GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år på er alla tjejer och killar! Kvällen kommer att firas hemma hos Camilla! Kommer bli jätte mys, ha en super bra kväll!=)

image370

Helgalen lördagskväll

Absolut, verkligen galen! Kom hem runt 5 då vi inte fick tag på någon taxi. Men som tur var hade jag kontakt med min mamma hela tiden! Vi var ute på Claras med några vänner och vi hade ganska trevligt. =)

Skriver mer sen, var tvungen att skriva en snabb uppdatering då jag och min bästa vän Camilla spelar Guitar Hero

Puss!

French Connection klänning

image369Den är helt fab! Den stora rosetten är pricken över i. Den finns i en affär här där jag bor, och jag är bra sugen på att köpa den! Är den inte snygg?

Vet någon vart man kan få tag i någon billigare variant?









Min Papps!

Pappa kom hem från Panama på julaftonsmorgon. Pappas största intresse är fiske. Han delar sitt fiskintresse med träning också. Han gymmar på SATS nästan dagligen och tycker det är super skoj. Min pappa är världens bästa pappa!!

image368
Bild från Panama, Karibiska havet

Irritations objekt?

Ja, jag bara hatar henne! Hon är nog den största blonda fjortisen, som jag bara hatar. Hatar, hatar, hatar! Hatar är ett väldigt starkt ord, men hon stör andra modebloggare också! Hon är så patetiskt att jag bara måste skriva om henne här, hennes patetiska skrivande retas så att jag får ett sånt irriteranderus som bara kittlas, haha. SÅ jag bara måste läsa om hennes patetiskaliv.

Hon hatar nog mig också! Men det gör inget, jag stör mig på henne! Förlåt, men hon gillar inte mig heller så det blir lika! :) Hon låtsas vara något hon inte är, och jag tycker mindre om sånna människor.

Har jag sagt att jag hatar henne? ;) PS, Hon påstog att jag var tjock, på min visningsbild. Haha. Du är patetiskt gumman!

K*SS*E? Ja,usch!

Nu blir det film!

Ja, nu ska vi sätta på den nyaste Wallander filmen, Pyramiden. Har ni sett den? Jag gillar Wallander filmerna.
Ikväll ska jag blogga mycket eftersom jag har tex mina julklappar kvar att visa. Så ska hålla er uppdaterade. Bra va?:) Nu ska jag äta naturgodis till filmen, mums!

Saknar er farmor & farfar! <3


Super allergisk

Just vaknat och jag är super allergisk. Sovit hos Saras syster då vi har passat hennes djur. (katter och hundar) saken är den att jag inte tål.. usch! Men iallafall, vi kollade på Hostel 2 igår, det är verkligen jätteläskig. Har sett den förut, men den var värd att se en 3:dje gång! Haha...

Nä, nu ska jag åka hem och ta mina allergi tabletter innan jag går under. Kram!

Julafton

image366Hej alla!
Har inte kunnat blogga idag då jag har varit upptagen med allt nu, på julafton. Det har varit en super trevlig dag och synd att den snart är slut. Jag har fotat vad jag har fått så det kommer ett inlägg imorgon med bilder.

Vi har ätit gott och bara varit med varandra, det är det julen går ut på!

Vi hörs i morgon och ha en fortsatt trevlig jul!

Uppesittarkväll 23:december!

image364Här hemma är det griljering av julskinka och vi sitter och spelar på uppesittarkväll,så mysigt! Vi har inte vunnit något ännu,men jag håller tummarna! =)

God Jul på er vänner! <3 Love you all!



Jag har världens sötaste syskon!

Såhär kul hade vi igår natt!



Haha åh vad kul vi hade igår kväll! Love you!

