JOBB, JOBB. JOBB

Hej!
Idag har jag bara jobbat. Imorgon jobbar jag, på lördag jobbar jag och även på söndag. Stressmage snart? Nej, jag är rätt tålig och ska nog stå ut med all jobb och flytt. Sara flyttar på söndag,skoj! Jag är dålig med mina roliga updates men har för mycket att göra nu, hoppas ni har förståelse för detta!=) 

Imorgon börjar jag klockan 10 så jag måste snart gå och nanna kudde snart för annars kommer jag vara död vid kassan imorgon och det är inte bra! 

Vi hörs imorgon babes! Kisses 

Kalasonsdag

Idag blir det kalas, lilla Michelle fyller år idag! *Grattis sötis*! Men hoppas att alla har en jättebra dag, för det ska jag haaa!

Kramisar

Duktiga jag

image496Har precis duschat. Sara duchar nu. Vet ni? Idag köpte jag en ny väska, coolt va? ;). Tror den kostade 250:-, riktigt kap! Duktiga jaaaag! =) Vet ni? Mamma och mina skönhetsprodukter kom idag ifrån http://eleven.se/, summan talar jag verkligen inte om, jisses.

Sara och jag pratar om att gå ut i morgon, "lilllördag". Vi får se hur det blir.

image497

Hejdå hiphoppare!

Rosa rosett

image495
När det är sånt tråkigt och kallt väder så måste dunjackan på för annars fryser man ihjäl! Så skinnjackan fick stanna kvar hemma. Men mitt rosa söta rosettdiadem fick följa med iallafall. Pussis!

Stilikoner

image494

Behöver jag ens skriva något?

Ni kan äta...SKIT! ;)

image482
Hej!

Hoppas allt är bra! Jag sitter fortfarande med pyjamas för att det är tråkigt väder ute. Vet ni vad jag har gjort? Jag har bakat mintkyssar, mums! Pappa, jag och syster Amanda älskar mintkyssar, riktigt gott faktiskt. Det ska vara mycket choklad på dem. Haha..
Ska ringa Sara snart för jag saknar henne. Ska fråga om hon vill komma och så kan vi ta en lång promenad och bara prata av oss, som vanligt. Vi skulle nog kunna gå en mil och bara prata på. Jag tycker om henne såååååååhär mycket! Föralltid vi!

Synd att man har varit med om så falska vänner många gånger om, men det är bara skit! Förstår inte att sånna människor existerar ens, pathetic! :) Nu vet jag bättre iallafall ni, Hörni! Ät skit! ;)

Tur att man har en laptop när det är sånt här väder! Kisses

Denisemichelle!

Vinnaren, Om du inte kontaktar mig under dagen så utser jag en annan vinnare!

Hana Soukupova

Vouge.
Riktigt cool klänning. Sitter riktigt fint på henne. Klänningen matchar som snyggast till ett par långa ben. Jag är ca 1.67 och tror den inte skulle sitta lika bra eftersom jag är kortare. Jag gillade klänningen skarpt! Sisådär fulsnygg den med.
image479

Klänningen kommer ifrån Marc Bouwer och skorna kommer ifrån Gucci

5 svarta favoriter

image478

Jag tycker svart är snyggt och kan matchas med många färger. Det är lätt att bära svart, det är stilrent och är ett säkert kort både till fest och vardags.

Skorna är sådär fulsnygga men med rätt match blir det kalassnyggt! Kostar ca 500 kr.

För honom

Har skaffat mig en ny kategori här i min blogg. "För honom", här delar jag med mig med mitt tycke & tänkande och tipsar om snygga kläder + accessoarer. Jag vet att jag har några killar som läser min blogg så det är väl lite roligare för dem också? :) Jag tyckte det var en bra idé. Har även min bror som läser min blogg.

Denna kofta finns att köpa på Asos och kostar ca 1,527 kr (+frakt). Jag gillar randigt och randigt kommer synas mycket i vår.

image477

Dax för jobb!

Ska snart rusa iväg till jobbet. Börjar 4 och slutar 20.30. Blir nog att sitta i kassan hela kvällen, men det är skoj. När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt och bara vara, det behöver jag.

Vinnaren av min tävling. Mejla mig. Vi hörs ikväll allihopa! Kram


My love

image476

Föralltid älskling<3!

