En till härlig tisdag!

Tur att det är sådär fint väder igen. Ska försöka få i mig lite sol idag igen, gud så härligt!
Mamma och jag ska strax gå ner till våran Kinarestaurang för att äta lite kinamat-lunch...mums! 

Och i helgen ska Daniel hem till mig. Saknar han jättemycket! Wie. Nej, nu är huvudet ganska tomt. Vi hörs sen!


Varmt så inibaljan!

Åherregud vad man svettas ihjäl när man bara ligger i solen utan en strand brevid sig. Man blir så varm att man nästan håller på att tuppar av. Haha!

Nu ska jag ta mig ett glas cola, ett kallt sådant! Ut i solen med er nu, jag skulle bara säga hej till er!


Ännu en toppendag!

Godmorgon alla!
Hoppas ni har sovit gott i värmen? Det är faktiskt småjobbigt att somna när det är så varmt ute, men jag somnade ganska fort iallafall. Att ligga i värmen tar på ens krafter, och man är helt slut efter en dag i solen. Märkligt.

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Kanske ligga här ute på altan och sola. Jag tycker det blir för tråkigt när man inte har jättenära till vattnet, man blir ju alldeles tokvarm och hyper ventilerar till slut.


Den 26 Juli så blir det palmer, stekhet sol, bad och snorkling!

Ekillabadet

Åh, jättefint väder det är. Idag ska Pontus, jag och Robin åka till Ekilla och sola och (bada). Pontus sa igår när dem skulle hem att jag skulle ringa och väcka honom runt halv 12, men jäklen vägrar att svara för. Han sover nog riktigt djupt. Haha.
Om jag lyckas få upp Pontus så ska vi nog köpa med oss lite lunch dit.

Hoppas ni får en bra dag, för det ska jag ha! Även om jag inte får upp honom.. Jäkeln!

*Puss*

Titanicmuseum och Hard rock!

Har varit Ute på Djurgårn och vart på Titanicmuseum, samt ätit på Hard Rock Café. Har vart strålande sol och har varit mysigt att umgås med mina föräldrar. Vi har haft supermysigt! Att vara på Titanicmuseumet var helt fantastiskt intressant. Dem hade byggt upp lite rum och den vackra koridoren- Nej, ni bör gå på det. Sorligt men otroligt fint.

Ikväll så ska jag umgås med Pontus och Robin. Dem kommer och hämtar upp mig sen, så ska väl sitta lite i solen och vänta på dem. Sitta och umgås i solen, mys!


Sola ben!

Älskade det

Jag åt en stor hamburgare..gah


NI är så vackra!

Stockholm är så vackert på sommaren!

Vem gillar inte spinning en lördagsmorgon?

Hej! :)

Har precis duschat och slängt i mig lite frukost. Gick upp lite innan 8 idag för att åka ner till Sats tillsammans med pappa för ett 55 minuters spinningpass. Åh vad skönt det är att träna tidigt på helgmornar, tycker det är jätteskönt. Man har ju hela dagen på sig sen. Och dessutom så känner man sig otroligt nyttig och fräsh när man har tränat och sedan duschat. Det gör en hel del faktiskt.

Det kommer en kille hit för att titta på pappas bil, som förhoppningsvis vill köpa den och därefter så ska vi åka in till stan för att se Titanic på museum, spännande! Och därefter ska jag nog träffa Pontus, han smsade mig precis innan jag somnade igår. Vet inte alls vad vi ska göra, det jag vet är att jag saknar honom och vi två har superkul då vi ses!

Nu ska jag nog fixa mitt blöta hår och sedan ligga lite i solen. Kom ihåg att INTE sminka er när det är såhär fint väder. Försök att sola ansiktet istället.

Jimmy Choos


Hur fint!?

R.I.P King of pop

Inatt dog Michael Jacksson. 1958-2009.
Usch vad hemskt! =( Vad fort ett liv kan försvinna..




Mobilbloggar, i bilen till Göteborg

Snart är jag och stephanie i göteborg. Vi har ätit, dansat, sjungit och skrattat på vägen. Vi är i naum nu. Hoppas ni har en jättebra eftermiddag! Kram ifrån oss!

Vilken solig dag!

