Anlita någon som kan packa åt en?

Okej, jag är nästan klar. Gud vad jag tycker det är tråkigt! Ursäkta, men det är verkligen inte det roligaste jag vet. Hade önskat att jag hade en som gjorde det åt mig. Visp så var allt klart, alla kläder jag vill ha med mig på min resa låg snyggt och fräsht ihop vikt i min rosa resväska.

Vi ska upp klockan 3 nu inatt, så jag vet inte om jag kommer kunna somna, kommer väl sitta här och vara pirrigt nervös (Som när man var yngre och knappt kunde sova när man skulle resa, precis som julafton). Får försöka vila lite iallafall så jag orkar stå på benen iallafall. Flygresan tar ju ca 5½ timmar så kan ju passa på att vila lite där.

Klicka f�r att st�nga bilden

Imorgon är jag här! Ska bli otroligt skönt.

När jag...

3b05e256dbffbc0f3576c81022982e42.png

Kolla varifrån!

När jag blir ännu mer vuxen så ska jag anlita någon som ska packa till mig! Gud vad svårt det är att packa. Nu ska jag vila och dricka rosévin. Puss på er!


En hel shoppingkväll!

Mamma, jag, pappa och min syster Alida har varit iväg halva kvällen och shoppat massor. Vi reser till Egypten i morgon natt/söndag morgon så vi köpte en hel del "bra-att-ha-saker" och även andra saker som är nödvändigt. Jag köpte sminkborste, löspuder, svarta jeans shorts, Calvein Klein bikini, massa underkläder, kort "kavaj" och sen köpte vi massa hårinpackningar, shampoo, balsam, cyklop (till snorkling) osv, mm.. Hur många shoppingpåsar som helst kom vi hem med, pust! Mamma, Alida och pappa shoppade också, inte bara jag!



Me <3 Kicks!


Ifrån Kicks kom jag hem med detta! En till Kaki-borste och ett löspuder ifrån Make Up Store! Dem har jättebra produkter.

Jeansshorts med nitar


Jeans shorts ifrån Hm-divided. Snygga och enkla. Och dem små nitdetaljerna gör en del faktiskt. 200 spänn! Som hittat!
Jag vill ha dem!


Helt slut i kroppen

Phu, vilken dag. Åkt tåg i 4 ½ timme och när jag kom fram så åkte vi och handlade och sedan var det bara hem och byta om för att köra ett hårt Muskel-pass med en som heter Camilla. Gash, vad jobbigt det var! Man kör igenom hela kroppen och det var svinkul! Nästa torsdag (om två veckor) blir det samma pass, superskoj och rent "skit"-jobbigt!

Nu sitter jag här och är slut i kroppen, ska träna i morgon med, och har även bokat in en timmes spinning på lördag morgon! Längtar!

Nu ska jag se tv.


Vacker klänning!

Paväg hem ifrån daniel!

Hej Bloggen! Sitter nu i Herrljunga och väntar på mitt citytåg. Det spöregnar, men jag får sol på söndag, vilket ska bli väldigt skönt! Kram kram, och puss på daniel!

Min pojkvän sover

Sitter här och har just kollat på Red Dragon medans Daniel sover. Han är söt och väldigt trött..
Ska faktiskt också sova snart, tänkte bara säga godnatt till er.
Idag shoppade jag lite också, jeansleggnings är alltid bra att ha!


Där sover Daniel intryckt. Sötnos!

Lite små resfeber?

Nu på lördag natt/söndag morgon så åker jag utomlands, till Egypten. Ska bli jättejätteskönt! Jag som alltid älskat att flyga är lite små rädd, tack vare alla krascher och sådant på senaste tid. Allt kommer säkert gå jättebra, men man blir lite orolig faktiskt.. Men det ska verkligen bli skönt med kokhet sol och jättevackert vatten. Inget som slår Egyptens värme och hav. Fina koraller med färgglada fiskar, Delfiner som hoppar några meter ifrån en och avkopplingen.



Lite tidigt för höst kläder!

