Första Advent

Mmm..Lussebullar. Daniels mamma har bakat lussebullar så det har vi ätit..bara min älskade glögg som saknas nu. Daniel och jag tog tåget halv 2, och nu kollar han fotbollsmatchen.

Och idag är det även första advent. Mysigt!:) Nu ska vi äta lite mer lussebullar. Kramis


Shoes/Dinsko

Åh.. på lördag så skall vi till Kista och kolla bio samt shoppa lite. Jag är jättesugen på dessa snygga skor. 500 SEK
Hur snygga?! Förmodligen blir dem mina på lördag...Bara kanske!;)


Helgen blir shopping & bio!

På lördag ska vi till kista och kolla på Bio, 2012 eller Bröllopsfotografen. Sedan ska vi hinna äta lite & kolla i deras nya butiker. Ät ute efter ett par nya jeans, helt raka. Jag är även ute efter snygga toppar med puffarm. Det är så sött! Har hittat en top ifrån BikBok med fina ärmar. Ganska simpelt, men ändå snyggt. Wie, kul att lönen kom idag. För i helgen ska jag bli ett par jeans och fina toppar rikare!!




Visst är axlarna bedårande fina?


Långklänning med matchande väska

Stor bild

Nästa sommar ska jag köpa mig en snygg långklänning. Hur fint som helst. Hittade en förra sommaren på Lindex, men dem fanns bara en strl kvar som var på tok för stor för mig. Men nu ska jag investera helt en lika fin som denna ovan. Till det så är det snyggt att matcha med en svart väska ifrån Apriqot

 

Iris Totally Black


Jag tog mina äckliga stygn idag



& en liten roliga bild kanske.. Jag vill ha vååår.


Shakira/Did it Again


[Ohoh, me likey this song]

Spets/nit

Image Hosted by ImageShack.us

Drinkar och dans:)



Igår efter Robinsson blev jag hämtad av en kompis, åkte hem till henne och lyssnade på musik och hade mysigt. Sedan tog vi taxi ut till R och där träffade vi Alice och hennes vänner. Dansade och hade kul. Riktigt trevlig kväll. Sedan tog vi taxi hem, var hemma runt 1:30 så det var inte på tokförsent. Vilket var skönt.
Jag var ju sugen på Daiguiri hela dagen igår, men det kunde dem inte göra, så jag fick en annan god drink [2 styck]. Men men. Jag får fortfarande sukta efter min jordgubbs Daiquiri.

Jag la in bilden eftersom jag skrattade till, pga av bilden är döpt till: MAT. Haha why?


Macaroons

Är lite sugen på att smaka dessa Franska kakor, Macaroons. Smaken "Rose" låter god. Mh..Och kakor är så gott överlag. Man kan beställa via nätet (Inom tullarna) 24 st för 400 SEK.


Rip/Daul Kim


[Daul kim-Was considered to be one of the world's most beautiful models]



Captain/Monkigirl


FREDAG BABY

GODMORGON BLOGGEN. IDAG ÄR DET FREDAG!

Minkpink


[Minkpink]

Jag skall klara det!

Hej igen!
Haha, gud så töntigt det låter. Sak samma. Lektion gick hyffsat smärtfritt. Det är rätt så svårt och idag gick vi in i ett nytt kapitel,nämligen Geometri. Dock kanske liiite enklare än Grafer och annat svårt, men vi har bara hunnit genomgången.

Men vi får se helt enkelt. Jag ska greja detta, jag skall. Nu ska jag försöka hoppa upp på en cykel och se hur det går. Skall som sagt ta mina äckliga stygn i morgon. Jag kommer gråta, ja det kommer jag göra. Usch.

Får jag sjunka ett slag? :)

Åh vad länge jag har sovit idag. För länge. Skulle ha pluggat massor innan lektionen, men detta sprang iväg. Klantigt Angelica.

Och imorgon ska jag tillbaka med fingret och ta stygn. Usch, kommer aldrig,aldrig våga. Fy fasiken alltså.

Nu ska jag sjunka tio meter, om inte elva meter ner i marken. Adjö

Säg hej till Rufus!

Han är en Rottweiler och är väldig biffig!







Me and sweet Jenny


Från Bowlingen

Klockan 18 blir det middag!

Ohh, idag ska vi mötas klockan 18.00 för Oxfilé middag och sedan chokladprovning. En riktigt höjdarkväll.

Vetrinärbesöket vid lunch gick bra. Men Freja och Athena känner på sig att det är otäckt att gå in där. Så Athena pep och Freja ville gärna sitta i knät och bli omfamnad. Mina älsklingar..

