Fredags kväll

Nu har jag och Daniel kommit hem ifrån en restaurang här. Vi åkte när jag kom hem ifrån jobbet och när Daniel kom.
Jobbet gick bra! Hatar dock detta pass. Men ganska skönt att ha olika tider ändå.

Ikväll ska vi se film och sen sova, för jag ska upp klockan 6 imorgonbitti. Men det grejar jag! Jag är bra, mycket bra! ;) Hehe

Hörs snart! Kram!

Nu; jobb!

Nu ska jag börja gå ner till jobbet. Jobbar som sagt 12-20, om någon har missat det. Hoppas ni får en kalasfredag, så höres vi när jag kommer hem. Kram till er alla!

Träning vs konstigt pass?

Godmorgon!
Äntligen fredag, men för mig innebär det jobb. Men på fredagar brukar det vara en del folk, så hoppas tiden går fort. Jag som var sugen på att träna! Jag kanske kommer bli helt träningsgalen? Som inte slutar och träna och bara fortsätter? Haha, nej, så kul ska vi inte ha! Men jag skulle hellre tränat än att gå och jobba detta konstiga pass idag,såklart. Men jobba=pengar=bra! Så kanske detta iallafall får väga över ändå.
 
Ska börja fixa mig iordning för jobbet. Lätt sminkning och arbetskläder. Inget att kanske i glänsa? Men söt ska jag vara!
Och sen; frukost! Hörs innan jag går!

Jag älskar knäckebröd med ost


Sådär på kvällskvisten kan man bli hungrig. Och då passade jag på att göra två knäckebröd med ost och gurka. Jättegott! Jag har ju faktiskt tränat idag, så jag får faktiskt äta med gott samvete ikväll;) Haha! Men nu blir det inget mer än tandkräm senare.

Snart är det sovdags, hoppas ni sover gott och får en god-natts sömn. Kram på er alla!

Vårskor vill jag fylla min skosamling med


Jag är nästan kär i dessa söta skor. Hur söta?! Precis i lagom söt rosa färg, och modellen är jättefn. Jag tycker vårskor är så himla sött. Trippa runt med dessa. Ska beställas! För jag måste, bara måste ha dem!
Finns i färgerna; svart, vit & rosa

Min kväll och lite info om helgen

Fick ju ett mavala nagel-set ifrån familjen då jag fyllde år, det är hur bra som helst. Tacktacktack återigen! Sitter här och målar bas/topp-lack på mina naglar samt kollar SATShäfte och dricker en nyttig smoothie, mums! Hur mer perfekt kan en torsdagskväll bli? Imorgon är det jobb igen, börjar 12-20, vilket enligt mig är ett pisspass! Man hinner knappt göra något stort innan och sen så kommer jag väl hem kvart över 8, närmare halv 9 (ska ju byta om efter, tvätta händerna osv) Tar ändå ca 10 min att gå till jobbet, men jag brukar gå hastigt så liite mer än 5 min iallafall. (Men då måste man gå ganska så hastigt).
Imorgon så blir det inte så mycket för min del, eller Daniel kommer till mig, men jag börjar klockan 7.00 på lördag, samt 7.00 på söndag så det får bli en lugn helg för min del. Men på lördag kommer ett par familjekompisar hit för att fira mig i efterskott då jag fyllde 20 år i lördags, den 24.

Det är vitkigt att ha fräsha naglar tycker jag, dem kan vara fina och fräsha utan massor av nagellack, men dem blir riktigt tjusiga av baslack. ;)

Här sitter jag med; nagelfil (6 stegs), en fruktig smoothie, två lack (bas och topp-lack) , handkräm, mobil och SATShäfte.

Ska förnya några ting

Så härligt att jag är i fullgång med träningen. Har lite saker som jag vill förnya; Ska köpa mig ett par träningshandskar, för jag inte vill få "fula" händer och det är ju mycket bättre för bättre grepp.

Hittade ett par handskar dem har på SATS, men det finns ju på InterSport och Stadium också.

Idag gick vi igenom olika maskiner

Är hemmkommen ifrån SATS, och åh vad man känner sig härlig! Gick igenom olika övningar, rygg,mage,axlar osv. Hur kul som helst. Har även bokat tid till SATSdance nu på tosdag. Pappa får gymma så länge. Han säger att han inte har någon taktkänsla alls, haha! Pappa då!

Usch, blir bara förbannad nu när jag kommer hem.. usch,usch,usch!

Fulsnygg tshirt


På något sätt så gillade jag den här tshirten. Ganska fulsnygg. Tror den skulle vara ganska bekväm till ett par slitna jeans, casual klädd.

Athena lillbebis


Kolla min lilla, lilla sessa! Hur söt får man bli? Jag älskar dig sweetie!

Mitt i smeten stod en bebisrosa...

När vi var på mc-mässan, jag och min kille så hittade jag jättefina mopeder som skrek bebisrosa, hur fint?! Dem var verkligen supersöta, mitt i smeten bland fräcka och mörkahojar så stod dem där, söta och små. Hihi. Det här är verkligen min mammas älsklingfärg, hon älskar ALLT med rosa. När jag blir miljonär så ska jag ge dig mamma en villa med bara rosa ting.

Visst är den über söt? Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt och kram!

Träningsvärken kommer i morgon!

Nu är jag hemma ifrån träningen. Kommer ju verkligen ha träningsvärk i magen imorgon. Haha! Men vilken härlig känsla det är att träna, tycker jag!

Mamma har bakat bullar och bröd. Ska ta och smaka brödet sen, men först; Duscha!

Core kommer ge mig ännu mer träningsvärk i magen

Ikväll är det träning. Jag har faktiskt fortfarande träningsvärk i magen sen i måndags, typiskt! Haha. Ikväll ska vi gå på ett spinningpass och köra core, dvs mage. Riktigt bra träning men jobbigt har jag hört att det ska vara. Hej ännu mer träningsvärk! Men känns skönt att ha börjat träna ordentligt nu. Jag har ju ridit i alla år, men nu när jag har slutat så var det så tomt, så då passar gym ju riktigt bra, och sats är ju toppen pga av mångfalden, så det är ju kalas!

Nu snart är det dags för min lunch. Det blir en bakpotatis och en nyttig röra (Creme fraiche med italiensk salladskrydda) Hur gott och nyttit som helst! Skulle vara gott med en fetaost sallad till, men det har jag inte hemma, så får bara bli en bakpotatis.  


Min nya träningsväska.

Mina små älsklingar..

