken. Pisslöjligt.

Jag är en trogen djurvän, men ni vegetarianer: Det är minst lika synd om fiskarna! (Om ni nu är riktiga djurvänner)


"Angie örhängerna"

Ifrån Kyssjohanna, med swarowski-kristaller. Jag vill ha dem till min svarta långklänning isommar.


abercrombie & Fitch

Mckenna

Mckenna
Mckenna

Riktigt fina klänningar ifrån Abercrombie & Fitch. Finna i flera färger och kostar ca 500 kronor.

Ny extra blogg//new blog

En ny blogg som jag Stephie har startat. Där kan ni dagligen följa vårat mer eller mindre händelserika vardag.

www.foreverglam.blogg.se

Sjuk.

Hej.
Idag är jag sjuk, kände det redan när jag träffade upp Steph. Har legat & snorat, fryst, snorat och nyst hela natten. Usch. Var tvungen att sjukanmäla mig idag & så ska jag inte jobba imorgon. Jag som behöver that money. Typiskt. Förlorar litegranna på att vara hemma. Men kan inte gå såhär äcklig till jobbet, då kastar dem ut mig. Hehe.

Min nya tröja.


Mysdag.

åh idag är jag trött. Förlåt för bad upd. men idag har jag varit i badhuset med min vän Ann och hennes två söta ungar, vi har plaskat runt och sedan så fikade vi. Och klockan 6 så började mitt danspass. Det var så roligt att dansa.

Och ska snart gå och lägga mig då jag börjar 7 imorgonbitti. Fick ett extra pass. Och det är lööööning. Känns bra.
Lovar att jag ska blogga mer i morgon, ibland är det lite svårare.


Solig onsdag!

Hej!
Jag somnade ganska så sent igår kväll. Och vaknade kanske lite för sent än vad jag vill.. Äh. Ska snart gå ner & möta Ann med hennes två barn då vi ska gå ner till simhallen. :) Ska faktiskt dansa ikväll också, så det är okej om vi fikar efter också. Hehe.

Det är strålande väder ute, så ut med er & få lite sol på er. Kramar

Pärlemor

Dem snygga heelsen kommer ifrån endless.com, Halsbandet ifrån modcloth.com och resten ifrån Net-a-porter.com. Detta är tidlöst..


Bad//romance.

[Inte mitt förhållande]


En av mina hundar, Freja.

Freja ska trixa lite för er.

 

Hon säger hejdå och gottar sig.


Havregrynsgröt

Min nyttiga frukost+två knäckemackor med salami. Jag har ingen socker på gröten utan bara äppelmos eller hallonsylt. Lite bättre än ett kilo sugar på. & gott är det. Jag älskar havregrynsgröt. Mums.


Ge mig varmare breddgrader.

Hej.
Min hals kittlas och det känns som det är en början på halsont. Fasiken också. Trodde denna vecka skulle börja bra. Jag vill inte bli sjuk. Hoppas jag är imun. Jag vill vara imun, för detta orkar jag inte.

Jag vill ta en sista minuten till något varmt. Visst skulle det vara skönt med värme. Typ hit?!


Black//red-lipstickjungel



Skorna & den trasiga tröjan kommer ifrån idontlikemondays[Yes, i do] & det röda ifrån CD.


12 timmars resande igen, pga förseningar och liknande.

Åh, ska snart gå & jobba till sent ikväll. Har inte jättelust idag, men jag behöver pengar så det går bra ändå! Åkte till Norrköping igår och hälsade på Daniel. Fick ta ett helt annat tåg, tåget till Malmö(som även det stannade i Norrköping) eftersom mitt Linköping-Norrköping tåg var inställt. Jag hatar SJ/SL. Suck alltså, så pga förseningarna så missade jag den förbeställda-samåknings taxin till anstalten. Så fick ta en egen taxi som kostade mig 500 kronor (Ganska surt såhär sent in på månanden innan lön) Plus att tågbiljetterna defenitift inte är gratis, fram & tillbaka + med bussbiljett. Ni förstår. Men det var kul att träffa Daniel och vi åt Thaimat som jag hade köpt med mig. Gott.

