Innan jag går & lägger mig..

.. skänk en tanke åt min älskade! Gud vad jag älskar & saknar dig!



Är det glamouröst att sova i hundarnas säng fast man har fin hy?

Nu börjar det närma sig refrängen. Dock har jag redan slumrat till i ca två timmar framför våran brasa. Jag sov faktiskt på mina hundars filt/pläd/säng. Haha, men skönt var det!

Har just smörjt in mina ben med återfuktande kräm + BUS. Jag är sådär jobbigt torr när det blir kallt ute, usch för det! Men annars har jag väldigt väldigt fin hy som aldrig har finnar och sådant jobbigt. Så jag skall vara extremt glad för det, och det är jag!

Hoppas ni sover gott och får en fin morgonstund i morgon innan vi hörs igen. Kram till er alla! / Angelica




Dagen har rusat förbi!

Hej!
Har just ätit min super duper goda ost- och spenat pirog som jag har ätit ett x antal gånger. Jag har jobbat idag, började klockan 8 och slutade 17.00, tiden gick väldigt fort. Imorgon är jag ledig men jobbar åter på onsdag igen, 8-15.00. Jag gillar mitt jobb, absolut! Jag tycker det är kul att prata med dem yngre tjejerna i min ålder, väldigt skoj! 

Sitter här med min fina pjamas som jag fick i julklapp, den är så fin och skön. Helt röd med några vita fina hjärtan på, sött! Jag kollar på 'Alla barn i bullerbyn', gillade filmen jätte mycket för ett bra tag sen, den är så söt. Så mysig by dem bor i.

Nu skall jag äta lite choklad, mums! ;)


Smoothie & champagnesallad

Åh vad varmt det är här inne hos oss nu! Brasan brinner för fullt och diskmaskinen går runt och runt. Jag tror jag smälter snart, det är så varmt! Men innan svalkade jag med en jättegod smoothie jag gjorde som bestod utav; Frysta jordgubbar, mjölk, vanlig vaniljglass, lite hallon brämhults-juice och lite florsocker, och det blev faktiskt jätte gott. Tänkte först göra den med vanlig yogurt, men det hade vi inte hemma så jag tog glass istället och funkade utmärkt det också! ;)
Och till middag blev det kött med bakpotatis och champagnesallad, mums vad gott! Champagne salladen pappa gjorde var god. Och till lunch så blev det en köttfärs foccacia på ett fik, vet inte hur många gånger jag har ätit deras foccacia.

Nu är det väl snart dax för refrängen då jag jobbar i morgonbitti. Hoppas ni sover gott och får en bra start på dagen imorgon, så hörs vi!





Förlåt för att jag inte har svarat på era kommentarer. Har ca 5 sidor som jag inte ens har godkänt. Förlåt och det skall göras i morgon! Gud, såhär dåligt får man ju bara inte bli! :)

Nu;godnatt!

Helgen



Hej söta ni. Hoppas ni har haft en kalas bra helg. Det har jag! I fredags var familjen + Daniel på bio och såg "Vi hade iallafall tur med vädret" - Den var ju superkul! Verkligen värd att se. Och i lördags var Daniel och tatuerade sig i över 5 timmar. Pappa sjussade och hämtade så jag åkte med hen hem då jag inte riktigt var helt frisk. Han är inte riktigt ännu klar med tatton, men skitsnygg är den!

Och nu har Daniel åkt hem men kommer tillbaka innan nyår, ska bli super trevligt.

Julaftonskväll

Nu är det snart time for bed. Jag har haft en trevlig julafton med superfina presenter, i paketen låg pjamas, underkläder, massa presentkort (hm, makeupstore och kicks!), en makeup-kurs på Make Up Store, tshirt, massa fina hello kitty saker, sminkborstar, nessecär, hårprodukter, bädd sett och ja massor av fina saker. Jag är jätte nöjd:). Idag har det verkligen varit massa blandade känslor, jag hoppas ingen tar åt sig och förstår att det inte handlar om er, utan om mig själv. Jag är ganska känslomässigt laddad.

