Sonata Arctica & Metallica



Apbra!


Jag bara älskar Metallica!

Osminkad sanning



Pga av elaka kommentarer så ska ni få sluta störa er på mig. 
Jag är för snygg för er. Det finns hjälp att söka, puss;)! 

Sliten Jelica?

Hej bloggen!
Sitter här med massor av slingor i håret som mamma hjälpte mig med. Tack mam<3.  Ikväll blir det förmodligen utgång, det visar sig senare. Skulle behöva ta det rätt så lugnt, jag jobbar på ica imorgon. Det blir väldigt mycket på varandra. Praktik-ica. Visst så slutade praktiken tråkigt nog igår:/, men jag har ändå kämpat och slitit i 2 månaders tid.

Kanske blir en vblogg senare?=) Sisådär nu skall jag skölja ur slingorna.  Hörs snart

02:33

Godnatt bloggen, måste sova nu! Sovgott babies! ;)

puss/jelica

Onsdag förmiddag

Hej!
Ska snart iväg in till stan med Maria & Hanna. Efter det ska jag åka till min praktik. Det blev ingen bloggning igår eftersom jag kom hem så sent. Det här är dem sista dagarna tillsammans med min praktik :'(. Men men.. Sitter här och lyssnar på Fade to black med Metallica, kärlek!!!

Ehm, hjälp vad elaka kommentarer jag har fått! Vad är det frågan om?

Nu måste jag fixa det sista och sen ge mig iväg. Kram på er.

Omogna

Hej allihopa!
Haha, ap. flickan som skrev att jag var en jävla fjolla bara sådär, hennes vän kallade mig horunge om man går in på hennes kommentarer. Alltså vet dem vad de går runt och skriver till andra? Herregud säger jag bara! Väx upp..

Ska strax åka iväg till min praktik, så vi får höras senare!

Puss på er


VIlken jävla fjolla!

Ok, jag gillar inte att svära men den här idioten verkar ju helt störd. Vem fan skriver en elakkommentar till någon man inte ens känner? Vad tjänar man på det? Hoppas hon kommer in igen och lämnar sina spydiga kommentarer och låter pengarna bara flöda in på min blogg! Kom igen stumpan!!! ;) ..Subba! Lär dig stava innan du skriver kommentarer till folk...ett tips! PUSS PÅ DIG


Postat av: vendela

haha, tillåt mig att asgarva. jävla fjolla! du har ju för fan inte äns någonting att berätta, vad är meningen med att stå och fjanta sig framför en kamera ?

2008-05-25 @ 18:59:22
URL: http://vendelala.blogg.se/


Söndag

Hello people!
Ska snart åka till praktiken, fick börja 5 idag, vädigt skönt! Ser ni vilket väder det är ute? Gah.. vill bara sola hela dagen:(, men det kan jag inte!

Jag längtar till nästa vecka då jag ska köpa en laptop med mobilt bredband. Då ska jag köpa mig en snygg tjusig datorväska och ha med mig laptopen överallt!=) *längtar*

Vi hörs när jag kommer hem! Tänk på mig.

Xoxo Angelica


Kanske något nytt?

Tokio Hotel - Spring Nicht ORCHESTRAL @ Comet.

Har inte riktigt fastnat för TH. ( Det tyska rockbandet) Men vissa låtar kan jag riktigt hålla med om. Jag HATAR när folk sjunger på sitt egna språk, håll er till engelska tycker jag. Annars är denna låt riktigt, riktigt fin. Bra gjort! *ryser*


vblogg


Lördagkväll



Sitter och kollar på Sommarkrysset i brist på annat. Mamma pratar i telefon så får nöja mig med tv ensam. Sitter och nynnar på någon skitkass låt, haha!

Alltså jag är snygg i glasögon faktiskt. Jag behöver inga glasögon eftersom jag har bra syn, men kanske skulle införskaffa mig ett par som en accessoar. (Självklart utan styrka).

Lördag

Godmorgon bloggen!
Har just vaknat. Sov i mammas säng inatt eftersom min säng tog Amanda och hennes vän inatt. Idag ska jag göra lite saker. Har lite brådis nu eftersom jag sov så länge. Ska klä på mig,sminka mig och aa.. fixa hår? =)

VI hörs sen! =)

Saknar..



Tänker på dig varje dag.. Föralltid!<3 Världens finaste änglahäst

Haha,GRISRUMPA= skinka.


Mina sessor<3

Knäppa jag?!

Vet ni vad jag gjorde när jag skulle tvätta bort sminket? Jag tvättar aldrig bort smink med tvål vilket leder till dålig och torr hud. Att ha fräsch hy är för mig väldigt viktigt. Anyway.. när jag jag skulle tvätta bort det svarta av mascarrester så tog jag en tuss med ACETON och svepde "bort" det svarta!!!!! Hur jävla puckad får man bli? Så jag skrek till och blundade med vänster öga för fulla muggar. Mamma kom springande med ögonskölj och sköljde mitt öga om och om igen. Saken är den att jag skulle ha Clarins sminkbortagning och istället tog jag aceton. Herregud! Fyfasen vad det sved.. :/

Byte?

