Update från Arlanda. Resan till Egypten, Hurghada 08

Hej! Nu sitter vi på ett café (Robert's coffee) på Arlanda och äter frukost. Svin dyrt för det första! Pappa och Amanda tog en varsin räkmacka som kostar över 100 kronor styck. Men men, hur ofta äter man frukost på Arlanda? Klockan är ungefär halv 6 på morgonen och vi väntar nu på att taxfreen ska öppna. Jag ska även köpa mig en pocketbok eftersom jag glömde min hemma, klantiga jag! Vi har också köpt tidningar.

Nu har vi laddat med film på mammas laptop och halv sju går planet. Vi landar i Egypten halv 12, svensk tid. (Egypten är 1 timme före) Det tar drygt 5 timmar att åka till Egypten. Och vi längtar så! Hoppas vi ses delfiner ännu en gång! Vi såg delfner första gången vi var där.

Alex och Linda passar hundar och hus. Mina älsklingshundar! <3

Nu ska jag nog dricka upp min juice och prata vidare med min familj. Så HÄR får ni en kram från oss alla ifrån Arlanda!

Hoppas vi hörs när jag är Egypten! Är borta en vecka och ska ha det riktigt underbart! Kram från mig och min familj!!<3



Haha, snyggbild i farten. Klockan var väl ca. 04.45.

 


Värme en hel vecka.

Det börjar närma sig. Ligger och lyssnar på musik och försöker komma på något som jag har glömt. Jag är trött men jag är just nu som ett barn som väntar fantasifullt natten innan julafton. Jag gillar att resa. Och imorgon kommer jag ligga i 50 graders värme och bara vara, i en hel veckas tid. Vet ni? Gud vad jag kommer sakna mina hundar! Fy vad jag älskar dem, mest i hela världen! <3 Mina vackra småflickor.

Nu ska jag lägga ner det allra sista. Förövrigt så har jag en rosa resväska, sött! OCH JA, DEN ÄR FULLSMOCKAD!

Jag är seg på att packa, att mamma inte får tuppjuck!

Gud vad jag är seg på att packa. Jag tar en grej varje halvtimme ungefär. Tur att inte mamma får tuppjuck på mig:P.  Finns det något mer tråkigare än att packa? Fy. Just nu laddar jag upp med massor av musik. Ska bli riktigt skönt att komma bort.

Jag har färgning av fransar och ögonbryn kvar. Det är jobbigt för man vill ha det snyggt! Gash, bäst att jag börjar med det nu. Hörs snart igen.

Att packa som tjej är ibland väldigt krävande

Hej! Har just kommit ur duschen och har precis lagt min jädrans ansiktsmask. Jag är riktigt jobbig när jag ska åka någonstanns för att jag ska alltid göra allt i sista sekund. Och jag överdriver alltid med saker jag ska göra som egentligen kanske inte spelar så stor roll?

Det jag ska göra ikväll är:

- Duscha (gjort)
- Ansiktsmask
- Färga ögonfransar
- Fixa ögonbryn
- Färga ögonbryn
- Ta bort gammalt nagellack och måla dit nytt på händer & fötter.
- Packa kläder, smink, hårprodukter och allt annat nödvändigt & icke nödvändigt
- Fixa min musikgrej som jag ska ha med mig med massor av ny bra musik+ladda den tills jag ska åka
- Pussa mina underbara hundar hejdå hela natten
- Smörja in hela kroppen med lotion
- Ringa och säga hejdå till mina vänner
- Packa bikini glömde jag nästan att skriva ner
- Packa ner alla magaziner som jag inte har hunnit läsa


Ibland kanske det vore skönare att vara en kille, innan man åker.. tar 7-8 par kallingar, några shorts och några tshirtar och lägga i en ryggsäck och sedan är man klar. Jäkla vad tjejer ska hålla på, iaf jag. Herremingud säger jag bara.


En stor frukost= en bra start på dagen!

