have no life

Jag har inget liv idag heller. Jobbar 13-22-15 så därav är jag halft tråkig.

Daniel är ute

Daniel kom ut idag, så jag är med honom. <3 Älskar dig! Därav bad upd. Sleep tight.

Hjälp mig! Rösta på mig!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Högskola

Högskola. Högskola någon? Hjälp mig, det börjar bli kort om tid. 500 spänn i timmen för rådgivning? Hehe.

Drömvinsten

270 miljoner vann någon nyss!!!!! Det är helt sjukt. Någon i Skåne, hoppas det var mina kusiner. För detta är på tok sjukt. När f*n ska jag vinna drömvinsten? Jag vill också vinna. Över 200 miljoner spänn, helt sjukt.


Red lips

Något jag tycker är snyggt är röda läppar. I alla nyanser. Knallrött ät jättesnyggt. Det är snyggt att båda matcha med färg eller helt svart. En bra kombo all over!


Har inget liv idag

Sitter i massagestolen på jobbet på rasten. Har inget liv idag. Vi hörs sen. Latero

Broadways sings gravity

Galet. Häxa och princess


Don s

Hej vänner. Har blivit dålig updatering då jag kom hem sent igår från ridskolan. Ska förmodligen börja på Ubrf i Bro och rida där på ridskolan. Red en jättefin häst som hette Don S. Otroligt snäll var han i sin box. Så det var jättekul.

Ikväll ska jag dansa, klockan 6 börjar det. :) Hoppas ni har jaft en fin dag.


Näst största hästen i stallet.


Upp på hästryggen igen!

Jag & Ann ska till Upplands-bro Ryttarförening nu och se om vi ska rida eller ej idag. Antingen blir det ridning eller bara kolla på stall. Jag är jättespänd, har inte ridit på ett tag nu. Jag har haft häst hela mitt liv, men inte efter vi tog bort min ponny så har det ej blivit. Har tagit några privatlektioner förr-förra vintern, men ja. Som sagt, upp till bevis!

Min älskling!


Hair/black


Please god...

Hoppas ni har haft en fin kväll, jag har jobbat och ska snart sova då jag har kurs i morgon. Börjar 8 och kursen håller på i fyra timmar, alltså slutar jag 12. Skönt. Åh känner att jag skulle vilja vinna några miljoner just nu. Skulle vara så skönt att ha lite över 200 miljoner, drömvinsten på sitt kort. Snälla gode gud.. ge mig drömvinsten någondag. Amen!

[ går ej att ladda upp bild, får göra det imorgon}

Black Banana

Visst är dem snygga? Ganska så fräckt faktiskt. Just say, black bananas!!

 

[Source: Bruzzes Diary]


Ägg, jobb & promenad. Det är dagen det!

Hello readers.
Håller på och kokar mitt ägg och har pratat med D i telefon. Har varit ute med hundarna en promenad så lunchen blev lite sen. Ska ner och jobba sen klockan 15.00 till 22.15. Och imorgon ska jag vara på jobbet klockan 8.00 då det är kurs.

Annars händer det inte så mycket mera idag. Ska äta lite nu, hörs after.

Pink flower



Min söta mamma & jag älskar allt som har med rosa att göra. Kolla vilken fin kruka vi hittade? Jättefin, & blomman är också väldigt fin. Den står så fint i köket och ger lite rosa energi. ;)


Systrarna söta

Idag var jag, mamma och pappa och fikade på Systrarna Sötas café. Mamma shoppade lite små saker och så fikade vi massa gott. Mums. Det är ett hus som ligger vid vattnet, jättefint. Inredningen är i romatiskt lantlig stil och är mycket gräddigt vitt. Fint.


Vårskorigt

Försökte knåpa ihop ett kollage till er med vårnyheter ifrån h&m, men polyvore knepade sig lite. Får pröva lite senare & så ser vi om jag får in kollaget då. Hittade även ett par snygga vårskor som man kan ha till jeans och leggings. Blommor är fint & vårigt!

ca 300 kronor


Träning gör dig sund!

