Glad midsommar!!!!

Härligt väder och humör på topp. Nu är det midsommar och var rädda om er!! Ha en jättefindag/kväll alla fina.

Kramar Angelica!


Sleepingbeauty

Nu ska jag sova, återkommer imorgon. Party står på listan. Vi hörs imorgon, sovsågott.
(Jag har jobbat hela dagen, även igår. (Läs:bloggen får lida))

Strawberry Daiquiri



Mums vad gott med Strawberry's drinks. :)
Nu ska jag sova, så godnatt!


"Hade fb-okat klart, mejlat min vän som partar i Magaluf, rödkryssat allt, men var bara tvungen"

01:49

Varför ska det alltid vara kvällarna då man tänker så mycket? Klart jag förstår att man alltid är sysslosatt på dagarna och därav tänker mer på arbetet som man utför, men ändå! Jag har legat och läst Elsas mode fram till nu. Var bara tvungen att sätta på datorn ett slag till. Hade Facebookat klart, mejlat min vän som partar i Magaluf, rödkryssat allt och stängt av den helt och hållet. Var bara tvungen...

Jag mår inte alls så mycket bättre än i helgen, lite bättre är det. Men jag är långt ifrån frisk. Hoppas jag mår bättre när jag vaknar imorgon. Vill inte gå runt som en levande död. För det är vad jag känner mig. Känner mig inte så fräsch just nu. Allt jag vill göra är att få iordning på allt skit som finns här. Less på det. Varför ska man alltid stöta på skit, smuts, äckel och dumma grejer.

Hmm..nu lät jag som världens buttrigaste, men jag är inte det. Jag är ofta glad. Då någon gör något bra mot mig, får man alltid det tillbaka, och ja... viceversa.

Men nu ska jag på en fantastisk date. Han heter John. Har även träffat honom på dagtid (Händer lite då & då), sådant jag kallar kvalitétid. När man mår dåligt och behöver han som mest är han svår att få tag på. Hur mycket man än försöker så går det inte att nå honom. Men han är inte långt ifrån mig nu. Jag kommer dejta honom till tidig morgon. Jag lämnar nog honom runt 09.00 tiden.

Sovgott Sverige! /Angelica

Kungligt bröllop

Idag är det dax för Victoria & Daniel att gifta sig. Tycker det ska bli väldigt intressant att se på. Vad tycker ni om detta? Detta blir ett historiskt ögonblick. Spännande!!


Det är inte roligt och vara sjuk en fredag...

Idag är jag inte alls lika glad som jag är på bilden. Jag är sjuk och mår inte alls bra:(. Har varit sängliggandes precis hela dagen. Har tagit alvedon nu och sitter och kollar Saw. Förstår inte varför, kommer aldrig kunna somna sen.

Hoppas ni har haft en trevlig fredagskväll♥


Hunter festival

Dessa snygga, rockiga gummistövlar ifrån Hunter kan även bäras som höga "boots". Hur coola är dem inte? Jag vill verkligen ha dem. Åh dem är så fräcka. Kostar 2,749 SEK. Man vi kan väl se det som en investering istället?

Jag älskar att se mina köp som investeringar... (Det känns bättre då)


Helgen 11/6-13/6

Bästa helgen på länge!

I fredags var det min syster student. Vi stog i regnet och kollade när hon sprang ut och sedan på kvällen var det mottagning hemma hos oss med gäster. Mycket trevligt!



Och i lördags så var det dags för KISS-konsert som jag snällt väntat på i typ ett halv år. Åh, det var så mäktigt! Så bra!! Innan konsertern var vi och åt kina mat. Var en jättetrevlig dag/kväll!

(Kamran visar ej datum rätt!)


Dagens;

Humör: Glad och småstressad

Mående: Trött men annars väldigt bra inombords.
Frisyr: Hästsvans. (Rätt så blöt då jag nyss nästan duschat)
Smink: No make-up. Men under dagen hade jag mascara och rouge.
Plagg: Mina nya rosa heels ♥

Mat: Tacosrätter, kyckling, kött, sallader och sååås

Dryck: Diet coke, alla tiders!
Händelser: Jobbat 10-19 sedan blev det och åka och lyssna på en tjej som spelade gitarr och vi fikade gott.

Hurtigaste: Är nästan varje dag hurtig. Men inte idag!

Längtan: Till helgen. Student & konsert. Underbart!

Fundering: Att jag borde vara ännu mer tacksam över det jag har!

Beroende: Dietcoke,



I helgen blir det...

.... Fredag blir det student. Syster Amanda tar studenten. Ska blir den bästa fredagen på länge! (älskar studenten)
....& på lördag blir det KISS-konsert. Åh vad jag älskar denna helg. Ska bli bästa,bästa,bästa!!


KOMMER BLI SÅÅÅ OTROLIGT ROLIG HELG!


....Är så glad just nu!


 



Några tankar..

Man kanske inte ska hoppas på förmycket. Man ska inte alltid tvinga sig på något man egentligen inte har någon lust till. Men ibland kanske man inte har något val. Jag tänker iallafall inte låtsas, ne det tänker jag inte. Har tröttnat på att att inte få det jag vill ha tillbaka. Det kanske är så, stundvis. Men inte på något elakt sätt! Hmm.. jag skulle verkligen kunna göra något annat, och bara strunta. Men jag är modig, jag klarar detta jobbiga! Jag kommer aldrig vika mig, aldrig, aldrig någonsin. Jag ska fan ta mig till toppen!

Nolifethisweekend//

Eh. Jag har inte bloggat då jag har haft no life, typ. Var dock ute i fredags, men har även jobbat hela lördagen och söndagen. Inte alls kul. Då kanske ni förstår varför jag inte har bloggat.
Men i veckan/nästa helg blir ändring ;)


Snabbt nu innan tolv

Grattis Sverige på nationaldagen!



Mysig dag med tårta!

Efter jordgubbstårta, bakverk och massa gott så sitter vi här mätta & belåtna. Mormor och Lisa kom över. Mycket mysigt ♥
Amanda var här med hennes vän och hon öppnade presenter och bara myste i solen. Vilken härlig dag!

Imorgon blir den inte alls lika härligt, jobbar 10-19 imorgon men blir det jättemysigt då jag direkt efter ska jag och några tjejvänner in till stan och äta middag. Det är "restaurangernas dag" så vi ska nog sitta på en uteservering och ha det härligt. Jobbar helgen, men för det ska jag unna mig en mysig helg!

Och nästa vecka är det student och konsert. Vad hääärligt.

Bustroll♥


Grattis Amanda på din 19-årsdag

Idag fyller min syster 19 år. Grattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissss!! :)



VÅRRUSET 2010 I DID!

En halv mil avklarad. Joggade (+ lite powerwalk/spring) vårruset idag. Jag är så stolt över mig själv, riktigt stolt. Nästa mål blir ännu tuffare. Blir absolut Vårruset nästa år. Kanske dax och träna till Midnattsloppet i augusti? Bara sätta igång och öva på att springa en mil. Hehe ;) Nja. Men jag är mer taggad nu än någonsin. Jag är så jävla bra!!





JAG ÄR BÄST!!!


I want to be...


    RSS 2.0