Zapmodels

Imorgon är det dax för Amanda att gå på en casting. Denna gång är det hos Zapmodels. Min syster har varit på olika fotograferingar hos: Elite (2 gånger), MIKAS och hos AModel (hennes nuvarande modelagentur).

Hon är ca. 1.80 lång

 
image443





Min underbara vän!

Min underbara vän Sara Larsson! Även hon har en blogg. Hon är väldigt öppen av sig så ni kommer säkert få reda på massor av våra hemligheter. Jaha, vem är Sara då? Hon är en jättesöt tjej som jag lärde känna när jag började på gymnasiumet. Hon och jag har massor av planer nu efter studenten, så hennes blogg kommer nog även handla om det. Jag tycker verkligen om henne eftersom hon är så ärlig och en väldigt underbar människa. Hon ligger mig nära hjärtat och så kommer det förbli. Våran humor är så skoj så ni kan inte mer än att tycka om oss!

Men ni kan iallafall läsa hennes blogg och här kan ni klicka er in på den!

Jag älskar dig vännen! Finns alltid där för dig hjärtat!

image442

Nytt i bloggen

Hej!
Nu är det nämligen så att jag är inte världsbäst på att svara på era kommentarer, så nu har jag gjort en supersmart sak. Satt dit en chat i min blogg där ni kan chatta med varandra eller med mig. Jag svarar så fort jag är inne. Smart va?
Påsåsätt är det enklare för er att få svar på era frågor. :).
Kramis!


Även min bror...

...läser min blogg! Tydligen många som läser min blogg, det är väldigt roligt!
Nu måste jag rusa för nu ska jag möta en vän för att få mina skor. Jämt all denna stress! Gah..

Bye!

image441

Foccacia är gott.

Hej!
Har just kommit hem efter en lunch med mamma och Amanda. Det är 3:dje gången vi är där den här veckan (lördag,söndag och idag) och jag har ätit foccacia varje gång. Det måste ni verkligen smaka, riktigt gott! Har även köpt en ny vårjacka! Jättefin.

Nu måste jag kila igen. Hörs senare!



(Bilden är inte min utan lånad ifrån google!)

Utbränd? Sovgott anyway!

Alltså, jag sover FÖR mycket. Även fast jag har sovit "normalt" dvs, 8 timmar så är jag trött, även fast jag har sovit mer än 12 timmar så är jag trött. Jag måste nog gå och kolla upp det där. Kan kanske handla om att jag börjar bli utbränd? Stressar med skolan? Vilket fall som helst så tär det på mig. Jag vill kunna göra saker utan att känna all denna trötthet. Jag äter dagligen vitaminer så det handlar inte om att jag får i mig för lite. Så antagligen är det något sånt som jag nämnde innan.

Haha, så söt bild! Riktigt passande. Nu ska jag iallafall sova! Ska bli riktigt, riktigt skönt! Sovgott och drömsött! Kram

Bakpotatis med röror

image440Hej!

Just ätit middag, det blev bakpotatis med 3 olika röror och en fetaost sallad. Mums! Så nu är jag riktigt mätt och sitter här med mamma<3!  Snart blir det dusch och sedan ska naglarna målas.


Ha en toppen måndagskväll. Kram!




Ica nästa!

Hej!
Idag är det så fint väder så man helst skulle vilja sitta ute hela dagen. Men eftersom det är inte världs varmt så skippar vi det. Jag var på arbetsintervju idag och det gick bra. Skulle få ett svar om ca en vecka. Skulle vara super för mig att få det där jobbet. Håller tummarna!

Undra vart min klänning är från SBS. Skulle ju dyka upp snart ju!

image439

Angelica

Bekväm stil, snyggt!

image438

Ni får inte se mer av mig! mohahaaaaa

image437

Mysmelodifestivalen...tur att jag stannade hemma! Nu ska jag ta en efterlängtad dusch och sen blir det kramkalas med världens bästa mamma och pappa!

Hihi, lite skoj som jag gjorde för ett bra tag sen:

Är Melodifestivalen en tradition?