Nu kommer pappa, ska höra med honom om vi kan åka & träna nu. Jag tränade 55 min spinning igår. Jag är såå duktig. Så stolt över mig själv att jag orkar hålla träningen vid liv. Jag är duktig! Träning är viktigt och det har blivit en del av mitt liv, och det är jag riktigt glad över. Kommer nog fortsätta i många år till. En kropp behöver röra på sig! That's the way.


M.graaf

Här om dagen så kom Magdalena Graaf in till mitt jobb och handlade lite. Hon var supertrevlig och jättesöt! Jag har noll inspiration därav denna onödiga info. Latero.


Angelicas show?

Hej allihopa. Har inte updaterat mycket pga av att jag har jobbat och tränat. När jag kom hem efter duschandet så satte jag mig och läste bloggar och kollade nyss på Bella&Tyra-show. Riktigt duktiga tjejer faktiskt. Skulle vara jättespännande//kul med ett eget program. Ja, bara prata om Nagellack, smink, kläder och hästar. Hehe. Liksom lite sådär halft tonåringsnack.


Pink grapefruit

När man känner sig torr på vintern så är det skönt att skrubba bort döda hudrester och sedan smörja in kroppen med en återfuktande lotion. Ett bra tips även när man ska smörja in kroppen med brun utan sol så ska man skrubba länge hela kroppen för att få bort döda hudceller då sitter BUS'en mycket längre och lägger sig finare på kroppen.
Och det finns flera olika varianter (budget,medel & dyr) skrubber som man kan använda. Jag gillar när tuben är söt och fin & så gillar jag när den luktar gott.

Här är ett tips på en budget variant. Har själv inte prövat den, men säkert en prisvärd produkt.


101703

Sitter ni i samma båt som jag? Man går upp i tid och är vrål hungrig, men ändå fastnar jag i bloggdjungeln och tiden bara går. Jobbigt! & sen tittar jag på "efter tio"-idag igen. Ska jobba ikväll börjar 15.00 och slutar 22.15 ikväll. Äh, det får gå.

Nu ska jag äta lite. Vi hörs senare.

Lurvis har klänning och halsband.


Give us more sunnydays!!

Är det bara jag som längtar till sommaren? Bara ben och klänningar. Jag är lite halft less på snön nu. Hoppas inte det går segt tills våren kommer på riktigt nu. Skulle vara sååå skönt med många plusgrader nu!

Att gå långa promenader med mina hundar i skogen är så mysigt när det är fint väder ute.


Coco


Lyxkäk/potato

Ska snart åka och träna. Har just avnjutigt min lyxiga middag....potatisbullar. ;) Haha. Vi hörs latero. Kramisar

Solstrålar gör en glad!

Har varit ute i den sköna solen som skiner. När det inte blåser så är det vamrt och mysigt. Jag längtar som attans till våren börjar ta sig ordentligt! Eller hur? Ska bli såå skönt!
Men nu när inte våren är här så får man njuta av dem solstrålar man får på sig, inte sant?

Mina boots fick hänga på!


100316

Godmorgon mina vänner. Jag har dock inte just vaknat utan har varit vaken ett tag, sitter och kollar på "Efter tio" med Malou och ska snart koka lite havregrynsgröt till mig. Det är en nyttig och god frukost. Mums.
Jag sitter här med träningsvärk, körde ben igår. Och ikväll blir det 55 min spinning. Träning är bra! ;)

Vi hörs snart igen♥

Resa i ett par månader!

Daniel & jag lagt fram förslag på en Thailandsresa i två månader i Januari-Februari någongång. Ska bli jättekul och uppleva lite mera. Hoppas det blir av, men detta får vara din & min hemlis ett tag framöver, okej ;)?


