En jätterolig helg i Borås

Hej!
Jag är hemma i i Bålsta nu. Daniel sjussade mig till stationen så jag hann med tio tåget och så var jag framme  ca 14.25 här i Bålsta, där jag bor. Blev uppmött av mamma och hundarna. Så mysigt.
Mindre mysigt är att jag börjar känna att en jobbig halsont är påväg. Jag som hatar att ha ont i halsen! Dock finns det värre saker i världen, men att ha ont i halsen är inte kul. Så jag sitter och funderar på om jag ska ta bussen ner till Sats. Man ska ju inte alls träna när man har ont i halsen, men vi får se. Jag är faktiskt väldigt sugen på att träna idag! Har ju inte gjort det på hela helgen då jag har varit i Borås.

Och nu i går var det första gången jag åkte med på Daniels motorcykel. Riktigt fräckt faktiskt..  Och Daniels hoj är jättesnygg! Man ser att Daniel är så lycklig att han äntligen har körkoret. Han är så söt så. Han fick mig att hjälpa till lite att tvätta motorcykeln. Jag var superduktig! He he.

Ja, juste! Vi var på Lager 157 i Gällstad också, men varken jag & Daniel hittade något. Vi lunchade en varsin pasta sallad istället, mums! Daniel är lite lik pappa, så fort vi kom in i affären så gromade han sig med att han var hungrig. Jaha, då var det bara att fortsätta lite halvsnabbt mot kassorna, för att vända ochgå tillbaka och titta funkar INTE när man har en hungrig kille med sig.


Han gillar nog inte att jag fotar överallt! Jag fotar när han sover också. Den får ni se ikväll! Haha

Kommentarer
Postat av: ida

Frågestund i min blogg, fråga det du undrar.

Kram

2009-06-16 @ 16:13:37 URL/Bloggadress: http://josefsssson.blogg.se/
Postat av: EmelieHaha det gillar han nog inte :p

2009-06-16 @ 20:30:35 URL/Bloggadress: http://hondaremelie.blogg.se/
Postat av: Stefanie

roligt!

2009-06-16 @ 20:34:53 URL/Bloggadress: http://stefhunny.blogg.se/
Postat av: Randy

Låter som en härlig helg =)

2009-06-16 @ 22:30:46 URL/Bloggadress: http://randys.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback