Nighty

Nu är kvällsshopping klar och beställt. Alltid lika kul och beställa kläder ifrån internet. Men nu är det dax att krypa tills sömns. Hoppas ni sover gott och drömmer mycket fint!

Godnatt & kram! /Angelica


23:11 (ang. Min dag & min rosa Elise ryan-klänning)

Hej!
Idag tog mamma, jag och min mormor tåget in till stan som gick 10.10 ifrån mig. Vi kom hem ca 18.00, en hel dag med shopping, sol och lunch! Kunde inte bli en bättre 'mors-dag'<3
I helgen var det p-fest, återkommer med det, för det var lite roligt.


Sen till er alla som har mejlat/kommenterat ang. Elise Ryan klänningen. Konstigt att jag har fått väldigt många som vill köpa den. & har tyvärr inte hunnit svara på era alla mejl. Men har tyvärr beslutat mig att behålla den. Blir ju annars lite svårt att välja EN som ska få köpa den. Men hoppas ni finner en annan skol/student-bal klänning. :)


Sweet&sourdrinks

Gjorde en drink till mig & mamma! Söt&sur blev den. Jättegott. Vi ska gotta oss med chips,dip, lite godis och cola. Äter bara sånt på helger och idag ska jag unna mig. Mums!

 

& inte nog med att jag har en av världens bästa kamra som tar så fina bilder på ting.


Sweet&sourdrinks

Gjorde en drink till mig & mamma! Söt&sur blev den. Jättegott. Vi ska gotta oss med chips,dip, lite godis och cola. Äter bara sånt på helger och idag ska jag unna mig. Mums!

 

& inte nog med att jag har en av världens bästa kamra som tar så fina bilder på ting.


Helgen?

Godmorgon!
Vaknade klockan 8.00 idag och då åkte min pappa och jag ner till ICA för att handla mat till honom (Han ska ut och fiska i helgen) och så köpte vi storfrukost till mig och min mamma. Frallor och en av våra favorit salamis. Gottigt!

Nu står jag inför ett val. Antingen får jag följa med tjejerna till Cafét ikväll eller festen med jobbet imorgon. Vill faktiskt båda, men får bli en dag denna helg! Jag måste välja innan lunch. Jag vet att jag kommer ha kul på båda ställena. Handlar inte om det!



Borta

•Raderat ditt mobilnummer [Check]
•Raderat din msn [Check]


Du kan få någa vettiga tips av mig som jag blev lärd:
- Om du inte söker hjälp av dina föräldrar eller vänner så kommer det sluta illa för dig. Du är 23 år och hänger på en väldigt skör tråd

- Var rädda om dem du ska hålla kärt och inte tro att det passar söndag-tordag förhållande. Det funkar inte riktigt så.

- Ta tag i ditt liv och gör något vettigt med det, du är en smartkille.....längst in!

Hejdå!





Hörs sen!

Nu ska jag springa iväg till tåget. Det går 13.39 så det måste jag hinna med. Ska försöka hitta ett par skor och kanske en klänning? Den där leopard klänningen är riktigt snygg. Om jag hittar den får ni se den.


Shopping!

Sitter och shiftar lite mellan "Efter tio med Malou" och "Våra bästa år", Våra bästa år är världens intrig programmet med samma sak i flera år. Det är så löjligt egentligt, men man måste ju titta lite då och då.  ;) Hehe.


Idag ska jag planera lite till Amandas student, Möta upp S för lite shopping och hon ska även gå till optikern och sedan träna! Vilken rolig dag idag va?=)

Vackra örhängen!


Sommarklänningar ifrån Nelly

Sitter och beställer några fina sommarklänningar ifrån Nelly. Hur mycket fint som helst. Och om det blir att jag åker till Magaluf vecka 26 (Läs:hur kul?!) så vill jag ha med mig massa fina sköra klänningar!! 

En av klänningarna som ligger i min shoppingbag! Visst är det en vacker färg?


Dagens sötaste bild

En brödskriva någon?


HUNKYDORY

Jag älskar märket Hunkydory. Otroligt fina färger och material. Hittade ett rosa linne där igår. Hur fint som helst. Och det kommer passa perfekt till ett par slitna shorts i sommar! Go hunky, go hunky!

Krås, ljus korall och svalt tyg.