Mina små älsklingar! Vad skulle man göra utan er? Ni ger oss lycka och glädje. Ni är så vackra & fina, ställer alltid upp för en. Ni är helt enkelt underbara!

KÄRLEK

Jordgubbar och lite lite grädde

När man sitter en vardag och tittar på tv så kan man bli ganska sugen på något. Och jag har sagt att INGE onyttigt på vardagar och får vänta med sådant till helger. En riktigt bra början då jag har börjat träna. Anyway så åkte vi ner til omgång till till ica, passade då på att köpa jordgubbar, mums!


Hur gott är det inte att doppa jordgubbar i lite grädde?! Varför inte doppa dem i choklad också? Åh, jag vill ha ett till paket jordgubbar. Fast, nu sova! Sov så gott så hörs vi i morgon.

(Förlåt för att jag inte har visat vad jag shoppa i stan igår, detta kommer imorgon)

Mitt fina linne..


Har ju nästan glömt att använda denna söta topp ifrån Beyond. Vi använde den när vi fotade Alida. Jag vill ju inte riktigt sälja den heller, då jag tycker den är så söt. Jag har ett helt oanvänt linne ifrån det kända märket Pimpinette med lappar kvar. 1000 kronor kostade detta linne. Finns det någon som är intresserad?

Diadem, armband, örhängen

Åh, älskar inte ni accessoarer också? Accessoarer kan piffa upp vilken outfit som helst! Känner du att ditt hår är fult och bara jobbigt, varför inte sätta i ett snyggt diadem (tjockt eller smalt). När man jobbar eller går hemma så känns det inte så skönt att ha stela armband och klockor som känns ivägen. Men om man ska ut på stan eller ut med vänner så kan man bära en enkel outfit och istället satsa på accessoarerna istället. Dra på dig ett par örhängen du känner dig söt i, pryd något finger med en snygg ring och sätt på dig armband. Allt behöver inte vara perfekt..


Om du ska ut och bär en sockersöt klänning, så bryt med ett vasst diadem!

I just love shoes

Min försenade julklapp idag. Dem är helt perfekta, så vackra! Jag bara älskar dem. Hoppas dem är sköna att gå i sen. Ni vet, jag & skavsår= Big no no! Sen så är många skor väldigt hårda ibörjan, men skon blir ju allt mer ingådda när man har gått i dem ett tag. Tänk er ett par slitna jeans och en cool t-shirt. Eller varför inte en tubklänning till sommaren? Okej, låt tankarna bara flöda, för jag tror att dessa skor är ett ganska så säkert kort.

Hur fräcka?

Nu; dags för ICA!

Har varit ute på en andra promenad och nu är det dags att dra oss till ICA och handla food. Jag har jätteont i huvudet som inte vill gå över. Typiskt! men jag ska iallafall köpa hem cola till mig, mmmums vad gott!

Tröjklänningen kommer ifrån ZARA

MC-mässan i Älvsjö

Godmorgon!
Kanske lite för sent för att säga godmorgon, men jag har faktiskt varit uppe ett tag och kollat igenom några bloggar. Måste snart få i mig något att äta. Jag är inte så hungrig, men måste börja äta frukost, lunch och middag EGENTLIGEN. Men hur ska man få i sig något när man känner att man är "proppmätt" dvs, inte alls hungrig.


Glömde ju att berätta igår att jag och Daniel var på MC-mässan i söndags. Hur mycket snygga hojar som helst och för Daniel var det nog mega ögongodis! Hehe. Han har själv en motorcykel och skulle hitta ett par skinnhandskar men fann inga där. Men han berättade igår att han hade hittat på Stibix i Borås, där han bor. Nej, nu måste jag få något gjort, visar senare vad jag hr köpt.

Kram♥





Fanns sinnessjukt mycket snyggt!

Shopping och träning

Händelserik dag idag. Först tog jag ett tidigt tåg till stan med Stephanie. Vi gick runt i timmar och shoppa och åt n god ceasarsallad, mums! Jag hittade massor av saker och har nog spenderat 2500 kronor på massor av olika saker. Kan visa er i morgon vad jag har hittat.

När jag kom hem åt jag och vilade en stund, men inte så länge för sen var det dax att ta och träna på mitt nya gym, SATS! Hur kul som helst och imorgon kommer jag nog vara helt slut i kroppen. Det känns ju att jag inte tränat så mycket. Men det är riktigt skönt, och nu är jag hungrig!



Fina vi är va?


 


Min nya Nikon d40




Min helt underbara Nikon d40 är hur bra som helst. Jag är ju nybörjare, så måste plugga lite!

Min nya systemkamra


Det här är min nya vän! Fick en Nikon d40! Svinbra kamera, och jag är kalasnöjd!  Fick den av min familj. Mamma och jag hade tänkt att dela på en så jag hade inte någon aning om att jag skulle få en eftersom hon sa att vi kunde åka och kolla på en i helgen. (Då skulle jag betala hälften) Men som sagt, nu är den min!!! TACKTACKTACKTACK!!

Godnatt!/ Angelica


Idag blir jag 20 år!

Idag är det inte vilken dag som helst. Jag blir faktiskt 20 år idag. Helt otroligt vad åren går fort, och att jag är 20 år idag. Idag ska vi fira med god middag och dessert. Har inte öppnad familjen paket ännu, men av Daniel så fick jag Dermalogica-ansiktskräm och en nagelförlägning! Åh, hur bra är inte det? Hur sött som helst av honom! <3 dig!

Nu ska jag fortsätta vara glad hela dagen! Jag blir ju faktiskt 20 år! ;) GRATTIS TILL MIG!


Mina nerver börjar slå ut enormt..

Sitter just nu på jobbet och har ätit upp min lundlåda. Eller inte ätit upp, jag har lite kvar. Intressant va? Hehe. Ikväll så ska jag titta på Let's Dance och bara ta det lugnt. En tjej på jobbet frågade om jag ville med till Rickards imorgon, många på jobbet ska dit och Hanna vill också ut i morgon, så får se hur jag gör. Kanske tillochmed stannar hemma? SÅ kul tycker jag inte att det är att fylla år, inte alls! Men imorgon är jag 20 år, helt otroligt! Faktiskt är det lite små läskigt. Vem trodde att det skulle vara läskigt att fylla år? Jag menar; 20 år vill ju det flesta bli. Slippa denna unga ungdomsåldern och sen är det lycka för många att få gå på systemet. Nej, fy! Börjar snart gråta, usch, jag vill INTE fylla år i morgon. Kalla mig konstig, för jag vill verkligen inte!