Vilket härligt väder det har varit idag! Så otroligt skönt att våren är påväg. Hoppas verkligen inte att det kommer komma snö, då gråter jag. FLODER! Men nu vill jag ha vår.. massor av ballarinas! Så gulligt.

Idag kommer Melodifestivalen vilket jag tycker ha spårat ut. Inte alls någon bra låt, men ändå måste jag kolla! Tradition?

Vi hörs!


Mysfredag

Godkväll!
Idag har det varit en såån mysig fredag. Äntligen får jag umgås med min familj. Har suttit vid pappas kontorsdator och pluggat som bara den i flera dagar. Känns skönt att vara tillbaka i verkligheten faktiskt. =).

Blev bjuden på fest, men tyvärr tackade jag nej. Ångrar mig inte för att den här dagen behövde jag.

Godnatt!

Min älskade bror Alexander

Har inte visat så mycket av min käre bror, woha! Here you have him! Har inte visat så extremt mycket privat eftersom det finns extrema människor som jag ogillar som läser min blogg. Men för er andra: Jag tror jag har fått min utseendefixering av dig!

image435

Du är världens, världens, världens bästa bror! I love you so!

Forever 21 - Nu till Sverige.

Nu kan man beställa hem ifrån Forever 21. Finns riktigt söta saker som jag ska ha till våren och sommaren.

+ För att det är så billigt
- För den dyra frakten (tror den ligger på 200-300)



Ge mig?


halv 9 med religion..

Godnatt allihopa! Ska försöka lägga mig och plugga lite. Börjar halv 9 med religion vilket gör att jag måste upp kvart i 7. Men hoppas ni sover gott och så hörs vi i morgon!

Love, Angelica

"Sverige blir allt mer bättre och bättre"

"15åring hittades död utan kläder bakom en byggarbetsplats i Mora"


Allt fler mord stiger sig fram mer och mer, höjning av enorma depressioner slås mot våra kroppar, mer ångest våldgästar våra tankebanor och allt blir bara värre och värre. Det går inte ens en dag förens det är något nytt. Allt fler människor slår ut sin ångest till galenskap. Det handlar mycket om krav, vi har möjligheter att prestera och vi gör det, hela tiden måste varje individ prestera för att lyckas. "Lyckas jag inte, så har jag förlorat". Ribban är så högt upp, jobb, skola etc. När vi inte lyckas är vi misslyckade, misslyckade för att vi inte kunde det vi ville.

Våran aggression måste ut, får vi inte ut den tar vi till våld. Det är hemskt, fruktansvärt hemskt.

För varje år som går blir vi allt mer galnare och galnare pga. av allt som finns i vårat land och samhälle. När ska allt ta slut?  Jag är rädd för mänskligheten, när som helst spårar något ur ännu en gång, när som helst..
 
...Sverige blir allt mer sämre och sämre..


Hon är... usch!

Kan inte förstå mig på denna tjej. Kan inte förstå andra tjejer som gillar denna blondin. (inge ont om blondiner) Vad gör hon för nytta? Hon står med öppenmun på varje kort och försöker se snygg ut. Men lyckas hon? Haha, verkligen inte! Alla dessa tänker-inte-säga-vad-dom-är men är så patetiskt dumma så det skriker om det.

Utrota dessa!

image426
Fröken Silverstedt, kom ner med både fötterna på jorden! Jag tycker synd om dig, det kan inte vara lätt!
Btw, har du ont?(bilden)

Alla <3dag..

..ägnade jag denna dag tillsammans med min familj! Tusen tack för att ni finns och att ni är dom mest underbaraste personerna i mitt liv.

Jag älskar er!

Cosmonova är för stort för mig..

Hej!
Hjälp vad jag blir illamående av Cosmonova.. Det är för tok för stort för mig. Tror jag föredrar "Mindre" bio's.
Nej, jag är trött.. Sova nu!

Innersta tankarna tar över varje kväll..

Skönt det är att ha duschat. Att vatten kan göra så mycket! Rädda liv, fräsha upp liv och dessutom göra någon nyttig. Haha.. Jag och mitt tänkande är nog det bästa som finns! Nej,där ljög jag. Min familj är det bästa som finns!