Dagen före Julafton!

image363Det känns verkligen inte så! Åh blir tokig, jag vill ha mer julaftonkänsla! KOM SNÖ.. Hoppas det börjar snöa idag/inatt så vi får en julafton full av vitsnö. Varför får man inte mer julkänsla? Är det bara för att snön inte har slagit ner? Vi har bakat i mängder och vi har klätt julgranen, julklapparna ligger där under och idag ska maten fixas. Jag vill ju ha en extrem julkänsla.. Kanske kommer ikväll? Det får vi se senare..
Måste slå in Amandas och Alidas julklappar idag också!
Har ni slagit in era jullappar och brukar ni ha rim på era?

Ha en jättebra dag!

Vi kan sjunga bättre än Agnes!

Har just avslutat min sångkarriär för ikväll. Jag,Amanda och Alida har sjungit i mikrofon halva kvällen. Åh vad kul det är. Vi spelade om låten "Right here, right now" - Agnes. Tror riktigt seriöst vi sjunger bättre än Agnes. Vi övade upp våran sångröst då vi gick på kör som mindre! Haha..

Det är skoj att sjunga i mick faktiskt. Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska nog gå och borsta tänderna för att sedan gå och lägga mig. Som sagt, man blir snygg av att sova!;)

Massor av bakning i vårat hus

Förlåt för ännu en gång då jag har varit ej aktiv i min blogg. Vi har bakat nästan hela dagen och köpt julklappar, så har inte kunnat bloggat. So sad. Ne,men det är tråkigt att inte kunna blogga, det är nog en del av mig just nu. Hihi..
 Just nu är mina mumsiga schackrutor inne i ungnen.

Recept på smarriga schackrutor: image362

200 g smör
4,5 dl vetemjöl
1 dl strösocker
2 msk kakao
2 tsk vaniljsocker


Gör så här:

Blanda smör, mjöl och socker. Dela degen i två delar och smaksätt halvorna med kakao respektive vaniljsocker. Ställ eventuellt degen kallt en stund en stund så att den blir lite fastare. Dela varje deghalva i två delar och forma två ljusa och två mörka längder. Lägg samman dessa till ett rutnät och tryck ihop till en fyrkantig längd. Skär i halvcentimetertjocka skivor och grädda ca 8 minuter i 200 grader varm ugn.

OBS, det här är inte mitt eget recept, då jag har lånat det från internet,google!


2 dagar kvar till julafton

image361Ja,och det känns helt sjukt. Känns verkligen inte som om det är bara 2! dagar kvar.. Och snart är det sommar med studentsaker och allt sådant! Tiden bara rinner iväg.. Jag hinnar inte med!

Idag ska jag baka lite med mamma och syskonen. Vi ska ha massor av julgodis, lussebullar och allt sånt på julafton. Det blir mer mysigare då! Vi bakar fruktansvärt goda snickers och mintkyssar, hur gott som helst!

Nä, nu måste jag få i mig lite frukost/lunch. Usch..man ska inte äta såhär sent!

Nu avslutar vi fredagskvällen med Tena!

Japp,nu skall jag sova! Eller, ska läsa några modemagasiner först! Vi kollade på en super dålig b-film. Usch och fy. Nu för tiden finns det mycket dåliga b-filmer, iaf skräckisar. 

image360
Är hon inte söt? Hon ligger ofta ut med bakbena rakt ut. Jätte söt är hon, älsklings lilltjejen!

Julgranen är klädd för iår!

image359Nu har jag,Alex,Amanda,Alida och mamma klätt julgranen. Vilket ljus, vad mysigt det blev! Klädde den med massor av glitter,ljus, julgranskulor och polkagrisar. Vackert! Har ni klätt eran gran? Vi har plastgran i år pga av att vi har en valp.

Ikväll ska vi se på film och bara vara. Såna sköna dagar tycker jag är viktiga att ha några gånger i veckan. Det är lätt att ha för mycket att göra och det bidrar till att man inte mår bra.