Gud vilket härligt väder det är ute! Ligger ute med bikini och springer in och ut då jag behöver fylla på med vätska. Det tråkiga med min härliga dag, idag är att jag jobbar ifrån 15-22-15. Suck säger jag bara! Varför ska jag jobba kväll när det är sånt här fint väder?! Blir tokig! Men äh, jag får ju iallfall pengar, så, såå dumt kanske det inte är trotts allt. Skulle ju hellre vilja ligga på min solstol hela dagen lång. Skulle vara superhärligt.

Nu ska jag återgå till min solning. Vi hörs senare!

Vackra damcykel

Kronan Damcykel ROSA
Åh! Hur fin är inte denna Kronan cykeln? Skulle verkligen vilja ha denna fina damcykel att cykla på vägarna. Skulle ju vara toksöt. Vill något företag sponsra en till mig? (Och mamma, mamma vill ha en också)

Lancome Aqua Fusion


Min nya ansiktskräm med färg i. Toppen!

090622

Hej bloggen.

Gud så härligt med lite fint väder, så jag tänkte bara uppdatera er med att jag mår bra och njuter av ledigheten (ledig idag) och en härlig sol. Har även jordgubbar som ligger i kylen, hur bra låter inte det?

Ikväll blir det träning som gäller! Antingen blir det gym eller så blir det spinning och core. Har inte tränat på hela midsommarhelgen, så det blir jätte skönt att få träna idag faktiskt! =)



Vi åt grillspett på midsommar, jättegott!

Springsteen

När man har lite mindre att göra och ändå ska koppla av vid datorn så är det ganska skönt att sitta och youtuba sån musik som man verkligen gillar. Sitter här och lyssnar igenom Bruce Springsteens låtar genom tiderna.

I'm on fire ifrån 85! Hur bra är inte detta... ♥


Gbg på onsdag

Sitter här med en luvtröja och känner mig seg och väldigt trött. Min käke gör lite ont faktiskt, vet inte alls varför.
Pefflan m. familj var över med kladdkaka och muffins, så det var mysigt att fika lite. Jag och Peff tar och åker till Göteborg på Onsdag och övernattar och Petri Och Rebecka en natt. Ska köra ner en bil ner dit.

Hoppas ni har haft en bra dag? Har ni gjort något kul?


Söndag morgon

Godmorgon bloggen. Jag är på jobbet och äter lite god frukot. Hoppas ni har sovit gott, jag slutar 14.00. Vi hörs då!

Gårdagens



Gårkvällens outfit. Var ju så kallt, så fick bli kjol och lacktights.


Midsommar med salsa

Hej bloggen!
Jag är hemma ifrån 10-16 dag på jobbet. Gick bra, men väldigt segt då vi inte hade världs mycket kunder. Men dubbelt betald idag iallafall, fick betalt för 12 timmar, härligt!
Igår var jag ute med Therese och Fia, på något Salsa ställe. Faktiskt vädigt kul. Haha, skrattat väldigt mycket. Saken var att det inte var direkt ett krogställe där man dricker och dansar, utan man dansar mer än vad man dricker, och sånt gillar jag verkligen! Kanske inte något man går till varje gång, men kul var det att vara där 1 gång iallafall. :)
Men innan jag åkte till stan så var Camilla med familj här. Åt gott och hade det trevligt. Det blev en lyckad midsommarafton trots allt:)

Midsommar 19 Juni 09

Hej allihopa! Idag är det Midsommar, en rolig sådan. Vi ska ha lite famailjevänner hos oss med sill och grillning. Mysigt!
Jag är just nu på jobbet och äter lunch, rester ifrån igår, Oxfilé pannbiffar med potatis, jättegott! Mums.

Nu ska jag äta lite mandariner och bara njuta av mina 45 min rast


Korallfärgade kilklackar

Mitt senaste köp är ett par korall kilklackar ifrån VILA. Dem passar till slitna jeanshorts, jeans och kjolar. Går att matcha rätt lätt då dem är så fina och ändå så basic. Och inte var dem jättedyra heller, vilket kap!

TORSDAG 18 JUNI 2009

Godförmiddag alla söta själar.
 Idag så har Kicks (utvalda butiker) 30%-50% på utvalda märken så som:Gant, Isadora,Clarins, Biotherm, Kanebo, Lancóme, Make up Store(vissa butiker) m.m. Då är det det bra för er som är sugna på en ny mascara att kanske fynda en ifrån Rean? Eller varför inte fynda ett ansiktsvatten ifrån Clarins och kanske en ansiktskräm ifrån Biotherm?