Hos h&m's nätshop så har dem fyllt på med höst kläder. Jag tycker det är lite tidigt med att ta in höst kläderna redan nu, + att det känns som om inte sommaren har börjat på riktigt ännu! Jag vill gärna att Juli blir lite längre och sen så får vi hoppas på en jättevarm Augusti. Annars blir vi ledsna!

Dock hade dem söta koftor och halsdukar!

Tisdag med en trött pojkvän!

Trist när man inte har någon blogglust. Anyway..vaknade till när Daniel gick upp i morse för att åka till jobet, somnade om och sedan vaknade jag 11.00 när Daniel kom hem för lunch. Lunch och lunch, det var jag som åt lunch, han sov på mattan utanför köket. Haha. Och nu sover han i sängen. Han, vi ska snart till jobbet. Jag följer med.

Inatt hade jag jättesvårt att andas, jäkla astma. Sa det till Daniel inatt (visst, jag lät lite gnällig, men det är jättejobbigt, känns som om jag tappar luften helt och får tippa efter andan), Daniel svarade med ett "Håll käften". :(
Men han kommer inte ihåg det, så jag kanske ska förlåta det. Man ska verkligen inte säga håll käften till sin tjej när hon tippar efter andan. :/. Hehe.. Han låser in sitt rum i en liten kub, det är därför! Jag vill ha öppna fönstren och dörrar, helst. Men det vill inte Daniel.

Ne, dax att väcka honom nu. Om inte jag hade varit här hade han kanske försovit sig.. hmm....

Hörs sen, ha en toppen dag! Och kul att ni följer bloggen fast jag är dödstråkig. Kramis till er!!

Nattuggla

Nu sover nästan Daniel och nu får jag sitta och läsa bloggar. Funkar det med. Det jobbiga är att jag är så långt ifrån min mamma och pappa. Hade önskat att Daniel bodde lite närmare mig. Han flyttar ju snart, men inte till Bålsta utan här i Borås. Kul för min älskling.



Måndag

Daniel är grinig. Han är trött och hälsar att han ska sova snart. Bara så ni vet.. Vi båda är griniga om vartannat.
& snart ska jag äta melon.

Hörs snart

Jobbigt läge

Åh gud så tråkigt detta är. Har sovit två timmar helt själv, samt att nu ska jag få sitta två timmar själv igen. Jag dör av utråkhet. Daniel är där uppe och kollar fotboll..kul.

Nej, jag är inte på humör alls.


Hej då. 


Gina



Den fulsnygga kavajen ifrån Gina tricot. Verkligen konstig, men kan tänka mig att den kan bli riktigt snygg!
Nu ska jag dra upp Daniel för han är skitseg! Han blir tokig när jag väcker honom.. Haha

Lördagskväll

Godnatt.. Nu ska han & jag sova. Först blir det film och lemonad. Gott. Missade dessvärre båtflykten med familjen till Sigtuna idag.

I love you

Hej Bloggen!...

0dba6f5efd75aeca087bfdf839b60f67.png

Kolla varifrån!

Hej Bloggen! Sitter på herrljunga tåget nu och är snart framme hos min pojkvän. Imorgon skall vi på dop, daniels kusin som skall döpas. Har med mig en massa kläder. Typiskt mig! Vi hörs när jag har landat. Kram och puss


Forever 21






Så fina skor ifrån nätshoppen Forever 21. Vad kostar frakten där ifrån? Förlåt för dålig updatering, Har jobbat 7-16 hela veckan + att Daniel har varit här.

Godnatt bloggen. Jag återkommer i morgon! Sköt om er!

Varför fångar jag aldrig honom på bild?


Varför hinner jag aldrig:(. Han är så fin!<3 Nu ska vi lägga oss.. Kram

FashionToast



Känner att jag vill ha tillbaka sommarn nu. Less på detta kassa väder..

Haha!



Nej, nu struntar jag i detta. Kul att min pojkvän är ute och festar. :) Nu skall jag sova. Godnatt med er.

Ringar

























Stora ringar tycker jag är fint. Köp varje fina ring ni ser! - Se så snyggt det är.