Tack mamma och pappa för allt! Vad skulle jag göra utan er? Även fast jag är lite ledsen ibland..



Strumpbyxor och en stickad klänning= Perfekt för en söt julafton! Och i morgon kommer min pojkvän. Hoppas inte han heller tar åt sig.. Jag behöver få vara lite såhär ibland.

Julafton

Godmorgon :). Idag är det julafton men det finns ingen snö ute! Men vi ska inte deppa för det, idag blir det massor av julgodis och julmat. Imorse hade pappa gjort julfrukost som bestod av skinkmackor, te och glögg. Jag bara älskar glödd, tycker det är riktigt gott. Så jag har druckit två små koppar och ska snart ta en till kopp.
Satt uppe igår och slog in alla mina julklappar till familjen. Det är riktigt kul att fixa fina paket med massor av snörning som pryder paketen. Hårda är riktigt kul att slå in.

Jag ska snart börja göra snickers, egna köttbullar och potatisgratäng. Vi har potatisgratäng istället för janssons-frestelse som jag inte tror är så gott, vet inte alls om jag har smakat det, men det ser inte gott ut, tycker jag!

Men hoppas ni alla får en riktigt fin jul tillsammans och ha en superbra dag/kväll! Kram på er alla.



Dan före doppare dan

Godkväll! Har precis kommit ur duschen, jag har varit en jobbmänniksa ikväll och jobbat. Duktiga jag! Kan ni förstå att det är julafton imorgon?! Jag har faktiskt inte så mycket julkänsla, det kanske kommer i natt/imorgon? Jag minns när jag var mindre då jag alltid var lite små pirrig dagen innan och hade jämt julkänsla. Man längtade tills man skulle få det där jättespännande morgonpaket som alltid låg i julstrumpan som hängde på dörren till mitt rum. Men jag är faktiskt lite pirrig på vad jag ska få;) Att jag aldrig växer ifrån lilla jag! Hehe. 
 Varför försvinner alltid den hära extrema julkänslan? Antagligen är det för att man blir äldre, men hur kul skulle det inte vara att få fortfarande ha den här myskänslan! Jag är iallafall klar med mina julklappar, som tur är!

Imorgon är det iallafall julfrukost och massa myskärlek med min underbara familj. Hoppas ni alla är rädda om det viktigaste, eran familj!



                                                          Godjul på er alla där ute!



 


Helgen bestod av kärlek och jobb!

Hej. Har varit riktigt dålig på att uppdatera, men jag har jobbat och varit med Daniel. Det är värsta julruschet på mitt jobb nu och idag kände jag att jag började få ont i magen då folk kom och från alla håll. Inte nog med att man är lite stressad iallafall och mår illa varje gång man coolar ner och tar det lugnt! Anyway.. När Daniel är här så äter jag massor av onyttigt, men jag brukar faktiskt vara ganska duktig på att hålla min mat/ätbart nyttigt. Idag köpte vi 4 olika tropiska frukter och åt massor av det- Jordgubbar, mango, pysalis, någon sort drakfrukt som var god. Den kostade 50 spänn! Okej, vi köpte även godis. Mums!

Imorgon åker Daniel hem men kommer tillbaka dagen efter julafton. 


 Ser det inte gott ut? Det är fräsht och nyttigt!



Lite av min pojkvän!

Nu ska vi se klart filmen och sen sova! Godnatt!

Elise ryan

Mina nya klänning ifrån top designern Elise Ryan, en rosa prinsessdröm. Kostade närmare 1000 kronor, men det är den värd! Den ska invigas på julafton eller nyår. Ska ju definitivt ha den på nyår. Den är så extremt söt, och jag bara älskar den! Hittade även ett svart stelt armband som faktiskt liknade litegranna Hermés-armbanden. Hade tänkt att ha supertunna strumpbyxor, denna rosa klänning och höga pumps. Det kommer bli supersnyggt! Och färgen på klänningen är helt, helt underbar! Värd 1000 kronor!


