Whyred Autumn/Winter 07

Whyreds höst- och vinterkollektion är så snyggt och vill framhöva sin kollekton med en sofistikerad look med lyxiga materialer. Spanade in deras hemsida och det finns massvis av snygga kläder jag skulle vilja ha i min garderob!



Jag tycker det var grymt stiligt!
Glansiga materialer
polo-koft/tröja
ridlooken
kvinnligt
lackigt
bärnstensfärgat/orange
långa skinnhandskar
stiligt
hellånga klänningar

Vad tycker ni? Skriv en kommentar innan ni går!


Debatt i svenskan

Hej!
Idag har skoldagen gått rätt segt, i svenskan hade vi en debatt. Det är faktiskt kul att debattera!

Igår hade vi skolfotografering och jag hade på mig en enkel tubtop från J lindberrg denim och ett par ljusa jeans. Det är snyggast att se så enkel ut som möjligt.

Idag ska jag bara vara hemma och mysa framför tv, kommer ju idol och lite såna roliga saker.  Vad ska ni göra ikväll?=)

image139
Idag hade jag på mig jeans och den här orange färgade tublinnet från TOPSHOP

VOGUE

image137
Mina korta skinnhandskar ska jag snart byta ut mot långa,för det är snyggt!



Ännu mer Amanda!

Godmorgon!
Är ledig idag för att jag ska snart till Enköping. Skrev ingenting igår eftersom jag går till ca 21.00 varannan måndag och varannan torsdag.

Lägger in lite fler bilder på Amanda, eftersom dom är grymt snygga!


Jätte kort inlägg,skriver sen när jag kommer hem!

CIAO!

HM Koftan & Elite

Är det någon som vet vart den Stella Mc Cartney lookalike-koftan finns? Eller är det någon som vill sälja en i strl M?
Skulle verkligen vilja ha den och hojta till om ni vet.

image131


Lägger in lite bilder på min syster Amanda som väntar svar från MIKAS, hon har varit där och provfotades och väntar på om hon ska dit och skriva kontrakt eller inte. Amanda har även varit och provfotats på ELITE, men dom tackade nej. Elite har snart en tävling; ELITE MODEL 2007, och amanda ska skicka in bilder och hoppas på en ny chans.  Hon är just nu med  i Amodel, men inte fått något jobb ännu. Vi håller tummarna för att ELITE tackar ja denna gång och ser fram i mot massor av nya designplagg ;).  hihi


 Både fina och en söt bild med hörlurar, haha!:)

Ringar

Hello people!
Har spanat in asos hemsida idag och dom har så mycket fint till hyffsat bra priser!
Spanade in extra mycket på deras ringar. Jag är jätte förtjust i dom. Så snygga, vill beställa hem någon av dom här som är mina favoriter:



HÖRS SEN!

Torra och flisiga naglar?

Måste verkligen köpa något till mina naglar som bara flisar sig. Jag använder aceton dagligen eftersom jag gillar att byta färg på mina naglar varje dag. Det är det som torkar ut. Läste även att om man använder rengöringsmedel utan skyddshandskar så torkar det ut naglarna extremt. Tänkte pröva på Siliciumstärkare som bygger upparmering på nagelplattan som stärker och skyddar naglarna mot vatten och starka vätskor osv. Jag tyckte det lät rätt så smart faktiskt. Kanske någon som har prövat det? Funkar det bra?

I helgen köpte jag extra vitaminer för hud,hår och naglar. Jag köpte "Stora hårkuren" som är ett bra kosttillskott med höga halter av nässla, åkerfräken, kelp, järn och propolis. Dessutom svensktillverkad. Det är dokumenterat att det ger näring, stärker hår, naglar och hud med dess viktiga växtextrakt. 3-5 tabletter dagligen och finns att köpa på det flesta hälsokostbutiker för ca 156 kr.

image112

Sats träning

Hej allihopa.
Idag har jag super träningsvärk/ont i rumpan efter ett hårt spinnigpassa på SATS med pappa och Camilla. Vi cyklade 55 minuter och jag var svag i benen och var helt slut, men det hör ju till för då vet man ju att man har kämpat.

Är ledig varje onsdag och idag har jag fått sovit ut, vaknade kanske run 12-halv 1 :$.. Det är sååå skönt att få sova ut tills man själv vaknar, håller ni inte med?     Snart ska jag och mamma ner till ica och köpa hem köttfärs, ehm... min "dataklocka" står på 22:07, det stämmer inte riktigt va? ;).