Nä, nu skall jag nog hoppa in i duschen för att sedan sätta på mig en varm pjamas. Mys va?

lång promenad behövs ibland

Förlåt för dålig uppdatering då mitt internet inte har gått pga av vi håller på och byter internet. Vad har hänt idag då? Jo, vi har gått en super lång promenad som tog över 1 timme i SUPERKALLKYLA! Jag höll på och frysa ihjäl. Vi hade hundarna med oss och vi ringde efter taxi för att vi frös så otroligt. Men när taxin kom så sa han att han inte inte fick släppa in hundarna i taxibilen. Typiskt..

Vad har ni gjort idag? Ha en super bra kväll vänner!!=)


Mina älsklingar


Ny målade naglar & en underbar vovve!

Har just målat mina naglar med mitt nya favorit sett från Trind. Åh jag älskar det! Naglarna bler så fab! Tycker ni ska köpa det och måla snyggt nu till julafton.

Imorgon är det solning som gäller. Det är självklart inte bra att sola för mycket. Men det gör jag inte! Var ett tag sen sist,faktiskt. Juste..till er alla som undrar så är jag allergisk mot rätt så mycket, pälsdjur, stjärnfrukter och ja.. en hel del till. Inte alls kul. Och kolla min söta hund Freja! Min underbara söta flicka! Visst är hon söt?


image358

Hon är en riktig sötnos med sina söta små tänder! Åh vad kärlek

Allergi? - Usch och fy!

Woho,känns superbra! Fick nyss en riktig hemsk allergichock. Usch, det är såå jobbigt att vara allergisk.

Taaaabbletter vääärk!

Antikt,gammalt och nytt!

image357Idag har det varit en super trevlig dag! Jag slutade skolan runt halv 10, otroligt skönt! Sara och jag tog tåget till Stan för att julshoppa lite. Jag älskar verkligen att handla julklappar, men jag är så orolig för vad jag skall köpa! Vi strosade runt i stan och åt lunch för att sedan dra oss vidare till antikt,gammalt och nytt. Åh så mycker fina saker dom har! Jag köpte ett par super fräsha örhängen.

Efter det så åkte vi till gamla stan som jag älskar! Så mysig miljö att man ryser. Väl där gick vi in till en butik där jag köpte en supersöt nalle till mig som ska få sova tillsammans med mig! Hihi.. mystjej,va? Var någon butik "från" London, helt klart värt återbesök där! Efter all koll på alla fina och efterlängtade saker man bara suktar efter så tog vi oss en riktig törstsläckare (inte riktigt, men gott!) Jag tog en Caffelatte och Sara tog en smarrig smoothie. Mums! Jag är helt klart nöjd med en kalastrevlig dag!

Lockar är sött..

Godmorgon!
Inatt har jag kanske sovit lite mer än 4 timmar. Men som tur är har jag bara en lektion till kvart över 9 idag. Skönt! Sedan ska jag in till stan och julshoppa dom sista julklapparna. Vad mycket man har att göra nu när det är jul, lite skrämmande faktiskt att människor tar julen så seriöst (jag är en utav dom). Likaså med midsommar och påsk. Men påsk är jag ingen storfirar av.  yey!

Sitter nu på mitt rum och försöker få till några lockar med min plattång. Det är ju supersött med lockar!

Nej, nu måste jag fortsätta locka håret, ha en kalas bra dag! KRAM

Favorit borta?

För några år sen hade jag ett favorit läppbalsam med tropicalsmak. Vart har detta tagit vägen? Jag har inte sett det på hur länge som helst. Har dom slutat tillverka?
Om någon vet vart det säljs hör av er då..skulle vara kul att veta!

image355

Trind, min nya favvo!

Nu har jag peelat hela kroppen. Vilken skön känsla! Sitter just nu och målar naglarna med mitt nya sett från Trind. Var nog ett av dom bättre jag har prövat! Så spring och köp i morgon! Hur bra som helst..

Eftersom min mamma,pappa,farmor,farfar,mina vänner och mina syskon läser min blogg så kan jag skriva här till er alla att jag älskar er innerligt!

Me love you along time!;)

Nyårsklänningar



Åh så mycket fint det finns! Dom här klänningarna är bara några av dom som finns överallt. Vet inte vad jag ska ha för någon klänning.. Iår blir det nog inge glitter och glamour, utan tänker nog satsa på en softikerad klänning och tänker låta accesoarerna göra jobbet! 

Vilken klänning tyckte ni mest om från Asos?

Fina välvårdade naglar är ett plus!

image345Mamma och jag gick ner till Ica för att köpa varor till middagen. Vi ska äta lövbiff med hasselbackspotatis, mums! Innan ica så gick vi in på Kicks för att kolla lite. Som vanligt hittar jag alltid något, och den här gången blev det ett nytt sett fransk manikyr. Köpte ett sett från Trind. Tror att det är ett bra märke. Köptes för 149:-. Sen köpte jag skrubbhandskar, för efter att jag har duschat så ska jag smörjas in med brunutansol.

+ att jag gick och beställde tid för solning, och på hemvägen blev det en påse naturgodis för mig och min underbara mamma!

Avundsjuk på föräldrarna?

image343Ja, jag är det! På min pappa. Han är just nu i Karibien,
Panama och fiskar svärdfisk. Han njuter i solen i 30 grader. Låter inte det helt underbart? Han kommer hem på Julaftonmorgon. Och han åkte i Lördags.

Skulle mer än gärna ha haft ett jobb,ha sparat massa pengar och åkt med vänner just nu.

Vit jul,hallå?

image342Solen skiner,det är fint väder. Men vart är snön? Kommer det inte vara snö på julafton? Jag är så trött på vädret i Sverige. Någon som har lust att fly till varmare länder? Nej,men seriöst! Det är svinkallt men ingen snö? Det ska vara svin kallt MED snö. Antingen är det lite varmare, men då får vi bara slask. Eller så är det svinkallt utan snö. Jag förstår inte.

Jag gillar julen, men då ska det vara massvis av snö! Träden ska vara pudrade med snö, gatorna ska vara täckta med snö och man ska ha den känslan av att nu är det snart jul. Jag undrar vart Sverige är påväg.. Håll tummarna ni också att Sverige ska vara täckt med snö nu när det är julafton på Måndag.

Klimatet är inte bra här.. gash!

Att ta hand om valpar är som att ta hand om barn

Ja, precis som rubriken är skriven, så är det likadant att ta hand om valpar som att ta hand om ungar. Det är säkert. Min valp, Athena behöver uppmärksamhet hela tiden! Om hon inte får det så piper och gnäller hon. Så söt.
Hon behöver gå ut och kissa efter hon har lekt,efter hon har ätit,efter hon har sovit.. Ja nästan inprincip var 15:minut. Valpar sover en hel del också, men det är fullt förstårligt eftersom dom busar och springer runt så mycket!

Min Athena är världens sötaste valp!


image341

Shopping till mig själv

image339
image340

Just hemkommen från shoppingrundan. Dock blev det inte knappt några julklappar, men julklappar till mig själv blev det allt. Köpte en ljus rosa tröja från Filippa k och en randig tröja från Lee. Ibland får man köpa julklappar till sig själv. Och när tröjan var i rosa så kan man bara inte låta bli.

Vi skulle ha klätt granen idag,men när vi kom hem så orkade vi inte. Så får bli antingen imorgon eller något. Vi ska iallafall droppa en "chokladdroppe" på våra mintkyssar. Mums! Jag tycker det är jättegott med mintkyssar, och jag har gjort degen! ;)

Nu var det dax för julshopping igen...

Åh, jag har sovit flera timmar inatt. Jag somnade klockan 20.00 i soffan och vaknade till 21.30 och då gick jag och la mig och somna i min egna säng. Och jag vaknade halv 11 idag ungefär. Hur skönt som helst! Och jag är ledig idag,så varför inte? Man blir snygg av att sova!