Nu blir det té mot min förskylning!

Jag sitter här och snorar och äcklar mig. Inte riktigt klokt att man känner såhär igen. Var ju inte länge sen jag mådde dåligt! Helt otroligt, men snart slutar jag försvånas av minsta lilla.

Jag, Ronja, mamma och Alida ska fika lite nu, Gott té och rostbröd. Te är bra mot förskylning, supergott med en sked honung. Jag har aldrig socker i mitt té längre, honung är godare!


Vildrosar jag fotade nere vid våran ingång. Hur fina är dem inte i kvällsolen?

En jätterolig helg i Borås

Hej!
Jag är hemma i i Bålsta nu. Daniel sjussade mig till stationen så jag hann med tio tåget och så var jag framme  ca 14.25 här i Bålsta, där jag bor. Blev uppmött av mamma och hundarna. Så mysigt.
Mindre mysigt är att jag börjar känna att en jobbig halsont är påväg. Jag som hatar att ha ont i halsen! Dock finns det värre saker i världen, men att ha ont i halsen är inte kul. Så jag sitter och funderar på om jag ska ta bussen ner till Sats. Man ska ju inte alls träna när man har ont i halsen, men vi får se. Jag är faktiskt väldigt sugen på att träna idag! Har ju inte gjort det på hela helgen då jag har varit i Borås.

Och nu i går var det första gången jag åkte med på Daniels motorcykel. Riktigt fräckt faktiskt..  Och Daniels hoj är jättesnygg! Man ser att Daniel är så lycklig att han äntligen har körkoret. Han är så söt så. Han fick mig att hjälpa till lite att tvätta motorcykeln. Jag var superduktig! He he.

Ja, juste! Vi var på Lager 157 i Gällstad också, men varken jag & Daniel hittade något. Vi lunchade en varsin pasta sallad istället, mums! Daniel är lite lik pappa, så fort vi kom in i affären så gromade han sig med att han var hungrig. Jaha, då var det bara att fortsätta lite halvsnabbt mot kassorna, för att vända ochgå tillbaka och titta funkar INTE när man har en hungrig kille med sig.


Han gillar nog inte att jag fotar överallt! Jag fotar när han sover också. Den får ni se ikväll! Haha

Jag vill inte bli gammelmormor..Jag vill vara 20!

Jag och Daniel låg och bara pratade allmänt, och så började jag komma in på hur tråkigt det kommer bli när den nyförälskade.känslan börjar avta och det blir så som för alla 10 års äktenskap. Blev genast lite deppig, jag vill ju fortfarandra känna "Åh snart får jag träffa honom"-känslan när jag sitter på tåget och ska möta honom inom loppet av 5 minuter. Daniel svarade bara med att: "Det är ju jättemysigt med par som har varit ihop sådär jätte länge, som tex gamla människor som håller hand". VA?! Jag vill inte bli gammal och bli gammel mormor/farmor, nej! Jag får en sån ångest att tänka så, medans Daniel låg och sa hur mysigt det skulle bli att få se sina barn ta studenten och få barnbarn. Nej, jag blir galen. Låt tiden stanna, låt mig förbli 20 år- så är jag nöjd! 

Och förövrigt så bråkar jag och Daniel mer än någonsin..vet inte vad det beror på.

Varför ska tiden rusa, jag vill stanna här, med precis samma kärlekskänsla.

har varit...

3d83f481dac393cf0fd3200ae7f4941d.png

Kolla varifrån!

har varit på lager 157 tillsammans med pojkvännen. Efter så åt vi pastalunch. Mums! Nu blir det hemmåt! Kram kram


Queen sized

Queen sized går på tv 5 nu! Tror den är bra!




Mamma här är din fina man!



Haha.. sötpappa. Vilken söt man du har mamma! :D

Onyttig söndag

Gud så skönt det är att vara nyduschad. Daniel träffade sina vänner och åkte ut med sin motorcykel och jag somnade i två timmar här hemma själv. Sedan åkte vi till Ica Maxi för att köpa godis, chips, en fruktgrej som dessutom var dåligt(!) och cola. Och sedan åt vi Burger King. Jag som inte riktigt älskar det, men Daniel älskar det.

Mamma, kommentera lite:) Love you m och p.

En mysig dag med mamma, syster och pojkvän!

Hej bloggen!
Idag var jag på auktion med mamma och Alida, men inte med gamla saker utan helt nya saker. Det var kul! Och efter så gick vi och fikade, jag åt en foccaica. Så himla gott! Förlåt för väldigt dålig updatering då det verkligen har hänt en hel del. Väldigt tråkigt när dumma saker händer.

Men jag är iallafall i Borås nu. Åkte hit med halv 4 tåget och så när jag kom fram kom Daniels mamma och hämtade mig på stationen. Vi har inte gjort så mycket, jag kom ju klockan 20.00 och så åt vi direkt.

Hoppas ni får en toppen lördag, och ta det lugnt!

The river



come from down in the valley
where mister when you're young
They bring you up to do like your daddy done
Me and Mary we met in high school
when she was just seventeen
We'd ride out of this valley down to where the fields were green

11 Juni 09

Hej!
Först och främst vill jag be om ursäkt för den dåliga updateringen. Var lite ledsen och så jobbade jag ifrån 15-22.15.
Och idag är jag ledig, vilket känns väldigt skönt faktiskt! Jobbar även i mogon, så skönt med lite ledighet idag.

Mamma och jag skulle behöva gå ner till Apoteket, så det ska vi väl göra sedan. Sen ska hundarna ut och kissa, men innan det, medan dem sover så ska jag få i mig en macka. Känns som inte jag har ätit normalt sen jag blev sjuk i fredags. Har t.om små kramper i magen fortfarandre, inte lika onda som förra gången, men dem här gör ont ändå! Usch...

Vi hörs senare. Känns som min blogg får lida lite, men det tar jag igen snart!

Orkar inte låtsas

Idag är jag bara ledsen. Tänker inte låtsas att jag är glad..för det är jag inte. Inte någonstanns! Jag är bara riktigt, riktigt ledsen innombords. Riktigt ledsen!

9/6 grattis till motorcykelkörkortet

Grattis till Daniel till motorcykelkörkortet. Superduktig var du! :) GRATTIS ÄLSKLING!

Skor ifrån Acne, snygga? Nej!


Visst; Acne är ett välsorterat märke med mycket snyggt. Men tycker inte tjejen att dessa skor är "snygga" BARA för att dem kommer ifrån Acne. Jag vet inte.. Men dem här fall inte mig i smaken. Inte snygga alls, inget jag skulle bära. Inte alls..

Puss!


*Saknar dig*

Sofis mode och klick, en prefekt måndagseftermiddag


Har fått i mig en macka iallafall i min ömma mage och nu ska jag krypa ihop och läsa lite Klick och Sofis mode, samt läsa lite bloggar. Härligt! Kanske skulle göra iordning en kopp te också!


Odd molly pants


Odd molly trosor i härliga färger. Supersöta och romantiskt-lantliga! Precis sånt som jag gillar!

En hemsk natt

Frysit, extremamagkramper och spy. Ja, det var min natt det. Spytt över 20 gånger inatt.. Mår inte alls bra idag heller. Mådde riktigt dåligt inatt, jag hade så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Egentligen skulle jag börja 7 i morse, men var tvungen att ringa en på mitt jobb, och det ordnade sig. Kan ju inte sitta på jobbet och spy och få kramper vartannat. Det är ju inte riktigt klokt.
Nej, en riktigt hemsk natt var det, det vill jag aldrig vara med om igen.

Och min mage gör ont nu också:( Mår lite illa igen.. Hatar detta.


Sveriges Nationaldag, grattis!



Hemma och är trött

Jag är nyduschad och klar. Sitter faktiskt och småäter lite godis ifrån igår. Mums!
Jag har jobbat hela dagen. Jag var verkligen trött nu på slutet, ville hem till mina myskläder och min söta mamma!

Känner att jag är lite dålig på att blogga just nu. Nu ska jag vila lite innan maten. Kram

Mänskligt

Under några perioder i mitt liv har jag varit både ledsen och mycket ledsen. Att jag har gråtit så fort jag börjar tänka. Om jag funderar, så har jag faktiskt gått igenom enormt mycket i mitt liv. Både bra och dåliga saker. Det har hänt en himla mycket i mitt unga liv. Anser inte bara att det har varit dåliga saker. Men idag, ibland är jag ledsen.
Ibland kunde jag gå en promenad med hundarna och så kom jag upp på klipporna intill sandtagen och tårarna bara forsade ner. Jag kunde lika lätt torka bort dem, men det var just det att dem kom. Saknade jag något? Varför grät jag?
När jag kom hem försvann allt lika fort. Jag vet inte själv om jag la det bakom mig varje gång jag träffade någon. Det bara försvann, jag var glad. Det var just det när jag var själv.
Jag kanske var för svag, svag för mig själv. Här om dagen var jag jätteledsen. Idag känns det bättre.. lite iallafall..