Nu sitter jag här vid köksbordet framför min nootbook och äter frukost. Jag börjar jobba om en timme, och jag jobbar till 20.00 ikväll och nästan direkt efter ska jag ut på krogen, så jag behvöver en ordentligt stor frukost om jag ska orka.

Jag har sminket och kläderna kvar för håret är redan fixat så nu måste jag nästan skynda mig om jag inte vill komma försent, och det vill jag inte!



Hallonjuicen från brämhults är min favorit. Dricker den väldigt ofta. Jag brukar köpa en stor flaska. Mums!

En skrikande Ramsey på tv!

Godkväll! Kollade nyss på mitt favorit program, Hells Kitchen. Ramsey är så himla elak fast han får ändå pli på dem.  Detta program är rusligt bra och nästa avsnitt är det final, men då är jag utomlands.Typiskt! Den som vinner får bli köksmästare på någon flott restaurang. Jag hoppas nog på Rock. (Haha, ni lär nog inte förstå ett jota om ni inte har följt som jag)

Imorgon jobbar jag, från 12-20.00. Sen när jag har slutat ska jag springa hem då jag ska duscha och göra mig klar för en utekväll med några vänner. Funny. Jag kommer ju iallafall ha satans brottom. 

Nu närmare det sig. Jag åker snart! Spännande, spännande. Jag gillar att flyga men samtidigt lite nervös. Men det blir nog jättebra.

Snart ska jag duscha eftersom jag har tidigare varit ute 25 minuter snabbpromenad med mina voffsingar. Duktiga jag!

Knäckebröd är gott.

Godmorgon bloggen!
Jag vaknade kanske först 10 och sen somnade jag om. Mamma väckte mig innan 1200. Så här kan det inte fortsätta! Men jag har faktiskt vaknat senare förut så såå illa är det inte.

Det är soligt här nu men det känns som att det ska börja regna för att det är så himla mörkt på himmlen. Athena vil sprunga ut i skogen innan regnet börjar ösa ner. Hon och Freja älskar att få komma ut, dem blir helt till sig och börjar göra roliga saker. Freja strecker sig alltid när hon bli glad. Och Athena, ja.. Hon blir som galnast och hoppar runt. Så kul att se!

Idag ska vi förövrigt åka och storhandla käk så Alex klarar sig medans vi är utomlands. Och då ska jag passa på att köpa knäckebröd. Gud vad gott, knäckebröd med ost! Mums!

Vi hörs när jag kommer hem från promenaden, måste skynda för snart öser regnet ned.

En söt guldfisk






Pappa försöker sig på att läsa finska

Pappa pratar i telefon med någon arbetsvän? Han ska försöka läsa något finskt från internet till hans vän över telefon och ungefär såhär låter det:

Viris liukti vvilinonen lukkekureka  motta lykkukuerat. (osv)

Haha, humor. Han fick upprepa saker flera gånger innan det blev rätt, om det nu blev det. 

 Sa jag att finska är ett av världens fulaste språk?

Släpa runt på killkompis i stan är det lyckat?

Hej! Det är ganska fint väder här idag. Men det är ingen ide att gå ut och sola för det finns en del stickmoln och helt plötsligt blir det skugga och sen sol igen, så håller det på om vartannat. Konstigt. Men jag kan glädja mig med att jag får massvis av sol på söndag för att vara exakt. Ja, på söndag är jag i Egypten. Kommer få en del färg. Nu om något helt annat.

