Hos Daniel

Är nu hemma hos Daniel. Daniel kom och hämtade upp mig efter jobbet, och så nu duschar han. Söta Daniel! =). Ikväll blir det tacos och film. Vi hörs kanske senare eller imorgon!

Sköt om er. Pusspusspusspuss

hej vänner! Sitter nu ner på tåget

MMS

hej vänner! Sitter nu ner på tåget till borås. Skall göra ett byte runt 3. Jag tänkte blogga ifrån min dator som jag har med mig. Har trådlöst internet men det verkade inte finnas någon tekning. Vi hörs sen! Puss och kram.


Jag missbrukar saker jag gillar.

Mums vad gott det var med ost- och spenat pirog. Vet ni vad mitt nya beroende är? Redbull, det är sinnessjukt vad mycket sånt jag dricker. Läskigt mycket! Jag har en pojkvän som säger att varje liten sak jag äter, blir som ett missbruk. Kanske stämmer? Jag har missbrukat, pirogen, redbull och thai-mat. Tur att jag aldrig har tagit en cigg i hela mitt liv, då kanske jag skulle röka tills jag dör? Eftersom jag är så bra på att missbruka. nej fy. Jag hatar verkligen ciggaretter, och jag skall ALDRIG börja röka. Det är bara löjligt att "testa" och vips, så är man fast. Nej fy!


Det finns glass i frysen. Men jag åt två glassar igår, bara på jobbet! Haha, jag är verkligen missbrukarn av saker.
Idag åker min pappa och fiskar:(. Han kommer hem på söndag. Men jag är nog inte hemma då, jag åker till Daniel imorgon runt halv 12 och stannar helgen.

Älskar dig mamma & pappa! / eran Angelica

PS. Redbull kan väl sponsra mig och min blogg eftersom jag dricker eran dryck på tok för mycket? [email protected] ;)

Sjukvården i Sverige, är den bra? -Nej

Godmorgon bloggen. Mår ni bra? Det gör jag. Idag är det jobb som gäller. Jag börjar klockan 12.00 och slutar 20.00, ingen bra tid.
Juste, jag har ju glömt att berätta att jag var hos en sköterska i tisdags, hon påstod att jag inte alls hade fått svinkopper utan att det var något virus. Hon kunde inte säga med hundra procent, men hon "trodde". Vadå trodde? Kan man bete sig sådär? Usch, så jäkla kass sjukvård vi har. Inte nog med det, jag är ett allergibarn (varit allergisk hela mitt liv) och behöver nya tabletter och fick inte tid förens den 21 November. Helt sinnessjukt.

Ska börja göra mig iordning för jobbet nu. Är jättehungrig. Vi hörs nog under min rast senare. Sköt om er så länge! Kram


På jobbet

Sitter nu på jobbet och äter glass. Jag har 45 minuters rast och av dessa 45 så har jag 20 kvar. Har stängning ikväll, vilket är riktigt tråkigt. Jag hatar dessa stängningar. Nej, jag skulle bara säga till er. Hugs!

giver bort

Oj. En inbjudan till Blondinbellas stora kalas på Café opera såg jag i mailet imorse. Men jag skall icke gå. Dem får ha så kul utan mig. Hehe. Kanske kan giva bort den till er? Kanske inte går? nej.

Nu kommer min söta farmor. Vi hörs sen. Kramar


Depp

Mums vad nattmacka är gott, eller snarare kvällsmacka. Med källaröktskinka, mums! Imorgon är det jobb från 15.00-22.15, innebär att det är stängning. Egentligen gillar jag inte dessa stängningar, men det får gå ann.

Jag har världens konstigaste "syster". Kan inte ens kalla henne min syster länge. Hon är ju helt jävla korkad. Ibland skulle det vara skönt att få flytta härifrån. Ta ett lån och skaffa mig en egen lägenhet. Tror faktiskt jag skulle behöva det ibland. Och jag tror verkligen att jag skulle klara av det. Jag är en riktigt stark människa innombords..och nej.. jag vill flytta härifrån!

Fulsnygga skor



Dessa fulsnygga skor skulle passa till min klädsel häromdagen. Dom är faktiskt fulsnygga! Och sliskigt billiga också. Ska nog lägga en beställning på lite kläder från samma hemsida.