Närodlat/ekologiskt

För ett tag sedan så åkte vi till en gård när dem föder upp(?) kalkoner, tuppar & hönor. Var faktiskt riktigt kul att kolla på dem stora kalkonerna och dem söta små hönorna. Dem verkade så snälla och ni skulle ha sett den stora kalkonen. VILKEN KILLE! Han blåste upp sig och var riktigt fin! Haha. Sedan så köpte vi med oss ägg ifrån deras hönor. Ekologiskt och närodlat! Mycket, mycket bättre!!


Sol, träna & träffa Camilla

Nu äntligen blev det lite varmare ute... kändes lite kallt att ligga ute och sola barklätt:(, tyvärr.
Ska snart åka och träna och ikväll ska jag träffa Camilla. Ska bli så roligt! Vi ska köpa med oss lite mat och sitta ute och äta. Mys!

Vi hörs senare. Kramar

Måndag 24 maj

Det är strålande fint väder men tempen ligger runt 15 grader. Känns lite halft kallt och lägga sig med bikini och försöka bli brun. Eller? Jag skulle vilja ta en sista minuten, nu. Gud så skönt. Inte för att det är FÖR kallt här hemma, utan bara härligt att vara utomlands.

Nu ska jag gå emot min vilja, måste sola. Jag är förtusan ledig ända till onsdag! Skönt.

Fredagen den 22 maj

Ingen inspiration idag. Har jobbat förbaskat hela kvällen och ska jobba imorgon så snart ska jag gå och lägga mig. Idag är det skönt att sova, annars är det jättetråkigt. Hoppas ni förstår....

Sovgott!


Härligt väder!!

Härligt väder. Ska faktiskt gå ut och sola lite nu, så jag bloggar mer när jag har svettatssönder. ;) Ska även jobba idag....

Kram!

Maxidress

Jag ÄLSKAR långklänningar. Ett av det vackraste jag vet. Fick hem min långklänning(färg:svart) förra veckan ifrån La redoute. Mycket fin. Men kika den här pudersöta saken: überfin!!


Kommer ifrån Bubbelroom


Vem gillar ens kryp?

Alltså min älskling, Athena ska alltid leka med alla insekter som finns. Nu jagar hon en såndär..vad heter det nu igen...en sån som luktar fis? Haha. Bärfis! Hon visade bärfisen sina små gaddar lite. Hon är så söt. Åh vad jag älskar henne!

Nåväl. Ligger ute på altan. Solen skymtar ytterstlite, men inte mycket. men det är varmt, lite kvavt och totaly underbart. Jobbar hela helgen, känns mindre lockande. Men helgen efter är jag ledig och det känns så skönt. Jag ska räkna ner dagar...

Vi hörs snart!

Min ena darling. Tagen med Dx40'n.


such a shame

Ingen bra dag för mig idag...

En av världens finaste heels

Vackra, vackra Fendi klackar. Dem är bedårande♥


Vacker dag

Först vill jag hälsa till bästa Synneöve i Norge som är världens trevligaste kvinna!! Både mamma och jag tycker så mycket om dig!!

Nu ska jag till Jakan och fixa lite. Ska kolla efter döskalleringen inne på glitter också. Den är så fin! Och liite molning är det, men ändå fint! Klarnar nog upp strax ska vi se.
Men hoppas ni har sovit gott! Vi hörs sen för nu måste vi springa till tåget! ;) Kramar

3 favoriter i badrumsskåpet


En av dem bättre brunutansol. En riktigt bra budgetfavorit! Kostar runt 50-60 kronor och är faktiskt väldigt bra!


En ögonfransböjare som blir varm. Skonsam och bra!

 
TADAAAAAA.... Analkräm för ansiktet. Ger slät hy som en ruuumpaaa! Köpt på apoteket.


Inget att att hänga i granen

Åh vilken tönt. Tur att vårat förhållande tog slut :) Synd att han missar en sån bra tjej som jag! Känns rätt så skönt ändå. Och jag ska ha en riktigt,riktigt bra sommar!

;)

Killen som behandlade mig som skit. Inte den människan jag lärde känna. Undra vart han har tagit vägen efter fotboja och fängelse...


Efter 40 min powerwalk

Samma temp idag! Härligt! Har precis kommit hem ifrån en powerwalk på ca 40 min! Är så varmt och skönt ute att det blev minimala shorts och en rosa tränings t-shirt. Känner mig så duktig, så nu ska jag duka fram en ganska så sen frukost. (Man förbrännner mest efter träning)

Vi hörs latero!