Vi ska snart åka till Barkarby för att kolla på lite julklappar. Alltid lika kul, jag gillar julen. Amanda och Alida är klara, men inte mamma, pappa och Alexander. Jo, Alex är min bror.

Bloggar mer sen när jag kommer hem! Kram

Pälsmössan på i vinterkylan

image337Sitter just nu och lyssnar låtar på Youtube, just nu spelas Hallelujah, super fin låt. Visst är det ruggigt kallt ute? Så min Boomerang jacka och min nya päls fick vara med i dagens vinterland. Nej,det är inte en riktig päls. jag tycker det är fint med äkta, men jag vet inte om jag skulle bära en äkta pälsmössa. Det är snyggt och det skiftar från varje dag till dag. Ibland skulle jag, och ibland inte.

Koftan som jag har på bilden kommer från HM och den är jätte mysig att ha på sig. Finns nog i svart om någon skulle vilja köpa.



image338

Pälsmössa
Kofta: HM
Klänning: Ginatricot
Strumbyxor: Falke

Sigtuna julmarknad

Hej sötisar!
Vilken mysig dag! Idag har vi varit på Sigtuna julmarknad, åh vilken mysig stad. Vi har gått och kollat på alla mysiga stånd och så har vi ätit på en god restaurang. Kändes verkligen som om julen närmar sig. Jag får massvis av julkänslor av julmarknader.

Inte nog med att det var super mysigt att kolla på allt, det finns så otroligt mysiga och söta affärer. Och i en affär så sålde dom Falke strumbyxor/strumpor så jag passade på att köpa ett par svarta mönstrade falke strumbyxor för 279 kr. Och så har jag alltid velat ha antingen en pälsmössa eller ett pälspannband, så nu hittade jag ett pälspannband som jag köpte! Riktigt sött.. image336

image335

Jag är super nöjd!


Tävling!!

Tänkte lotta ut ett litet pris här i bloggen, för att vinna detta så ska man ta kort på en vinteroutfit och länka till min blogg (http://anjelique.blogg.se) på eran blogg. Skriv erat bidrag i kommentarfältet.

Priset är ifrån mitt favoritmärke Clarins.

Tävlingen avslutas 23/12 klockan: 18.00


Julbak med mamma och syster Alida

image334Just nu är det julbakning i vårat kök, bakar allt från mintkyssar till chokladtryfflar. När jag kommer tillbaka berättar jag om tävlingen och visar bilder på julbaket.











Lyx underkläder

image333Om du gillar siden och vill lägga ner flera tusen på underkläder ska du absolut införskaffa dig dom här söta undies från Branten. Underkläderna är i siden med svarta kantband och detaljer.

Bhn kostar: 1,399 kr och trosorna går på: 900 kr.

Inte direkt ett kap, men om man har dom pengarna, så varför inte?;)









Luciamys

image330Nästan lite sent att säga glad lucia, men bättre sent än aldrig. Luciamorgon började med en lektion engelska och sedan övergick engelskan till svenska och arbetsmiljö. Tyvärr har jag inte tittat på ett sött luciatåg, men jag har druckit julmust och ätit jätte goda saker *hemlis*. Haha..

Alltid när jag var liten var jag med och gick luciatåg,så himla sött!

Nä, nu ska jag och Sara fortsätta vara sociala mot varandra.


Snabbmat är inte en nyttig vana

image329

Hej!


Idag har jag sovit,sovit och sovit. Jag hade sån hemsk huvudvärk när jag vakna och har sovit bort nästan hela dagen. Jag behövde det känner jag.. Och nu i kväll ska jag sätta mig med en läxa jag ska läsa på + att jag ska äta en pizza! Jag är faktiskt inte så förtjust i snabbmat då jag väljer hellre något godare och en aning nyttigare. Men jag är precis som alla andra, mänsklig, så jag gillar snabbmat ibland också.