Men hoppas ni har haft en bra tisdag. Nu ser vi framemot den trevliga kvällen! Wihoou.


Håller även på att plocka ner en herrans massa kläder till Amandas fotografering idag. Hon ska möta upp en fotograf, och jag som är så megasnäll som lånar ut några klänningar och annat till henne. Så Amanda, nu hedanefter skall du vara riktigt snäll!

 


Middag och chokladprovning på Gästis, imorgon!

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Har jättemycket att göra i morgon! Först ska jag till vetrinären klockan 11 med mina två små hundar. Sedan ska vi hem, fixa och dona lite här hemma (Beställa lite kläder på internet),  sedan klä mig lite snyggt för att sedan äta middag på Gästgivargård och DÄREFTER ska vi på chokladprovning. Ska bli en otroligt rolig dag/kväll. Har aldrig tidigare varit på chokladprovning-och jag som älskar choklad! Mums!

På onsdag blir det bilen tillsammans med Stephanie till Uppsala där hon ska hämta en liten jycke som hon skall passa. Sedan blir det lunch och skogspromenad.

Jag måste verkligen plugga i veckan också. Får verkligen inte komma efter. Då är jag skörd, av mig själv.

Nej, nu blir det en film och sömn. Sovgott allihopa! Kramar Angelica


Lite småsaker ifrån KICKS

Hello. Mätt är jag! Just ätit. Har varit inne på KICKS idag. Köpte lite småsaker som alltid är bra att ha. Köpte ett mörktblått nagellack. Fräsh!


Krämer, hårinpackning för torrt hår, fotfil och nagellack.


Djuphavsblått, Från Mavala 269.





Heart break?

I have just looked at "Heart Break Hotel". We said that at the two women in the movie are so same like my mother and her old friend. But sometimes we going seperate ways, for various reasons. It's does hurt to get the knives in the back and again. But everyday we learn us more than other days. We need to learn which people as are the "truepeople"


I don't know...

When I get angry, I can go overboard, I know I can be very aggressive. I've probably offended you, but I realize my mistake. I notice it. You do not seem to do it .. not at all. You can disturb me, strange that you can become so angry with the one you love? I can cry many tears. It is not okay .. A relationship should not be so. Not at all ....

I can swear and yell. Perhaps it is my way to be angry that only becomes worse and worse. Hope we have drifted apart, I do not know .. What happens then? What will happen to us? Since we do not know anymore. What are we waiting for? To get to kill each other?

This is not us .. Not at all


Idag är det en bättre dag!

Idag är det lite bättre än igår. Dock mycket kvar att smälta. En riktigt dålig helg. Jag hatar dem. Jag hatar såna helger där allt är fel. Vad var egentligen bra i helgen? Var iallafall på Ikea tidigare. Älskar sådana affärer där man kan shoppa godis till hemmet, så mycket fint!


Fanns mycket rosa. Ögongodis för mig och min mamma...


Klart vi fikade också!


Monkigirl



Vi kom nyss hem ifrån IKEA i Barkarby. Var klädd i världens mysigaste kläder.
Tights & i en topp ifrån MONKI


Kniven i ryggen flera gånger..

Jag är så ledsen.

x Svarar inte på mina sms, mina samtal en lördagskväll. Vet inte ens vart du är?
x Skyller allt på mig oftast. Jag har varit dum jag med, men det har även du.
x Jag ringde dig ifrån 9 imorse till efter 15.00 i eftermiddags, Du ringde upp mig 15.30 och sa att du hade vaknat runt 14.00. Du kunde inte ens ringa upp mig direkt fast jag hade ringt dig över 30 gånger vid morgon-lunch.
x När du är full kan du säga saker att din mamma hatar mig och att jag är dålig etc. Men när du vaknar säger du att hon aldrig sagt sådana saker.
x Du är ofta frånvarande, men när jag gör en simpelsak blir det ett herrans liv
x När vi var ute, går du ifrån mig. Du vill knappt umgås med mig.


Du kan kasta skit på mig, jag på dig. Men jag får alltid höra att det är mitt fel.  Men jag är otroligt ledsen nu. Förstår inte.. Du säger att vi ska ta sånt här på telefon. Men är det lätt när du aldrig svarar mig?

:'( Tårar bara rinner hela tiden


Glögg är bäst!