Endast 55 kcal

Jag blev sugen på något sött och gott, och jag FÖRSÖKER räkna lite kcal på det jag äter, och har även skärt ner rejält på kolhydrater (pasta,ris och potatis). Men så hade vi Piggelin glass i frysen och dem innehåller bara 55 kcal!! Vilket är rätt så lite. Räkna in det i erat dagsbehov (ca 2000 kcal/kvinna), det är inte mycket för att vara så gott.

Mitt nya perfekta godis!


Fantastiskt baddräkt..

Om det hade varit något högre tempratur så hade jag mer än gärna klätt mig såhär. Baddräkten är helt fantastiskt fin. Att matcha baddräkt med jeansshorts är riktigt snyggt! Och solhatten för att skydda slitage på ditt hår. (läs:snyggt)

Allt är ifrån hmshop.se


Nästan 20 grader ute.

Hej! Vilket strålande väder, termometern visar strax under 20 grader. Ligger ute med bikini, så skönt!
Det jobbiga med att sola i Sverige är dessa förbaskat äckliga insikter som surrar vid/på ens kropp hela tiden! Jag hatar dem. Usch!! Håller ni inte med mig?

Nåväl.. Börjar jobba 15.00 så jag ska verkligen passa på att ligga ute länge idag, innan jobbet. Men har iallafall haft en jättetrevlig helg. Stéphie m.familj var hos hos i fredags och åt middag och i lördags var jag och tjejerna ute på Ambasadouer, mycket trevligt.


Nu ska jag sola lite.. Vi hörs strax!

(Ja jag fotade bilden i morgon, hehe)


Några sanna ord

Trodde inte det skulle vara såhär trist att vara ensam utan pojkvän. Hoppas jag hittar "den rätta" snart. Det är jag fan värd...Vill inte vara ensam något mera...

Mvh Angelica

Noll///inspiration

Jag har verkligen ingen inspiration. Jag jobbar idag, så kanske återkommer när jag slutar? Ni får ursäkta mig.


Promenad kläder..


När man går ut med hundarna en långpromenad så kan man klä sig typ såhär.. Hehe.

[Jag vet att datumet EJ stämmer på digitalkamran]


Ikväll...

Mer ikväll...bloggning alltså. Måste vila ögonlocken först...bara lite.

Aldrig mer..

Känner mig lagom ensam just nu.. Bläeu. Nästa vecka ska jag ta tag i mitt liv. Som fan också. Varför ska jag sitta hemma och vara ledsen. Jag tänker inte vara ett andra hands val så som på vecko dagarna.

Äh, nu ska jag sluta gråta & tycka synd om mig själv.

Ge mig snygga rockstjärnor denna helg igen!

Sitter i massagestolen på jobbet och ska snart in och jobba igen. Det här kommer vara världens tråkigaste helg. Jag vill ha förra helgen igen, snygga rockstjärnor och drinkar med vänner ♥.... MYCKET bättre än den hära jobbhelgen. Blir bara deppig då jag tänker på det.

Nu ska jag in igen. Hörs senare!

När det är som vackrast..

Godmorgon vänner!
Vilket fint väder det är. Ska ut snart, vem vill sitta inne när det är som vackrast ute? Och om någon vecka är det säkerligen jättegrönt ut då det börjar gröna sig. Skönt!

Igår mejlade jag även Adam & Eva kliniken för jag vill göra en läppförstoring så snart som möjligt! Hoppas jag får ett mejl med lite lediga tider...

Nej, nu sola! Kramis

 


Nyttig dag.

Jag är sådär extremt uber nyttig just nu och gjorde en smoothie på frukt & bär (hallon, amerikanska blåbär och banan) och soyamjölk. Blev gott faktiskt. Jag har börjat minska på kolhydrater (ris,pasta och potatis) äter bara en liten mängd. Känner mig duktig faktiskt...


Min goda bär smoothie. Toppade med lite bär. Gott och uber nyttigt!


Stupid idiot..

... Vilket jäkla rikspucko du är alltså!!

En av världens bästa låt...



Förlåt för dålig updatering. Har så mycket att berätta(läs:skriva) så det inte är sant. Får ta det i ett annat inlägg istället. För lyssna på låten, den är b.ä.s.t!

    RSS 2.0