Igår rensade min mamma och jag min garderob. Jag fick lägga undan mina sommarkläder, så nu är det bara vinterkläder som gäller. Ska hälsa från mamma att min garderob brukar hållas fin och välstädad i ca 1 ½ dag. Haha..

Imorgon eller ikväll ska det bli en tävling här i bloggen! Så kolla in då! Tänkte att priset skulle vara en av mina favorit produkter, Clarins. Så håll utkik!


Tidig julklapp..

image326Haha, när jag kom hem så sa mamma att jag skulle pröva en sak eftersom hon inte visste om jag kunde ha den eller inte. Så det visade sig att det var en super söt tröja från Nelly.se, märket är Cream. Jag kunde ha den och nu ska hon slå in den så får jag den till jul istället ;).

Förlåt för dålig uppdatering, har inte haft dator till hands då jag har gjort annat. Ibland så måste man prioera vissa saker här i livet..

Vad har hänt idag då? Hmm..inte något speciellt faktiskt..

Nä, nu ska jag läsa bloggar! Vilka bloggar läser ni dagligen?


Angelica Norman

image325

Ifrån sommras..

Satinblus..

image323Hej!
Jag har inte kunnat bloggat eftersom jag knappt varit hemma. I fredags var vi hemma hos Sara och hade myskväll. Och i lördags var vi ute. Vi hade super trevligt! Och ja, idag har jag varit på middag hos farmor och farfar, underbara ni! Imorgon går jag till 21.00, så lär inte bli så mycket bloggning heller. Tråkigt, jag vet!

Kollade in på Indiska hemsida och hittade en super söt satinblus.




Mer än skratt...

Hej sötisar!
Idag är det lördag, innebär att det är en dag till ledighetsdag innan skolan,om man inte räknar med idag förstås. Hoppas ni hade en bra fredagskväll, för jag hade det trevligt. Skrattar jätte mycket när vi är med varandra.. *Kärlek*. Vi var hemma hos Sara och tittade på idol. Vad tyckte ni om att Marie vann?=) Hon har ju en bred sångröst iallafall.

Just nu sitter jag och Sara och målar naglarna, det blir franskmanikyr. Medans jag sitter i min säng med min laptop så sitter Sara vid mitt sminkbord och min söta Athena ligger och myser. Så söt är hon<3!

Vad ska ni göra ikväll? Vi hörs!

Middag i morgon..

Hej!
Har just duschat och planerar lite inför imorgon. Ska på inflyttningssak hos Sara i hennes nya lägenhet. Ska bli trevligt. Vi ska se idol och äta gott. Idag gick jag till 21:00, och det var faktiskt roligt. 
 

Videoblogg 1


Mingelkväll...

Hej!
Idag har jag varit på mingelkväll och det var trevligt, alltid kul med Camilla i sällskapet. Hon berättade om sin kollektion, babu och siden. Det var otroligt fina plagg hon hade. *kär* Jag har en videoblogg som jag ska lägga in sen.

Puss

VIP-visning

Ikväll är det vip-visning hos Bodhi i deras affär i Sturegallerian. Ska möta upp Camilla för att sedan åka in och kolla på kollektionen och höra Alice&sens berätta om materialet. Vi som är där får 15%rabatt på kollektionen. Så det kommer bli roligt att gå dit.

Nåväl..No...nov..äll...Noväll.. fint namn! Novell eller Noväll. Haha.. Jag är trött men det ska bli roligt att se vad dom har att erbjuda!

image322

Angelica Norman

Är du chokladtokig?

 image320Ni vet säkert vid det här laget att jag är förtjust i läppbalsam. På Modemecka så kan ni köpa ett chockladläppbalsam, med sheasmör och äkta kakao. Läpparna blir snyggt tonade i brunt. Jag tycker det låter mega gott! ;)



                 
                                                                                                                                          
image321


Wayne's coffee är alltid godast när man letar sittplats..