Hello. Har varit vaken ett tag nu. Jag festade till det med lite glögg. (Fråga inte hur många koppar). Jag älskar glögg! Riktigt mums. Gjorde iordning en kopp och la mig igen i sängen och smådrack lite då och då.

Gud vad jag är förskyld..Riktigt snuskigt! Och jag som blev bjuden till Mims lilla fikkalas idag..

Vi hörs senare.. Nu ska jag kurera mig med...Ja, ännu mer glögg..

Latero!


Det är inte värt det..



Nej, jag tänker inte förklara något, mer än att vi bråkar 24/7. Det är fasiken inte värt att vara ledsen över såna saker.

Och nu börjar jag fundera på att bli Aupair någonstanns. Usa, Nya zeeland? Ett halvår, ett år? Måste ta reda på mer fakta. Skulle vara riktigt häftig. Och jag tänker åka själv. En livserfarnhet rikare.

Lifehouse


Rosa funkar alltid!


Söt topp ifrån H&M. Älskar kruset vid kragen. Superfynd!


Ok med skönhetsoperationer?

Vad anser ni om skönhetsoperationer? Är det vackert att bli gammal? Jag tycker verkligen att det är helt ok om man vill spruta in botox halva ansiktet, om man vill. Det angår inte personen vid sidan om.
När jag blir äldre så kommer jag säkerligen använda botox alt. restylane. Kommer säkert göra någon opration långt fram i framtiden. Jag tror det är mycket personligt då en människa fixar sig. Sen finns det självklart kvinnor som gör det för andras skull, men jag skulle nog göra det för min egna skull när jag blir äldre!


Rynkor hör till det gamla. Ser ni vem detta är?



Brigitte Bardot är kvinnan på bilderna!


a/mir?

Image Hosted by ImageShack.us

Jag är less på bloggbråk. Vem fasiken liknar detta?

Chinafood

Phu. Var på lektionen tidigt imorse, gick till ICA och handlade en drös massa goda ingredienser, hem-& ute med hundarna och nu ska jag och min kära mamma ner och äta Kinamat. Hur gott?!
Jag älskar Kina mat och det är jättemumsigt.

Vi hörs sen!


Dear/President



Nu skall jag gå & lägga mig. Upp tidigt imorgon för att plugga matte. Jag har två lektioner i morgon. Så jäkla svårt. Eller, iallafall det jag just håller på med. Fy fasiken. ;)
Sedan imorgon händer det inte så mycket mer, utan att jag måste plugga rumpan av mig.


Jag älskar att dricka té ur stora koppar!


ChanelNails/Darker

Till hösten, när det är mörkt och kallt så tycker jag mörka nagellack är snyggast. Vinrött, svart och mörkblått är en hit. Ljusa kulörer och pasteller hör till sommaren och inte hit just nu.

Go mörkt!


Shoes/blacky

Snygga skor ifrån Din Sko. 500 kronor. Vill någon vara generös? Nej, jag ska nog köpa dessa. Är dem bekväma, ni som har dem?


Jobbig-dag

Idag när jag vaknade så hade jag jätteont i mitt finger! Suck! Har tagit tabletter nu så jag hoppas det värsta går över. + Att jag MÅSTE plugga ganska många tal så jag inte kommer efter, vilket jag gör nu. Men det gör ont att hålla i en penna med min dumma högre hand.

Får jag sjunka ett tag?

Nothing


"Negerslyna"...

Haha! Mitt i det onda så måste man ha det väldigt kul. Alex kommer upp och sjunger som bara den (HAHA). Han sjunger till min syster Amanda och sedan mamma. Han skulle sjunga "Mamma- är- en neger.." Så tänte han säga "hora" Hahah. Men han sa att han menade "Mamma är en negerslyna". Hahaha, jag dör. Det var kul!

OBS! Han skämtade! :) Mamma tog inte illa vid, hon vet hur hennes son är..


Världens bästa pappa!

Han är världens skickligaste fiskare! Denna lax fick han upp i helgen!

En riktig bamse, en lax på nästan tio kilo, var största fisken på Kållandsöträffen. Tomas Norman och Magnus Frii var förstås glada, men de var samtidigt besvikna över att de inte fick något pris.
Pappa t.v


Måndag

Jag har ont i fingret idag. Uhh.. Idag så lunchade jag tillsammans med Ann. Vi åt kyckling båda två, mums! Jättetrevligt.

Oj, Nu måste vi ner och lämna våra hyrda filmer, vi hörs direkt efter.


Muffin Bakery i stan


Här köpte vi hem muffins till oss alla i torsdags. Hur goda som helst. Min muffin var Brownie and Cheesecake-muffin. Mums!
Besök säger jag bara!