Favorit i repris



Åh vilken god frukost/lunch jag åt. Kycklingspett med jordnötssås. Jag verkligen älskar den rätten. Har ni någonin sett en överviktig Thai? Allvarligt talat, det är ganska skrämmande. Och förstå vad vi i andra länder äter onyttigt och fel.

Jag kan inte rå för det, men jag älskar mina klackar från Zara. 800 SEK

svinkopparärintesåkul

Godmorgon bloggen. Jag har faktiskt varit vaken ett tag nu och det känns skönt att komma upp i tid men på något sätt så vill jag somna om. Jag är lite vimsig, jag jobbar ju onsdag och torsdag, så jag får åka till Daniel på fredag förmiddag istället. Jag behöver pengarna, så tyvärr får det bli så. Har väl kvar ca 17 tusen, men ska köpa en systemkamra och lite sånt.

Vad händer idag då? Jag ska faktiskt till vårdcentralen och visa upp mina svinkoppor som jag har fått. (Vi tror det är det, inte helt hundra och det är inte så farligt som det låter)  Men det känns som det börjar bli bättre och det ser faktiskt mycket fräschare ut. Så nu vågar jag iallafall visa mig ute. Äh, så farligt var det faktiskt inte. Har haft tur att jag inte fick många.





testar att mobilblogga. Hoppas ni

MMS

testar att mobilblogga. Hoppas ni sover gott sedan. Jag kollar på fredagen den 13. Saknar daniel!


Min favvo!

Okej. Om man driver en blogg så tycker jag det är viktigt att variera sig och inte bara skriva om en viss speciell schang. Självklart förstår jag att detta varierar hos olika människor, vi är inte lika och det måste människor acceptera bättre. Man behöver verkligen inte variera sig mycket. Jag varierar mig inte så stort. Det behövs bara lite grann för att få till det här speciella. Kanske lägga in en bild i bloggen om man inte gör det? Det skulle uppskattas hos ganska många, det blir roligare att läsa och man ser fram emot en fortsättning.

Till något roligare! Till lunch på jobbet brukar denna rätt få åka ner i min mage. Jag älskar ost- och spenat pirog. Fruktansvärt gott och det är bara att värma i micro i någon minut. Finns iallafall att köpa på ICA i Bålsta, 20 spänn. Som funnet!


Bakelse




Linne från Bikbok, kjol (bakelse) från H&M-barnavdelning, heels från ZARA och till det, svarta tunna strumpbyxor.

På torsdag ska jag hem till Daniel. Saknar dig!

22:45



Förlåt för dålig uppdatering, jag sätter igång bloggandet imorgon då jag är lite piggare. Ni anar inte vad jag har fått..

Sovgott bloggen. Hugs!

Dancing queen

ABBA tema på idol. Kanske inte riktigt min musiksmak, men det är lite nostalgiskt. Jobbet gick bra, var mycket folk idag eftersom det är lönehelg, så tiden gick rätt så fort. Daniel kommer snart. Wie!

Vad ska ni göra i helgen? Hoppas vi hörs imorgon! Puss och kram på er. ♥

Ps. Bloggkoll

Glöm inte att ni kan följa min blogg via bloggkoll! :)


Surt hockeypulver

Nu har jag godkänt alla kommentarer och läst igenom allt ni har skrivit. Jobbet gick bra. Och imorgon jobbar jag en ganska tråkig tid, men det går ann iallafall! Tiden är 10.00-19.00.

Vet ni vad jag har gjort? Världens godaste sak. Inte nog med mina pannkakor jag gjorde, jag blandade citronsyra + socker. Gissa vad det blev? SURT HOCKEYPULVER! Riktigt gott faktiskt. Och jag som älskar surt hockerpulver. 
Nu ska jag faktiskt börja gå och fixa mig inför sängen. Sovgott alla ni! ♥


Jobbtorsdag.

Åh, jag var trött i morse, men det gick ganska fort över. Dem ringde ifrån jobbet och frågade om jag kunde jobba. Så jag börjar nu 12.00 och slutar 20.00. Lite skönt att få pengar. Vad skall ni göra idag? Nu måste jag upp, klä på mig, sminka mig och få i mig något i magen. Men sängen är så skön! Nej, nu måste jag ta tag i det här.

Vi hörs! Kram kram kram!

Ps. Jag svarar och godkänner kommentarerna när jag kommer hem. Tack till er alla! Så söta är ni!