Ska snart börja diska upp min matlåda och lite sånt. Hoppas ni får en kalasfredag, så hörs vi förmodligen när jag kommer hem. Kram på er!

Jag börjar syssla sent på kvällarna

Alltid ska jag börja med något så sent, men det blir lätt så när man jobbar kväll. Som igår när jag kom hem halv 11 så började jag att göra chokladbollar. Riktigt busigt va? Och riktigt goda blev dem också. Idag har det varit en konstig dag, jag kan inte sätta fingret på varför, men det har varit helt ok, men lite underlig. Det känns så iallafall.

Imorgon kommer Daniel. Men först ska jag jobba 12-20 innan jag får träffa honom. Men det är fredag och löning, så kommer vara fullsmockat med kunder och tiden kommer rulla på fort, tror jag! Det är mycket roligare när man har kunder för då går tiden fort och då har man nästan passet avklarat.

Fredag imorgon hörni! Ska ni göra något roligt? Jag ska jobba och försöka hinna med att godkänna alla era kommentarer+svara på dem också! Och nu är det dax att sova för min del. Kram & godnatt.

Torsdag

Tog en liten extra sovmorgon. Vaknade närmare halv 12, men det var ganska skönt. Ikväll jobbar jag igen stängning . Men jag är bara ensam ifrån klockan 20.00 ochh det blir bara två timmar själv, helt ok! Och imorgon har jag ett skitpass, 12-20.00 en fredag! Det är faktiskt mer än fy skamm! Men jag är ledig denna helg och det känns skönt faktiskt

På lördag blir jag 20 år! Usch, jag vill inte!  Och nu ska jag faktiskt få i mig någon sorts frukost. Vi hörs om en stund igen! Kram

Älskade mamma och pappa..

Förlåt för dålig updatering idag. Men jag har jobbat stägning. Det gick bra, och sen fick jag ju mitt lönespec. Får ut 10.5 tusen denna månad, vilket är bra! =) Har faktiskt väldigt mycket pengar över ifrån föredetta löner/sparande. Jag betalar inte någonsin hemma, men denna gång tänker jag ge mamma och pappa 3000 kronor för allt dem ger mig. Bra att man gör rätt för sig ibland.

Tillbaka till det jag skulle skriva..
Nu ska bara mamma duscha och sen ska vi sova. Vill bara säga att jag älskar er mamma och pappa! Klarar mig inte utan er, skulle ALDRIG någonsin kunna leva utan er. Ni är mitt allt, och jag menar det verkligen!

Godnatt! / Angelica

Ilska blandat med annat


Foto: Evelina Hultqvist

Jag hoppas att allt blir bra, slippa sorg och elände. Att alltid behöva få gå runt, med tvivel och ilska. Att alltid gå runt och hoppas. Det kommer bli bra. Hur är det man säger? Efter regn kommer solsken. Vi har ofta regn, ge oss nu solsken!

Skönhetsoperationer

Kolla in Dolly när hon var mycket yngre. Jag tycker hon var jättevacker! I dagens läge är hon inte vacker alls. Ser inte skönhet någonstanns, tyvärr. Plastikoperationerna har blivit en aning mer än vad det har behövats. Själv tänker jag skönhetsoperera mig när jag blir äldre, absolut. Men jag tänker inte överdriva så att man ser ut som.. en tillgjord katt eller något liknande. Självklart kommer jag lyfta ögonlock och spruta in botox när man blir äldre. (OM jag vill det då, fördetförsta). Men då tänker man ju iallafall spruta in en normalmängd och inte vill jag se ut sådär!


Lite sysslor avklarade

Nu var middagen klar och hundpromenaden efter maten, klar. Skönt att få lite gjort, eller hur? Våran hallon-och lakrits kladdkaka är i ungen nu. Jag ska ju börja träna och bli lite nyttig på vardagarna, så kanske endast kan smaka en LITEN bit. Hehe. Tror den kommer bli god, smakade pyttelite smet, och jag säger bara: MUMS!


Middagen var supergod. :)

På måndag börjar min träning hos SATS

Nu har mamma och jag fixat lasagne som ska bli våran goda middag, och hallon- och lakrits kladdkaka. Låter inte det gott? Jag älskar lasagne tillsammans med en god sallad. Så smarrigt!

Vi var ju på det andra gymmet idag, det var stort och verkade helt ok. Men det kostade lika mycket som sats, så jag tar nog sats iallafall. På måndag blir det min första gymdag på SATS! Kommer bli skitkul.



Ska bli riktigt skönt att få börja träna. Och den här gången har jag tillgång till väldigt mycket och inte bara 1 sak! Ska bli riktigt kul!

9 crimes

Gick ner till gillestugan och försökte mig på att spela 9 Crimes med Damien Rice på keyboard. Öh, kanske kunde ta första, men nej. Varför ska det alltid vara så svårt att lära in nya låtar? Och låten verkar egentligen väldigt enkel att spela, tillochmed på gitarr, det är inte så många extrema ackord. Ska också försöka få tag i gitarrlektioner. Ska bli roligt!



Gårdagens outfit


Tighta tights ifrån h&m, kjol ifrån American Apparel, linne ifrån h&m och min snygga pälsmössa.

Frukosttajm!

"Godmorgon"! Hoppas ni har sovit gott, för jag har väl gjort det, antar jag. Gick upp, satte mig och svarade alla era kommentarer och åt frukost. Det blev en fralla med veneto-salami, mums! Till det åt jag en babyyoghurt och svartvinbärs juice. Hur gott som helst!

idag blir det en ganska lugn dag för min del. Ska åka och kolla på gymmet som aldrig blev av förra veckan. Men om det inte är bra så börjar jag nog på SATS! Där har jag ju min pappa som tränar nästan dagligen, så.. Men vi får se!

