Ann-Sofie Back ' höstkoftor

Oversize koftor syns på allt fler och fler tjejers OCH killars överkroppar. I höst/vinter gäller det att skaffa sig en snygg och skön oversize kofta. Det är lätt att få till en snygg outfit med en snygg och lagom lång kofta. Ett par tjocka färgade/eller svarta tights till och självklart får man inte glömma ett par snygga pumps. Riktigt höstmysigt.

Hittade en riktigt grå snygg oversize kofta från Ann-Sofie Back från Branten som jag skulle vilja ha i min garderob


Gjord i 100% ull och står att den värms utan att den sticks!Låter inte det helt mys?image106

Sjuk och fredagsmys!

Hejsan alla läsare!


Idag känner jag mig inge vidare, jag är sjuk. Jag har spytt(!) hela kvällen igår.. Att spy är det värsta som finns.. whatever!
Ikväll ska jag umgås med min mamma och pappa och se film och äta honungsmelon, mums! Fast jag är sjuk så blev det lite shopping med min älskade mamma. Jag köpte en svart tubtop med riktigt snyggt fall från J.Lindberg denim.



Puss!

H&M-nyheter

Hejsan!

Jag är sjuk,mår inte bra. Usch och fy för sjuka! Kollade in på HM shop och såg att dom hade fått in lite nya saker. Det var faktiskt rätt mycket sött och jag kanske ska göra en beställning, är så sugen på tre saker jag fann :$

image95image96image98

Vad säger ni? Värt en beställning?


Frikis&Svettis

Hej!
Idag har det varit en rätt lugn dag, jag är jätte trött och längtar tills jag får krypa ner i sängen. I tisdags köpte jag ett Friskis & svettis kort, och har "bestämt" att jag ska träna på dem dagarna som mitt schema tillåter och när jag har mindre att göra, dvs tisdag, onsdag och söndagar blir det ett hårt träningspass! Det är alltid svårast att komma igång, att gå den där "jobbiga" första tränings-dagen.
Men nu är jag på G,känns jätte roligt! Så i tisdags och onsdags blev det aerobicspass.

Hoppas ni har haft en bra dag! Later.


image94

Lång och halft trevlig dag

Hej!
Som sagt är ur kass på mina uppdateringar. Ska skärpa mig nu på riktigt eftersom för varje dag som går får jag fler och fler läsare. Det är kul, fortsätt så!

Idag mötte jag upp Camilla vid stationen ca tjugo över 9. Jag blir jämt glad av att träffa henne och hon är absolut min favorit. Började skolan klockan 10. Dagen har gått hyfsat fort, men när man väl kommer hem är det så underbart.

Skulle vara kul att se vem som läser min blogg!
Ni kan ju skriva namn
Hur ofta ni läser den
Vart ni bor
Och vad som kan förbättras?:) etc.

Skulle vara kul att utveckla min blogg och få ännu mer läsare.
Godnatt!


Söndag sysslor,listor är sött!

Favoritcafé:  Har massor..
Favorittidning: ELLE & vouge
Bästa saken som hände i sommar:  Resan till Egypten
Favoritplagg i garderoben just nu: Min tubtop från topshop, måste jag ändå säga. ( har massor)
Längd: ca 167 cm
Byter gärna garderob med: Nicole richie
Vanligaste färgen på mina kläder:  olika
Jag tränar: Jag rider
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Kläder just nu: mysbyxor & linne
Fisk eller badkruka: riktig badkruka ( I sverige)
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Sparare eller slösare:  slösare!
Bio eller promenad: Både och är mysigt
Snarkar du? nej
Äckligaste insekten: Jag hatar insekter, men spindlar får mig att dö.
Bästa bok? vet inte
Vad vill du jobba som? Dietist kanske?:)
Chips eller godis? lika gott..
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Nej det tror jag inte. Har bara hål i öronen
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : välstädat
Gungar du på stolen? Ne..kanske om jag har extremt tråk
Anser du att du är stark? host..
Har du en besatthet? Jag är "besatt" i modetidningar,tror jag.