Rensa lite kläder och kanske sälja här?



Imorgon är det torsdag och sen alltså en dag kvar tills Daniel kommer. Vet ni vad jag är sugen på? Oboy, ibland är det gott och ibland inte. Lustigt det där. Vad ska ni göra imorgon? Jag tänkte först och främst börja rensa ur min garderob på lite sånt som jag inte använder, det är så synd att fina plagg bara ligger. Så jag tänkte väl sälja lite, tror jag. Kanske här?
Vi får se, helt enkelt. Men jag har en del som jag egentligen skulle kunna sälja. Saken är bara den att man tänker "den här använder jag inte nu, men kanske om några månader" om en sak som man inte alls använder och har inte ens dragit bort prislappen.
Antar att det inte bara är såhär för mig. Är det någon som är som mig på det här sättet?

Kram på er mina vänner! ♥

onsdag den tjugoandra oktober

Hej! Ligger här i min säng och lyssnar Bon Jovi, live. Känner mig ganska trött faktiskt. Jag skulle vilja lägga mig i ett solarium och tänkte att jag kanske kan göra det imorgon? Var ju länge sen jag gjorde det sist. På fredag jobbar jag. Det kommer bli ganska skönt.
Ska ni se Bonde söker fru klockan 20.00? Riktigt underhållande, jag missade ju förra programet. Men ikväll ska det kollas. 

Jag vill ge min fina mamma och pappa en kramhälsning och säga att jag älskar er så mycket! Vad skulle jag gjort utan er? Ni är så otroligt bäst! *love you* 

 


Jag och Hanna!

Svar 1.

Good morning sunshine =) Hur var din måndag?
svar: Den har varit jättebra. Hur har din varit? Hehe..

Undrar om du vill göra min design på bloggen? =) ha det bra kram.
svar: Fråga min bloggdesigner!

sista du gör innan du går och lägger dig?
svar: Oj.. Det måste nog vara, borsta tänderna. Efter det brukar jag oftast gå och lägga mig. Men jag brukar läsa bloggar innan jag lägger mig också. Även prata med Daniel.

Stör det dig så mycket med reklam?
svar: På sättochvis. När alla stora bloggare låtsas att dem har köpt en sak fast i verkligheten har företaget skickat ut produkten gratis. Det tycker faktiskt jag är väldigt fult gjort.

Hur länge har du bloggat?
svar: Jag tror det är sen Maj 2007

va kommer de sig att du bloggar ?
svar: För jag har sen tidig ålder älskat att skriva. Jag gillar att få respons på allt jag gör. Och det är väldigt kul att kunna läsa tillbaka om några år vad jag gjorde, tyckte och tänkte.

tjärnar du några pengar på din blogg?
svar: En pytteliten summa. Inget större. Men hoppas på mer om några månader!

vilken är din favvo blogg?
svar: Ännu en klurig fråga. Självklart är det min mammas blogg. Den läser jag dagligen. Sen läser jag tex min systers, Lisaplace, Fashiontoast,Fashionstars och Almah. Sen läser jag många fler!

tror du att du bloggar om 10 år ?
svar: Jag är 19, snart 20. Så då är jag alltså ungefär 29-30. Det vet man aldrig. Jag har väl säkert barn då. Men att blogga är väldigt kul och väldigt nyttigt faktiskt.

favoritblogg?
svar: Har flera olika. Men om jag MÅSTE välja en, så väljer jag Almahs. En tjej med väldigt fint hår! nej, gud! Kan inte välja en.

vad och vart shoppar du helst?
svar: Jag älskar att shoppa. Jag gillar att komma hem med mysiga koftor och snygga t-shirtar som passar till söndriga tights. Skor är också väldigt kul. Jag shoppar helst på H&M, Gina, Topshop, Dinsko, Monki, Weekday, osv. Jag gillar internet shoppar också!

en sak du inte kan leva utan? ;D
svar: Min familj, absolut! Min familj och mina djur.

Favorit mat?
svar: Tror hela min familj kan svara på det här utantill. Men jag älskar tacos. Jag älskar även maträtter som man kan ha ris till. Jag är en storälskare av sås också!

Vad heter du?
svar: Anjelique heter jag. Angelica!