Tillochmed jag kan jag bli svettig och varm!

Har varit ute och gått/sprungit lite, jag blev lite svettig faktiskt! Har även varit i stan med söta Hanna, jag köpte min nyårsklänning, en rosa! Den kostade runt 1000 kronor, men det var den värd. Ni får se den snart!



En lite svettig/varm Angelica i träningskläder!

En av världens vackraste filmer!

 

Titanic går på tv 3, en sådan otroligt fin film. Rose är så otroligt vacker; hela filmen
är så otroligt vacker! Allt är så välgjort och så bra! Tycker det är väldigt intressant att se dokumentärer och filmer om båtar som har skjunkit. Min familj åkte Estonia nästan prick 2 månader innan den sjönk, det är läskigt. Tänkt om vi hade fått för oss att vänta lite med resan. Alexander, min brors gossedjur ligger på botten, den glömdes på båten. Det är några år sen.

Jag tänkte kanske köpa mig någon bok om Titanic om det finns? Det bör det väl göra? Skulle vara riktigt intressant och kul läsning! Men undra vart man kan finna dem böckerna? Finns väl så man kan låna på ett bibliotek? Har inte ens ett låne kort som funkar här i Bålsta.


Filmen är en utav mina favoritfilmer, vad har ni för favoritfilmer?

Jag har jobb som vill ha mig!

När jag och mamma var ute med hundarna så kom vi in på det här med arbete/jobb. Vi pratade om hur konstigt det är då vissa får hur många jobb"godkännande" som helst medans vissa får springa på flera olika arbetsintervjuver som helst och ändå inte får något jobb. Jag har verkligen haft tur med jobb. Lämnade in ett CV på Ica, blev uppringde några dagar senare och fick komma på intervjuv (som gick väldigt bra) sen så ringde Katarina och sa att dem gärna ville ha mig på jobbet. Har även ett annat jobb (som har jag jobbat lite extra på, vid sidan om) som ringer ofta och tjatar att dem vill ha mig där, ibland svarar jag inte ens för att det blir för tjatigt! Det är lite konstigt då vissa människor springer VERKLIGEN runt på många intervjuver och inget napp alls. Jag är ju förjäkligt bra alltså! ;)

Hörs snart!

(mobilbloggning) Förlåt för gleset

MMS


(mobilbloggning) Förlåt för gleset,men jag kanske behöver få hitta tillbaka. Och när annat som inte rör saken blir involverat, då blir det för mycket. Tycker om dig iallafall Daniel! Förlåt. ♥


Antikt



Har aldrig varit insatt i Sex and the city, som många utav er har. Men jag gillade bilden, gammalt och snyggt! Och en riktigt söt hund.

Lucia- 13 December

Hej! Idag är det Lucia och julfest med jobbet, håller på att fixar mig nu. Så förlåt för dålig uppdatering då jag har haft saker att göra, men jag återkommer imorgon! Hoppas ni har haft en trevlig lucia och får en jättefin kväll.

Nu måste jag fixa det sista! Man ska ta med något gammalt (allt hålls hemligt) så jag tar med mig en gammal t-shirt som vi fick när jag red polohäst. En tshirt är värd ca 600 spänn eller mer. Det är coolt!


Ha en bra kväll!



Lucia i SVT

Bild lånad från google.

Lussebull-bak

Nu är det tid för mig att gå och lägga mig. Imorgon väntar ett jobb och en idol final. Jag börjar klockan 11.00, så lite sov morgon ska jag ju få! Gud vad den här dagen har gått fort tycker jag allt, allt har bara dragit på. Och nu ikväll har mamma & jag bakat lussebullar, riktigt snygga!