Fars-dag

Grattis till min underbara pappa på Fars-dag. Du är den bästa pappan i världen. I LOVE YOU!


7 stygn, en bunt värktabletter och antibiotika senare...

Hade ni en trevlig fredagskväll? Fråga mig om jag hade det....
Igår när jag skulle gå hem, klockan var väl sisådär 19.40 och jag skulle sluta 20.00. När jag skulle hjälpa en arbetskollega med att rengöra en skärmaskin, så hände det något som absolut inte ska hända. Mitt finger hamnade med "upp" i den sylvassa maskinen och delade mitt finger i två delar. Det är helt sjukt. Jag störtblödde och blev alldeles yr och några arbetskompisar hjälpte mig. Jenny ringde min mamma och så sjussade Jenny mig och mamma till Enköpings-akutmottagning. Där fick jag lugnande, värktabletter, bedövning och så sydde dem ihop mitt finger så gått som det gick. Sydde även ihop min nagel som var helt i två delar. Tyvärr så hade mitt fingerben snuddads. Nu ska mina stygn få vara på i över 2 veckor.
Usch, jag grät och var livrädd. Jag har aldrig sytt förut. Och 7 (!) stygn på mitt lilla högerpekfinger. Helt absurt..
Har väldigt ont i fingret, men mina tabletter hjälper lite ändå. Läkaren sade det att jag kommer få ett ärr som ingen plastikdoktor kommer att kunna ordna. Men jag är glad att jag inte delade hela mitt finger i tu.


(Mamma har ritat en bild, sådär delat var hela mitt finger...)

:(


Vilken mysig... och kall dag!


Dagen började med att jag gick upp klockan 7.00 och gjorde mig iordning till Mattelektionen, stannade där till halv 10. Gick hem till mig, där pappa frågade om jag ville åka med honom och äta lunch. Jag och pappa tog bilen och käkade. Jättemysigt! Sedan hem, vila lite (okej, jag somnade) och sedan var det dags för ännu en mattelektion som började klockan 15.00. När lektionen var slut så gick jag upp till stationen där jag mötte min fina mamma & min fina syster, Alida. Vi skulle ta tåget som gick 16.22 men var dessvärre försenat. Men tillslut så kom tåget och en stund efter så var vi i staden där vi har shoppat en del (Jag visar imorgon, jag LOVAR) Och åt middag.
Runt 20.00 så tog vi tåget tillbaka och nu sitter vi här och är trötta...
Vilken mysig dag! Älskar såna hära halft spontana dagar..


U.S.A

Tröja med den amerikanska flaggan - Favorit!

Tröja med den amerikanska flaggan - Favorit!

Hur jäkla snygg är den inte? Riktigt fin. Men 600 spänn för en tröja av acryl? Okey, men jag vill ha den ändå!

Nu är...

1661be6678e2e2fc65e9afcb12f83853.png

Kolla varifrån!

Nu är jag, min mamma och alida påväg till stan med det bekväma tåget! Vid lunch så lunchade jag med min pappa, som har nu åkt till Vänern för att tävla i sitt fiske! Nu ska det shoppas!


Minnetonkas/Idontlikemondays


Skorna hittar ni HÄR


Omröstning- "Skönhetsprodukter"




Köper du mycket skönhetsprodukter?

Tryck ovanför och rösta!


Träning gör dig glad!

Fläta i hela håret, träningskläder, vattenflaskan...Nu sticker jag och tränar mage,rygg och en herrans massa kondition. Jag älskar träning!

Vi hörs senare!

 


Hösten kan vara ganska mysig...


Dagen-efter-Halloween

Hej!
Hoppas ni har haft en trevlig Halloween, så som jag har haft det. Vid lunch igår så åkte Daniel,jag, mamma & min bror in till stan. Småshoppade lite saker, åt på Mcdonalds (!) och var inne på Buttricks. Riktigt cool affär med en hel drös saker.
Alex och Daniel klädde ut sig till fångar, haha. Och jag var utklädd till en French maid. Var tanken att jag skulle vara en prinsessa så först hade jag köpt en tiara, men när vi såg städerskan så den fick det bli.
Vi var i en lokalfest med mördare, zombies och annat läskigt. Sedan när klockan närmade sig halv 1 så åkte vi till Rickards allihopa. Var kul faktiskt...

Ni kan få se sen hur jag såg ut.

Puss


Jag älskar skräck, jag älskar Halloween


    RSS 2.0