Det här har jag gjort hela min dag:
- Pluggat hela dagen
- ätit
- duschat
- smörjt in mig med brun utan sol

Det här ska göras nu:
- Ta bort gammalt nagellack och måla dit blodrött
- Ta en macka *hungrig* OBS, nattkäk gör dig tjock! Men det struntar jag i nu, jag dööör.
- Borsta tänderna
- Ta fram kläder tills imorgon...
- Lägga mig och mina innersta tankar kommer gnaga ut så långt de bara kan. Varför tänker man så mycket när man ska sova? Hjärnan är nog inställd på det....
... Dom som har följt min blogg vet att när jag blir trött så pratar jag på väldigt mycket.

Ah juste! Imorgon efter Cosmonova(skolans förtjänst) så ska jag åka till Stureplan och fotas. Det blir nog roligt!

Nu vet ni vad jag har kvar att göra. Så vi hörs imorgon, sovgott och drömsött!

A

Plugg är riktigt bra men inte för kroppen!

Oj vad jag har pluggat idag! Hela dagen.. Har suttit framför datorn som en liten nörd och skrivit på mitt arbete. Och äntligen är jag klar! Hallelujah! Nog att plugga är väldigt bra och lärorikt så är det inte bra för kroppen att sitta såhär framför datorn. Har fått ont i ryggen och i rumpan, not god! Men nu är jag iallafall klar och tänker ta mig en dusch och hårinpacka håret för att sedan smörja in mig med brunutansol. Och sedan tänker jag avsluta dagen med att plugga lite till... Haha, skämtosido. Tänker avsluta dagen med en kopp te och krama mina underbara hundar!

Hoppas ni har fått mycket gjort idag och att ni har haft en underbar dag allesammans! Kramar/Angelica


Sova nu,snart.

Idag är jag trött. Jag har varit trött hela dagen. Måste sova snart, jag är dock ledig imorn men jag behöver sova.
Och imorgon är det plugg hela dagen lång!

Jag vill mobilblogga, help me someone?

Långa dagar förgyllas av Sara

Godmorgon!
Idag gick jag upp 10.20, riktigt skönt! Alla andra dagar går jag upp 6-halv 7, och det är vansinne. Men måndagar är sköna fast långa! Går till ca 21.00 idag. Men jag har iallafall Sara som får göra det roligt. :)

Idag händer inte så mycket. Blir lite plugg när jag kommer hem.. sen är det bara att gå och lägga sig igen. Nu ska jag borsta tänderna! kram=)

Jag kommer gå långt med mitt liv..

Godkväll girls & boys!

Imorgon är det skola. Även fast jag inte är helt 100% frisk ännu så måste jag gå för att annars kommer jag ligga 1 km efter. Och det är inte bra eller hur? Jag har en sådan otrolig längtan till sommarn. Jag måste få jobbet på Ica, jag måste! Så vi kan åka ut och resa efter studenten. Var tänkt att jag skulle söka in till KTH nu, men kanske ska vänta några månader? Jag måste ju resa lite efter studenten och inte börja plugga direkt?! Eller?
Allt känns så bra när jag pratar om min framtid. Jag vet att jag kommer lyckas, jag kommer bli något som jag vill och... aa, allt kommer bli perfekt! Jag kommer gå längre än vad många av er alla kommer. :). 

" Att någons individs vrede går ut över dig bara för avund, kolla högt och le. Tänk: Hon vill vara som dig, ers nåd"
Jag är så glad, en glädje sprids i kroppen.

Sara Larsson, jag älskar dig jätte mycket! You're my rockgirl! Vi kommer gå långt tillsammans du & jag.

Wow, kan spegla mig i datorn, snygg är jag. Haha.. Kram!

Lockigt hår eller rakt?

image425Vilket I-landsproblem. Jag själv har väldigt självlockande hår, och ibland gillar jag det och ibland inte. Ibland vill jag ha spikrakthår och så plattar jag mitt hår. Men herrejösses, det blir ju jätte risigt när man plattar det. Jag måste få bekräftelse om att det är snyggt med självlockigt hår. Dom som har platt hår, dom vill ha självlockigt. Och dom som har självlockigt vill ha spikrakt. Men jag måste verkligen sluta med mitt "Jag ska bara platta luggen" Tillslut så kommer jag få klippa av mig mitt fina hår. *gah*

Känner inte ni detsamma ibland?

