Söta Michelle!

Alex, min brors flickvän är en jätte söt och snäll tös som vi alla i familjen tycker om! 
 
Love you!

image416

Middag+utgång

Hej!
Har just kommit ur duschen och väntar in Sara för att vi ska göra oss iordning och sedan åka in till en Itailensk restaurang i stan med några vänner. Och efter restaurangbesöket ska vi till ett trevligt uteställe. Det kommer bli jätte kul och mysigt.

Vad ska ni göra idag? Tror inte ni kommer ha lika trevligt som mig och mina vänner;) Kram!


24 Januari- min födelsedag!

GRATTIS TILL MIG SJÄLV, JAG FYLLER FAKTISKT 19 ÅR IDAG, SKOJIGT VA?=)

STORT GRATTIS TILL MIG!

image413
Blir man inte helt varm i hjärtat om man ser att världens mysigaste mamma har skrivit såhär i sin blogg?


Gud vad underbart!

Hej allihopa!
Idag har jag varit med Sara, Sara och återigen Sara. Hon är världens roligaste tjej, har alltid skoj med dig! Friends forever! Idag när jag kom hem så kom mamma och pappa med en överraskning. Mamma, pappa och jag ska förmodligen antingen till London eller New York och få shoppa massor! Åh vad glad jag är, jag har världens bästa familj! <3

Jag fyller 19 nu på torsdag, 24 Januari. Och i helgen blir det Italiensk restaurang och sedan festa på ett mysigt uteställe, kan det bli bättre?

Nu ska jag och Sara se film och mysa :) Visst är livet underbart ibland? Kram

Religion, skoj!

Har just nu rast från Religion lektionen. Det är riktigt kul faktiskt att läsa om Religion, verkligen ett ämne som rör mig! Idag ska jag och Sara gå ner och sola igen (vi solade för 2 dagar sen), det är ju bara så skönt!

Alltid fräscht med lite färg, eller hur?

Nu börjar vi igen så nu ska vi gå och lyssna på det intressanta! Kram

Tillbaka från bloggtorka

Har haft ett litet uppehåll med bloggen då jag inte har kännt för att blogga pga av olika anledningar. Idag ska jag och Sara åka in till stan i regnet för att kolla på nya jeans till mig. Jag behöver ett par känner jag.

ps. Livet är för kort för att... Men alla är olika och jag ser livet från den ljusa sidan. :) ÄR DET KUL ATT JAG ÄR TILLBAKA?!

Kram på er,skriver mer senare!


Middag när den är som godast

Hej allihopa!
Har har just ätit middag tillsammans med min familj och Sara. Det var gott och sällskapet var jätte bra;). Haha.. usch vad jag och Sara blir larviga när vi är tillsammans. Vi skrattar FÖR mycket!

Anyway, jag har inte kunnat blogga så mycket då jag har varit med Sara idag och igår. Hon sov här igår och hon ska sova här idag igen. Trevligt!  Vi ska umgås med min käre mor och kolla film,mysigt! 

Så snart ska vi ut och gå en promenad. Vi tog hundarna med oss idag på förmiddagen och gick en timmes promenad, så otroligt skönt. 

Men vi hörs sen? Miss you! 

Kram 

Middag när den är som godast

Hej allihopa!
Har har just ätit middag tillsammans med min familj och Sara. Det var gott och sällskapet var jätte bra;). Haha.. usch vad jag och Sara blir larviga när vi är tillsammans. Vi skrattar FÖR mycket!

Anyway, jag har inte kunnat blogga så mycket då jag har varit med Sara idag och igår. Hon sov här igår och hon ska sova här idag igen. Trevligt!  Vi ska umgås med min käre mor och kolla film,mysigt! 

Så snart ska vi ut och gå en promenad. Vi tog hundarna med oss idag på förmiddagen och gick en timmes promenad, så otroligt skönt. 

Men vi hörs sen? Miss you! 

Kram 

Min blogg.se funkar inte

Blogg.se bara bråkar just nu. Jag kan inte komma in och jag försöker och försöker, men den bara krånglar. Brukar det vara så för er också?