Vinnaren är...

Denisemichelle! Stort grattis till dig och mejla mig dina uppgifter på [email protected] så skickas underklädessetet till dig:)!


Utgång

Snart ska jag möta upp Sara. Ska ut med henne och min bror+några av hans vänner. Det blir jättetrevligt:)!
Hoppas ni har en trevlig torsdag, för det skall jag ha!

Puss&kram

Sara Larsson

Saras outfit var snygg, så var ju bara tvungen att ta kort på min skönhet som jag älskar massor! Love you baby!

image475

Inte helt ok va?

Haha, gulligt va?

image474


Sista dagen i skolan..

Idag är det torsdag, vilket innebär att det är sista dagen i skolan. Efter påsklovet går jag ut på praktik i 2 månader. Jag ska praktisera på Östermalm. Jag känner både glädje och sorg. Jag kommer sakna Cleas, riktigt riktigt mycket! Det kommer kännas så konstigt att efter alla år med plugg tar allt slut så plötsligt. Det är skrämmande.
Visst ska jag plugga vidare, men det är inte samma sak. Det var ett måste och universitet är inte ett måste. Men, det kommer att gå fint!

Ica ringde igår, dem ville ha mig jobbande på lördag till ca 21.00. Så helgen blir rätt så lugn för min del. Självklart ska jag även umgås med världens bästa Sara som även hon jobbar i helgen,skoj!

Min farmor & farfar läser min blogg så då tänkte jag passa på att säga att jag älskar och saknar er! :)
Till lunch blir det påskmat....Jag är inte så förtjust i påskmat. Blääuuuek!

Vi hörs later, babes! Puss

Kvällens...

När man går i skolan som jag så orkar man verkligen inte klä upp sig för att sitta på lektioner. Men man vill ändå vara söt och bära sköna kläder. Så jag satte mig och lekte lite på paint och kollade runt på "budget" internetshopar och hitta massor av fint för okey-priser.

Opi nagellacket finns att köpa på te.x Kicks, bodyn kommer ifrån Monki, Converse finns att köpa lite varstanns och det andra kommer ifrån Forever21


image473

Det okända...

Hej!
Hoppas allt är bra med er, för med mig är det bra. Sitter nu och kollar på "Det okända" som är ett spökprogram, riktigt bra! Sitter här med gåshud, haha.
Idag har det inte hänt något speciellt alls. Fick ett samtal från jobbet, så jag ska jobba på Lördag, skoj! Vad kul det är när det var så många som ville vara med och tävla, jätteskoj! :)

Nu börjar Det okända,vi hörs snart!

FÖRSTA TÄVLINGEN I BLOGGEN

Jag tänkte passa på att tacka för dem fina "proven" från det kommande företaget CRUSHLEMON, som kommer  att sälja super läckra underkläder framöver. Jag har sett delar av kollektionen och det är riktigt snygga saker. Jag fick dubbelt av ett rött underkläder set med hotpants och tub-bh så jag kan lotta ut setet här på min blogg. Kul va?

För att vara med och tävla (det är superenkelt) så ska ni länka min blogg i eran blogg i ett inlägg. När ni har gjort det så skicka erat "bidrag" i min "kommentera-knapp" så vet jag att ni är med och tävlar.

21/3 avslutas tävlingen och slumpvis utses en vinnare


Strl jag lottar ut är Medium(men är som en S)

Lycka till!


Enköping

Godmorgon!
Nu måste jag snabba mig & sätta på kläder för att snart ska vi till Enköping. Så vi hörs när vi kommer hem. Puss!

Godnatt ifrån mig...

...och ifrån mamma och hundarna


image470
Sådär ser jag ut på morgonen, läcker va? Haha.. Godnatt, pussen!

Dessa små krypande..djur?

Nu när jag skulle duscha så klev jag in i duschen, satte på vattnet & vände mig om och fick syn på en äcklig spindel. Gash! Jag hatar insekter, nästan så jag dör. Jag trodde han var död för han rörde sig inte. Sedan började han krypa åt höger sakta.. Nä fy...Jag_hatar_insekter!


Om den var snäll skulle den heta Fia!