Idag blev det ju som sagt lite julklappsrush och utan fika så blir letning av julklappar inge vidare. Så därför bestämde vi oss för att ta en supergod fika på Wayne's coffe. Vi gick till 2 olika Wayne's innan vi fick platser. På den första stängde dom tidigt och på den andra var det fullsmockat. Sen fick vi våra platser på den 3:dje Wayne's. Jag åt en chokladboll (jag älskar chokladbollar!!) och färskpressad apelsinjuice. Mums.

Vi hade en super trevlig dag och har nog aldrig skrattat så mycket.. haha!


Efter allt letande så blev man super törstig, så det här var gott! Sara är den söta Bigbrother bruden med blont hår! <3 haha...


Julshopping i stan...

Hej allihopa!

Idag har jag shoppat hela dagen. Fick med mig julklappar till mina syskon, Amanda och Alida. Till mig hittade jag en super fin top från Indiska. Man kan verkligen inte låta bli att köpa när det finns så mycket fint och man vet att det skulle sitta som smäckt på.

Lägger in bilder snart...

Odd molly

image313Jag tycker Odd Molly har fina saker. Och självklart ska man alltid hitta något som fångar en. Jag hittade den här jackan från Odd Molly. Det finns liknader på Topshop, men den här var en solklar favorit.









Glada nyheter, Amanda i Kina?

Idag har det varit en kul dag i skolan. Jag gillar sånna dagar, när man kan komma hem och vara glad för att man har haft en bra dag i skolan.

Och inte nog med att dagen har varit kul, Mamma ringde mig vid lunch och berätta att Amandas(min syster) agentur ringde och kanske hade ett jobb i Kina till henne. Jag är glad för din skull Amanda och vi hoppas på att det blir du!

Så måste ändå säga att min dag har var riktigt bra!

image312

Dagens outfit

Måste rusa, men såhär ska jag se ut idag!

image309

Haha, jag lutar mig fram så det ser ut som jag är gravid eller något.. Men nej, dålig hållning på bilden skulle jag gissa.

Världens finaste tjej!

image308

Freja! Bara du visste hur mycket jag älskar dig världens sötaste flicka! Du är en av dom bästa, min baby!

Kolla bara hur söt hon är? Min tjej!

Veckoplanering v.49

Måndag: Plugg
Tisdag: Julshopping
Onsdag: Vipkväll på Bodhi, Sturegallerian.
Torsdag: Skola från 8.00-21.00
Fredag: Fixa jobb?

Kul att man får delta i evengemang pga av bloggen. Blev inbjudan på Bodhi's förra vipkväll men kunde tyvärr inte komma. Och jag hoppas veckan fyller på med flera roliga saker så i slutändan blir en kul men lärorik vecka.

Aloe lips

image306När det är kallt ute så blir läpparna hemska. Dom blir torra. Många andra har som jag prövat massor av produkter som dessvärre inte funkar. På vintern blir min hud jätte torr och likaså mina läppar. Förutom min favorit, försvarets hudsalva, så har jag ännu en favorit som finns i min  väska dagligen, Aloe Lips. Ett läppbalsam med bivax och jojoba som mjukgör och fuktar läpparna härligt när dom är torra och nariga. Den är verkligen super när det är kallt ute eftersom Aloe Lips inte innehåller vatten.

Finns att köpa för 40:-

 
 

Trevlig kväll

Vi hade super kul igår! Riktig lyckad kväll som bör göras om. Imorgon är det nya tag som gäller. Måndag, skola.
Idag är det första advent och vi "firar" inte det som om det vore något speciellt. Enbart tända ljus. :)

Ha en super bra dag!

1 December

Godmorgon! ( Åh vad mysigt, idag är det 1 December!)
Igår var jag bara hemma eftersom jag var trött och så. Jag somnade ganska tidigt och har sovit länge. Ibland är det skönt att bara sova.
Ikväll blir det PG. Det ska bli skoj. Vad ska ni göra ikväll?=)

Vi hörs senare!=) Kram

    RSS 2.0