Nu ska jag sova bloggen. Kram till er alla som försöker förstå

Änglahäst och myskväll

Hej!
Först och främst vill jag gratta alla er nya studenter. Grattis! Idag började jag klockan 10 och slutade nu 19.00. Så gick hem och åt middagen mamma har gjort till oss (Kyckling),sedan duschade jag och nu sitter jag här. Vi ska äta Zombreror, bär och godis. Mums! Vi ska först se klart Talang 2009 och sedan blir det en film. Jag ska även upp imorgon bitti, börjar klockan 7.00.


Åh vad jag saknar dig älskling.. Min vacka ponny! Min vackra,vackra änglahäst!

Finns så mycket söta barnkläder nu!

Dessa ska min och Daniels lilla bebis ha sen! Haha, hur sött?? Mamma och jag brukar gå in på barnavdelningar och titta på söta kläder. Det finns å mycket sött just nu!



 



Tjejmys-kväll med mami

När pappa sitter båtvakt, Alida sover och Alex är på krogen så får jag och mamma underhålla oss själva. Med vad? Jo en skål godis och ljus. Ibland är tjejkvällar mycket mysiga! Vi sitter med varsina laptop och läser bloggar och äter godis och regnet bara öser ner. Låter inte det hur mysigt som helst?


Too Faced plumping mask


Fick hem mina Plumpers maskar ifrån Too Faced här om dagen som jag bloggade om för några dagar sen. Jag hade köpt två stycken, och finns bland annat att köpa på eleven för 449 SEK. Man ska kleta på en rikligt lager med mask och låta högst vara på i 10 minuter. Skölj sedan av. Plumpigt värre va?


En lång!

Har jag..? :

1. Kysst någon ? - Japp!
2. blivit kysst ? - Ja
3. Blivit kramad ? - Yes!
4. Sjungit ? - Varje dag
5. känt dig fånig ? - Gör alla ibland!
6. saknat någon ? - Många gånger..
7. Ljugit ? - Ja, det har alla mer eller mindre!
8. Rökt? - Nej, aldrig någonsin! Så stolt!
9. Testat droger? - Absolut inte, och kommer aldrig göra!
10. Åkt fast av polisen? - Nej.

Om mig.. :

1. Jag har aldrig: Rökt
2. Jag vill testa:
3. Jag gillar: Mina föräldrar, familj och min underbara pojkvän!
4. Jag ogillar: Falska idioter..
5. Jag hatar: Otrohet och vänner som är falska!
6: Jag är trött på: Orättsvisa och falskhet
7: Jag vill ha: Min pojkvän + familj förevigt vid min sida
8. Jag behöver: Sanna vänner
9. Jag behöver inte: Oklara vänner


Kärlek:

1. Killar eller tjejer?: Min pojkvän!
2. Är du kär?: - Riktigt kär!
3. Singel/ upptagen?: Upptagen!!
4. Saknar du honom/henne?: Jättemycket!
5. Vem kysste du sist?: - Pussgurkan till pojkvän!
6. Vem kramade du sist?: Mamma och pappa!
7. Längsta förhållande: Mitt nuvarande, snart 9 månader!

090406 torsdag

Hej!
Har inte hunnit bloggat idag då jag har jobbat hela dagen. Lika bra det, för det regnar bara här ute. Vem får lust att vara ute och sola då, då kan man lika gärna jobba och få ihop pengar.
Sitter här nere i Alex rum och sällskapar mamma när hon städar och läser bloggar. Visst är det skönt att få sätta sig ner i lugn och ro när man har jobbat en hel dag och är trött. Så himla avkopplande.

Gud så burrigtkallt det är här. Ligger i Alex soffa. :) Jag är lite sugen på något, men vet inte alls vad?! ok?

Vi hörs sen!


Detta får vila en stund



Visst är det mysigt att ha en snygg skinnjacka på sig och en halsduk runt sig, men nu lägger vi undan det här för en stund. Nu är det sommar! WIE säger jag bara!