Nu: godnatt!

Translation:

Now it's time for me to go to bed. Tomorrow expect a job and an idol finale. I am beginning to 11.00, so little sleep tomorrow, I will of course get! God, this day has gone quickly, I think everything, everything has just come on. And now tonight, the mom & I baked buns Luss, really smart!

Now: good night!

Mitt hår växer som ogräs!

Mitt hår växer som ogräs, men jag tänkte klippa upp det lite eftersom mitt hår just nu bara växer lite som det vill och allt är nästan "jämtlångt", inte riktigt, men nästan! Men jag har en viss skräck för frisörer, eller ska jag säga dåliga erfarenheter? Dem har inte lyssnat på mig så bra gällande längden jag sagt att dem ska klippa, men hon jag klipper mig hos nu är faktiskt duktig!



Min pälsmössa!



Jag är hemma nu. Vi gick en snabbis ner till ICA och handlade och när vi var klara gick vi och mötte upp Alex vid tåget. Vi ska baka lussebullar efter maten, och när vi var påväg hem från ICA så kom vi på att vi hade glömt att köpa saffran, typsikt! Men Alex skulle ner och hämta ut några tshirtar han har köpt så han kunde köpa saffran till oss. Vilken tur! Jag ska ju iallafall äta massvis av deg, mums! Hej magont!

Jag tycker min pälsmössa är så fin. Tyvärr en räv. Har inte börjat använda den ute än, måste vänta till minusgrader. Jag skulle verkligen kunna tänka mig en semester i en "trä" stuga med  en brasa uppe i fjällen med massor av snö, där skulle min snygga pälsmössa komma bra till användning. Synd att man inte har någon som håller med en i mina kretsar.. Varför ska jag alltid vara tvärtemot andra? Jag gör det med flit på något sätt, tror jag..


Torsdag



God förmiddag. Jag vaknade inte så jätte tidigt imorse, det är så skönt att få sova lite extra! Snart ska mamma och jag bege oss ner till vårat centrum för att inhandla lite saker till våran middag som vi inte riktigt vet vad den innehåller. Men jag kanske kan passa på att köpa en ost & spenat pirog? - Gud så gott det skulle vara! Vet inte hur många gånger jag har ätit en sådan.

Nu ska jag gå och föna håret, sminka mig och klä på mig. Ses!


Sovdax!

Snart är det dax för mig att gå och lägga mig. Mamma ska sova återigen i min säng. Jag gillar att min mamma sover hos mig. Jobbet idag gick bra! Tiden rullade på hyffsat fort faktiskt, skönt det! Jag jobbar nu på fredag och på lördag är det julfest på jobbet, kommer bli kul! 
 Men nu ska mamma och jag fixa oss och gå och lägga oss. Hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon!


Taylor Momsen





Lite spontant sådär



Idag när mamma och jag var i Enköping så passade vi på att gå in i en affär + h&m. I den ena affären hittade jag denna cola t-shirt och på h&m hittade jag en annan snygg svart top. Och den ovan kostade typ 150 spänn, "kalas" sa jag då!

föresten! Har jag fått en "katt"-dille? Fört katthuvudet och sen tiger t-shirten.

En konstig bålstabo. Pinsamt värre!

Lägg er inte i min familjsproblem, sköt era egna,tack!

Fundersam? om I am crying completed:

man har ett val i livet.. att starta ett eget liv eller leva någons annan...

håller helt med att man ska värna om sina föräldrar! inget snack om saken.. men det finns andra saker här i livet..

Jag skrev ju för några dagar om att vissa barn i familjen skiter nästan i om man är ledsen och att man bara kommer hem och skiter i allting och tänker på annat är sin familj, (som är det viktigaste man har), hur skulle man annars kunnas uppfostras och kunna få kläder och mat?


anyway. Svar på tal. Självklart har man eget val i livet, och ja, alla människor startar ett eget liv, MEN förde ska man inte skita i sin familj? Och vadå "det finns andra saker i livet"-absolut, men inget som är viktigare än att sin familj ska må bra och ha det bra tillsammans (och dessutom håller på att glida isär) När man värderar andra saker mycket mer fast ens familj mår riktigt dåligt är skit, rent ut sagt.