Frågor

Vilka bloggar läser ni dagligen? Och ni som läser min blogg, hur gamla är ni? (Måste kolla målgrupp)

This is me

Jag kan inte sova, jag vill inte sova, men ändå är jag trött.. Sådär trött så man skulle slockna direkt man bara lät ögonlocken sakta sänkas. Alla tankar bara flodas och ökar itakt med "Bleeding love". Jag tror det är musiken som gör det. Jag kan inte sova med musik, jag måste ha tyst för att jag ska falla i söms. Sommaren närmar sig och det är mycket som ska göra innan. Hinner jag? Eller..vadå? Vad ska jag hinna? Köpa mig en klänning till studenten? Köpa mig ett nytt nagellack? Vad är det jag inte ska hinna? Jag kommer hinna med allt jag vill. Allt.

Imorgon är det en ny dag. På tisdag är det en ny dag. På onsdag är det en ny dag. Imorgon måste jag köpa mig ett nytt träningskort. Hellskotta vad allt ska vara svårt att börja med något! Bara att sätta på mig ett par skor och gå MAX 10 mins. (Knappt det) Hmm.. Skolan går bra och likaså jobbet.

Jag vill bli Fastighetsmäklare. Jag vill bli mycket. Men på väg till Ikea så sa pappa i bilen att mäklar-jobben sjunker. Fråga mig inte varför, "varför" vet jag inte, det var något med pengar..som alltid. Jag har nog beslutat (på sisådär 7 timmar) att jag ska plugga juridik istället. Adjö fritid.


Är det normalt att lyssna på en låt ca 10 gånger om och om igen? Den är bra. Sådär bra som jag själv är. Jag är faktiskt flitig, ruggigt flitig. Jag kanske skulle kunna bli författare? Vore det inte något?


Sa jag att skolan går bra?


Lillasyster Alida

 Du är min söta ängel! 13 år och redan en riktig skönhet.
image469 
Godnatt bloggen. Hörs imorgon

My secret love

Finns en mycket liten tjej, en tjej som tror hon är bäst, störst och vackrast. Hennes intressen är att pussas och även bitas. Hon har världens vackraste storasyster som hon älskar mer än något annat. Denna tjej har fått varit med oss nu i några månader och fler ska det bli.. Denna tjej är min lilla chihuhua valp, Athena som vi älskar massor!
image468
Våran bustjej

Saltvattenspray från KMS

image466Idag har det varit rush på Ikea tillsammans med mamma och pappa. Ikea är skoj. Om ni har varit utomlands och gillar saltvatten, och om ni tycker håret blir snyggt av saltvatten så vet jag vad ni ska köpa. idag köpte jag ett saltvattenspray ifrån KMS. Mitt hår blev jättesnyggt utav det. Har faktiskt även beställt ett annat vattenspray från http://eleven.se men skadar det ha två? - Nej. Har sett att några har köpt sitt saltvattenspray från H&M, men enligt mig så är jag inte så extremt förtjust i H&M egna produkter och helst låter jag bli att köpa ifrån deras "kollektion". Dels för att jag har sån känslig hud och jag gillar dem andra märkerna och det jag har prövat ifrån H&M har inte varit så extremt bra. Så jag tycker H&M kan hålla sig till kläder.
 
Men vem vet? Kanske kan ge dem en ny chans på deras sminkprodukter?

image467





 


American Apparel fodral


Jag är så nöjd med mitt AA-fodral så jag ska tom köpa mig en till. Lila kanske? Det är snyggt med djup u-ringning i ryggen.
image465





Forever

image4

image461

Sara säger att jag har Ronja Rövardotter hår....Inte riktigt va?♥
image462




Fetaost

Jag tycker fetaost är gott. Hejs!

Nytt i garderoben

image460Hej alla!
Sitter här vid pappas laptop och kollar tv. Idag ska vi grilla och ha en hemmakväll. Jätte mysigt. Sprang in på Kicks med min mamma och köpte mig en ansiktsmask som jag även ska göra innan finalen och Melodifestivalen. Jag har hämtat ut mina två paket som har kommit med posten. Ett linne från yourweekendfashionshop och ett AA-fodral från Nelly, men linnet ska skickas tillbaka eftersom det var för litet. Det var synd eftersom det var jättesnyggt!

Jag är jättenöjd med mina naglar som jag gjorde i torsdags! Puss, Angelica.