Igår var jag & pontus i stan. Stackarn fick springa med mig i varje affär som jag ville gå in i. Men innan vi började springa runt så åt vi mat först så jag skulle få slippa hans gnäll som jag visste skulle bli. Haha, så vi åt tacos!
Förövrigt skulle jag hitta dem svarta spetstightsen som ska finnas på H&M-trend men var tyvärr slut, men så köpte jag ett par precis lika dana fast i vinröda. Har inte prövat dem, men det blir nog ganska snyggt hoppas jag! Jag hittade ett nästan lika dant linne som jag köpte för några veckor sen som är bra att ha med till Egypten.
Annars så köpte jag en tshirt, ett par örhängen OCH ett lipplumper från MakeUpStore för ca 270(?) kr, helt otroligt egentligen. Och killen som jobbar på MakeUpStore på Åhlens är verkligen supertrevlig och även supergay! :P Men han hjälpr verkligen till och han är så söt när han ska visa vilket plut han får när han använder läppglanset. Samma sak när mamma, jag & systrarna var där så skulle han visa en produkt som vi faktiskt köpte. Någon produkt som innehåller gurka och jämnar ut sminket och ger fukt. Han var så rolig då hade skulle visa vad den innehöll och hur man skulle spraya på ansiktet..

Hoppas ni mår bra och får en jättefindag! /Angelica


Snart bär det av!

Eller ja.. Jag åker på lördag natt/söndag morgon till Egypten. Ska bli riktigt trevligt och jätteskoj! =)

Vet ni? Jag fick ut 11 tusen denna månad och har ungefär 5-6 tusen kvar från förra lönen så har nu ungefär 17 tusen på mitt kort. Inte dåligt! :) Intressant va?

Nu ska jag klä på mig och sedan åka och handla middag.


Puss på er.


Översväming i Stockholm? -Alltid överdriv.

Sitter nu på tåget påväg hem ifrån Ikea! Först tåg vi tåget mot Kungsängen och så fick vi vänta där ca 15+ mins. Och så åkte farmor mot stan, buh!:( 

Jag åt en korv på IKEA, det ni, väldigt intressant! Imorgon ska jag ut med en tjejkompis, ska bli riktigt kul. Vad ska ni göra? Ska nog regna hela helgen då den spöregnade nyss, nästan så att det blv översvämmning. Haha!

...31 augusti åker jag till Egypten. Gud så skönt!

Försenade inlägg (Måndags)

Jag hade inget internet på tåget när jag åkte hem till farmor då jag hade tappat bort min kod då man ska "logga in" men senare under dagen så hittade min mamma den och då kom jag tillslut in. Men jag satt och skrev i "anteckningar" på min laptop så jag kunde lägga in senare.  

Here you go (Första inlägget):

Hej bloggen! Sitter nu på tåget till min farmor. Det är inge vidare fint ute, utan det regnar och är grått. Varför ska alltid sommaren vara så kort och vintern så lång?
Faktiskt första gången jag tar med mig min bärbara nootebook, kul va? :)

Jag ska nog stanna hos farmor 1 eller 2 dagar. SKönt att komma bort och vistas i en annan miljö och slippa den miljön man lever sitt liv dagligen  någon gång. :)  & jag saknar min underbara farmor. Alla bör ha en sådan!

Haha, nyss åkte jag förbi den vägen som leder upp till mitt gamla stall där våra hästar har stått genom åren. NOSTALGI! Har börjat fundera på om jag ska skaffa mig en foderhäst,
skulle vara riktigt mysigt och jag vet att min lillasyster skulle bli glad om hon fick vara med på den. Det är kul att tjäna egna pengar faktiskt;)!

Hörs snart för nu ska jag spela några spel som finns på min laptop, haha! Kramis.


/Angelica


Andra inlägget:

Haha, det här måste se väldigt kul ut! Idag är jag svartklädd (Svarta tunna strumpbyxor, svarta tygshorts, svart linne, en svart lite längre kofta och mina svarta skinnconverse)
och så sitter här med min lilla, lilla rosa dator. Min rosa dator kommer ifrån LG som är ett väldigt bra märke. Rekomenderar! Jag tror min lilla är 13-14-15 tumm? Något sådant. Riktigt behagligt att ha en lite mindre dator då man kan ta med sig den överallt.
Min mamma har en precis lika dan fast i en cool grön färg, riktigt snygg!