Frukost och utmattad

Hej alla söta!
Som ni kanske märker har jag inte all tid i världen att sitta och blogga just nu. Mycket som är på gång just nu. Började skolan idag,mitt schema är faktist inte så tokigt! Ledig varannan tisdag och VARJE onsdag!! Så skönt!

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt, jag behöver verkligen koppla av. Ska kolla på en bra film och dricka gott te! Mums.

Igår hade jag en mysig "mamma-frukostmorgon" Vi gick till ett café på morgonen och åt frukost. Var jätte mysigt. Jag åt en ost & skink ciabata och drack varm choklad med grädde och choklassås. Gott var det. Och att äta frukost med min mamma är underbart,för mamma, jag älskar dig så!    Det blev även shopping och käk med min vän Camilla, köpte ett par snygga pumps och ett par jeans. Jag älskar pumps,så snyggt till allt! Och mina var så snygga. 
image93

Vi hörs sen! Bloggar mer senare. Kram på er alla. 

Black nails

image92

Svarta och mörka naglar är tillbaka i höst och jag tycker det är så snyggt. Väntar lite till hösten för att man ska få ta på sig snygga höstkläder.
Paris fingrar var väll ändå ingen HIT. Skrynkliga och hemska.

Egypten 07

Är väll antagligen dax att skriva lite om Egypten. Kan man säga mer än att det var SÅ UNDERBART? Det är andra gången jag åker på semester till Afrika, Egypten, Hurghada, och jag tröttnar inte..jag vill dit igen!!

Jag åkte med min familj, min barndomsvän Stéphanie och hennes familj och min vän Camilla. Sov inget alls natten vi åkte,vi åkte hemmifrån ca halv 3 och jag blev jätte trött i bilen påväg till Arlanda. När vi skulle checka in bagaget mötte vi upp Stephie och hennes familj (Camilla sov hos mig så hon åkte med oss) Vi växlade pengar och gick i Taxfree. Jag älskar TaxFree. Sedan var det dax att gå till våran gate och sätta sig i flygplanet. Flygplansturen låg på ca 5 timmar och spenderande dom 5 timmarna brevid Amanda(syster) och Camilla. När vi var framme så tog vi buss till hotellet,stannade tre gånger på olika hotell innan vi fick hoppa av vid våran hotell. DET VAR SÅ VARMT! Vi checka in på hotellet.Jag, Stephie och Camilla hade ett eget rum. Vårat hotell hette Arabia Azur, 4-5 stjärnigt(Jätte fint och STORT) Hotellet hade en underbar lagun,en stor pool,och en pir som det flesta låg ute vid för att snorkla. Förra året jag var där så badade vi mest vid lagunen,men nu i år var vi för det mesta ute vid piren. Vattnet är underbart och att när man snorklar är det precis som att ligga i ett akvarium och kolla på häftiga fiskar, allt från nemofiskar till muränor. Snorkling blev det varje dag och vi hade ca 45 grader i skuggan. Förstå själva att det FLESTA log under skydd,i skugga.

För att göra en lång historia kort,så: Vi gick upp tidigt,åt från frukostbufén,gick och badade och solade,gick upp och duschade och fixade iordning oss och gick och åt,sen umgicks vi alla. (Vi var i stan,vi var lite överallt)

Shopping i Egypten är tummen ner om du dvs inte vill komma hem med en LV väska med två V (alltså, om du tycker om kopior) Det finns butiker med äkta varor, men som jag och säkert många andra tycker så kan man köpa det hemma istället.

Maten är OK,funkar att äta. Men om du inte är kräsen och vågar pröva,så tycker du säkert att det är jätte gott ;). För er kräsna så fanns det pizza och sånt gott också;)
En kväll åkte jag,Camilla & Stephie in till stan och gick på kända Hedkandi. Jätte trevligt hade vi!