Skinninimation


Snygg jacka i skinninimation. Jag har faktiskt tre olika skinnjackor i olika modeller. Men visst är det kul att få lite nytt? Men tyvärr får det inte bli ett nytt köp för mig. Hoppas denna får ett fint hem. Nu är det dax att sova, mina ögon håller på att gå ihop. Men först måste jag borsta mitt fina hår och borsta tänderna. Usch, min tandställning skaver till tusen, inte långt kvar nu hoppas jag! Vill ha bort den,såklart. Och ni, jag har tänkt länge på att solduscha, men samtidigt vill jag inte se ut som en levande morot. Haha! Och dessutom håller det inte så värst länge och sen kan det ju färga av sig säkert. Men jag vil ha lite färg, och solarium skippar jag helst nu. Inte nyttigt! Och det är jobbigt med brun utan sol, tycker att smörja in mig oavsett om det är vanlig lotion eller BUS, så är det jobbigt. Har fått gjort det i många många år. Jag har alltid haft torr hy och exem i armveck och sånt. Men det sköna är att jag knappt aldrig haft några finnar. (Klart jag har haft någon). Men jag har riktigt fin hy faktiskt, så ibland får jag faktiskt skatta mig lycklig.
Åh, imorgon ska jag köpa lite goda frukter och göra lite fruktsallad. Jordgubbar, mango, mandariner, apelsiner och vindruvor...Mmmm! Hoppas vi har någon mandarin här hemma, för det ska jag gå och ta en nu.

Godnatt! Kramar!

Natursalva på burk

Idag i våran Clarins butik så hittade jag en salva gjord på bara vårdande och naturens egna produkter på burk. Köpte den för 79 kronor och jag tycker den funkar bra på mina vintertorra läppar. Den ska tom funka på solsveda och alla torra partier osv. Låter inte det liiite toppen? Den är hur skön som helst på mina läppar. Och vet ni? När jag såg den så kom jag på att jag har bloggat om den precis i början av min blogg, men hade aldrig klickat hem den då som jag tänkte. Men nu äntligen är min lilla magicburk hos mig. HÄR skrev jag om den!


Hair


Tror jag råkade trycka på foto-knappen bara sådär, för se vad jag hitta när jag förde över bilder. Nu ska jag färga ögonfransarna och mina ögonbryn. Kram på er

Tisdagskväll

Denna dag har varit helt ok, nästintill rolig faktiskt. Jag har inte gjort något speciellt, utan den har varit kul ändå. Lustigt nog! Har köpt världens godaste naturgodis, gräddmandel och tranbär med mörkt choklad, jättegott! Köpte även myrrolja till mina torra naglar som älskar att förstöras, suck! Ett tag var mina naglar jättefina, men efter ett tag så bryts dem av av sig själva. Blir helt tokig, först bryts den ena, och sen den andra. Gah! Jag har ju massor av produkter till naglarna som hjälper, men kul att förnya sig lite & pröva lite nytt, eller hur?


Var en tjej som kom och sa att min pälsmössa var superfin. Då blev jag glad, för den är jättfefin!

Min älskling


Älskar dig Daniel! Tack för att du ställer upp. Daniel (L) Angelica

Godnatt

Nu är Daniel här och jag måste snart sova eftersom jag börjar klockan 7.00. Godnatt alla söta! Kramar

14:36

Denna sköna timme, sk rast. Sitter och äter en mandarin och dricker colalight. Det är ganska fint väder idag, och suck att jag kommer hem när det är mörkt ute. Typiskt! Men det här blir kul sen när lönen kommer,såklart.
Vet ni vad jag har ätit till lunch? Ost & spenatpirog, min favorit.

Usch, har inte så mycket vettigt att säga er. Vi hörs när jag kommer hem!

Fredag!

Godmorgon allihopa!
Idag är det en sån här dag man tycker både är rolig och tråkig. Dels för att jag har ett konstigt pass på mitt jobb (10-19) och för att det är sköna fredag.  Det blir ett ganska snabbt inlägg då jag tänkte gå lite tidigare för att äta frukost, jag är SÅ hungrig! Tänk er vad gott det skulle vara med en god macka.. mmmh!

Hoppas ni får en superfredag, så hörs vi när jag kommer hem klockan sju igen. Kramar på er! Angelica

Sängen lockar med film!

Nu är det snart läggdax för min del, ska krypa ner i en mysig pyjamas och bara få vara en liten stund. Imorgon ska jag upp runt 9 då jag börjar jobba klockan 10. Jag slutar 19.00 imorgon, vilket jag tycker klassas som ett pisspass, eller vad säger ni? Men vad som än händer & sker är man aldrig riktigt nöjd, så är det bara. Om jag hade fått 12-20 passet så hade jag inte heller varit nöjd. Men jag är iallafall nöjd med min familj och allt däremellan! <3 Det är det viktigaste!

Jag har ätit goda sorbets, hallon & citron och kaktus. Låter inte det lite gott? Det var gott. Sött blandat med surt, mums! Förövrigt så tycker jag det är kul att skriva "debattinlägg", blandat med mina åsikter. Det är väldigt kul och intressant att höra era åsikter! Keep up.


Visst är jag söt i pjamas?

Tycker inte att man ska klaga om man äter fetmat dagligen!

Ibland har man ju sånna extrema tankar när man är själv, tex går ut med hundarna på promenad. Idag var det en sån tanke då jag tänkte på feta människor. Hur ofta är det en sjukdom då någon lider av fetma, eller har man ätit upp sig själv? Varför småäter man då man strongt bestämt sig att gå ner i vikt? Varför klagar man på att man är tjock när man äter pizza och på Mcdonalds 2-4 dagar i veckan utan att träna? Blir nästan irriterad att man tar hjälp av dietister som verkligen HJÄLPER en att gå ner i vikt, och ändå så småäter den här personen i smyg. Varför då ens försöka gå ner i vikt? Jag själv tycker det är viktigt att tänka iallafall ytterst lite på vad man stoppar i sig, iallafall när man är i min ålder och det är så farligt enkelt att få på sig mindre snyggt fet som inte alls ska vara där.
Vad tycker ni? Håller ni med mig?




Nu ska iallfall jag ta och äta lite nötter, pistachnötter. Jag tål absolut inte nötter, så först och främst ska jag ta allergitabletter så jag inte ramlar ihop!


Jag menar inte att jag hatar dem, eller tycker illa om dem, utan jag förstår inte varför det är så. Så!

My new shoes


Snygga va? Enkla pumps med en liten söt rosett därframm. Ca 800 kronor kostar dem, men det var rea på dem. Snyggt och enkelt, passar till leggings, jeans och aa tillochmed ett par superslitna jeansshorts till sommaren.

Say hello to my new shoes

Att försöka älska sig själv, för den du är!

Idag finns det många krav, man ska se ut på ett visst sätt, bära vissa kläder, säga rätt saker och bete sig på "rätt sätt". I unga år är det otroligt att viktigt att passa in för att få rätt vänner, det är inte bara i ungålder det är så, utan det förekommer i min ålder också. När man ser någon man tycker ser bättre ut än sig själv, så är det otroligt viktigt att komma ihåg att du är den du är, du är vacker oavsett om DU tycker hon var sötare just idag. Vi har väldigt svårt att ta till oss saker. Jag vet själv hur det är, någon kommer fram och säger "Gud vad snygg du är idag, snygg du är i håret & hjälp vad söt du är"- men det jobbiga är att vi har väldigt svårt att ta till oss det, vi bara fnäser bort det och börjar prata om något annat! Undrar varför det är såhär, det är så synd. Istället ska vi ställa oss varje morgon framför spegeln, oavsett om vi har en dålig dag; "Gud vad snygg jag är idag! Och den här dagen kommer bli den bästa". Jag vet att det är svårt, men övning ger färdighet!

Sen vet jag själv också hur det är när man ser ett plagg i en affär man gillar. Man har gått upp ur sängen för någon timme sen, och bara klätt på sig ett par uttvättade mjukisar och man känner sig allmänt glåmig. Man prövar den svinsnygga toppen som man har sett en snygg kändis bära. - Men usch vad fult den satt på mig. Man tänker dumma tankar att jag inte kan bära snygga kläder, eftersom den här toppen som det FLESTA kan bära är snyggt på dem, men inte mig. Men hallå? INGET plagg är snygg på någon som bara klankar ner på sig själv, och känner själv att man är sliten till tusen. Istället kan du sätta på dig bekväma kläder du själv tycker du är söt i och någonlunda fräsh i ansiktet. Jag menar inte att du ska stå två timmar framför spegeln. Men bara du känner att du är fräsh, och gillar dig själv så kommer toppen sitta som ett smack! Förstår ni vart jag vill komma?


Ålderskris redan vid 19 års ålder.

Morgonpigga jag, eller kanske inte helt? Igår när jag kom hem ifrån bion, så var klockan ändå ganska mycket. Filmen varade ju i ca 2 h 45 minuter. Tänkte på filmen nu när jag vaknade, vill se den igen. Den var bra! Sitter här hungrig, måste ta något att äta. Sen ska jag titta på ett par skor som är svinsnygga, om dem blir minna så får ni se dem sen. Och vet ni? Igår när vi var på bio gick vi in på Bianco för att titta på dem här, som jag skrev i ett inlägg, men dem fanns inte där! Är dem slut? I vilken Bianco kan jag hitta dem? Jag vill verkligen pröva dem och se hur dem sitter, och om dem sitter bra tänker jag önska mig dem nu när jag fyller 20! Oh, juste! Jag fyller 20 år snart, jag vill inte! Ångest! Usch, låt mig få vara 19 år ett bra tag till, snälla?! Har ingen lust att bli äldre, vill vara den här typiska 19 åringen ett tag till. Känns inte som att jag är redo att fylla 20 än. Hur gör man för att stanna upp åldrandet? Något tips?

.....Nu är det kanske dax för frukost?


Kan jag inte få vara såhär liten som min lillasyster? Vill inte bli vuxen! Faktiskt inte.

Jag & söta Steph-Bioonsdag!

Innan bion så åt vi mat!

Min mat var tyvärr torr och idag hade dem slarvat tyckte jag.

Stephie fick iallafall fräch mat. Grekiskt.

Australia

Stéphanie och jag var på bio idag. Vi såg filmen Australia, och åh vad jag gillade den! Den var så sorlig, och så bra! Den måste ni bara se, rekomenderas skarpt. Nicole Kidman är en av skådespelarna, en fin dam. Ni måste verkligen se den. Låt inte Stephie salta era popcorn, hon tappade nog hela saltkaret. Okej, så farligt kanske det inte var. Varför är alltid biopopcornen så extremt goda? Speciellt dem gula, mhm, tjockisangelica som talar! 



Vackra onsdag!

Godmorgon!
Det är fint väder ute idag, har inte varit så mycket vackert väder på sista tiden. Jag menar, det kan väl vara vinter och fint väder? Varför ska det vara ett hinder? Idag ska jag iallafall gå på bio med Stephie, vi ska först äta och kolla lite i affärer (det vi hinner) och sedan bio. Ska bli jättemysigt!  Vi hade väl tänkt att se nya Wallanderfilmen eller Australia. Någon film blir det iallafall, och inte så sent heller! Klockan halv 6, skönt att komma hem någonlunda bra tid en vardag.

Måste få i mig något att äta, mår lite illa. Kan väl vara hungern? Och sen innan jag åker så måste jag måla naglarna också.
Kram!


Kiss me deadly



Lita Ford! Hon är född runt 1958, så närmare 50 år är hon väl nu? Lyssnar på alla hennes låtar jag kan komma åt, och åh vad cool hon är. Ni kan ju ta eran Paris Hilton (Läs: Paris sjunger för Hugh Hefner, Åh så dåligt) osv, go Lita! Tillochmed tanken att tatuera in någon ovan här lockade för stunden. Haha.

Vilket i-landproblem

Alltså varför ska det vara så svårt att komma på vad man ska äta till middag? Varje dag, samma visa! Ska vi äta pannkakor, grilla kött? - Men kycklingsallad då?-Nehe, Risotto då? Förstår ni vart jag vill komma? Med en familj på 6 personer som ska passa till alla, det funkar inte. Den ena vill ha något som den andra inte vill ha. Väldigt lustigt faktiskt. men idag blir det förmodligen Thai, då vi bara är 3 i min familj som ska äta det. Men jag känner att jag hat ätit upp mig på det, då Daniel och jag har ätit det ofta innan han åker hem på söndagar.


Fy vilka problem, ska jag säga som Ramsey säger?

Fuck you all! Haha, jag som hatar att svära! Hehe

Rockboots


Riktigt snygga. Tänk er svarta tighta jeans, en t-shirt och en skinnjacka till. Dessa ska jag spana in! Om det sitter snyggt, så ska dessa bli mina!

Tisdag den 13

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott! Själv hade jag jätte svårt att somna igår, men tillslut så gick det. Vilken lättnad! Jag hatar att inte kunna somna, man bara ligger och vrider på sig och tänker på allt och inget. Men sen så somnade jag iallafall, och har vaknat några gånger under morgonen. Inte så kul alltså! Och nu ska jag ut med mina hundar som håller på att blo
 i tokiga av all ekorre-tittande. (Det går en ekorre här utanför oss) Och dem tycker det är jättekul att kolla på den.

Ne, nu kilar jag ut, vi hörs sen!


Nailfood

Jag älskar ju allt med nagellack. Det är cool att ha häftiga färger som chockar. Chockrosa,kolsvart,blått är coolt. Dessa lack från Chanel har jag inte testat, men jag tror strongt på att dem är bra. Vet någon? Om inte, så kan man glädjas av all dessa färger som pryder flaskan så fint. Hehe!



Jag har faktiskt presentkort på Kicks, och dem finns ju att köpa där. Så detta skall checkas!


Varför blev det sån extrem mellanrum på min text om nagellacken i början? Vad är det här!?!

Juicy Coutur


Hur fin?

Baskläder är ett måste i varje garderob!

När man inte ska gå på fest eller en stor middag med massor av människor så kanske man istället är hemma och sitter på en film och tar det lugnt. När man ska gå ut så klär man upp sig till max och sminket höjdes en nivå och man är extra fin än vad man brukar. Men när man är hemma så klarar inte jag av att sitta med jeans som är tajta att man får andningsbesvär, nej, utan här gäller det att man har på sig något man trivs i och som VERKLIGEN är bekvämt! varför inte sätta på sig ett par söta & sköna velourbyxor? Till det kan man matcha med en skön bastopp.

Baskläder tycker jag ska finnas i varje människas garderob. Man vill inte alltid sätta på sig den där toppen som man oftast bara har när man går ut, då är det superbra att ha några lätta och sköna bastoppar som man kan gå runt med hemma. Bastoppar kan du finna i butiker som; H&M, Filippa K eller Lindex! Välj en färg som matchar dig!


Toppen ovan finns att köpa från H&M shop, 129 SEK och finns i 8 olika färger.

Innan jag somnar..

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut och jag ska gå och lägga mig. Idag är inte allt perfekt, orkar bara inte somna gråtandes som jag gjorde igår. Ibland känns det som jag inte har några tårar kvar. Jag vill inte vara ledsen något mer, vill ha det som förut. Jag hoppas och vet att allt kommer ordna sig, men det är bara just nu det är extra tungt! Hoppas jag inte tänker på allt nu när jag ska blunda och försöka sova. Vad ska man göra? Om jag tänker så tänker jag på det dumma, och därav kommer jag få svårt att somna. Jag vill inte, jag vill vara glad igen. En glad Angelica som gillade att hitta på saker.

Hoppas ni mår bra! Sovgott. Angelica


Ostyrligt hår är snyggast, på mig!

Mitt hår är snyggt och lite ostyrligt och jag vet att det enda mitt hår behöver nu är en dusch och lite balsam. Men jag gillar mitt hår när det är såhär. Inte borstat det och så har man mittbena, det är snyggt, iallafall på mig.


Paint it black- Rolling Stones


Rolling Stones vin. Flaskorna är döhäftiga! Helt kolsvarta med deras häftigt tryck. Man skulle ju aldrig vilja dricka upp innehållet, för flaskorna i sig är snygga. Jag gillade orginalet, den röda. Svart+rött är en snygg kombo. Finns att köpa här!

Min mysiga outfit

Jag har världens mysigaste outfit idag. Mina rosa mysbyxor och en stor blårandig tröja som är jättegosig. Och vet ni? Daniel är ca 25 min försenad, typiskt!

Oj, inlägget pupblicerade inte förens nu, men Daniel är här nu.

I väntan på min pojkvän.

Sitter här i min röda mysiga pyjamas och väntar på Daniel. Ja, Daniel kommer igen till mig! :) Han fyller 22 år på söndag och presenterna är färdiga. Men vad det är säger jag inte, för jag tror han läser min blogg ibland;). Kollar ni på Let´s Dance? Det gör jag och det är ganska underhållande. Nu börjar det och ska nu äta lite godis och kika vidare.

wes348, där var en hälsning ifrån min hund Athena. Hon hoppade upp på min laptop, på tagenterna. Bus flickan.
Vi hörs sen, kram Angelica

Min päls

Kolla min snygga pälsväst som jag fick av mamma & pappa i julklapp. Det är snyggt med en av mina skinnjackor och så har man västen över skinnjacka. Låter inte det riktigt snyggt? -Det är snyggt också! Jag har även en pälsmössa som jag är jättefin i, och den är tokfin! Men det ser kanske lite löjligt ut att gå ut med en varm pälsmössa runt huvudet när det är +1 grad. Kanske inte så logiskt?

En helt underbar pälsväst som jag fick i julklapp.

Nu ska det gymmas!

Godmorgon allihopa!
Inatt har jag sovit väldigt bra tillsammans med min mamma. Vi kollar alltid film innan vi ska sova och igår blev det en jätteläskig rysare som verkligen var läskig. Hehe, jag gillar att bli rädd.


Idag ska mamma och jag gå och kolla på ett gym till mig & hundsim till mina två prinssessor! Tror Athena kommer gilla det, hon är så vild. Men det ska bli skönt att börja gymma igen, OM gymmet är bra så börjar jag där nere.


Jag blir tamifan flyförbannad!

Idag var jag och min mamma hos läkaren. En viss obehag flög på mig när vi steg in där på vårdcentralen. Dem ska rädda liv och hjälpa folk att komma på fötter, varför känner man då obehag och det känns svagt värdelöst när man går dit? När man går till ett sjukhus och ska möta den här läkaren som man tror har väldigt mycket kunskap och sedan när man träffar läkaren och han/hon bevisar helt motsattsen, han sitter inprincip och säger saker som man själv redan visste och kan själv. Jag ska inte säga ALLA läkare är så, men väldigt många läkare idag är väldigt inkompetenta. Jag vet att dem inte är omnipotenta (läs;kan utföra allt i hela världen), men jobbar man som läkare på ett VANLIGT sjukhus/vårdcentral ska man väl ta hand om sina patienter och veta en hel del. Att komma till olika läkare som vägrar skriva ut tabletter som man har ätit i flera år och istället ger förslag på att det finns receptfria Ipren på apoteket, vad gör man? Alltså det är inte riktigt klokt att dem sitter med 50.000 i lön och gör inprincip ingenting. En mamma kan komma och ha en sådan värk att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen och betalar 150 spänn för att träffa en läkare, man stiger in och hälsar och berättar sina problem, han avbryter en så man inte hinner berätta klart. Han kan inte hjälpa en, utan han ber denna kvinna med så mycket smärta att återvända hem utan några större insatser. Hon får gå hem med ALL denna HÅRDA smärta till sina barn, utan någon större hjälp och vi står fortfarande stilla och på samma punkt som vi började, medans läkaren precis innan han slutar så river han av papperet som han har antecknat under ert samtal från blocket och slänger i papperskorgen. Han går hem till sina barn med sin lön på 50tusen.

Jag blir äckligt arg så jag brinner. Jag kan också det ni gör, det är sinnessjukt fatalt! Fyfan för läkare säger jag. Jag har så mycket agg mot dem! Jag kan också sätta mig i en läkarstol och säger precis det dem säger, för IDAG lyfter dem inte fingret högt för sina patienter. Och vet ni? Jag hoppas & önskar av HELA mitt hjärta att ni en dag kommer få sitta där många människor med smärta gör idag. Dra åt helvete många av er, dra åt helvete!

Varför ska alltid jeans vara för långa?

Idag har mamma och jag gjort några ärenden och shoppat lite. Till mig hittade jag ett par svarta jeans och en kofta. Basic saker är bra att ha. Jag gillar ju att springa runt i mina tights som kan matchas till mycket. Jag är en sådan människa som får panik av att sitta med jeans hemma hos mig. Hur klarar ni det? Det blir trångt, obehagligt och förjävligt rent utsagt. Fy! :P Anyway, mina jeans hade jättesnygga dragkedjor därbak på rumpan. Dem är tighta och jeansen var perfekt längd, för att annars brukar jag har jättesvårt att hitta min längd. Oftast är jeansen så himla långa. Väldigt tråkigt. Men dessa var superbra!



Visste du att...

...
En 20 åring tappar ca. 30 hårstrån om dagen.
En 40 åring tappar ca. 60 hårstrån om dagen.
En 60 åring tappar ca. 120 hårstrån om dagen.
En blond person har ca.150 000 hårstrån på huvudet.
En brunhårig person har ca.100 000 hårstrån på huvudet.
En svarthårig person har ca. 90 000 hårstrån på huvudet. 
En rödhårig person har ca. 80 000 hårstrån på huvudet.

Kan det verkligen stämma? Nu ska jag äta mina honungsmackor som bara jag kan göra! ;)

Del 2;

Det får bli en del; 3 också, har så mycket skivor jag måste gå igenom. Men lite bilder från olika år. Shoooot!


Trodde mig ganska cool. En period då jag var ute och gick väldigt mycket och hade hemma-övningar. Tex, rumpövning.

Påväg till Egypten sommaren 08. Ruggigt snygg var jag!

Klädde mig coolt och tog inspiration från magasin.

Fast jag var sjuk en hel del så dansade jag för jag var glad av värmen.

Mitt hår växte som ogräs och jag gillade mina stora örhängen som fick hänga med ut och festa. Och nej! Jag är inte naken, jag har en tubtop.

Håret var mitt "it" denna period. Slutade platta det och lät mitt vanliga hårsvall framhäva sitt rätta jag.

:)

Censur. Hanna och jag på någon buss.

Köpte mina bedårande heels från Zara. Dem pryder min hylla just nu, galet fint!

Min bästa vän, mitt allt fick bli änglahäst. Jag grät floder och har ännu inte kommit över honom. Känns som han finns. Självklart finns han alltid inom mig. Föalltid. Tempo!<3

Hanna & jag någon Halloweenfest för något år sen?

Pappa och Alida på min föredetta praktik månaderna innan studenten. En restaurang på/i/runt? Stadion

Köpte min första gitarr precis innan sommaren. En svart som är vrålläcker men riktigt dum. Kanske dax att göra slut? Eller säga till på skarpen. Män alltså!

Korall-färgade toppar och vågit hår. Under sommaren.

Vi klädde granen för något år sen. Återigen hade jag mitt hår ofta i knut.

Jag tog studenten och kramades med älskade Claes. Åh vad jag älskar honom! Min fd. lärare.

Min älskade bebisvavva. Hon var så liten! Kärlek till dig. Köpte henne för över ett år sen.

Imorgon kommer en del 3! Åh vad mysigt att kolla alla dessa bilder. Studenten är verkligen ett minne för livet, sinnessjukt roligt hade vi! Många roliga stunder i mitt liv.






Bilder del; 1

Okej, jag har kollat igenom på gamla bilder som jag tänkte lägga upp i två delar. Here you go! Del 1;


Andra gången till Egypten. Gick oftast med rosett sidenband i midjan och kände mig som snyggast


Med mitt bruna svall och med ett diadem i håret kände jag mig kvinnlig och snygg.


Jag & mitt dåliga imun försvar! Jag hade ingen röst kvar och blev serverad ett svingott te av någon Mohamed i Egypten


Väskan har jag kvar men denna gång har sidenbandet flytt ner till midjan.


Jag snorklade som bara den, såg muränor,rockor och massa Nemos! Jag är längst där uppe i hörnet med rosa biini och fläta.


Vi var ofta vänner och vi gick bra ihop, gemförelse med nu.. Denna sommar åkte vi runt hela Stockholm och gick på modellcastings och möten.


Jag har världens vackraste mamma! Så himla fin är du.


Pappa och Tommy! You rock! Haha..


Det var ett paradis. Älskade, älskade Egypten!


Alida var jätteduktig på fotboll men tagit nu en paus och började med dans.


Mammas vänina Sussie


Vi fick våran andra hund, en chuihuhavalp som blev en Athena


Min bror Alexander. Hatar att vara med på kort.


Alida höll på i flera månader med sitt hår. Resultatet varade kanske i några veckor och sedan var det något nytt, igen!


Klädde mig ett bra tag såhär. Tyckte då jag var snygg och casual.


Tights,långt linne, kofta på det och mycket ofta knut i håret. Uppfann "bad hairday"-dagarna som Amanda tyckte var väldigt roligt


Jag fikade med mina dårvarande "vänner" som jag inte är vänner med idag! :) Här slutade vi vara vänner.


Jag fyllde 19 år och fick en superfintårta. <3


Jag tyckte i flera månader att Dregen i BB var snyggast i hela världen. Mamma höll inte med!


Du var min favorit i flera månaders tid.


Denna sommar var jag och vänner ute mycket på pg. Vi hade en superkul sommar. Visade att jag gillade chips?


Vi gick för att sjunga med till live-banden. Speciellt Zombie.



Ibland ville jag klä mig fint och flickit, hade klackar och klänning.

Min hårda attityd kanske hade smälte lite?


Sotade ögon och röda läppar. Dock har mitt läppstift åkt ut lite grann. Här var vi på väg hem från en utgång.


Hade nog precis fått min rosa laptop?