Vart bor du?
svar: I håbo, i en vit stor villa med 5 underbara människor + 2 hundar.

varför gör du reklam för din blogg på bellme?
svar: För jag är så skojig.

Varför började du blogga?
svar: Lite som frågan däruppe. Jag gillar att skriva och att starta en blogg var ett bra sätt att få skriva på. Andra läser och tycker till. Vi är snart en liten bloggfamilj. Min storebror har en hemlig blogg som han själv bara har tillgång till, min mamma skriver en supersöt blogg och min syster Alida också. Men, jag började blogga för att jag ville skriva vad jag gjorde på dagarna och..aa. Här är jag idag och kommer fortsätta ett tag till! =)

Favoritfärg?
svar: Rosa, svart, grönt, lila, vitt.. Har många favoritfärger.


När var du ledsen senast?
svar: Jag anser att det är bra och nyttigt att få vara ledsen ibland. Att få inse att man faktiskt är mänsklig. Jag var nog ledsen förra veckan. Man kan inte alltid vara glad och på toppen humör jämt. Men försök att se det bra med att vara ledsen ibland.

Serie du följer maniskt på tv?
svar: Jag har aldrig riktigt varit en tv-människa. Jag tittar då och då, och då är det på såna program som: Bonde söker fru, ensam mamma söker, efterlyst osv. Jag skulle gärna vilja börja följa någon serie. Men har inte ro, tror jag.

Vart har du köpt dina spetstights?
svar: Många har dem, så... Gina tricot


Varning! 5 "fint" i inlägget.



Jag har just ätit upp min ost-och spenat pirog. Hur gott som helst! Idag är det fint väder ute. Ungefär så fint att man skulle kunna sätta på sig bikini och sola. Nej, inte riktigt. Men det är fint. Nu känner jag att det blir väldigt många fint här. Men det finns mycket som är fint. Eller hur? Haha!

Idag sker inget speciellt, inget märkvärdigt. Vet ni? Mamma springer runt med pyjamas byxor där det står Hello Kitty på rumpan (jag har ett par lika dana, fast svarta), ett par korall färgade. Min söta mamma!

Glöm inte frågestunden så har vi det samlat!

Det är snart dax att börja tänka på refrängen, som pappa brukar säga det så fint. Vackert. Jag har lite nytvättad tvätt som ligger på sängen och skall in i min garderob som mamma snällt rensat.

Nej, vi hörs i morgon bloggen så får ni sova så gott. Och ni! Glöm inte frågestunden så har vi alla frågor samlade på ett och samma ställe. Kram på er söta ni!



Alida och jag efter vår shoppingdag tillsammans!

Fin footscrub



För några dagar sen inhandlade jag en footscrub. En fin sådan innehållandes melon. Och kolla min fina rosa hjärt-matta. Nu måste mina hundar få gå ut och kissa. Dem blir superglada och helt till sig när man frågar om dem vill gå ut. Så söta.

Hörs snart snyggon!

Spets



Jag är inte ensam om dem, men ack så snygga. Mina spetstights. 200 spänn.

Grått, mörkt och mitt slingade hår som lyser upp



t-shirt Bikbok, tights från H&M. Innan hade jag mina spetstights från Gina Tricot men dem byttes mot vanliga enkla tights.
vet ni vad jag har för tisdagsgodis? Naturgodis. Mums! PS. Glöm inte frågorna i inlägget under.

Frågestund



Fråga precis vad ni vill. Alla mina gamla läsare och mina nya! Kul att ni får veta lite mer om mig som är huvudpersonen i denna blogg.

stökigt till cleant





Det har inte blivit några inlägg under helge eftersom jag har varit med min Daniel. Ifredags innan Daniel kom så städade vi mitt rum, mamma och jag. Vi rensade ut saker som jag hade över min garderob. En stor svart sopsäck fylldes, inte okej Angelica! Men mitt rum blev så fint och cleant. Från stökigt till cleant.
(Saken är den att jag inte har stökigt rum, men det är dammigt längst in)
pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss

BLOGGKOLL

Ni kan följa min blogg via bloggkoll och hålla koll på vad jag skriver. :) Tycker verkligen ni ska göra det... eftersom jag inte fick gå på blogawards. ;) Haha.. Jag är verkligen efter, känner jag. Alla har ju haft det här hur många månader som helst, och jag lägger upp den här på min blogg idag. Kom igen!