Och du? Ta ditt pick och pack och låt våran familj sköta vårt. Sköt DIN familj istället din jäkla bålstabo (kollat ip.nr) Så jävla löjlig.


A cat Medusa

 

Tisdag

Hej! Gud vad trött jag är. Har varit i Enköping idag, åkte runt halv 9 så jag är faktiskt trött. Uscha! Och i morgon jobbar jag stägning, det kommer nog gå bra. Nu vill mina voffingar ut, vi hörs snart! Kramar

En favvo.


Min helg!

Hej! Förlåt för att jag inte uppdaterat i helgen, men jag har jobbat och så har Daniel varit här. Jobbade 12-20 i fredags, 7-16 i lördags, och idag så började jag 7 och slutade 14.00, jag är gansa slut med andra ord. Tuff helg. Och jag jobbar nu på onsdag och sen på fredag och resten av dagarna tror jag att jag är ledig.  Haha, jag väckte Daniel i morse klockan 6 och så sjussade han ner mig till jobbet, snällt va?

När jag mötte Daniel i helgen så kom han med jättefina röda rosor till mig. Åh, vad glad jag blev! Och dem var verkligen jättefina. Tack baby!


Fredags morgon

Godmorgon. snozat (stavning?) sen klockan 9 imorse ungefär, så skönt! Jag ska jobba idag klockan 12-20.00, kommer nog gå bra, jag slipper den förbaskade stägningen ikväll iallafall. Nej- men det är en skön tid jag har fått.
Och Daniel kommer ikväll så vi ska ut och äta imorgon med min syster och mamma. Mysigt.

Ska försöka få i mig lite frukost innan jag börjar jobba, men först kanske jag ska snoza en kvart först, det är jag värd! Kramar så hörs vi på min lunch/middags-rast eller när jag kommer hem! Kramar från mig!

MC-jacket



Jag älskar skinnjackor och tycker det är snyggt och dem går att matcha till det mesta. Själv går jag runt i två olika skinnjackor, men skulle inte tacka nej till en till. Jag gillar mc-stuket på skinnjackor och den ovan är väldigt lik min mc-stuk jacka men mycket billigare(då min gick för lite mer). Ett billigt kap, dock är jag lite osäker på frakten.

Legs



Klänning från Whyszeck & skor från Dinsko

Mintkyssar

Alida och jag har bakat mintkyssar. Mintkyssar ska ju ha en runt liten chocklad top, men våra är nästan dränkta i choklad. Haha, att vi aldrig kan göra något ordentligt! Äh, vem har sagt att en droppe är "ordentligt". Men dem ser riktigt goda ut, ni får se sen för först ska vi ut med sessorna.

I am crying completed

Godmorgon.

Det är så mycket som jag har på mina tankar just nu. Jag hade inte svårt att somna, utan jag somnade lite ledsen och tänkandes. Jag är människa jag med, jag kan också vara ledsen. Det jag log och tänkte på var att det är så många som värderar mycket annat än sin familj. Det spelar ingen roll vad det nu än är, men min familj går alltid först. Men så har jag alltid tyckt, och det skrämmer mig att en syskon verkar inte tycka samma, eftersom vi är uppfostrade precis på samma sätt. Vad gick fel? Varför har den andra åsikter?
Det handlar inte om att man ska vara hemma dynget runt och sitta och glo, absolut inte. Man kan tex komma hem ensam och inte umgås med en kompis/vad det nu är dynget runt. Man kan komma hem ensam från skolan och fråga vad sin mamma vill ha hjälp med, kanske hjälpa till med maten och bara umgås med sin familj. Men i nuläget är det så att man går upp till skolan, kommer hem, äter middag här BARA om den andra får äta här hemma också, annars skiter jag i det och äter någonannanstanns, åker iväg hem till den andra och sedan klockan 22.00 kommer hem och sover. Samma sak händer varje dag. Vart vill du ha din familj egentligen? Vill du ens ha en familj? Sorligt att du inte kan vara ensam med din familj utan att alltid ha någon med dig. Det är sorligt. Och det mest sorliga är att du skiter i att mamma vill ha hjälp, det är det värsta!