Snart student-tider

Ja som ni alla vet går tiden väldigt fort och mycket ska fixas inför skolbal & studenter. Jag tog min student 2008 och det var en av dem bästa dagarna i mitt liv. Var så kul. Och ni som är ute i god tid och redan nu kollar klänningar så hittade jag en superfin klänning ifrån h&m, och till ett bra pris. 199:-. Jättefin!


New stuffs

Åh vilken skön massage. 30 min var på tok för kort. Ville ha mera. Hehe. Köpte lite saker på Lindex också. En fin stickad tröja och ett snyggt halsband.


Massage

Åh mitt huvud värker som bara den. Buhu. Tyck synd om mig. Somnade tillochmed när jag kom hem ifrån jobbet i någon timme, så skönt. Var jättetrött. Men nu sitter jag här med bultande huvudvärk istället. Great, alltid något.
Men har bokat in mig på 30 min massage imorgon klockan 11.00. Det ska bli så skönt. Välbehövligt!



Melodifestivalen

Åhhh trött idag. Jobbigt. Satt uppe och sjöng med till låtarna på melodifestivalen igår med ost & kex, sedan var det bara att lägga sig då jag skulle upp och jobba idag..klockan ringde 06.00. Kul. Grattis till Anna som vann igår. Hon var jätteduktig och jag röstade på henne. Andreas, Fakir och dem andra för den delen var också duktiga!!!
Var så kul att sitta óch titta...


Benetint

Jag har alltid älskat lypsyler och läppbalsamer, fråga Daniel, han tycker jag är galen med min balsamer. Hehe.
& detta läppbalsam verkar så gott. ;) Fin färg dessutom. :)

Me waaant!


Thanks god, it's friday!

Heeello.
Sitter nu i massage-stolen och har rast- välförtjänt. Har lite huvudvärk, haft det flera dagar nu. Inte sån extrem huvudvärk, men lite granna. Jobbigt. Jag jobbar även hela helgen. Kommer gå bra. Inte långtid nu tills jag får se min båååjfränd.


Men nu ska jag nog snart gå in. Jag slutar 19.00 och ska då gå hem..Skönt! Juste, fick ett sms av min vän Hanna som skrev att hon ska bli faster. Hur mysigt som helst! =).....avslutar detta med en....KRAAAAAM!



MC-sigt

När våran börjar närma sig så är det snyggt med en lite tunnare jacka. Mc-jaka är jättesnyggt att matcha till ett par converse, ett par slimjeans & en snygg top.
Kolla denna "naturfärgade" snygga jackan ifrån h&m. Den ska bli min nu till vår.

Enbart 299:-. Slå till. Vårens kap!

 


Dagens tänk:

Varför ska man behöva ljuga för att duga? Måste vara jobbigt att låtsas vara någon man inte är. Är man rädd för att bli hatad för man är annorlunda, för att man inte är som den andre. Hur länge ska man gå runt och lura sig själv? Ibland måste man öppna ögonen och inse att att du är som du är..


11/3

Nu ska jag städa upp efter mig efter min frukost, sedan ska jag till jobbet. Hade hoppats på fint väder, men icke. Jobbar till 20.00 ikväll så vi hörs efer det.

Ha en toppen dag! För det ska jag ha.

Citronframge

Nu ska jag göra en sen dessert, citronfromage. Jag älskar surt och min fromage ska vara frostigt sur&söt. Mums!

Update: Åh blev en jäkla klumpig fromage. Hoppas den smakar bra iallafall. Jäkla vad dålig jag kan vara på att baka ibland. Hehe..


MINA NYA!

Dessa Gucciörhängerna är nu påväg hem till mig. Wie. Dem är så fina!!!

:). Stéphie har likadana, vi kommer vara så fina så.


Forever

Våran gemensamma blogg: Foreverglam

 


Långklänning

Hade skrivit lite och nu helt plötsligt var det försvunnet...Anyway. Fint väder idag och nu väntar jag på Stephie som ska komma hit. Vi ska sola och äta lunch. Mums!