Finns på min blogg över google-översättaren.

Fredags förmiddag

Godmorgon snyggon! Hoppas ni har sovit gott? Solen lyser faktiskt. Perfekt höstväder. Och jag skall bara vara hemma idag, skall snart äta majs till lunch, hur gott som helst! Daniel kommer ikväll till mig och stannar hela helgen.

Det nya köket börjar ta form, men det är en hel del som måstes göras. Och mamma är så duktig som håller på att pysslar. Min söta mamma! <3 Vi ska till ICA sen och köpa saker till maten. Vi skall äta tacos, mums!

Åter till min majs. ;)

Dirt



Och inte nog med en kartong. Dirtiga skor passar ju galant? Kartong och smutsiga skor. Börjar likna lite tjack, trash.
Tur nog att jag hade på mig dem täta tightsen och inte använda mina söndriga. Stackars arma flicka..

Detta är snyggare än era galaklännigar!



Själv får man inte gå på blogawards. Istället la jag en stor kartong över mig. Dock snyggare än era galaklänningar. Jag gillar det, jag gillar mig.
Iklädd i:
Tights från h&m, långtröja från Vero Moda, klackar från ZARA.

Translation: Personally, we should not go to the blog awards. Instead, I a large carton of me. However, nicer than your gala dresses.  I like it, I like me.
Dressed in: 
Tights from h & m, long shirt from Vero Moda, heels from Zara.

Ny design och elevenpaket

Hej. Ny design, tack till Sensationaldesign! Riktigt duktig är du:) Känns kul med ny uppdatering på bloggen eftersom det lätt blir lite långtråkigt att ha samma. Denna tjej tar nu en liten summa för en desgin precis som du vill ha den. Kolla bara hur fin min blev! =)

Usch vilket tråkigt väder det är ute. Det ligger hur mycket höstlöv på backen som helst! Tycker det är ganska mysigt faktiskt. Färgerna som lyser upp är ljusbruna, grönt, orange och lite rött. Hur vackert som helst!

Pappa åkte och hämtade ut ett paket från Eleven. Jag älskar Eleven! Mamma hade beställt en rouge från Smashbox,  2 hudlotions och ett puder som man kan ha i håret och på kroppen, det luktar underbart!


Systemkamra-hjälp!

Nu är det så att jag ska förmodligen köpa mig en systemkamra. Har börjat tänka lite på dem här Nikon d60. Kan ni berätta lite hur dem "är"? Vad är det för skillnad på d40 och d60? Om ni fotar med andra systemkamrer, berätta hur dem "är", kostar och ja.. allt! Hur bra är en standardlins till Nikon?

Måste ha eran hjälp nu!=)

Nikon D60 + 18-55/3,5-5,6 VR
Bli min?

Cherriflip mineral blush



Rouge från eleven.se. När ni använder rouge, använder ni en rosa nyans eller en lite mörkare rouge? Jag köpte en rosaaktig rouge från Loréal för ett tag sen, och den har jag inte använt så jätte mycket. Kanske kan börja? Kinderna blir sådär härligt frostigt-rosa som om jag har varit ute i kylan.

Nu ska jag börja fixa mig inför jobbet klockan 15.00. Jag kommer hem runt 22.30, då hörs vi då! Kram på er alla

Gör vardagen & träningen nyttigare och roligare



Något jag verkligen har på hjärnan och tror många unga också har, är nämligen träning. Men det jobbiga med den här träningen som tär ens hjärna är att man kanske inte har lust, ork eller att man hellre lägger ner sina pengar på annat än ett dyrt SATS-kort. Man kanske inte har någon att träna med eller så ligger gymmet på tok för långt bort. Men vet ni hur ni kan lätta denna kläm som tär er? 

- Om ni har hund: Ta med dig hunden och gå minst en halvtimmes promenad varje dag. ( Att gå är riktigt bra om man vill minska i vikt och bli fastare)
- Dunka upp gamla 2 liter cola flaskor och fyll med vatten och gör massor av övningar. Om ni vill träna rumpan så är utfall och "hunden" (Lyft på ett ben ;)) ett bra tips!
- Köp dig en pilates skiva och sätt på tv, och gör efter. Lika bra att göra pilates hemma som på ett gym.
- Ha som ett mål att göra 20 utfall och 20 situps varje dag i 2 veckors tid. En mycket bra början och kommer självklart att ge resultat.
- Ta med dig dina bästa vän eller varför inte själv på en hel dag på stan med massor av shopping. Gå från & till, in och ut i affärer med ett raskt tempo. 6 timmar på stan med shopping som blir till en rask promenad är riktigt bra.
- Ut på krogen och dansa hela natten med dina tjejvänner. Både superkul och bra träning!

Och försök att undvik godis och läsk på vardagar. Byt ut läsk mot vatten och godis mot frukt. Iallafall på vardagar. Och som belöning till dig själv så får du 1 dag i helgen då du får äta sött och dricka läsk.
Med allt detta kommer du som inte har så bra självförtroende successivt bygga upp ett förtroende för dig själv, samt med tiden kommer du gilla din kropp mera.

Open your eyes



Alter bridge- Open your eyes

Constantly it burdens me,
Hard to trust and can't believe.
Lost the faith and lost the love,
When the day is done.

Fuskpäls

Det blev ingen tripp till Ikea. Amanda och Jocke fick ta den, istället gick jag och mamma en liten promenad med hundarna.
Det börjar bli väldigt kallt ute nu och den här jackan är faktiskt snygg. Skulle vilja ha den här fuskpälsen. Jag vill till fjällen och bära den. Jag gillar vintern faktiskt, tycker det är så extremt mysigt. Tänk er: Julafton, massor av snö, stuga med öppen spis, ljus och massor av snöfall.
  


Finns i beige, svart och grått. Den kostar ca 650 kronor men är tyvärr slut för tillfälligt.

I was made for loving you

 


Nu ska jag iväg snabbt till Ikea och hämta en kvarglömt skåp! Hörs snart igen.

Jag älskar torra tortelinis. Även fast det gör ont!

Vad sent det blev. Har haft lite att göra hemma idag, vi har rensat ut hela köket eftersom vi har köpt ett helt nytt kök. Jättesnyggt, faktiskt! Kommer bli större och bättre med plats. I våra köksluckor har vi massor av saker och om man ska ta EN enda sak så ramlar det sjuttio saker, jag menar: Hur kul är det att laga mat då? Tillslut orkar man inte ta fram en bunke som ligger längst in. Allt bara ramlar. (Läs: Inte kul)

Jag tror jag börjar få lite ont i magen av mitt ätande av tortelinis. Jag äter dem dessutom torra. Alltså, inte kokta. Har säkert ätit upp en halvpåse på några dagar. Det är dock durum-vete i dem så det är väl iallafall lite nyttigare. Usch, nu känner jag att magen börjar göra lite ont. Men det är så himla gott, och vet ni? Mina hundar älskar dem också.

Jag ska faktiskt snart gå och lägga mig i min säng. Dem kommer runt 8.00 imorgon bitti och river vårat kök. Och mamma och pappa ska till Uppsala så jag ska passa mina prinsessor en stund imorgon!

Nu ska jag faktiskt gå och borsta mina tänder. Hoppas ni sover gott! Kram Angelica


Tävling!

Jag är med och tävlar om en fotografering hos Therese. (Klicka på "Therese" för att komma till tävlingsinlägget) Hon verkar super duktig och det skulle vara superduperkul!




Friday? -No saturday!

Hello blog. Today, it is Friday, I thought to say. It is Saturday, my God!. The job went well and tomorrow should I get up early for me to work as saying. I was really enthusiastic when I got up 05:45, not as giant tired as I thought I would be.  Oh, must be running to the bathroom. WEE to a thousand. Coming soon! ....Or, godnight!


Tidig morgon

Godmorgon! Jag sitter på jobbet och äter en macka. jag hade ställt klockan på 05:45 och gick upp direkt. Jag somnade lite efter 00.00. Jag var faktiskt rätt så trött. Så går det om man jobbar, vilket man inte förstår när man inte jobbar alls. Jag jobbar till 16.00 idag så i hörs efter det.

Vad ska ni göra idag?=) Kram

Thai-mat, idol & jobb

Jag har just kollat på Idol. Min favorit är Lars och Johan, Lars är så himla bra! Han är så egen. Snart ska jag faktiskt gå och lägga mig, jag börjar 7.00 imorgonbitti och vill sova några timmar iallafall. Jobbet idag gick bra, det var skoj!
När jag kom hem hade pappa köpt med sig thai-mat till mig. Kyckling och rödcurry (kocosmjölk), supergott! Jag älskar kokosmjölk!