Jag älskar dig mamma! Hur mycket som helst! Jag kommer alltid vara här iallafall!



Världen bästa mamma är du, och jag menar det verkligen. Du är så otroligt stark! Tror inte du inser det själv<3

Chocolate cupcakes





Idag har Alida och jag bakat Choklad cupckakes. Ser riktigt goda ut och smeten var toppen! Har dessvärre inte tagit en hel och smakat en cupcakes (smakade bara små smulor), men får väl smaka lite i morgon på någons. Vi gjorde i stora vita muffinsformar, men tänk att ha rosa formar, det skulle vara underbart sött. Mamma och Alida gillade dem iallafall.

Nu skall det sovas! Godnatt och kram.

Kate




Min pappa och en syster



Världens bästa pappa och min söta syster Alida. När vi åt middag på min fd. praktik. Mums för deras kammben!

Frukostproblem

Godmorgon. Jag ställde klockan på 9.00 för att gå upp och göra lite hemliga ärenden. Och nu är jag kom hem är jag faktiskt lite trött. Ska väl ta och äta något egentligen. Lite flingor kanske? Måste börja äta en stadig frukost varje morgon, men det är så svårt när man vaknar och inte riktigt är hungrig.


Nu ska jag faktiskt ta och äta lite Special K red berries! 

Ett Kitty-fan!

Åh jag älskar verkligen Hello Kitty! Hon är helt über söt. Dock skulle jag vilja utöka min samling på henne. Har plåster, trosor och pyjamas. Jag skulle vilja ha massor. Frågade pappa som är målare om han hade någon fondtapet eller något "klistermärke" på min söta kiss!


Eller inte varför en sån söt brödrost? Eller en biljett till Japan och köpa hem massor av Hello Kitty?


Jag och citronfromage alltså!

Hur mycket har jag i huvudet egentligen? Det gick bra att göra citronfromage tills att jag skulle tillsätta och fixa ordning gelatin. Vanligtvis brukar man använda gelatinblad men vi hade gelatinpulver här hemma. Läste på burken om och om igen (väldigt noga!) och det stod att man skulle ta siochså mängd i siochså varmtvatten. Gjorde som det stod och sedan dock jag ur den blöta gelatinet och la i smeten och vispade.. Men satan! Blev stora klumpar och fastnade i vispen. Okej, bara att göra om det, tänkte jag och gjorde lika dant som innan.. Men icke! stora klumpar bildades igen och där stod jag med en smet med stora klumpar i. Var bara att plocka upp dessa klumpar och svära lite. (Jag som hatar att svära egentligen)

Men FJÄRDE gången gillt så sa mamma att jag kanske inte skulla vispa med elvisp när jag hällde i gelatinet, kanske var det som gjorde dessa äckliga klumpar. Gjorde som min mamma sa, fixade gelatinet i varmt vatten, slängde i det i smeten och tog en slickepott och RÖRDE om försiktigt. Voíla! Nu blev det rätt och såg ordentligt ut.

Alltså hur puckad får man vara? Det är ju inte första gången jag gör fromage, men ändå VISPAR jag med elvisp när gelatinet är i. Suck! Det blev en god smak, men lite trådigt då jag säkerligen glömt lite gelatin från dem första misslyckade gångerna.
 