Har hittat en jättefin långklänning jag ska köpa ikväll med lite annat. Kolla bara vad fin den är!


I'm Back.

Nu är jag tillbaka. Ska blogga lite mera än vad jag har gjort dem senaste dagarna. Är jättetrött, gick & la mig 8.30 igår men var lika trött som vanligt när klockan ringde 06.00 imorse. Sedan var jag trött hela dagen med magont & huvudvärk. Satans jobbigt. Imorgon händer det lite roligare saker: Ikea och så kommer Stephie hit också. :) Vi ska sola, promenera och äta lunch. Sedan ska jag träna också. En bra dag. Jag gick på spinning nu ikväll & nu har jag spaghettiben, helt slut. Hehe.


Sen lunch

Hej.
Är jätteseg idag och ska snart få i mig en sen lunch..hörs snart. Ville bara visa att jag lever. Kram

Världens bästa dag

Jag är så trött efter 14 timmars. Vi hörs imorgon då jag berättar om idag som var världens bästa dag.

Kram

Sveriges värsta!

Haha. Sitter & tittar på Sveriges värsta bilförare, jag skrattar på mig. Hahaha. Riktigt kul program och jag skulle säkert vara med där om jag hade mitt körkort. Skulle åkt av rampar och krocka i saker & ting. :p Haha.

Till något annat. Jag är såå trött, jag ska faktiskt gå och lägga mig efter det här. Behöver sova. Jobbar 7-16 imorgon med och känner att jag vill vara lite pigg. Slutade 16 idag och därefter åkte jag och på spinning i 55 minuter, gud vad jag är duktig.

Vi hörs innan jag lägger mig!


Förra säsongen har jag för mig?


Fuskbyggarna

Ni glömmer väl inte att titta på Fuskbyggarna på 4an? Man blir riktigt arg. Det är inte klokt vilka människor det finns, finns fasen människor till allt. Mår man inte dåligt när man lurar folk på pengar? Skäms. Jag blir så trött.. Alltid ska det handla om pengar, folk gör allt för att få pengar. Skaffa pengar på riktiga jobb istället för att lura folk PÅ pengar,istället.


Fendiklacks

Hej bloggen!
Åh idag är jag trött, jobbad 9 timmar pass och är heeelt slut. Varit en dålig dag faktiskt, dagen har gått riktigt segt. Sitter och kollar på "Halv åtta hos mig" och ska snart värma lite mat. Ska inte bli så sen ikväll då jag börjar 7 imorgonbitti.

Men nu ska jag steka lite mat. Vi hörs snart igen mina vänner. Bjuder på en av mina favoritklackar sålänge.


Frukt&bär-smoothie VS coconut kolor?

Hjälp vad sugen jag blev på en SYRLIG fruktdrink/smoothie. Hade inte ett par färska jordgubbar, några hallon lite citron och jucie varit en bra kombo? Snacka om gott. Och inte tala om dem finaste rödaste svenska jordgubbarna. Istället sitter jag och äter coconut-kolor. Inte på hästlängder lika bra, men det duger.

Jag är så trött idag,känns som klockan är mer än tolv! Jag har jobbat till 14.00 och sedan gick vi till banken där jag fick ett par viktiga ärenden klara. Känns så bra! Det är skönt när man får saker man måste göra, ur vägen.

Björnbär är gott och nyttigt! Likaså hallon, jordgubbar, kiwi och blåbär.


Spårlöst

Satt just och tittade på programmet Spårlöst. Åh det är så sorligt, så halvmysig känsla när dem träffar sina familjer. Världen är inte alltid rättvis. Tänk så mycket människor det finns utan familj och släkt. Önskar att alla får träffa sina familjer någongång. :(
Tur att jag har min familj här tillsammans, förutom ca tre personer jag gärna vill ha tillbaka.

Har ni alla era i era familjer samlade?


    RSS 2.0