Om ni inte orkar höra mig gnälla-läs inte!

Fattar inte. Varje gång jag känner mig lite nere och ledsen så känner jag bara för att skriva i den här skitbloggen. Ja, just nu är det en skitblogg. Jag kom hem i torsdags/fredags-natt och jag känner bara för att åka tillbaka. Vadf*n gör jag här? Vill inte ens vara hära? Och om jag inte kommer in på skolan så åker jag mer än gärna tillbaka. Vill bara bort. Jag har aldrig kännt en sånhär längtan att få åka bort. Jag är less på mycket. Antar att jag är deppig för att jag trivs så bra i Spanien och här har det bara varit skit det senaste.

Fattar inte att jag vill skriva detta skit i min blogg. Jag vet inte ens vad jag vill. Orka sitta i den här hålan och ruttna. Jag vill f*n inte. Är bara rent-ut-sagt skitledsen. Jag hatar det. Jag hatar det. Varför kan ingen känna som mig så vi kan rymma? Måste finnas någon som tycker precis som jag, skulle kännas så mycket bättre då. Även fast jag inte har förklarat ordentligt hur det är, så ska den personen förstå direkt...bara på några få struntord i bloggen.

Jag ska alltid leva i min lilla bubbla. Men jag är less på att inte veta vad man egentligen vill, hur man ska göra, när man ska göra saker och vill ha mer action. Ja, det kanske är det jag vill ha..mer action? Mer spontanitet. Jag spyr på långtragna människor, jag spyr på folk som är tråkiga. Jag gör det. JAG VILL GÖRA SAKER, JÄMT!

Jag skiter i att hösten börja komma, jag skiter att det är val snart, jag skiter i att jag har tusen saker att fixa, fast inget blir gjort, jag skiter i att jag vill slösa hela min lön på saker jag inte ens behöver!!!
Idag åkte jag iallafall och köpte mig en kamra. Utan att ens läsa om någon. Blev en Canon. Visar bild imorgon! För nu jag lägga mig irriterad.   Tur att jag har en sån fin familj och så fina vänner ♥

Goodnight world's boring crap


Solkusten, Spanien. 18-26/8!

Idag, imorse bokade vi Spanien resa i 8 härliga dagar. Åh vad härligt det skall bli. Vem ska ligga och sola på stranden med en fin drink i handen? Jo jag! ;) Hihi.

Planet går klockan 6.00 på onsdagmorgon. ;)


o.b

Fick hem en hel låda full med tamponger ifrån o.b. Hur mycket som helst! Tack Buzzador


mhm, vad fina bilder!

Emy, jag lånar några av dina 1000 bilder!

 

Fyfan... Mina klackar fick stanna i väskan vid bordet!

 

Sött kärlekspar! :)

<3!!!!

Haha Cloooseee up!

Ehm... Hahahah. Mitt hår luktar gott?

Haha, glad tjej?

 

Skaaaaabbigt.
;)

 

Emy!!! Kräftskiva med tjejerna snart!!!!!


Dumma

15 Oktober går min bindningstid över. Suck
Vill ha den NU!!!!

IPHONE 4

När min bindningstid på mobilen är slut så ska jag skaffa mig en ny älskling. Sugen på en Iphone, ååh...
Comeeeee too Mammaaaaaaa


Nytt!!

En av världens finaste klänningar just nu.

Nelly


Agent Provencateur

Antingen om ni vill ge bort en dyr present eller köpa ett set till dig själv.

Dem är dyra, men så fina! Ni måste gå in och titta på deras utbud:

http://www.agentprovocateur.com/


Kan någon ge mig?
Love

Man kan inte hjälpa vem man ska vara kär i... Det bestämmer bara känslorna!

I'm sick

Efter både bloggsemester & vanlig semester så har jag gått och blivit sjuk. Har legat i två dagar i sängen nu och inte mår jag ett dugg bättre. Inte ätit mat på två dygn, knappt druckigt då jag knappt svälja. Det ända jag har fått i mig är lite fruktsoppa. Antingen fryser jag eller svettas som f*n. Just nu går jag på alvedon och då kan jag ha ögonen uppe. Men annars är det illa alltså... Jag orkar ingenting!

När alvedonen går ut kroppen så kommer jag bara somna... NU är det faktiskt synd om mig..För jag mår verkligen inte bra! :(

To bad

Fy vad illa jag har sovit inatt. Fryst, svettats, fryst.... Hatar och vara sjuk... Känner mig så ängslig idag. :(Har som ni ser, varit sommarlov för bloggen. Ibland skönt, ibland inte. Jag älskar ju att skriva!

Nu ska jag tycka synd om mig själv...

    RSS 2.0