Oj,vad rädd jag såg ut att vara på bilden. Men nej, jag är glad! *kärlek*

Långkofta: Rut Mfl
Tights: H&M
Linne: Odd molly
+ Converse

Kärlek, Angelica


Grattis syster Alida på 13årsdagen!

JAG MÅ ON LEVA, JAG MÅ HON LEVA, JAG MÅ HON LEVA UTIHUNDRADEÅR, JAG VISKA HON LEVA, JAG VISKA HON LEVA, JAG VISKA HON LEVA UTIHUNDRADE ÅRRRRRR!!!!!!!!


Grattis Alida! <3
image424


Lördag

Har just avnjutit en god middag. Grillat kött med rotfrukter och klyftpotatis, jätte gott! Ikväll ska jag bara vara hemma och försöker bli frisk och se på Melodifestivalen, mysigt!
Idag var farmor och farfar på besök, vi fikade och tog det lugnt.

Tycker inte ni tiden går alldeles för fort?  Känns som veckorna bara rinner iväg.. Hemskt, snart är jag en tant! Men jag kommer bli en vacker tant iallafall. Haha..

image423
Julafton 2007

Nattlinnet är på!

image421








Jag är fortfarande inte frisk och får tyvärr tacka nej till inbjudan till premiären hos
Barbella. Men jag är glad iallafall. Har just duschat och satt på mig nattlinne,skönt!

Vi har också färgat Saras hår brunt, det blev snyggt!













Det är tråkigt att vara sjuk

Hej!
Idag mår jag inte så bra jag är jätte hes och halsen svider samtidigt som jag är svag och inte alls mår bra! Usch för sjukdomar.

Har inte ätit ordentligt på ca 2 veckor snart, så har gått ner i vikt. Inte bra! För jag är så snygg som jag är just nu ;).
Haha.. Älskar dig mamma och pappa!

Det här måste ni bara se..haha!

Mina syskon Amanda, Alida +  min vän kan väll börja starta ett band? Haha, vad kul vi hade..

Alida, sång, Amanda, synth/keybord och X gitarr! (Haha... Det här måste ni ju bara se)




Topshopkjol, min i vår!

Jag är sjuk och ligger just nu i mammas säng och har druckit upp ett glas vatten med en treo i. Igår var febern uppe i 40grader, usch vad illa jag mådde. Mår inte så mycket bättre idag, bara febern som har sjunkit. Det är alltid något,eller hur? Jag är jätte svag i kroppen och halsen svider som satan medans jag svettas, fryser, svettas, fryser,usch säger jag bara för det här! Inte nog med det. Tandställningen svider och skaver som bara den! Kan det blir sämre? Någon som har lust att byta med mig?

När man är sjuk så kan man iallafall glädja sig med att kolla runt på alla hemsidor och ta inspiration, och idag så fastnade jag för kjolen från Topshop som är grymtsnygg!

Den här volangkjolen från Topshop ska jag införskaffa mig i vår. Riktigt hett med blommor! Mer sånt,tack!
image419
image420

Lördag

Hej!
Idag har jag varit och köpte en större säng, äntligen! Jag, Amanda och Sara ligger i den just nu och kollar runt på internet. Idag blev det en hemma kväll eftersom vi var tvugna att plugga upp oss, men det gick bra iallafall!

Söta syster Alida


 

image418
Film dax! Kram:)

Nu är jag helt och hållet tillbaka!

image417



Hej allihopa!

Förlåt för att jag inte har vart så aktiv med min blogg, nu ska det ändras! Nu kommer jag uppdatera några gånger om dagen som förut. Ska bli kul att skriva igen!

Idag har jag vart och shoppat med mamma, Sara, Alexander, Alida och Michelle. Blev två par skor och en bh. Underkläder uppskattas alltid. Imorgon ska jag till jysk och köpa mig en 120 säng. Jag har en liten säng annars, ska bli skönt att få en större. :)

Kramis!


Nej, bilden är inte nytagen.




    RSS 2.0