Whiteheels

agyness-skor

Mat ute och godiskväll!

Phu vilken lång dag. Jobbade ifrån 10 till 19.00. Sedan mötte mamma och pappa upp mig så gick vi och åt ute. Mysigt. Jag åt fläskfilé. Vi hade faktiskt mat här hemma som vi skulle laga till, men vi blev nog lite lata. Sånna dagar får man ha! Det är så mysigt.

Nu ät godisskålen framme och vi kollar på någon töntig, rolig film. Om det blir fint väder i morgon så ska vi ut med min pappas båt. Ha picnic på Pissmyreön (Vi kallade den så i flera år, vi åkte alltid ut till den när vi skulle sola,bada och grilla). Kommer bli supermysigt, så hoppas på fint väder! Kram till er alla, ha nu en toppenkväll!


Ja, hur känns det?!


Jag har alltid undrat.. Hur känns det? Haha, vadfasiken är det för fråga. Vi avslutar kvällen här och sov så gott alla där ute!

Kram

Vitamin A, tunika

Vem älskar inte svalla lätta tunikor nu till sommaren. När det är fint väder så är det fint att gå runt med färger på kläderna. Denna tunika ifrån Vitamin A är bedårande söt. Dessutom ligger den på rean just nu. Vem älskar inte sommarrea?


Leta efter den riktiga vännen istället!

Har ni också sett något avsnitt på Paris Hilton's "my new BFF"-något. Samtidigt som jag tycker det är kul att titta på så vallas jag över till arga känslor. I hennes program så ska hon hitta den rätta bästisen. Hon säger till dessa tjejer att dem ska göra si och så och om dem inte festar hela natten, så kan man inte bli bästis med henne. Tycker programmet är precis som 90-talets skolgård där tjejerna satt runt och trånade efter den populäraste tjejen, och när den poppiga tjejen gick så ropade alla i kör: "Heeejdå Betty"- och blängde efter henne som hon vore något heligt.

Sure, det är underhållande och man evisas varje gång att antingen titta på "Vad blir det för mat" eller Paris Hiltons- My new BFF. Och ändå slår man över för att titta på vem hon nu inte vill ha som en bästis pga av att hon skippade att slicka hennes fötter.
Nej, om man ska ha en riktig vän så ska det falla naturligt. En vänskap där man både ger och tar och man behandlar varandra väl. Där man inte behöver göra saker för att nå upp till hennes nivå. Nej, så långt ifrån naturligt.



Och ni har väl inte missat att Kissan (Vad heter hon?) har gjort något liknande. Läskigt att hon behöver ta efter alla hela tiden.. Blir nästan lite scäry!


Stylein


Styleins vår/sommar kollektion är superfin. Sköra tyger och ljusa färger. jag älskar dem luftiga klänningarna. Passar perfekt till ljumna sommarkvällar. Lägg Stylain på minnet gottfolk. Plaggen får mer än gärna hänga i min garderob.


Vackert

Matt ifrån OPI


O.P.I är ett välkänt nagelmärke med extremt fina glanser och hållbarhet. Men glansen stramar upp dett matta och i höst lanserar O.P.I 6 nya matta färger. Jag tyckte det ovan var riktigt snygga och någon av de nya lacken ska få stå på min hylla i höst!

En trött tisdag

Nu är jag hemma ifrån jobbet. Jag är väldigt trött och seg, men jag ska dansa ikväll. Har lite att fixa nu, så vi hörs ikväll mina solstrålar! Kram

Pink dream



Klänning jag köpte för någon vecka sedan innan Titanicmuseumet. Hur fin som helst och svallet är superfint! Använd skyhögaklackar, converse, kilklack eller gladiatorsandaler.. Suveränt.


Elizabeth Arden

Jag är intresserad av att testa Elizabeth Arden mineralsmink. Tänkte ta en tripp till stora Åhlens för att kika där. Jag skulle behöva införskaffa mig ett nytt puder. Jag skulle kanske vilja testa Eliza' rouge. Är det någon som har någon uppfattning av sminket? Är det bra? Ge mig tips:)




En ny vecka!

