Midnight



ever since I was eight or nine
I've been standing on the shoreline
always waiting
for something lasting
loose your hunger, you loose your way
get confused and you fade away


Let it be



Nu ska jag duscha. Såg ni idol? Lillkillen är asball!

Rabatt på parfym.se till er!

Gå ner lite på min blogg och gå in på länken på Parfym.se. Massor av rabatt till er nu! =) Finns parfymer från Burberry, Chloé, Dior, Blvgari, Yves saint Laurent osv. Finns även smink, läppglans, mascaror och conceler. Ni hittar den under "Länkar".



Rösta på mig!

Har inte flera tusen läsare som alla andra stora bloggare! Men ni som läser min blogg kan ju iallafall rösta på mig för skojskull! Rösta HÄR! och skriv in min bloggadress! :)

Jag tycker om er annars också såklart!

dear.

Hej bloggen!
Ligger och lyssnar på Shoreline med Broder Daniel, så sjukt fin! Daniel kom i fredags och åkte hem idag typ runt 17.00. :(  Till lunch åkte vi och köpte thaimat. Übergott! Och igår- Kladdkaka och godis.. Gah..

Imorgon ska jag ta det lugnt och inte göra så mycket! Blir en helt lugn dag tillsammans med min mamma. :) Förövrigt så har jag skit ont i munnen fortfarande, gör så himla ont! Usch.. synd om mig!


Fredagskväll

Nu ska jag snart gå och möta Daniel och hoppas ni får en jätte trevlig fredagskväll hörni! =)

Kram på er


Jag har världens sötaste 13åriga syster!

Alida håller på att gör sig i ordning  för att hon ska träffa sina vänner. Alida är som jag, gillar att fixa till sig snyggt. Hon är ju så extremt söt!



(Klicka på bilderna för att förstora dem)

Vi får vänta tills hon har fyllt 14 år då ska vi kontakta agenturer.
Vi hörs snart igen! Kram


No time for us.



what is worthwhile in the world
if you can't be with the one you love
what is worthwhile
we'll be forgotten when we're gone

Broder daniel-No time for us.

Daniel hatar den låten, eller allt med Broder daniel.


Inte igen, snälla!

Hej människor.
Vill ni veta en tråkig sak? Jag är tamifan sjukigen! Det är helt insäjn. Orkar inte! Vill inte! Åhh jag är jämt sjuk. Och nu sitter jag här helt igen-täppt och aa..mår allmänt kasst. Kan någon söt människa bota mig? Igår när jag skulle lägga mig så trodde jag bara att jag var extremt allergisk vilket jag insåg att jag inte var när jag vaknade, då jag hade fått på mig en äcklig förskylning som på mig brukar hållas fast ganska länge.... JAG ORKAR INTE VARA FÖRSKYLD!

Farmor & farfar! Är allt bra med er? Ni kan väl skriva en kommentar! Vi saknar er iallafall..

Nu ska jag tycka synd om mig själv..kram

Mina nya skor från Zara



Kostar ca 800 kronor från Zara och är tror jag, ca 12 cm klack? Helt sjukt snygga iaf.


Nu ska vi åka och köpa Thai-mat. Hoppas jag kan äta lite ordentligt iaf och slippa se ut som ett grottmongo, eftersom jag inte riktigt kan tugga pga av tandläkarbesöket i går. Typiskt.


Nej jag har inte dött!

Har bara inte haft lust/tid att blogga,tyvärr! Men det kommer. Den här veckan har jag inte gjort så jätte mycket förutom att jobba litegranna. I helgen träffade jag Daniel, igen! :) Sen så ska jag väl försöka träffa lite av mina söta vänner. Har även bestämt att jag ska till stan och shoppa med Stephie någondag.

Vet ni vad jag ska göra idag? Ska åka till Enköping och spänna min tandställning. Tror jag har haft den i ett år snart nu i vinter? Inte såå länge kvar! I hope..

Förövrigt så saknar jag att blogga. Saknar era dumma kommentarer om hur dum, cp, bry jag är. Haha, så roligt!
Vi hörs sen! :) Puss


Måndag

Godmorgon! Idag är jag uppe lite tidigare vilket är ganska skönt ibland! Jag kom ju hem från Egypten för någon vecka sen och vi hade det riktigt bra. Jag tänker skjuta upp min story om Egypten antingen till senare eller i morgon!

Idag ska jag som sagt jobba först, ett kort pass: 15-19, och sedan kommer 2 vänner och möter upp mig för att köpa chips och sånt för att sedan gå hem till mig. Mysigt va?

Förövrigt så har jag typ fått fasta helger på ICA. (Jobbar veckoa dagar också) Har även ett till jobb som ringer och tjatar på att jag ska jobba där och bli fast anställd. Men det ska jag lägga på hyllan ett tag, jag kommer verkligen inte orka ha två jobb! Jag ska vara glad för tänk om människor som springer på massa intervjuver och inte ett enda nappar. Tråkigt för dem!

Nu ska jag kika vidare och snart ska jag äta frukost. Puss på er

Jag är ju hemma!

Hej alla sötisar. Jag har ju glömt bort er (Läs:nästan!), inte riktigt, men jag har inte hunnit skriva bloggen. Jag var ute i fredags och i lördags fyllde världens bästa Stéphie 20 år så det var kalasmiddag hemma hos henne med massa trevliga människor och sedan sov Daniel hos mig.

Nu ska jag se Van Veetaren. Puss


<3

Ps. Jag skriver mer om min utomlands-historia imorgon innan jobbet för efter jobbet så kommer två vänner till mig då vi ska äta chips och se film.


    RSS 2.0