Min fräsha drink!

image459Nu sitter jag här en fredag. Jag har bara varit i skolan och även jobbat. Gick väldigt bra men jag är helt slut idag och känner att jag behöver en massage, någon frivillig? Haha.. nä, på jobbet så kan man "köpa" massage för ca 150 kr. (Tror jag att det var). Det kanske jag kan göra någon gång framöver? Skulle uppskattas av hela min kropp och själ.

Skulle ha varit skoj att gå ut men pga av min trötthet så skippades det idag. Vem har sagt att bara för att man är hemma måste man ha tråkigt? På bilden ser ni då min såkallades "drink". Vatten+citron. Haha riktigt festligt eller vad säger ni? Om jag hade haft grenadin (Sirap gjord av granatäpple. Ger färg i drinkar) hemma så hade jag hällt i det i min fräsha drink.

Vad säger ni? Tror ni att min såkallade drink skulle säljas bra på Spy Bar? Det tror nämligen jag! ;). Tror massor av kändisar och annat folk skulle frestas av denna! Om ni är intresserade så kan ni höra av er till mig om ni vil ha en jätteduktig bartender till era fester. Denna drink är jag bäst på, och jag lovar... Ni kommer älska den! Hahaha..


Fredag blir en jobbdag!

Hej!
Nu har jag slutat min korta skoldag och ska snart åka till mitt jobb, Ica. Ska bli väldigt skoj. Första gången jag jobbade där fick jag ta hand om kassan direkt, vilket var väldigt kul men stressigt. Och första gångerna kan jag lova att man ICKE är snabb på att knappa in. Men annars gick det väldigt bra. Idag ska jag lära mig självscanningen bättre. Fåse hur det går! Har sagt att jag ska komma runt 1 så jag hinnkar käka lite lunch här i skolan, för jag hungrar ihjäl så jag nästan mår lite illa och så kan man inte jobba och inte göra sitt bästa men efter lunchen sen ska jag åka dit.

Vad ska ni göra idag? Justja, Sara får sin nya lägenhet i April. IKEA here we come! ;)

Puss&kram på er.  

(mobilbloggar) godnatt,tjusiga naglar va?

DSC01309.JPG
godnatt,tjugisa naglar va? Nu måste jag sova! =)

Gelénaglar

Nu har jag fixat gelénaglar. Riktigt fina blev dem! Jag gjorde mina hos en supertrevlig tjej som heter Ulrica och som jobbar här i Bålsta.  Hon är diplomerad nagelterapeut. Ni hittar henne här! Förlängning med fransk manikyr kostar 500 kr, vilket är riktigt billigt! Verkligen värt det. Hon gör även ögonfransförlängning.

Zara vår/sommar

Jag gillar Zara eftersom dom har så mycket snyggt. Och på deras hemsida har dem även apsnygga bilder! Skira färger så som ljusrosa, ljusgul och ljusblå. Vårkänslor till tusen!
image456

image457

Snygg men dyr ring!

vår 
Ringen ifrån Dior är otroligt fin och jag skulle mer än gärna vilja ha den på mitt finger.
Den är verkligen vårig och kostar nästa 34 000 kr.

Monki girl

Vissa kläder är helt otroligt coola och som jag vill köpa! Får bli en tripp till Monki på Götgatan snart alltså. Tycker det är en riktigt bra budget affär med döhäftiga kläder. Hoppas fler som icke har varit inne på Monki går in och kollar. Real cool!  *doh*

image454image455

Nu ska jag sova! Sovgott och drömsött! =). Halv 10 skall jag vara på ica, glöm inte Angelica!

 


Beauty Rehab

Beauty Rehab Rose SalveMamma och jag har suttit och kollat på http://www.eleven.se/ och beställt lite saker. Vilken underbar sida för oss som gillar sånna produkter! Jag beställde iaf en salva som:


-Är bra för torra läppar

-Vårdar och göra dina nagelband mjuka.

-Appliceras över kinderna för en hälsosam glans.

-Applicera runt näsan för att lindra vid förkylning.

-Applicera runt näsborrarna för att hålla pollen borta.

-Tämja kluvna toppar och motverka frissigt hår.

Låter riktigt fräckt? Och tuben är riktigt söt och det är ett stort +!
 
Mamma.. jag tycker du ska plugga dig vidare till hudterapeft, det skulle passa dig galant!