Men hoppas ni får en toppen dag, det är strålande väder ute, men kallt. Hörs ikväll om jag inte har somnat vid ytterdörren. Kramar

In my blond hair,


Jag är brunhårig nu och det känns bra. Dock var det halft blonda fint det med=)


Wayf./vår


Jag vill ha vår nu så jag kan plocka fram mina wayfarer. Ett par dödsslitna shorts, vit tshirt och wayf. You're in!

Daniel Palm


My Love

Sitter & fyller i massa papper, åh vad lat jag är gällande fylla i papper, helt tok-tråkigt. Men så är det väl alltid, sånt man verkligen MÅSTE göra är väl pest&-pina.

Ikväll ska jag spinna & det ska bli kul, passet blir 55 min! Välbehövligt idag, känner jag:). Tränade inte igår då jag jobbade sent.


I miss you ♥


Utan titel

0-71f4b9ae03f9f73a1277e379987390c2.png

Kolla varifrån!


.D

0-74610001cd87f9489dc62a69437a40a7.png

Kolla varifrån!


Min blogg är ingen reklampinne.

Ni är söta, men jag vill inte ha någon reklam via min blogg. 1 gång,ok. 2 gånger, jobbigt. Jag är ledsen, men varför ska man rösta på "veckan blogg" när man aldrig ens varit inne på bloggen? Skriv det allmänt på era bloggar istället för att kommentera på bloggar man inte ens vet vad det är för blogg? Är ni med? Det är konstigt.



Ekvatorn/tropikerna/mexico/spain

Om jag hade varit utomlands och dansat i solnedgången nära solen så hade jag haft på mig klackar ifrån Fendi, hallonrosa klänning ifrån Coast-Stores[Nät-Butiken], glansiga läppar ifrån philosophy, flirtiga ögonfransar och över min axel hade en Valentino väska hängt. Ska vi?

Tredje gången jag bloggar om Fendi skorna..Jag vill ha!!


Fuck Normality.//


Today./Feel like this//

Gjort ett kollage blandat med lite vad jag vill ha och hur jag känner mig. Lite av en salig blandning helt enkelt!


C.L heels, fjäderrosa, blommigt & ärtgrönt




Biggest Looser = vinnare allihopa!

Såg nyss det hyllade programmet Biggest Looser, & jag blev så lycklig långt in i själen. Vilka duktiga & stronga människor! Innan programmet så höll dem på att äta ihjäl sig, ifrån sina barn, familjer & vänner. Dem tränade HÅRT dagligen med bra mat och inget onödigt, och rasade i vikt. Det är häftigt, riktigt häftigt att en kropp fungerar så som deras gjorde. Jag är fascinerad! Go guys!!!!!


En vinnare. Dock var killen som kom tvåa mer värd. Men tjejen var jätteduktig hon med!


V-blogg lite om Daniel, bio och...inget.

Är någon vecka sedan jag spelade in.


Permis snart!

Godmorgon bloggs.
Har dock varit vaken en stund och ska snart ta med mig mina hundar för att gå och möta mamma vid bussarna då hon kommer ifrån Uppsala. Jag är även lite sugen på att baka frallor, kan väl inte vara så svårt?

Jag pratade ganska många gånger med D igår, han ska ha permis om 3-4 helger och då ska jag, hans mamma,pappa, bror & morfar komma och äta och gå & kolla i Norrköping. Han har 8 timmar permis och det ska bli kul. Bara jag får träffa honom. ♥ Känns som det är långt kvar tills han kommer ut. Finns straff som är värre, men det här är det värsta jag har varit med om och det tar väldigt hårt på mig det här. Det är fruktansvärt jobbigt faktiskt. Men det gäller att försöka ha humöret uppe så han inte mår ännu sämre.

Nu ska jag gå och klä på mig för att promenera med hundarna. Vi hörs efter det!

Världens snyggaste bild på nyår... Hahaha




Jobbigt med en inlåst pojkvän

Åh, jag vill träffa Daniel nu. Vill att han ska komma ut NU! Jättejobbigt att han sitter inlåst. Jag hatar det,jag hatar det! Förstår inte varför detta ska hända mig. Allt kommer att bli bra, allt kommer bli bra.


Glad alla hjärtans dag!