Nu snart ska jag gå! Hoppas ni får en trevlig fredagskväll! Kram och puss! ♥

Fredag 10/10

Godmorgon bloggen. Sovit gott? Det har iallafall jag. Skönt med fredag! Jag älskade min säng i morse, jag ville inte gå upp. Den var så varm och mysig! Men jag var tvungen att gå upp eftersom jag ska jobba idag. Så gick upp och åt en bra frukost. Jag jobbar också imorgon och på söndag.

Nu måste jag fixa min lunch/middags-låda. Vi hörs ikväll!

Dax att börja tänka på refrängen.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Mamma börjar göra sig iordning för att gå och lägga sig så då ska jag göra lika dant. Det är inte kul uppe utan min älskade mamma! Imorgon händer det inte så extremt mycket förutom att jag ska jobba. Jag börjar 12.00 och slutar 20.00. Och på lördag börjar jag 7.00 och slutar 16.00. Det blir ingen utgång för mig den här helgen. och inte nästa heller, för då kommer Daniel.

Nu ska jag gå och fixa mig inför sängen. Hoppas ni sover sött. Kram

Nya slingor



Mamma var snäll och slingade mitt hår. Blev fint faktiskt. Jag färgar inte mitt hår utan bara lägger i slingor då det behövs. Jag är väl en blanding mellan ljusbrunt och mörkblond. Har tänkt att jag kanske ska lägga i några bruna slingor. Äh, vi får se. Pappa tatuerade sig idag. Det blev superfint! Han gjorde en svärdfisk på armen. Han har fiskat svärdfisk i Panama/Karibien. Han blev nöjd!

Nu ska jag se ett utav mitt favorit pogram: Hells Kitchen

Beyond retro!

Nåväl.. Nu har jag nog lugnat mig lite... Idag var jag som sagt i stan med min söta syster. Vi shoppade massor. Eller Alida shoppade massor. Jag fick bara dra kort, eller jag köpte världens sötaste klänning/topp från Beyond Retro! Det är e riktigt cool affär med både fult och fint! Vi åkte in runt 11 och kom hem ca 18.30. Vi åt på tackbar och fikade på Waynes, jag åt hallonpaj och Alida åt daimtårta, mums!



Godnatt bloggen /Angelica

Riktigt osmakligt

Har just tittat på ett tv program om feta människor. Generation fett, tror jag det hette. Helt jäkla sinnes! Vem fasen vill ha en stor fet människa hoppandes över sig? Det är bara äckligt. Så vidrigt att någon smal kille köper några timmar av en fet människa! Usch! Hon sitter på en smalman och proppar i sig fet äcklig mat. Herregud.. Nej, jag blir bara arg!


Onsdag morgon

Godmorgon blogggen! Nu sitter jag och Alida och äter frukost och ska snart åka iväg till stan! Jag äter en knäckemacka, intressant? Hmm..Hoppas ni får en trevlig dag!=)

Skulle bara säga godmorgon till er!
Angelica

Jag ska ta med mig min lillasyster på shopping!

Hej allihopa! Jag ska ta mitt pick och pack och faktiskt snart gå och lägga mig. Idag har jag varit och shoppat lite små saker som sminkborste och en ny väska. Men sminkborstar är inte så jätte billigt, utan det kostar en del faktiskt. Och vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska till stan med min minsta lillasyster Alida och shoppa!  Alidas blogg hittar ni här! Hon ska få titta på ett par skor och sen ska jag springa in på MakeUpStore och köpa mig en sminknessecär. Sånt behövs!
Ja juste, jag behöver även titta på ett nytt solpuder eftersom jag har ett solpuder från Clinique, men det är lite sådär glittrigt och jag tycker det passar bäst till fest och utekvällar. Så jag vill hitta ett ganska matt solpuder. Tror att MakeUpStore har ganska bra, jag får titta imorgon! ( Haha.. jag skulle förkorta MakeUpStore och det blev MUS och det lät inte riktigt rätt)




Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan ringa och säga godnatt till Daniel! Hoppas ni sover jättegott och vi hörs säkert imorgon innan jag och min söta syster åker iväg! Sköt om er! Kram Angelica

Credd till rosa!