Kan ta del 2 ikväll, för nu har jag hållt på och varit duktig. Kanske snart dax att hoppa ur min pjamas snart?


With or Without you



Riktigt duktig tjej. Jag älskar låten och har sen länge varit en av mina favorit låtar!

Adoption av homosexuella

Såg på nyheterna om såkallade 'regnbågsbarn' dvs, barn till homosexuella. Det var två kvinnor som adopterat. Jag anser att ett barn behöver en faderförebild. Jag, personligen som flicka behöver en moderförebild, min mamma. Jag skulle inte vilja ha två pappor. Jag kan inte säga att jag är emot adoption för homosexuella utan det känns mer "rätt" att ett barn behöver en mamma och en pappa. Naturellt så är vi "vana"-"ska" ha en mamma och pappa. Naturisktsätt så ska det vara en mamma och en pappa som ska ha barn. Inte två mammor eller två pappor. Jag är verkligen inte emot homosexuallit, verkligen inte.

Ett barn som är 1-6 bryr sig inte om han/hon har två mammor, men sen när barnet växer upp och börjar skolan, blir allt mer vuxen, får vänner och umgås med andra barn med två olika föräldrar så tror jag själv att det blir ganska tufft för den. En son vill oftast prata med sin pappa och en dotter vill oftast ha det där speciella  "mamma-snacket". Jag tror det är oerhört viktigt att man har både parter, dvs en mamma och en pappa. Som när ett barn är i en skillsmässakris och pappan tex, bara åker ifrån allt och lämnar mamman med barnen. (Vilket är ganska vanligt) Barnen växer upp och har väldigt svårt att förlåta pappan sedan för att han bara rymde. Det är för att ett barn behöver dessa två. Som sagt, jag är verkligen inte emot det, och om homosexuella vill adoptera barn, så ska dem absolut få det.
Jag tror bara strongt på det jag just skrivit!


Pudelhår



Kolla vad Alida har gjort med mitt hår? Hon har vofflat hela mitt tjocka hår, det blev riktigt ballt. Nu är det dax för tv, vad ska ni göra ikväll? Föresten, förlåt för att jag inte har godkänt era kommentarer ännu, vet att jag har flera flera sidor att godkänna. Men jag måste komma på fötter igen, förlåt! :)

Nu ska jag frossa glass! Håll i er!

Idag var vi som sagt nera och handlade lite till våran middag som består av olivpannbiffar med klyftpotatis och grönpepparsås, när vi hade tagit det vi behövde till våran middag så gick vi till glassdisken och plockade massor av glass/sorbets! Åh så gott. Vi köpte med oss 2 ben & Jerry´s, 2 sorbet (citron och blåbär) och krokant-glass. Gott va? Det ska få bli våra dessert idag. Och jag älskar B&J! Köpte den vanliga cookie dough och en "half baked" med chokladgrejs, MUMS! Och låter inte 'half baked' jättegott? Det tycker jag! :)


Cookie dough är min favoritglass!


Våran goda & fina dessert! Ge mig bara en stor sked.


Jag är en stortjusare av citronsorbet, hoppas blåbärsorbeten är lika god! Och KRAV-märkt också. Kalas!


Gammeldags gräddglass med krokant, låter inte det lite gott?


Den här glassen köpte vi för ett tag sen, apple pie!

Tur att man inte behöver äta upp glass samma dag som det behövs oftast med bullar och liknande. Ingen människa orkar äta upp all våran glass samma dag. Visst kommer vi få en god dessert?! Till detta köpte vi även kolasås och två olika strösslar, salt lakrits och citron.

Nu är det snart mat, vi hörs sen!

Folk debatterar hit och dit.

God förmiddag. Har just ätit min frukost som bestod av mina honungsglaserade mackor, mums! Idag händer inte så mycket, utan jag ska åka och handla mat.
Sitter och tittar på någon debatt om Charlotte Perelli. Där sitter ca 6 stycken och berättar både dumma och bra saker om henne. Förstå att sätta på tv på förmiddag med sina barn och se folk säga vad dem tycker och tänker om henn på tv utan hennes medvetande. Nej usch, ganska dumt va?

Igår gjorde jag varmchoklad och spelade sims, jättemysigt var det! Och vet ni vad jag ska göra nu? -Spela sims!


En sån där hemsk hosta har hoppat på mig!

Hej!
Jag tvärslockna igår, jag var sådär trött så jag somnade i fotöljen och sen väckte mamma mig så jag fick gå in i min sköna säng och där tvärslockna jag också! Och så har en jäkla hosta flygit på mig, så ibland kan jag känna smaken av blod av all dess hosta, usch!
Idag känner jag mig inte alls bra, vill bara krypa ner i sängen igen och bara få vara. Men det kan jag inte. Har ni kännt hur kallt det är ute? Helt galet!



Min ursnygga XL-ring!

Gott nytt år!

Lite sent, men bättre sent än aldrig! På nyår var jag tillsammans med min pojkvän, familj (+ syskons respektiva) och sussie+familj. Vi åt gott och mös. Blev lite mycket dricka för Daniel, men vi hade trevligt iallafall.
Detta år har både varit positivt och negativt då jag har varit med om olika saker. Året har gett en inblick på hur falska vänner man har haft och trott dessa kryp varit bra vänner, jag har lärt mig en mängd olika saker, insett hur både rätt och fel man kan ha, fått ett bra jobb med bra lön, + super trevliga vänner, jobbarvänner, fått världens bästa pojkvän, vuxit som människa, med det menar jag att jag har tex. slutat deppa över småsaker, blivit mer starkare och främst lärt mig mer om mig själv. Jag hoppas och tror att 2009 kommer bli ett lärorikt år då jag har tänkt att jag ska börja plugga, kommer ha mitt extra jobb vid sidan om och självlart kommer jag att fortsätta kämpa vidare med jobb, mig själv och min familj. Året kommer bli bra!

Jag kommer självklart fortsätta blogga och vill absolut ta min blogg snäppet högre, ska angagera mig och kämpa. I arkivet i min blogg har jag väldigt många många minnen, som alltid kommer stanna där, föralltid!



Jag i min princessbakelse och min fina pojkvän!



Alida fotar allt som rör sig!



Min bror och hans flickvän Linda. Hennes klänning var snygg och kommer ifrån Topshop.



Mamma hade gjort jättefina pannacottor! Var våran dessert.



Gott nytt år!!! Jag gillar fyrverkerier, så vackert. Himlen sprängs av alla dessa färger


    RSS 2.0