En sak är säker,att Egypten vill jag absolut besöka igen!

 

1: Stranden och piren
2: Lagunen
3: En fin fisk
4: Stéphanie & jag (jag i grått)
5: Lagunen
6: Syster och Camilla i taxi påväg till stan
7. En söt Camilla
8: Step bror Kevin och min syster Alida rider kamel
9: Soltajm, piren
10: NEMO
11: Jag
12: Alida
13: En kväll ute vid piren där vi såg rockor och riktigt fina fiskar!
14: Camilla & jag
15: Snorkling
16: HEDKANDI ;)
17: FlipFlops
18: Skylt
19: Pefflan
20: Vårat rum,love
21: Söt Steph
22: Vattnet
23: Camilla
24: Jag på Arlanda på väg till paradiset


pussss!

ash goes shop!



Snygg outfit som vanligt, hon vet hur man ska klä sig!

Dagens önskeoutfit


image59

Vissa dagar känns det som hösten här,ruggigt och mindre varmt, om det hade varit en sådan dag idag skulle jag mer än gärna dra på mig ovanstående outfit:

- Oversize kofta - Rebecca Taylor
- Tights - Asos.com
- Väska - Mulberry
- Pumps - Christian Louboutin

Saknar Egypten

Tjabba!

Har ju inte lagt upp bilder från när jag var i Egypten,skall göra det när jag har tid.

Skriver mer sen,när jag orkar! 



UPDATE 23:22 :
Har inget att skriva, det blir bara tomt prat. Jag är trött och har inte någon större lust att göra något alls.
Imorgon kommer jag med nya krafter, c yah tomorrow!
 
GODNATT PÅ ER!!!

JAG VILL...

Hej hej

Känns som jag har sovit hela dagen. Har knappast varit fint väder här, bara regn och åska. Men samtidigt så tycker jag att det är mysigt att bara vara hemma i regnet. Känns som att det får faktiskt finna sånna dagar med. Men nu får jag verkligen skärpa mig,måste börja komma upp tidigare och försöka somna hyffsat tidigt på kvällarna för att skolan börjar närma sig, sista året och allt. Kan knappast säga att "jag längtar" till skolan,för vem gör det?=) Visst det kanske finns några som längtar och som vill plugga..men jag skulle KNAPPAST tacka nej till sommarlov en månad till!

Imorgon ska jag fixa med min käraste garderob,måste fixa lite fin ordning,ser riktigt hemskt ut just nu,allt ligger hur-som-helst!  Jag vill( Vad mycket jag säger JAG VILL! Man vill mycket Angelica...) åka och shoppa lite höstkläder,skulle vara roligt.
 
Ska ska jag åka och köpa present till Camilla som fyller år på torsdag den 16:onde nu i veckan. 

JAG VILL gå och äta brunch imorgon i stan och JAG VILL köpa en ny säng! ;)

Haha,jag är kul! 
kramar Angelica 

Min stora passion och lördags-film

Jag älskar lördagar, och jag älskar shopping! Igår var jag inne på Söder och köpte en underbart snygg och chic väska. Jag bara älskar den! Har kostat runt 900 och var nu 30%, det kallar jag fynd! Tror shopping är min största passion, jag är galen i shopping och finns det något bättre än att komma hem med något man verkligen vill ha? Nej,finns verkligen ingenting som gör än så glad som med lite shopping! Trist men sant så blev det ingen shopping idag.

Whatever...

Idag till min förvåning kommer PSYKO 3(!!) UNDERBART,har längtat så efter att dom ska komma, jag är besatt. Han är så skicklig,duktig skådis och jag älskar filmerna. Kommer runt 11 ikväll på 4:an, GLÖM INTE!:)

Later babe's!



UPDATE: Amanda,min syster har skaffat en blogg,checka in den: mandilque.blogg.se
Ska kolla klart filmen,sen skall jag sova. Hoppas ni har haft en lika trevlig dag/kväll som jag! 

Puss!

    RSS 2.0