h&m news/chri. presents


Dessa ska indirekt bli mina. Apsnygga. Fick jättefina julklappar som jag kan fota imorgon och visa er. Min jul var jättemysig och lugn tillsammans med min familj.
Daniel är här nu och vi hade våran "mini-jul" igår och fick ett JÄTTEFINT guldhalsband med ett litet hjärta. Hur fint som helst. Tack älskling! Ni får se en del imorgon.

Har jobbat och snart ska jag och babe sova. Imorgon ska vi till Jakan. Krams


God jul :)

Gud vilken mysig kväll som väntar. Ska mysa rejält med min familj! Nu väntas massa god mat och kärlek. Hoppas ni alla får en riktigt god jul och ni ska ta vara på varandra! Det är viktigt, tänk på det.

Nu önskar jag er en RIKTIGT GOD JUL KÄRA BLOGG!


God jul! :)


Bingolottos uppesittarkväll-Dan före doppardan!


Imorgon är det julafton. Vad mysigt! Sitter ni också och spelar framför uppesittarkväll? Jättemys och det är en trandition. Baket och maten är klara, paketen ligger under granen, snön är klarvit utanför på träd och mark och glöggen har gått på varv på spisen.

Vem älskar inte jul?


Dan före dan före doppardan!

Hej allihopa!
Hur mår ni? Jag mår bra och skall snart ner till jobbet. Förlåt (Som vanligt) för bad update. Mycket som ska göras nu inför jul och jag jobbar också! Jobbar faktiskt julafton, till 15.00. Känner ni att ni har någon julkänsla?  Jag har lite julkänsla iallafall.. Idag har vi bakat knäck som blev jättehårda...haha.. och lussebullar. Gott med julgodis till Julafton. Granen är klädd sen Lucia!


Mysigt kök!


Våran vackra julglan!!


Late/dem är mina nu!

Det känns bra. Beställde skorna. Hur söta?! Fanns i min strl så kommer nog sitta smäckt, annars bums tillbaka.
Imorgon ska jag ta bort min lilla tandställning också. Wie. Ska bli väldigt skönt. Hur kul?! ;) Annars händer det inte så värst mycket förutom matteplugg. Skulle behöva kika lite på julklappar också. Vi klädde faktiskt våran julgran på Lucia. Tycker jag var fint. Annars brukar vi ta fram den någon dag innan julafton. Men nu får vi njuta lite av den än tidigare.


Köpaellerinteköpa

`
vill kanskeeee köpa...


Min nya paljettis


Paljetter,paljetter,paljetter.
Min nya jacka är full av fina paljetter. Köpte min på Gina tricot för 400 SEK.
Har dessvärre inte prövat men hoppas ej att paljetterna börjar lossna. Då blir jag less.



Vid lunch så åkte mamma,jag & Daniel och åt Thai/Kina-bufé i gamla. Jättegott. Sedan gjorde mamma ett bankärende och nu är vi här. Ska dock spinna ikväll...sedan måste jag plugga mer och förbereda nationellaprovet på torsdag. Wish me luck.

Sen Lucia!


Hoppas att ni har haft en fin Lucia. Vi har sysslat med massor här hemma. Bakat lite snickers, varit och köpt ny säng till mamma & pappa, varit och fikat och bara myst här hemma med alla.

Ganska söt Luciadag iallafall. Men hoppas ni mår bra och att ni har haft en trevlig Lucia. Det är nästan alla värda.
Kram till Synne i Norge! & till er andra


Bad/update

Förlåt för jättedålig update. Imorgon är det Lucia och det ska bli mys. Jag har ju älsklingen här, wie. Sitter och kollar på filmen "Vid min sida" verkar vara en fin film.

Men vi hörs imorgon, ska börja blogga mera nu. Det behövs. Men sköt om er så hörs vi i morgon!
Juste, visst var det bra att Erik vann Idol? Trots att båda var ruskigt bra. Det kommer gå bra för Calle senare också!

Godnatt,kram!

Se upp för lussebulle-tjuven!


Igår bakade vi lussebullar. Kolla vem som försökte snatta! En riktigt lussebulle-tjuv!


Heja Erik i idol!

Åh.. gud vad jag älskar Erik på idol. Han är så otroligt bra! Väntar på min älskling att han ska komma hit.
Jag ska faktiskt rösta på Erik nu.. Haha..vi hörs sen. Ha en toppen fredag.


Han är bra!


En ny rosa Samsung laptop fick följa med hem!

Hej.
Dålig update. Men idag så åkte vi till Barkarby då vi skulle kolla på en ny dator till mamma. Slutade med att jag kom hem med en Samsung n149-10.1 i färgen rosa. Hur söt och liten som helst. Är dock lite van då jag tidigare kört Vista och nu gick över till Windows 7 (Det nya programmet) Men detta kommer gå fint.

Samma färg som min LG-laptop. Sött med rosa, eller hur?!



Lindtchoklad

Åh hur gott är inte mörkchoklad? Har nog ätit halva nu. Riktigt gott och jag har Lindt-mint härhemma. Smakar lite som After Eight, ni vet? utan klet förstås.. men riktigt gott iallafall! Och dessutom så är mörk chocolate mycket nyttigare än mjölkchoklad. Men det lär ni nog veta.





Usa-tryck gillas!

Jag älskar allt med USA-tryck. (Är ute efter Converse stars and bars-skorna) + att lägga till lack/skinn är riktigt fräck. Mina lackisar kommer ifrån GT men är dock lite sugen på att köpa riktiga skinnbyxor i någon snyggmodell. Ni vet väl att skinn är riktigt snyggt va?

Nu till något helt annat.. Har varit på mattelektionen, kände mig lite trött och små hängig. Var tvungen att spärra ögonen för att inte somna ihop. Konstigt.. Måste gå på den lektionen vid 15, och det är verkligen ett måste!


Bravader..

Mitt, Emys och Linneas glas ifrån Bowlingen (bild nedan). Och på lördag blir det julfest med jobbet, men jag ska bara dit och äta. D kommer till mig på fredag. Min älskade plutt! <3 (Haha vad puttigt). Ska faktiskt snart sova eftersom jag ska på mattelektion imorgon. yey!

Imorgon ska jag försöka knåpa ihop en önskelista. Men sovgott!


Fulsnygga kängor!

Åhh kan inte sluta kolla på dessa fulsnygga skor. Konstig känsla. Tänk er ett par mörka jeans till en gräddvit stor kofta. Hmm.. Detta kommer sluta snyggt! 300 SEK. Tycker ni ska ta och beställa dessa. Dem är coola!


Oranga ögonlock/Chloe Sevigny


Chloe Sevigny med oranga ögonlock


    RSS 2.0