Sommar vädret på gång igen?

"godmorgon" alla!

Solen skiner idag,det är hyfsat varmt och regnet hoppas jag är långt borta! Jag har sovit riktigt dåligt,känner mig inte som jag är på topp. Inget är kul idag:/. Vill träffa Camilla,men hon jobbar hela dagen!!!:( GAAH,kom hem underbara vän! <3

Tänker snart hoppa i en bikini och koppla av i solen och försöka bli lite extra brun:). Appropå bikini så kom en lapp om att jag kunde hämta min bikini som jag beställde från nelly.se. Den är söt,jag gillar den! Måste hitta en till nu innan man åker till Egypten..kan inte bara ha en:)  

jag vaknade halv 11,jag åt ingen frukost.. Jag var inte hungrig,fick bli lunch runt 12. Jag städade min garderob igår,fy satan vad den såg ut!! Allt låg huller-om-buller.. Men jag rensade den faktiskt,och nu är den schnügg!! Fotade Före&efter bilder,kan lägga upp sen när jag fattar mig på USB-kabel-sak! Galet:)

skriver mer sen!

Angelica



Chiffon dress

image36                   image37



             EURO  1 420,00                                                  620,00 kr
             (net-a-porter)                                                        (glitzy)



Två nästan lika mini klännigar. Tyckte budget-varianten var snyggare,priset gör ju en hel del att jag tycker så också!

Vilken tyckte du? 

Glöm inte att kommentera :)

konstig-tisdag! (med stort utropstecken)

Hej alla läsare:)!

Vädret håller verkligen på att spåra ut. Idag har vädret varit SÅ konstigt. Först sol,sen SPÖregn,sen sol,sen regn och nu är det sol igen!!!?? Herremingud. Som i Dalarna förra veckan, dom hade snö på sin skolavslutning,istället för klänningar och söta sommar-skor fick dom byta ut allt fint mot trista dunjackor i minusgraderna! Det är sjukt.. som jag sa,vädret håller på att spåra ut TOTALLY!

Vad ska ni göra ikväll?:)

image35

Jag älskar bilden! Jag är förtjust i hennes vackra hår:)

Elite-syster Amanda

image34

Igår ringde Karin från Elite och ville att Amanda skulle komma på en provfotografering. Amanda blev självklart glad efter som Elite finns lite varstanns i världen. Men eftersom det är så hård konkurans så ska man inte tro på det bästa,utan bara tycka det är kul för att dom iallafall vill ha en dit på en testfotografering. :)

Och ibland får man skryta lite:)!
Hoppas ni får en trevlig dag

Kram angelica

en riktig fuktbomb



Biotherm Aquasource Levres är ett fuktigt läppbalsam som vårdar dina läppar,ger skydd och gör dina läppar smidiga. Solskyddsfaktor 8 finns i balsamet. Den ska lukta underbar persika. MUMS! Vill verkligen klicka hem ett. Det blir ditt för 135 kr och du kan köpa detta här

Angelica testar: Diorshow waterproof


Pris: 250:-
Resultat:
Resultatet blir långa fräsha fransar. Lätt att applicera med den stora borsten. Dock lite "jobbigt" att nå fram till ögongloben,men med lite fix&trix så fixar du det lätt.
Hållbarhet: Riktigt bra hållbarhet! Mascaran sitter som berg efter en hel lång dag. Den smular inget alls!
Övrigt: Det ända dryga med denna mascara är när man ska ta bort den. Den sitter verkligen "fast" Man måste gnugga ordentligt för att få bort allt. Det går inte med bara tvål och vatten,utan du måste ha någon mascara borttagning. Jag har en med olja!
Betyg: A A A A A


image30

mer chanel

image27

Drygt väder,inte fint någonstanns. Grått och molnigt,kan det blir sämre?!
Jag vill ha sol,värme och massvis av glass! Infogar en bild av en chanel-glass,smarrigt! Den skulle jag inte tacka nej till!
VAD SKA NI GÖRA DENNA TRÅKIGA GRÅA DAG?

Mini dress,thanks!

   

älskar dem här två klänningarna från mrsh.se Älskar kulörerna,formen,ALLT. Men ett minus är ju verkligen priset.... UNGEFÄR 3000!:O gash..Får önska mig någon utav dem när jag fyller 19...... den 24 jan;)


Nicole Richie söt,söt,söt

image22

Natursalvor

image18image20image19

Vill klicka hem ett balm för hela kroppen. Natursalva,svensktillverkad och är bra för torrhud och solsveda. Finns att köpa på hälsokostbutiker och skönhetssalonger eller varför inte göra som jag tänker göra, klicka hem ett för 79 kr. Mer sånt, tack!

Sommarkvälls fin

image15

chanel no.5

image13


Chanel No. 5 är en av de mest välkända parfymerna i världen.

38 grader i skuggan och mängd med vatten!

Skolavslutning på onsdag, känns som tiden bara rinner iväg,jag hinner inget!
Igår tog Alex studenten,antar att det var en riktigt lyckad kväll. Grattis, grattis!!

Hela dagen har gått åt av att lilla i solen & pressa med mängder av citronvatten,MUMS! .... bara för att,så slänger jag in en bild som jag verkligen skulle vilja bära på min skolavslutning, Enjoy! / a


image12

Bild: Forever21 , som ej det går att beställa hem till Sverige än.Mega trist!

Amanda Norman

image11


Vacker? EHH, ja! Galet.

    RSS 2.0