Tusan, kom ju på att jag inte sa hejdå till Freja & Athena!:( Buhu.. Mina älskade tjejer som är bäst! <3 Loveli.


No....for us?

Jag är helt fast i en låt nu, helt otroligt. Han är så nostalgi. Om någon utav er kan gissa låten och artisten så får ni en länk här! (Så ni får mina läsare till eran sida) Många hatar den, många hatar sångaren men jag tycker låten är riktigt bra.


I love a girl I'll never see her again
she was so young I'll never see her again
she was so young
I'll never see her again

what is worthwhile in the world
if you can't be with the one you love
what is worthwhile
we'll be forgotten when we're gone

if I could change one thing in life
I'd make time for us
if I could change one thing
I'd make time for us

Tror för några år sen att jag inte alls skulle gilla honom pga av hans sätt. Men om man blundar & lyssnar på låten så är den underbar.. Jag kan inte rå fört.

Får man äta onyttigt när man har semester?

"Godmorgon"! Även fast jag har varit uppe sen 10. Farmor har väckt mig klockan 10 sen i måndags och då har jag gått upp och ätit en god frukost bestående av gröt, juice och macka. Jättegott! Men idag är det tyvärr hemgång för min del:(, buhu! Eller första ska vi till Ikea. Så möta min söta mamma  och min kaxiga lillasyster klockan 2. =)

Ikväll ska jag även gå hastigt mina 20- 30+ minuter då jag har ätit massor avv onyttigt dem här dagarna, jag får lite ångest faktiskt. :P Ähh..semester!



 

Min underbara flicka! Hon ser ut som en krockodil så kalla henne söta kråckådil!



 


Boomerang



Boomerang reklam.
Tröjan är från boomerang och finns att köpa för 1000 kr.

Visst var den fin mamma?

Världens bästa mamma & pappa... Jag hjärta er!

Tisdag

Hej! Har ätit frukost och sminkat mig & så ska kläderna bara på för sen ska vi åka och shoppa!

Nu ska jag gå & klä på mig, vi hörs när jag kommer hem!

Onödigt inlägg

Sleep tight.

Remember..


Wörker

Hej!
Hur är det med er? Med mig är det bra. I fredags var jag ute med Hanna & Pontus. Sen har jag väl typ bara jobbat. :).
Min underbara Farmor har varit här i helgen. & Imorgon packar jag min laptop och tänkte åka hem till henne.

Har även jobbar på min fd. praktik. :), vilken wörker jag är!;)

Ses snart.


Måndag

hey!
Idag ska det bli en mysig dag då jag ska hem till Sofia för att ha avskeddsmiddag för Camilla på jobbet. Så ikväll blir det en mysig tjejmiddag med några flickor på jobbet. Blir en trerätters middag! :)

Vi hörs kanske innan jag åker iväg. Puss på er.


Värt att inse..



Sommaren är snart slut.. Jag har en väldigt bra familj, ett bra jobb och underbara vänner!
Hoppas att ni har haft en väldigt bra sommar.
Jag blir ledsen över att det är slut.. Ta oss tillbaka dit vi alla älskade.
Var rädda om alla ni älskar, ni vet aldrig när det kan ta slut.

Var rädda om allt ni äger.
Godnatt
<3


föralltid..

Snabbt och enkelt..

Hello alla!
Sitter och äter mackor på jobbet. Vill inte köpa mig någon ordentlig mat eftersom jag sluter 6 och då skall jag äta middag.

Kvällen igår var trevlig. Kan berätta mer när jag kommer hem från jobbet. :)

xoxo eran jeli.

Lunchtajm!