Åh imorse var jag trött! Kändes som jag skulle vilja somna om i flera timmar till. Det är skönt att få sova ut! Men jag gick upp klockan 10 och läste bloggar, så trött som jag var. Idag är det kasst väder, och det är väl ok, för jag ska jobba 12-19. Känns surt om ni ska få sol på er när jag står i en butik. Näe. Någon motta får det vara.

Jag vet att jag har vart oaktiv med min blogg. Jag ska ta igen det, jag lovar!

Ha en toppen dag! :)

Fuktbomb

Denna fuktbomb som kommer ifrån Lumene ska tydligen ge fukt till din hy. En riktigt c-vitaminboost. Kostar runt 200 kronor. Jag ska spana in!

Underbar helg!

Nu har min söta Daniel tagit tåget hem till Borås. Hade jättegärna velat ha honom mycket längre, men så funkar inte läget. Tyvärr. Igår så åkte Daniel & jag på bio och såg "Baksmällan", fy vilken kul film, ni MÅSTE se den!! Hur bra som helst och man skrattar flera gånger. Så efter bion åkte vi hem där pappa stod och grilla mat. Mysigt! Och idag var vi med min familj+ Michelle och shoppade lite. Jag shoppade igår också, så det blev två dagar shopping. Låter kul va?;)

Nej, men kom tillbaka Baby! :(


Så bra!

Flera timmar försenad...

Förlåt för dålig updatering. Väntar på Daniel som är jätteförsenad. Gash. Hoppas ni får en super skönt godnattssömn:). Sovgott alla snälla därute! Sköt om er. Kram

Fel storlek..Schysst!


Jäkla blogg att alltid bråka. Men det jag skulle skriva var att kassörskan gav mig fel storlek. även fast jag gav henne en 38:a. Jag är förbannad. Ska ändå ta bilen till stan med Daniel på lördag, så då får vi byta.

Sköt ditt jobb...Irriterande jag går och lägger mig nu. Godnatt

Shopping idag!

Godmorgon på er.
Har lite stress då jag ska förmodligen ta 12 ELLER 12.30 tåget in till stan med två vänner. Kommer bli mys med lite lunch i solen och komma hem med massa shoppingpåsar. Jag vill köpa med mig hem en hel del. Så dem grejerna jag vill ha med hem, ska följa med hem!

Ha en jättebra dag!

En duktig mamma!

Vilken jobbig dag det har varit för mig. Har bara legat i soffan och knappt rört mig alls, förens nu då jag gick en liten kvällspromenad med mamma. Skönt då jag inte alls kännt friskluft idag. Och min mamma har varit jätteduktig idag. Städat hela huset i flera timmar. Så himla duktig är hon! Så stolt över min mamma!

Om jag mår bättre imorgon så ska jag in till stan med en tjejkompis, jag är jättesugen på att få komma hem med fina shoppingpåsar, älskart! Förövrigt så köpte jag en vacker klänning i lördags. En puderrosa. Ni kan få se den i morgon!

Daniel och jag funderar på om vi ska utomlands v.34. Skulle vara jättekul! :)

Bloggar snart igen...


Vem älskar inte att komma hem med shoppingpåsar

titta vem...

0-5f45862bee1e4b7229d34714f6bdcd9d.png

Kolla varifrån!

titta vem som helt plötsligt började pussa mina fötter! Min chici såklart!


Min älsklingar

Åh nej. Mår inte alls bra idag. Har spytt och har fruktansvärt ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Önskar bara att jag skulle få känna den känslan då man känner att man är HELT frisk och inte har ont någonstanns. Pigg och frisk.

Mamma har bäddat ner mig här i soffan så mysigt. Athena ligger på min fot och är allmänt söt. Min sessa. Förstå vilka underbara vänner hundar är. Följer en i vått och torrt och myser alltid med en när man är lite ledsen.. Önskar att alla kunde få ha en hund vid sin sida, det är helt underbart kan jag lova er. Och mina hundar är helt otroliga. <3


    RSS 2.0