Idag är det alla <3 dag & får tyvärr ej träffa min valentine:(. Men om på söndag ska jag på besök igen och det ska bli kul. Hoppas bara tågen är i sin ordning då. Men hoppas ni får en riktig mysig dag med massa choklad & godis. Ta vara på era nära, dem är så otroligt viktiga! & ikväll ska jag bara mysa med min familj med rocky road och kall cheesecake.

 

Jag älskar Miranda nallar. Har fått en mellanstor ifrån Daniel & den är så fin. <3


Förlåtförlåt

Åh nu har jag varit sådär dålig på att blogga. Har varit och fikat med min älskade vackra mamma. Sedan åkte jag & träna. Men det blir inte bättre updatering imorgon då jag ska jobba sedan hem till Sofia för inflyttningsparty. Ska bli jättekul, dock får jag inte vara borta hela natten då jag börjar 11 på lördag!

Men hoppas ni sover gott och förlåt ännu en gång för den dåliga updateringen. Ni är bäst!♥


Älskade pappa&mamma


precious

Min tröttis <3


Basics jeans

Godmorgon! Har suttit & kollat på Efter tio med Malou, dem pratar om mobbning. Mycket intressant. Ska göra mig lite gröt snart. Ibland äter jag gröt ganska så ofta! Mums!

Jag vill köpa mig ett par basics jeans med rakmodell. Dessa jeans är snygga som jag mer än gärna skulle vilja ha.
Tror dem kommer ifrån h&m & därav hyffsat bra pris. Jeans behöver inte vara dyra!


jades24


Hur fina är inte dessa två linnen ifrån jades24? Det halvt transp. linnet kan man bära leggings till.


En av mina favoriter, YSL!


Förlåt för dålig bild, då det är lite överexp, plus lite repat. Men denna conceler är otroligt bra både som döljare och highlight. Jag älskar den och plusset är för den söta lilla hylsan. Har haft MÅNGA av denna då den är bäst. Värt varje krona!


Grattis Alida på din 15-årsdag!


Grattis Alida som fyller år idag. Hjälp vad tiden går fort, du är redan 15 år! Min älskade sötunge. Du ska ha en perfekt födelsedag efter din skoldag. I love you!


Prinessbakelse


En gammal bild på min klänning som var ny. Jag funderar på om jag ska sälja den nu. Haft på mig den kanske 2-3 gånger och är i fint skick. Klänningen kommer ifrån det kända märket Elise Ryan.


Nu blir det fika!

Hej. Slutade jobba klockan 15.00 och ska nu gå & fika med tessan & mimi. Vi ska vara tillbaka på jobbet klockan 18.00 för en grej. Så lite brådiiiss...vi hörs senare! Kramar

Vi älskar mat


Min tjejvän Hanna och jag vid en lunch i stan. Vi tog en paus ifrån shoppandet. Vi åt så mycket att vi var proppmätta. Men nu mina vänner ska jag sova. Jag är ganska så ledsen just nu. Ska träffa Mimmi Och tessan för en fika imorgon efter jobbet.  Så godnatt!


Norrköping anstalt.

Åh vad trött jag är idag. Kom hem sent igår ifrån Norrköping (för mitt x2000 tåg var försenat, jäkla skit) och sedan skulle jag upp 6 i morse idag. Jag var jättetrött faktiskt! Urka. Besöket igår gick bra, jag tog först tåget in mot stan där bytte jag tåget mot Norrköping, sedan buss & därefter tog jag taxi. Fick gå in i ett bås när dem tog mp3,mobil, legg och visiterade väska och Ica-påse där jag hade sakerna jag hade köpt med mig gottis till Daniel. Men uppe för "backen" så stod Daniel. Wie. Var jättekul att ses igen. Vi satt bara på rummet och åt choklad och kolla tv. :) Kändes konstigt att sitta i ett trångt rum med en liten tv och bara va. konstigt. Var på resande fot i 12½ timme pga av förseningar/väntningar osv. Men kul att vi kunde ses i ca 3 timmar iallafall.

Ikväll ska jag spinna. Passet börjar 6, så vi hörs efter det! Latero

Precis efter jag hade tagit bort min tandställning.. 15 december alltså. Ljushårig var jag med!