45 min min lunch och sedan lite senare i eftermiddag har jag en kvart kvar. Vet ni vad jag har ätit för nyttig lunch? Min pizzarest från igår, fybubblan vad onyttigt! :P Men det blev ingen cola till utan det blev ett glasvatten och ett glas apelsinjuice. (LITE nyttigare iaf)

På månad är jag bjuden på middag hos Camilla på jobbet med några tjejer där. Ska bli riktigt trevligt att äta en tre-rätters  middag med trevliga människor.

Jaha, ikväll blir det utgång i spöregnet. Jag vill ha sol! Usch... Får glädja mig med att jag "snart", snarare i slutet av Augusti åker till Afrika, Egypten. Då kan ni ha det med erat regn.

Hörs säkert innan jag börjar igen... annars hörs vi på min kvartrast. Puss


Jobbdax!

Sitter på jobbet och äter frukost. Jag börjar nu klockan 9.00. Så hoppas ni har en jättebra dag i regnet.

puss


Provercera mera!

Sitter här och lyssnar på Sonic Syndicate- Enclave, riktigt fin låt. Samtidigt som jag lyssnar kollar jag på American Idol.
Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska ut med några vänner. Riktigt trevligt ska det bli, orkar inte sitta hemma och bli fet.  *Skämtosido* Haha.. :) Ta inte illa upp. Om man känner att man börjar bli tjock och det blev Vassen 08 istället för Beachen 08 så kan man göra mina rumpövningar. :p (Mer om det i ett annat inlägg) Mamma, visst är dem bra och riktigt schnÿgga!?

Hoppas ni inte blev irriterad då jag vet att jag har massor av såna surpuppar som inte har annat för sig än att bli irriterade här och skriva att jag är en f**** & en h*** och massor av sånt fult. Haha, jag tycker det är så komiskt för ni är så patetiska! Haha :D.

Gud vad jag är glad´, vet inte riktigt varför? Kanske är för att jag är så bäst..Haha, jag provercerar om någon.
Förresten så blev mitt hår riktigt fint efter klippningen, klippte bara upp det och hon klippte bort det slitna topparna. Men frächt blev det. Hon jag klipper mig hos är jätteduktig och hon är faktiskt 88:a, alltså ett år äldre än mig. Hon lyssnar också på hur jag vill ha det. (Andra gånger jag klipper mig hos henne)

Vi hörs om ett litet tag! / eran paaaaani


Regn & nervositet

Snart ska jag iväg och regnet bara öser ner. Jag vill ha tillbaka sommaren, vill inte ni? Vem tusan tycker om det här vädret 7 dagar i veckan? Ha, inte är jag den människan iaf. Tycker det är okey med regn kanske en dag i veckan men INTE varje dag. :/

Aja, önska mig lycka till hos frissan. Haha, det låter som om jag ska dö eller något. Bara nästan...


Frisör besök kl 17.00

Godmorgon.

Herregud vilket trist väder det är, tycker ni inte? Jag ska gå och klippa mig klockan 5 med min syster Amanda. Jag har långt hår, men när det börjar bli sådär långt så blir det slitet, så måste klippa topparna och sånt tråkigt. Har faktiskt frisörskräck för att jag har varit med om frisörer som klippt mer än vad man har sagt. "Det behövdes" är derat svar på min ilska. Nä usch..

Kanske bör äta något eftersom jag inte har ätit något alls? Fybubblan. Vi hörs senare, kram!

:*

Vi hörs imorgon.

puss


Sent..

Hoppas ni sover gott alla bloggare här ute i världen. V hörs imorgon.

/eran jeli.

Uprising

Hej bloggen.
Sommaren rinner iväg och jag har inte haft ork att blogga, det händer mycket runt om en och man har andra tankar på saker som man vill ha gjort. Det börjar närma sig min Egypten resa, jag reser med min familj.

Jag har så mycket jag vill dela med mig med er/bloggen, men för att kunna slutföra en sak så måste man ha ork och vilja, just nu har jag varken något av det.

Hoppas ni har haft en kanon bra sommar hitills och lev livet så mycket som det går.

Jag älskar er!

    RSS 2.0