Det blev ingen mascara, det blev en concelers från clinique, en rouge från Loreal + en sot penna och lite nya "puffar". :)
Vad statistiken har ökat! Väldigt roligt och hoppas ni stannar! Om det är något ni undrar över så är det bara att fråga på!

Vet ni? Jag har börjat fundera på om jag ska byta till devote.se. Vet ni några fördelar med devote? (fd. tjejsajten) SÄG TILL MIG=)



Uprising

Har just nu satt på mig kläder och snart ska vi ner och shoppa lite. Ska in till Kicks för att se om jag hittar en ny mascara. Ska in till stan någon dag och köpa hem massor av produkter från Make up Store. Jag älskar deras smink.

Har gjort en vblogg, men vi får se hur den blev, och om jag vågar lägga in! Hörs snart


KLART JAG VÅGAR!;) Hesa jag! :P



Tävling

http://eeeelins.blogg.se/ har en tävling som avslutas idag. Man kan vinna en design=) Hon verkar jätteduktig!=)

Jag vill vinna!=)


Mys fredag

Sitter här med mina sletna pjamasbyxor och en ännu mer sleten t-shirt. Ledig idag från praktiken, skönt! Jag väntar på farmor som kommer snart. Då ska mamma,jag och min älskade farmor gå en liten promenad. Juste! Lönen kom idag för andra gången för mig. Nästan 7 tusen inne på kontot, vilket är riktigt bra för att bara jobba extra några gånger. Så idag ska jag shoppa lite nytt smink.

Anyway... Vem har missat "kissie" och "fannu" 's bråk? Man ska inte lägga sig i saker & ting. Men när folk sprider falska rykten om att någon har knarkat så har man sjunkt riktigt lågt. Hur inihelevete kan man ljuga om en sån sak om sin f.d vän? Jag blir alldeles mörkrädd när man gör sånt. Tycker man ska dra ut nappen i munnen och växa upp och bete sig som en vanlig människa. C'mon!

Torsdag kväll

Hej!
Hoppas allt är bra, med mig är det bara bra. Har suttit och kollat på laptops. Ska köpa mig en med mobilt bredband då jag kan blogga lite överallt. Kul va? Imorgon kommer min underbara farmor, hon stannar till lördag.

Föresten, har ni några bra tips på laptops? Och då menar jag: RIMLIGA PRISER, fast bra datorer. Med andra ord: bra tips! =)

Ska snart duscha.. öhm, har inget att säga idag så får bli en update imorgon. Bye.


Fackprov & studentlängtan

Hej bloggen!
Måste vara världens sämsta människa på att blogga! :P. - Nej inte riktigt, men har inte velat blogga. & Vad tusan har hänt med min design? När jag bytte plattoform så försvann allt? Anyway så tar jag studenten den 5 juni. VILKEN LYCKA!

Igår hade jag mitt fackprov, vilket blev väldigt bra! *nöjd* Snart ska jag åka iväg till min praktik så måste börja fixa mig snart.

Kan skriva mer om fackprovet ikväll?=) Kiss and hugs

Harry B James

Hej! Jag har just nu har jag annat för mig därför drabbas bloggen en aning. Ikväll ska jag på Harry B James, rockklubb i stan. Var där förra helgen med Hanna och det var riktigt nice! Ikväll blir det jag, Hanna & maria. (Kanske Robin). Vi ska även träffa  http://speedparade.se, check it out!

Vi hörs förmodligen imorgon för ikväll ska jag ha jävligt kul!

Kiss A

In i sista sekund..

Glömde att skriva att bilden nedan var från förra Halloween. :)

Hanna & jag



Fest som vanligt. Jag vill självklart inte vara med på bild. Måste tacka dig för att du ställer upp som vänner ska göra!

15 st Proviva är icke dåligt..

Godmorgon bloggen!
Idag är det strålande väder och jag hoppas att många sitter ute på altan/balkongen och solar. Jag gör inte det eftersom jag ska börja fixa mig och åka iväg. (Som vanligt) Ska ta 13:40 tåget. Så idag händer det inte så mycket förutom praktiken. Vet ni vad jag fick hem idag? Mitt paket från Buzzador. Riktigt skoj! Jag fick hem 15 stora provivaflaskor i smakerna mango och jordgubb. Skriver mer om det ikväll. Har ni fått något ifrån Buzzador? =)

Hoppas ni får en jättebra dag kära ni. Kramis!

Som jag lovat..

Ska säga godnatt till er nu. Sovsågott bloggen. Vi hörs imorgon med nya krafter!=)
För nu ska jag nanna kudde!=) sovgott puss eran Angelica

Lugn dag

Hello.. Sitter här med sminket nerkladdat runt ögonen (jag är allergisk och jag har kliat). Ska snart in i duschen. Idag har det varit en lugn dag. Först åkte jag till Enköping, tandläkaren. Och sedan åkte jag hem till Rasmus. Vi kollade tv hela dagen+kvällen. Så nu är jag hemma:)

Ska in i duschen nu men lovar att blogg en gång till sen!=)

16:13

Jag har kjol och linne på mig. Skönt väder ute. Solen lyser inte hela tiden men det är ändå väldigt skönt. Suttit i gräset tillsammans med min syster Alida och Athena.