Har ju som sagt träningstider på söndagar,tisdagar och onsdagar, men tror verkligen inte jag orkar träna aerobics idag efter det hårda passet igår.. är helt slut! :P  Ska nog sitta hemma och mysa framför idol, åh det lät mycket bättre!

Vad ska ni göra ikväll?=)
Juste...får ju inte glömma och säga att jag har varit på en liten promenad med min hund, Freja. Det är alltid något!

image111

Tillbaka igen och min budet favorit

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med dig. Jag har vart lite ifrån blogg.se men är nu som sagt är jag tillbaka:) Trevligt va?;)

Det är verkligen höst i luften nu och läpparna behöver mer läppbalsam än någonsin! Och jag har alltid mitt Försvarets Hudsalva i min väska eftersom det verkligen återfuktarläpparna och ger dom även lite glans. Det är absolut min buget favorit.
image110

Familjemiddag

Hej hej!

Jag skäms,är urusel på att uppdatera, som ni nu vet vid det här laget. 
Idag har jag varit och ätit kinamat,mums! 
Vad har ni gjort idag?=)  

Hinner inte skriva mer...  KRAM 

Nytt last?

Hej hej allihopa!

Det pratas en del i olika bloggar om olika "laster". Så jag tänkte berätta lite om hur jag har det med mina laster och så.
Alla människor äter både bra och onyttigt, behöver inte vara stora saker utan även mindre. Jag har faktiskt blivit mycket mera nyttigare,försöker äta mycket grönsaker, frukter och försöker skippa läsk och istället dricka mer vatten. Men nu kommer vi till det svåra, frestelsen. Visst är det svårt att skippa vissa godsaker när man ser andra vänner,familj etc. äta massor av gott, som man vet att man inte ska äta för att försöka hålla sig till sin nyttiga cirkel? Det är nog enligt mig, det svåraste, för då kommer den hemska tanken "om jag äter idag,så börjar skippa det onyttiga imorgon" DET är det vanligaste man brukar säga, "imorgon,imorgon börjar jag". Men allt blir som en ondcirkel,det går bara om och om igen.

Men någonstanns ska man börja,och istället för godis och äckelsaker så har jag bytt ut det mot tuggummi, det funkar för mig och minskar mitt socker och godissug. Mycket nyttigare än godis. Bra va?Nåväl.. var & en måste hitta sin metod.

Mitt nya favoritgodis:
image109
Wrigley's Extra white, Sweet fruit, mums!

Fråga!


Fråga ang. Egypten

Postat av: Anonym
Hallå hallå...Jag ska åka till hurghada på tor (6/9).Ska bo på samma hotell som ni bodde på.Hur var hotellet.Var det bra snorklingsvatten vid hotellet? Eller har du några andra ställen att rekomendera? Var i egypten i dec -06 oxå.Då åkte vi en dag med colona divers . Det var en upplevelse.MVH Magnus

Hej Magnus!
Kul att du ska åka till mitt favorit ställe;). Hotellet är jätte bra, skall ni ha all included? Jag har varit i Egypten två gånger och på samma hotell och jag skulle absolut kunna tänka mig att åka dit igen. Snorklingsvattnet är underbart och det är verkligen som att ligga i ett akvarium och kolla på häftiga fiskar. Tyvärr har jag inte fler ställen att rekomendera eftersom jag har bara varit på ett och samma ställe. Hoppas att det var lite till hjälp,och hör av dig om du behöver få veta mer! Kram


Om fler läsare har fler frågor så är det bara att höra av er!


Dagens look

Eftersom hösten börjar närma sig så måste man strax lägga undan sina snygga sommarklännigar, vilket jag tycker är trist.
Ashley och kelly bär på en klänning som är riktigt snygg!
Vem bär den snyggast?

image107
Jag tycker Ashley Tisdale bär upp sin klänning på ett snyggt och stilrent sätt.

Lördag 1 September

Tja!
Jag hinner inte skriva så mycket nu, så det blir ett kort inlägg. Hoppas alla ni mår bra och ni har haft en jätte bra fredag och lördagskväll, för det har nämligen jag haft.  Är ledsen att jag inte uppdaterar så mycket som ni vill.

Men iallafall, som sagt... Hoppas ni har det underbart så kanske vi hörs ikväll!
 
Kramar Angelica


    RSS 2.0