Läsvärt

Hej! Vaknade för ett tag sen och ligger i sängen med laptopen. Idag är det valborg, men för mig är det rätt så överskattat då jag tycker att ungdomar lägger ner för mycket pengar i sprit. Jag har verkligen inget emot drickandet isig, utan överkonsumerande mängder har jag svårt att förstå. Förstår inte att 13-15 åringar dricker sig redfulla så de kan knappt stå på benen. Jag tycker att man kan umgås med någon tjejvän och ta det lugnt och dricka med måtta. För mycket alkohol kan t.om leda till döden, om man nu vill leva, varför dricka så kopiösa mängder?

För gudsskull alla som tänker "ÅH festa som fan idag"  TA DET LUGNT!!

Angelica

Let me go

image537

Mina vita converse är icke vita längre. Så idag köpte jag ett par svarta för att byta av mitt andra par. Snart ska jag även köpa de "jeansblåa" converse i sk. kortmodell

Kvällscheck

Min header ser lite halft barnslig ut (dvs, en snorunge som inte kan rita har gjort den, haha). Ska försöka få till en ny. Man tröttnar på saker och ting, och nu har jag tröttnat på min. Om någon snäll själ vill hjälpa mig lite så tackar jag verkligen inte nej. Någon? :)

Imorgon ska jag boka tid till klippning och färgning tror jag. Det behövs anyway. 

Jag vill ha torra tortelinis, mums!


Hemmagjort surt hockeypulver

Hej!
Har just avnjutit en supergod middag. Det grillades här hemma, gott! Vet ni vad jag har gjort? Igår så köpte mamma hem citronsyra. Jag blandade socker+citronsyra, vet ni vad man får då? Hockeypulver. Åh vad gott! Jag älskar surt och jag älskar hockeypulver. Dock är det inte så bra för den som tänker på vikten eftersom det är  massor av socker.

image534
Snart blir dessa mina. Jag har ett par vita och ska köpa mig ett par svarta och dessa "jeansblåa", skulle vara riktigt snyggt till ett par slitna jeans. Läckert!

Snyggingar hela bunten!

image529

Crashdiet <3! Snyggt, snyggt, snyggt!

Translation: Crashdiet<3! Tidy, tidy, tidy!

Good night, godnatt!

Mina älskade Converse.

Jag älskar mina Converse. image526

Tights H&M* Linne(Kolla ner), Gina*Kofta, H&M*Sjal, Vila*


Translation : I Love my Converse.
Tights H&M. Vest(Check down), Gina. Cardigan, H&M. Shawl,
Vila

Xoxo

Välsvarvade jag


image525

Haha, jag spänner mig. Välsvarvade armar? Näe.. inte riktigt. Dock har jag som tur inte fula armar. Rätt så tjusig kropp. Nu sticks det i era ögon va? ;) Hihi..skojade

xoxo Angelica

Jag saknar dig varje minut som går

Min änglahäst, jag tänker på dig!
Du var min bästa vän baby, det är du fortfarande.
Love you

image524

Du är världens finaste

Hello morgonmänniska!

image523

Hoppas ni har 2 likadana underbar människor i erat liv!

Världens bästa mamma! Love you mamma, hundra, hundra gånger om! Värdens vackraste är du!
Älskar dig och pappa mycket. <3



 

image522

Var rädda om era nära & kära. Håll dem riktigt hårt, man vet aldrig när sanden flyter ut..

Nytt

Just kommit hem, har varit ute och sprungt/gått, riktigt nice! Idag har det varit shopping hela dagen. Åkte med mamma & min syster Alida. Hittat massor av fint. Här är iallafall klänningen jag köpte. Jag visar mer ikväll! Köpte ett döläckert RollingStones-tryck linne. Rockkväll imorgon!

Hörs snart

image519image521

Är inte jag riktigt fräsch osminkad? Jag menar... inte alla människor som är så snygga osminkade. ;) Haha..

Ibland kan även jag...

...bli konstig på bild.
image518

Här får ni alla läsare en puss!

Liten Angelica

Satt & kollade igenom lite saker och hitta en bild som var säkerligen när jag gick i 1an. Helt otroligt länge sen! Kul kul! (Jag äter på bilden, därav den konstiga minen)
image517

Nu skall det sovas! Godnatt..

Skirts

image514
Den hallonröda kjolen kommer ifrån MIU MIU och jag älskar den! Men den är nog liiite för dyr.

Kom igen tjejer!

Idag har det varit en kulig dag. Praktiserat. Måste sätta mig ner och planera min sommar. Utomlands x2, Hultsfred eller Sweden Rock? JAG KAN INTE VÄLJA! Panik..  Paramore kommer till Hultan, braskit!

Ja jo.. herregud vad ni är dåliga på att kommentera!:p Har ju läsare och nu kommenterar ingen?:p Haha.. skärpning! Ska kolla vidare nu. Puss och kram så hörs vi imorgon igen!



Hultsfred, Arvika eller Sweden Rock? HJÄLP?!

Vippiga kjolar

Jag har helt och hållet fastnat för vippiga kjolar. Både snyggt & sött på samma gång. Indiska är en sådan affär som jag har bara varit inne ett fåtal gånger och checkat, men nu när jag tittade in på deras hemsida så bestämde jag mig för att någongång ta en tripp till närmsta butik. Förra veckan var jag och prövade en vippig kjol på Topshop. (Fanns bara en sådan kjol kvar i min strl) Så tänkte jag att jag skulle till en annan butik så fick jag tänka på saken. Gömde kjolen där jag trodde ingen skulle sno den. Efter 5 min så bestämde jag mig för att köpa den och så när jag kom tillbaka överlycklig så fanns den inte kvar! Herremingud, någon hade snott den sista i min strl! Blev då riktigt depp men fick gå vidare utan den underbara vippkjolen. Suck..

image511

Nyshoppat

image509

Har fått en dille på kjolar. Den blåa kjolen finns på American Apparel. Den blommiga klänningen är riktigt snygg över en tischa.