Jag är 19 och vill fortfarande ha mina vackra teckningar på kylskåpet

Här är till er mamma & pappa som jag vet läser min blogg. För att ni är världens bästa! Vad tycker ni om mina skrivskills? Jag skrev och ritade faktiskt utan mus på laptopen. Riktigt, riktigt duktigt Angelica!



Var ju lite sött då man alltid ritade teckningar som mindre och föräldrarna alltid satte upp på kylskåpet. Nu ni! Jag är 19 och ritar teckning till mamma och pappa på paint. Slå det ni! Ibland så, ibland får man faktiskt.

Klänningar över 2500 kr

Om jag hade 2500-3000 kr över bara sådär så hade jag verkligen köpt mig en av dessa klänningar, eller varför inte köpa båda två? Blommor är riktigt fint nu till våren/sommaren så varför skulle inte denna prinsesssagolika klänning sitta som ett smack? Jag vill ha! Någon som vill köpa mig en av dessa vackra klännigar som jag vill använda till sommaren? Mammmaaaaaa...........
image450image451


Bubbelgumsrosa och en åsikt

Imorgon är det dax för att lära sig kassan på mitt nya jobb, Ica. Fruktansvärt kul och jag är redo till tusen! Jag tycker färgen "bubbelgumsrosa" är sött och har målat ett lagar från Mavala. Mycket sött!
 Vet ni en sak? Jag tycker att ha hål i tungan är fult. Jag tycker inte alls det är sött. Varken snyggt eller fräsht för den delen heller. Min åsikt och jag frågade mamma vad hon tyckte nu och hon håller med med mig. Fy för dessa saker som är mindre snygga. Säkerligen en stor bakterieklump! Nä fy, jag skulle inte ta hål i tungan för flera tusen!

4 April - London

Jag fick en weekend av mamma och pappa när jag fyllde 19 år. Och nu ska vi åka till London den 4 April! Hur underbart är inte det? Så en hel helg ska jag shoppa och gå in och kolla i Madame Tussau. Om någon vet lite bra shoppingställen i London så kan ni väl säga till mig? Har faktiskt aldrig varit där och så nu vill jag ha eran hjälp!=)

Jag ska iallafall till Primark och shoppa som bara den! Ska vara jättefina kläder till "okejpriser". Ska verkligen bli jätte mysigt att åka dit. Så nu är 4 April ett datum jag kommer längta till!

Utgång

En snabbis nu då! Nu ska jag gå och käka på restaurang och sedan blir det utgång, verkligen mysigt, eller hur!?
Hoppas att alla ni får en trevlig fredagskväll, för det ska jag ha!  =).

Kram och så hörs vi imorgon eller ikväll! (mobilbloggning).

Min 13-åriga syster är min personliga tränare?

Helt underbart väder ute. Har varit ute och gått+sprungit med min lillasyster. Den ungen har kondition! Hon spelar fotboll några dagar i veckan + dansar. Hon är mycket bättre än mig! Så när vi springer förvandlas hon till en sån tränare som skriker på en: "Kom igen!! Snabbare!".Det är riktig bra eftersom nu ska jag tvinga med henne 1-2 gånger i veckan och pusha mig. Sen ska jag gå ner och köpa mig ett nytt träningskort, skönt!

Nu ska jag duscha, hörs senare!


Sovproblem? - I think so!

Godkväll!
Jag har börjat med något dumt, nämligen att jag somnar på dagen/kvällen. Har säkert sovit 3 timmar nu och vilket leder till sömnproblem på kvällen? Eller jag och mitt sovande är ju helknäppt. Nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig och sova igen? Herregud, jag får inte sova såhär mycket! Men det blir iallafall inget mer blogginlägg för ikväll, dvs så hörs vi imorgon! Ny dag, nya krafter! =)

Sovgott!

(mobilbloggar) jag och världens bästa Sara. Riktigt snygg bild på oss

DSC01243.JPG
(mobilbloggar) jag och världens bästa Sara. Riktigt snygg bild på oss. Vi tycker om att kramas! Hihi, Nu har vi lektion..puss<3

6 Mars

Strålande väder ute och så sitter man i skolan. La mig "tidigt" igår och åt en stadig frukost bara för att jag ska vara pigg till provet efter lunch. Jag är faktiskt lite nervös. Jag har så himla svårt att koncentrera mig. Hoppas allt är bra med er för idag känner jag mig trevlig! Indeed trevlig! Nej, nu ska jag göra lite mer nytta!