Jag gillar ju rosa som min mamma även gör. Även rosa är en bra färg för bröstcancer som är tyvärr väldigt stort. Så gjorde ett kollage med väldigt mycket rosa, perfekt för en tisdagskväll.

Pyjamas- Topshop.com
Läppglans- Eleven.com
Tofflor- Topshop.com
Body butter- Eleven.se

H&M kan det här med att ta bort magnet?

Nu när klockan har rusat iväg så ska jag inte skriva sådär jättemycket utan jag skall bara säga godnatt till er. Hoppas ni har haft en helt underbar dag och att ni har fått mycket gjort. Jag var ju och shoppa kvar och vet ni vad jag märkte när jag kom hem? Hon hade inte tagit bort magnet saken från mina tights. Jaha, så någon dag är det bara att vända och få dem att ta bort den. Typiskt! Alltid ska det vara något.

Jag kan ju visa er vad jag har köpt imorgon. Men änsålänge kan ni få se min söta muslim Athena!



Hon var super trött och orkar inte agera!  Min älskling. Godnatt.
 

Lite shopping ska det bli!

Godmorgon! Jag har faktiskt varit uppe ett tag och bara tagit det lugnt. Ska åka halv 1 in och shoppa lite med Hanna. Ska bli trevligt! I helgen så var jag med Daniel. Helgerna går så fort när jag är tillsammans med honom.
:( Men vi hade vi jättetrevligt. Mamma och pappa var på en av Sveriges största höstmarknad i söndags som jag inte hann följa med på men dom var ändå lite besvikna. Men sånt är ju extremt mysigt nu när det börjar bli lite kyligare. Höst &  julmarknad. SÅ mysigt!

Nej, nu måste jag börja göra mig iordning om jag inte vill springa i sista sekund, som jag ändå alltid gör! Typiskt mig! Men hoppas ni får en jättetrevlig dag så hörs vi direkt när jag kommer hem!

Kram Angelica

Fredagskväll!

Snart ska jag till ica och handla lite med mamma/pappa & sedan ska jag möta Daniel! Hoppas ni får en jättefin fredagskväll! Och njut av ledigheten alla stressade människor! =)

Kram på er!

Shopping i storstan

Nu ska jag snart gå in i duschen och sedan lägga mig! Jag börjar faktiskt bli trött men jag hatar att sova! Visst det är super skönt när man väl gör det/vaknar. Men studen då man ska sova och inte är riktigt sådär extremt trött så är det otroligt jobbigt och tråkigt! SÅ hoppas jag somnar så fort jag blundar så slipper jag känna den här enorma tråkiga känslan.

Idag var jag i stan och åt och shoppa lite. Spetströjan från MONKI är helt slut överallt, den som är jättesnygg! Köpte iallafall ett par jeans, en tröja, en bh och.. och.. en liten minikjol. Fräckt va?


Nu ska jag nog duscha innan det blir försent. Godnatt så hörs vi imorgon!


gådnajt!


2 oktober

Godmorgon bloggen, eller rättaresagt godeftermiddag! Jag har varit vaken nu ett tag och har fixat mig för jag ska in till stan med en vän. Det är rätt så höstigt väder ute, vilket är ganska mysigt om det inte är överdrivet kallt.

Vill komma hem med ett par nya jeans och spets tröjan från Monki. Men iofs har många den och då blir det så tråkigt. Men den är så snygg!

Nu ska jag bädda sängen och få i mig något att äta innan jag rusar till tåget! Hoppas ni får en jättefin dag så hörs vi när jag kommer hem!

/Angelica

And their bombs and their guns.



En av mina favoritlåtar! Minnen!



En av världens bästa Zombie-cover.

Skattkista



Det är regnigt ute, sådär regnigt att man bara vill ut plaska i alla pölar som ligger så perfekt på backen, så orört och så stilla. Så djupa pölar att flera myror skulle kunna bada. Så tänkte jag alltid när jag var mindre. Att dom skulle behöva simma efersom det var så djupt. Nu, Idol!

Jag tycker om er!

Bloggtips!

Jag skulle behöva lite bloggtips. Kom med vad som helst! Ni som har läst min blogg ett bra tag: Har den blivit sämre eller bättre? Vad vill ni läsa om? Osv..

    RSS 2.0