Miu Miu v/s 08- Paris

Inte nog med att en väska från Miu Miu står på topp så är Miu Miu's kläder fantastiska. Den något mindre rosa vippiga kjolen skulle jag mer än gärna ha i min garderob! Gräddvitt och rosa... underbart!

image508

Nu gäller det att ditt nagellack får vila då du istället ska måla cleart. Jag gillar den matta och stilrena looken. Men ska jag hålla mig borta från mina älskade nagellack som jag  älskar så? ;)

VILA I FRID ENGLA HÖGLUND

image507


image506Lilla, lilla Engla. Att en sån människa har mod, mod att döda en människa. Hon var bara tio år och hade hela livet framför sig. Vem kan göra något så vidrigt? Vem kan ta en människas liv ifrån någon så orörd, någon så god. Jag tror flera hundra tusen människor tänker varje dag; "varför"? Ingen av dessa hundra tusen människa kan förklara för någon varför en människa kan göra såhär. Ska jag kalla honom människa? För mig och många andra är att han ett äckligt monster. En omännsklig individ som lever under andra livsregler, en människa som jag är fylld med hat av hela Sverige.

Hela veckan har man hoppats på att hon har varit vid liv, att hon har kommit bort och hittar hem igen. Men igår eftermiddags fick familjen och övriga i Sverige reda på att den söta flickan är död. Hon har mördats av ett monster.

Jag blir så förbaskat arg. Han är nog den mest fula människan jag har sett i hela mitt liv. Att man kan döda en likgiltig människa som har så mycket hopp om livet. Att man kan ta ifrån en människas själ så fort och bara leka sitt liv vidare som om inget har hänt. Jag tänker på Englas och hennes familj. Det här kan bara inte hända. Låt oss alla vakna upp ur denna hemska mardröm som är ett av det hemskaste som kan hända. 

Jag har en sån stark lust att se detta monster att torteras till döds. Varför ska han få leva som tagit andras liv? Låt honom dö. En sån otroligt smärtsam död. Jag vill bara spy på honom, spotta han i ansiktet och låta hans liv flyta ur sakta. Så som han lät 10-åriga Engla dö.

JAG HOPPAS FÖR LIV ATT MONSTRET ANDERS EKLUND DÖR. ATT HAN UPPLEVER EN SÅN OTROLIG SMÄRTA.  JAG HAR ALDRIG HATAT EN MÄNNISKA PÅ DETTA VIS... DÖ DIN JÄVEL! 

Ditt äckliga fanskap, titta bara på dig själv ditt misslyckade jävla offer!
DÖ ditt skräp!

image505


Var rädda om varandra och ta väl hand om era nära och kära. Något sånt här får aldrig, aldrig mer hända igen.

Till Englas familj: var rädda om er!<3 Jag tänker på er och Engla!
2008<3

Bustier?

Kollade in på HM´s shop och hitta en bustier look-alike. Jättefint linne i 3 olika färger. VILL HA!


image504

Tänker på Englas familj! :/

Äntligen en ledig dag!

Hej människor!
Det var några dagar sen jag bloggade och nu, innan jag skall iväg som vanligt , så nu tänkte jag att jag kunde blogga lite snabbt....

Nä nu fick jag brottom igen! Vi hörs när jag kommer hem.. Fööörlåt! :D

Livet är stressigt just nu men väldigt kul och lärorikt

Hej vänninor!


Jag har varit en riktigt usel bloggerska eftersom jag inte har uppdaterat så ofta, illa! Men jag jobbar+praktiserar så det är väldigt svårt att hinna med att sätta sig vid datorn och blogga. Men nu ska jag försöka få igång bloggandet igen och försöka lägga in lite bloggning i mitt schema. Whatever..

Idag har jag varit på min systers fotbollsmatch tillsammans med mamma,pappa och min underbara farmor. Det var riktigt kallt, urk! Men Alida var duktig som vanligt, dom vann med 6-0, grattis! Alida har fått en chans att spela med damlaget men var tvungen att tacka nej denna gång. Men själva grejen att bli frågad så är det väldigt kul för henne! När hon har blivit lite äldre så kommer hon säkerligen komma med i en agentur. Inte illa att både mina systrar har modellgener! ;) Haha..

Igår var det fest. Tog taxin hem så jag kom inte extremt sent hem vilket var skönt. Vi var ute och firade Hanna igår, det var supertrevligt. Imorgon är det praktik igen. Ska kolla runt lite på bloggar nu men vi hörs nog lite senare igen!


Min lillasyster har "just" fyllt 13 år och är vacker till tusen.

image501

Lite smålikt Marit Bergman?


Vackra Alida

image499
Min 13 åriga lillasyster, vackra alida!

Jag vill ha..

..en vippig kjol. Bara den är vippig.

image498

Jobb och praktik

Hej allihopa!
Hoppas allt är bra, med mig är det jättefint! Har just kommit hem ifrån jobbet, började klockan 8.00. Min praktik börjar klockan 3.00 - 21.00.

Nu ska jag snabbt få i mig lite mat så ska jag åka om en timme.. ha en suuuuperbra kväll!=) Det är ju riktigt fint väder, skönt! Pussen

    RSS 2.0