En mörkhårig Angelica



Gud vad liten jag var! Hehe.. Liten tjej.

I really love you!

Idag är det en sån där dag då jag saknar. Känner mig ensam idag. Jag vet att jag inte är ensam, men jag vill ha Daniel vid min sida idag. En sån dag då jag verkligen behöver få skratta med honom och bara få vara löjlig. För det är vi vissa dagar, riktigt löjliga. Usch, idag saknar jag honom, något så innenorden!
Men fy skam den som ger sig. Och jag tänker aldrig ge mig.

Ibland är jag faktiskt väldigt ledsen. Det kanske är bra att vara ledsen? Jag skulle inte tacka nej till att börja om i en helt ny stad.


Love you Daniel!



Jag vill ha ifrån Nelly!



Klänningen och kjolen vill jag ha! Tyckte kjolen var supersöt. Kjolen ligger på 400 SEk och är ifrån RARE fashion

Härlig tisdag med dans

Sitter här  och kollar på Hells Ktchen, jobbigt att bli kallad fula ord varke kväll. Aja, kul är det iallafall. Träningen gick bra, dansade samt gjorde 15x3 magövning medans jag väntade på pappa. Den nya koregrafin var kul faktiskt. Alltid kul med nytt.

Imorgon har mamma och jag lite att fixa. Vill ta och åka till stan någondag med, men känner att jag måste spara pengar då jag ska gå en utbildning sen. Det är lite hemligt så länge, men ni ska få reda på det ni med sen också!


När vi var på en powerwalk för några veckor sen.


Sitter nu...

7a5546629a556258352535bf81dbdb4f.png

Kolla varifrån!

Sitter nu på bussen Påväg till sats. Har dans halv 7. Vi ska gå igenom en ny koregrafi, kommer bli jättekul! Vi hörs efter träningen! Puss och kram sålänge!!


Godmorgon! Hur...

0-7c2683a41977d056ea46627b09cd24a6.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! Hur glad blir man inte när sin mamma gjort matlåda och skrivit såhär sött?! Jag blev jätteglad! :-) börjar jobbet nu 7. Ha en jättebra dag!


Långklänning



Jag tycker långklänningar är så himla vackert. Har själv prövat en dyrare variant men tyckte jag själv var för kort för att bära en långklänning. Självklart kanske man skulle haft på sig ett par höga klackar när man testar. Men just då kände jag att jag var för "kort". Tycker att om man är väldigt lång och normalbyggd så är det superfint med långklänning. Superduper fint! Gå och köp med er, en varsin klänning. Klänningen på bilden kommer ifrån hm-internetshop och är prissänkt till 349:-

Mat och sedan spinning

Jag är hemma! Kom hem runt halv 3 så har legat och lapat sol och suttit och läst lite bloggar. Väntar nu på pappa så kan han göra lite mat för sen ska vi spinna en timme! Gud så härligt! Ska bli riktigt kul faktiskt. Det är oerhört viktigt att man rör på sig. Om man inte kan av vissa skäl köpa ett gymkort så kan man göra så mycket annat, så som att gå powerwalk flera dagar i veckan. Varför inte ta med hunden och gå i raskt tempo, det har jag gjort flera gånger. Det är ett jättehett tips faktist!


Hur fint är det inte?

På tåget

Är i hallsberg nu och solen värmer på som bara den! Känns ju nästan som en bastu. Herregud, sätt på aircondition. Aja, 2 timmar till att svettas. Jag har även ätit upp ett helt tuggumipaket! Stackars min mage! Vi hörs snart, pussar!

Snart är det hemgång!

Godmorgon bloggen! 1 Juni idag är det allt! Riktigt härligt att verkligen sommarn är här nu. Men idag åker jag också hem till mig i Bålsta. Lämnar Borås och pojkvännen för den här gången. Önskar jag kunde ta med mig honom. Han är på jobbet nu men snart kommer han och hämtar upp mig för att köra mig till stationen.

Jag kommer självklart blogga ifrån mobilen. Lite trist att sitta på ett tåg i 4 timmar när det är sån här sol ute. Äh..Det kommer mer sol! Och imorgon jobbar jag ifrån 7-15. Det blir nog kul!

Vi hörs när jag sitter på tåget. Ha det superfint innan dess! Puss

Danjels hoj!

    RSS 2.0