Man kan toppa sin fromage med frukt, bär eller varför inte choklad? Vi toppade med mörk choklad.

Mat i stora lass!

Mums, jag och Alida har just ätit barbeque-kycklingvingar, det är så gott att äta dessa små kryddade. Till middag blir det potatisbullar, bacon och lingonsylt och till efterrätt ska det bli citronfromage. Skulle göra det för en liten stund sen så akut ringde jag pappa och frågade om han kunde köpa grädde eftersom det fanns inte i våran kyl, typiskt! Men tur att han kunde åka och köpa det. :)

Gillar ni fromager? Jag älskar citron, så citronfromage låter svingott idag!



Bild lånad från google.

Kan Sverige aldrig hålla i sitt väder?

Godmorgon! När jag gick och la mig igår var jag riktigt trött. Sådär trött att om man bara skulle råka blunda för ett slag så hade jag somnat direkt. Och när man vaknar så vaknar man till ett piss väder, herregud! Kan inte snön få hålla i sig ett litet tag? Bara några dagar för en gångs skull? Trött man blir.
Idag måste jag uträtta några ärende, jag håller ju på med en hemlig sak. Mer kan jag inte säga! Haha.

Tänkte väl försöka fixa fram någon frukost av något slag. Koka ett ägg? Ett glas juice och en macka? Mhm, vad gott! Nu, frukost!

Min första önskelista!



1. Skor från Dinsko!
2. Presentkort från HM eller Monki
3. kilklack från H&m-internetbutik.
4. Chanel lack i svart eller rött
5. Rosa kjol från Topshop. (Tror även det finns en snygg vit?)
6. Svart baskjol. Jag gillar kjolar!
7. Läppglans, läppglans. Detta kommer från Too faced. Lip plumper.
8. Omtalade Hankys. Kostar runt 200 kronor styck. Men då måste det ju vara kvalitet?

Listan kommer fyllas på när jag har mer inspiration. Godnatt, sovgott!

Give some hope



Ni har väl inte missat att man kan stödja Barncancer-fonden genom Give Hope-kampanjen. En bra kampanj då jag hoppas många vänner sprider runt det här.

Daniels tatuering



Här är Daniels halvfärdiga tatuering. Ni ser hur stor den blir, men riktigt snygg. Den kommer bli dödshäftig när den är klar. Nu ska vi se på färjan här hemma, vi hörs efter det!

White



Jag gillar bilden eftersom jag fastnade för håret och klänningen. Så snyggt! Dock känner jag att det är totalt för kallt för att bära den. Men nästa sommar, ja nästa sommar!

I like the picture because I got stuck in her hair and dress. So nice! However, I feel that it is totally too cold to wear it. But next summer, so next summer!

funny, even more fun



Actually this is so unnecessary. But it is fun, fun to watch.

1 december

Godmorgon. Jag vaknade runt 11 och har suttit och svarat/godkänt alla kommentarer. Men nu är jag äntligen klar. Det är f1 december idag och jag tycker tiden bara rinner iväg. Jag och Daniel pratade lite om julklappar och jag tycker det känns som att det bara är ett byte av pengar. Om vi säger att vi ska köpa för 500 eller 1000 kronor så är det ju nästan som ett byte. Visst, det är jättemysigt och kul att byta julklappar med en kompis eller en pojkvän, men aa. Istället kan ju han och jag göra något för dem pengarna tillsammans och kanske köpa något litet? Vi tänkte först om vi skulle ta en kryssning? Gud vad svårt det är. Men vi får helt enkelt se vad det bär.

Förövrigt så håller jag på med en dunder hemlis, som ingen, ingen kommer få reda på. Sådeså!

00.20

Godnatt bloggen. Förlåt än en gång för en dålig blogg-dag! Återkommer i morgon med nya krafter och bilder. Hoppas ni sover gott, ni sover redan säkert men vi hörs i morgon!

Kram och puss. Jelli

    RSS 2.0