Next stop: Norrköping


Min själsfrände sitter inne på anstalt i Norrköping, dit ska jag imorgon. Jag är ledsen,glad & nervös på samma sek. Kan någon tella mig hur det funkar? Tänk om jag slarvar bort mig? Tänk om dem inte släpper in mig & tror att jag är en "friköpare"/knarklangare, men i självaverket ska lilla jag bara träffa sin kille. Ska varken langa mobiltelefon eller knark till honom. Det enda jag ska göra är att ge honom lite godis. :( Hehe.. U need to wish me luck!


Avatar 3D ikväll!

Sitter här & väntar på min kära mamma. Ska gå ut med hundarna & möta henne. Hon har gjort lite ärenden och nu saknar jag henne. Kom nuuuu! Hehe, jag skojade. Ikväll så ska jag på bio, se Avatar 3D med Ann & Linnea. Ska bli kul då alla säger att Avatar ska vara bra! Spännande! Efter bion så ska jag hem och lägga mig, börjar 8 imorgonbitti. Och på kvällen kommer Stephie, wie. En bra helg! :)



2 roliga videos. I stan=)

Det blev visst lite fel..


2 roliga videos. I stan=)

Det blev visst lite fel..


Nyår blev galen!



Hehe, nyår firades i stan på Söder. Jag fick i mig en konstig blanding av allt möjligt tror jag, så det gick sådär för mig. Haha. Kul var det iallafall.


Angelica dissar!

  • Sl-trafiken
    Förstår inte att det är samma visa varje vinter år efter år. Alltid ska dem vara försenade och man ska vissa dem första timmarna på det viktiga man ska göra. Varför gör dem inte något åt det? Har varit såhär i flera år nu, någon framgång måste man finna? Oerhört jobbigt är det, iallafall när man ska på något viktigt!!!
  • Paradise hotel är slut
    Haha, det är så konstigt. Jag kollade inte alls tills nu några veckor innan finalen. Jag blev fast. Är ett kul program faktiskt. Och dessutom var det bra att Patrik & Jackie vann. Go them!
  • Min pojkvän är inlåst
    OM det är jobbigt? Usch, var ledsen idag på jobbet. Jag hatar det. Önskar att detta inte existerade. Men på söndag får jag träffa dig! :)
  • Att lönen tar slut så fort pga. shopping
    Åh är ni i samma sits som jag? Jag får ändå på mitt extraarbete en hyffsat bra lön, men bara på några veckor så minskar det otroligt fort. Jag älskar att shoppa och kanske shoppar liiite för mycket. Skulle behöva rensa min garderob som svämmar över snart.. Bloppis?


Tummen ner för det trista. Haha,kul bild va?! :) Imorgon kommer hissarlista


Vackert


äcklig mat på en anstalt!

Pratade vid lunch med Daniel. Han är lite ledsen över att det är så dålig mat på anstalten. Men nu har han fått ett jobb som "snickare". Han jobbar tillsammans med en kille som han ändå har talat med. Så det är väl helt okej. Det är långt kvar tills han får komma hem till mig :(. Trist.

Är det någon som har erfarenhet av detta? I needs some help maybe. /Angelica


En bra helg trots allt!

Hej hallå.
Jag har varit uppe sedan lite efter 9. Kände mig ganska duktig. Är gammal nu & jag får ångest när jag sover för länge. Ändå kan jag lyckas att somna om och sova lite extra länge..typiskt!

Idag ska jag inte göra så mycket förens klockan blir 15.00 för då ska jag gå & jobba. Sounds great, huh? Men det blir kul i helgen, för då kommer Stephie+familj på lördag & på söndag ska jag hälsa på D. ♥ Är dock lite nervös för att hälsa på. Känns lite konstigt att dem ska visitera mig innan jag ska träffa min kille. Skumt. Så på söndag blir det tåget till Norrköping! 


 

Var bra att Jackie ferm vann igår. Det var kul. :)


Mina bebisar


Haha. Ursäkta min barnsliga röst. Jag blir så när jag pratar med mina små bebisar. :)


Fendi spring 2010

Jag tycker svarta kläder är snyggt, basic och tidlöst.. Men att klä sig i olika nyanser av vitt är riktigt fint det med. Kika på Fendi's vårkläder. Hur snygga? Kjolen var snygg som fasen med den halft ostrykna toppen. Pricken över i'et är verkligen dem ljus olivgröna heelsen som jag har bloggat tidigare om HÄR!


    RSS 2.0