Ikväll blir det fest, skoj! Och nu ska jag gå in i duschen. Vi hörs snart!


Eat something or die?

I need to eat something, but i dont wan't to. PARTY TODAY!

One thing...

Min otroligt söta syster har skaffat sig en blogg. CHECK! Hon är 13 år och just nykommen till blogg. Sötistjejen!

NU blir det godnatt. Godnatt


Naturgodis, yummie!

Godkväll!
image547Sitter här och äter naturgodis, mums säger jag bara! Ska snart gå och lägga mig. Det blev en lugn kväll för min del idag eftersom jag ska ut och festa imorgon=). Ska ut med Hanna.

Jag är proppmätt, hur ska detta sluta? Och inte har jag varit ute och promenerat idag heller. (Gjort det nästan en hel vecka dagligen nu) Lite ångest över en dag men nu blir det inga mer vilodagar utan imorgon börjas det igen! ;)


Sovgott kära lärare och dröm sött. För det skall jag!

Xoxo/ Angi

Dagens sköna

Bara för att
jag ska vara hemma idag så blev det otroligt sköna kläder.


Min slarviga håruppsättning

Idag har jag på mig jättesköna kläder. Det blir ingen utgång för mig idag eftersom min bror fyller 21. Grattis till dig Alex! Vi ska snart ner till centrum för att handla mat som ska bli vår middag. Synd nog att det inte var fint väder. Jag blir så glad när det är varmt, vem blir inte det?!

*Leggings: HM* Linne: Gina Tricot* Ljusrosa Kofta: Saint Tropez *NY* Rosettspänne till håret; Glitter*
Jag behöver klippa mitt hår nu innan studenten. Jag gillar att ha både uppsatt och utsläppt, men idag när jag vaknade satte jag upp mitt hår slarvigt och det blev snyggt. Satte fast håret med hårnålar.Tjusigt va?
image543

Kisses

image542

Min älskade puppie gillas att pussas. Och här får jag en jättestor smaskig bajspuss!

En konversation med min mor

image541

Tror ni att det har med tidpunkten att göra?
Det tror nämligen inte jag!
<3

En sleten snarkande gubbe? Nejtack!

Mina två hundar ligger och sover som små stockar. Så söta. Jag är faktiskt också väldigt trött och känner att jag kanske ska gå och lägga mig snart eftersom jag inte har sovit så bra inatt, typiskt! Vad har ni gjort idag? Har ni inte märkt att det har varit fint väder nu flera dagar i sträck? Så skönt. Vi i Sverige behöver det. Jag behöver det. Man blir verkligen mycket gladare av att solen skiner, eller hur?

Sitter och funderar på om det är värt att köpa ett SATS månadskort eftersom då kan jag bara träna helger då jag praktiserar varannan helg och på veckodagarna från 3-23 (ungefär). Då kan jag träna varannan helg bara. Det kanske inte alls är värt det? :S Det är ju inte gratis att träna där. Det kostar en del. Min pappa tränar nästan dagligen där och har gjort det i ca 2 år. Han trivs och tycker att dem har ett bra "utbud" och personalen är bra. Men jag får nog köpa ett träningskort på ett annat ställe. :)

Haha, jag satt och tänkte på vad som irriterar mig. Kom genast på att jag stör mig på folk som sitter och snarkar på tåg. Var med om det när jag skulle hem från praktiken, åh så irriterande! :P. Så sitter man själv trött som en.. jag vet inte vad och vill ha lugn och ro, så sitter det en sleten gubbe och snarkar. *pust* Sen är det jobbigt att sova brevid någon som snarkar HÖGT. Får panik. Jag själv snarkar inte utan jag kan pratar i sömnen.

Vad irriterar er? Finns en mängd olika saker som irriterar mig, more coming up soon!

Translation: ... HA det trodde ni va? Haha ;)

En tripp till Monki?

image539




















Torsdags kväll

Hej!

Sitter och kollar på Insider, ett väldigt bra program. Såg ni humorgalan? Det var gripande och hoppas ni gav lite pengar på något sätt. Idag har jag tagit det lugnt, sov inte så mycket inatt. (Kom hem klockan 4 i natt) Det var en trevlig kväll, tack tjejer & killar! Träffade Fanny, en vän som jag inte har träffat på väldigt länge. Vi stod och kramades väldigt länge! Vi har gått igenom rätt så mycket hon och jag, så det var kul att träffas.
 
Kvällens outfit var enkel. Jeans, Rolling Stones linne och mina svarta Converse.

Imorgon fyller min bror år och jag kan tyvärr inte berätta vad han ska få av eftersom han läser min blogg. Men en sak han får av mig/familjen passar honom väldigt bra. Evilguy. Han fyller 21.

Vi hörs snart!

    RSS 2.0