Angelica

Mina vardagsfavoriter

Läppar:
Hydracolor till läpparna, förstorar läpparna en aning. Jag använder nr 37. Sen använder jag försvarets hudsalva som är bra för torra läppar och kommer vara min favorit länge till. En budgetfavorit!
När jag vill ha mycket gloss så använder jag mitt rosa läppglans ifrån Chanel, underbart!

Naglar:
Jag har torra naglar och för att lindra detta använder jag Solar oil som hjälper naglar som har flisat sig! Bra va?
-Nagellack: Jag gillar färgstarka naglar, såsom svarta och blodröda. Även fransk manikyr är sött. Mitt mankikyr sett kommer ifrån märket Trind.

Smink:
Till vardags använder jag knappt mascara, men något jag alltid använder är solpuder. För mycket solpuder är inte snyggt så svep bara lite grann så det ser lagom ut. Mitt solpuder kommer ifrån Clarins.

Hår:
Även mitt hår blir torrt på hösten och vintern. Slitna hårtoppar kan man inte göra något åt förutom att gå och klippa sig. (Jag har frisörskräck) men att använda hårinpackningar skadar inte. Jag tycker om Garnier fructis. Grön och häftig "burk". Gör håret lättborstat utan att tunga ner, perfekt! Använder alltid en produkt som återfuktar hårtopparna som kommer ifrån Lee Stafford

Kropp:
Min mamma gillar lotions och använder dagligen. Lika så jag. Clarins har bra hudlotions. Var och en måste hitta en favorit och som passar sin egen hud.

Ansikte:
Biotherm har bra ansiktskrämer och jag använder även mycket ansiktskrämer ifrån Clarins som passar mig väldigt bra.


image448

vblogg- Alida visar hur jag och Amanda posar

 
Ta det med en nypa salt, vi kallar detta ironi!

Sun shines


Godmorgon!

Idag är jag ledig, så skönt eftersom det är sånt fint väder ute. Precis sånt väder som ska vara på sommaren (dock varmare) då man kan sätta på sig en bikini och lägga sig i en solstol på altan och bara sola i flera timmar. Någon mer som längtar till sommaren? Att gå ifrån sängen helt nyvaken och bara sätta sig ute, att kunna gå i söta kjolar, att kunna grilla, att bara släppa allt som cirkulerar runt en och bara fokusera sig på att bara ta det lugnt för en gångs skull, och att kunna hitta på en himla massa skoj. Man har mer ork när det är fint väder, iallafall jag. Jag är mycket gladare när det är härligt väder. Det är rätt fascinerande att solen kan göra så mycket som den gör. Solen är bara inte viktig för vårat välbefinnande utan är även en stor energikälla.

Låt det vara sol nu i flera dagar! Det skulle jag behöva....

(mobilbloggar) Jag och Freja gillar att ligga och kramas. Hon är jätte mysig världe

DSC01155.JPG
Jag och Freja gillar att ligga och kramas. Hon är jätte mysig världens underbaraste tjej. Love you

Ica är mitt nu!

Hej!
Först och främst ska jag börja med att säga att jag fick jobbet på Ica. Jag är riktigt glad eftersom då blir det en utomlandstripp i sommar/efter studenten. Idag är Athena sjuk, men har kryat på sig nu under kvällen. Min lilla prinsessa får inte vara sjuk! <3

Finch, haha Angelica-pop!


Mamma! Lyssna inte på klippet, du gillar det inte! ;)

Naturvetenskap, roligt ämne!

Naturvetenskap är riktigt intressant. Håller just nu på med kärnkraftverk och
vattenkraft. Nästa vecka blir det debatt - kärnkraftverk och jag ska då vara emot, vilket enligt mig är bara positivt. Nej, slut på rast! Hörs när jag kommer hem!




puss!


Ceratberoende?

Jag älskar Ben&jerry och har trånat efter dessa lypsyl flera, flera, flera månader. Jag vill ha ett nu! Jag skulle nog säkerligen äta upp det.
Jag tror det smakar gott fast det är ett lypsyl! Haha

image446

    RSS 2.0