Jag saknar att blogga som aldrig förr!

Kram

Är jag den enda?

image412Finns ett program många utav er skriver i era bloggar. Ett program som inte faller mig alls. Jag tycker inte det är särskilt kul att kolla på det då jag hellre väljer något annat jag kan se på. Dessa 4 tjejer klär sig riktigt elegant och snyggt, det är inte det! Utan jag förstår mig inte på det här. Jag tycker inte det är bra! Dock har jag inte kollat på så många ansnitt, men dom jag har kollat på är urdåligt.

Jag pratar förstås om tvprogrammet som snart kommer på film, Sex and the city. Är jag den enda som tycker det är tråkigt att kolla på? Och kan någon säga vad det är som är bra med det hela. Dom bär ofta snygga outfits, men vad mer? 


Nu ska jag och sätta på mig min svarta mini klänning och mina skyhögaklackar och umgås med mina tre andra vänner som bara pratar snusk.. Nej fy. Det är ett uberdåligt program!

Nejtack, Jag ska göra mig en kopp te och vara irriterad på Kissie och hennes konstiga funderingar och åsikter. Kram och godnatt!

Ingen lust..

Nu ska jag äta middag! Det blir köttbullar och stuvade makaroner.
Har ingen lust att skriva för det ända jag vill är att åka hem till Camilla.

Älskar dig Camilla! My best friend

Sara och jag har knäppa konversationer

Vi pratar rätt så ofta i telefonen..

image411- Heeej!
- Heej!
- Vad gör du?
- Jag kissar,vänta!
- Okej, jag går också och kissar nu då. Vänta

Tror ingen skulle tro att vi var friska om dom hörde våran konversation. Men vem vill vara tråkig? Inte vi iallafall

*Tänker på dig Camilla* (F)





You're nothing for me

image410Vilket snack om den här "Adam Tensta". "Alltså jag, ja, alltså jag står på gästlistan. Och jag är så cool".
 Och snygg?! Är han snygg? Bevara mig.. Smaken är som baken,visst. Men nej, usch och fy! Han är inget för mig iaf. Då är ju Darin snyggare om man ska välja! (haha, han är inte den vackraste heller).

Nej ni, ni får nog behålla Adam TENSTA för er själva brudar!

Vetrinär besök 8 Januari

Nu ska mamma, jag och små hundarna gå till vetrinären nedanför oss. Athena ska ta sin valpspruta och hoppas hon ylar och sånt för att det är obehagligt, det tycker jag är otäckt!

Camilla! Jag tänker på dig och finns här för dig!


Nu ska vi strax gå, så bloggar mer sen när jag kommer hem!=) Ps. Kan någon vara snäll och säga hur man mobilbloggar och tell me hur mycket det kostar?

Kram Angelica

Sängen väntar på mig..

Nu var det äntligen tid för sovdax. Ska lägga mig i min 90 säng och kolla film. Så nu önskar jag,Freja,Athena och mamma er godnatt och att ni sover som små sessor och prinsar. :) Imorgon måste gå upp tidigt för att jag har skola på torsdag. Ska bli rätt så skönt att börja skolan igen, tillbaka till samma rutiner som man hade innan jullovet och innan alla långa sovmårnar.

Ni kan väll vara snälla och svara på:

1. Vem är ni?
2. Vart kommer ni ifrån?
3. Hur ofta besöker ni min blogg?


Kram på er från oss!!

Besök: http://moder.blogg.se

Mina ögonstenar!

image409Freja och Athena börjar allt mer och mer fästa sig vid varandra. Dom busar dagligen och man ser verkligen hur dom tycker om varandra. Det är så gulligt. Varje gång dom ska sova så ska valpen (Athena) alltid ligga antingen på Frejas rumpa, på hennes mage och på hennes rygg. Hon vill gärna "tutta" på Freja också som det vore hennes mamma. Valp fason!

Freja är 5 år och Athena är 3 månader. Freja har råkat ut för en sjukdom som är kanske livslång. Hon har legat på dödsbädden. Men hon är en riktig kämpe och det blir bättre för varje dag som går. Hon äter dagligen cortison som ska hjälpa mot den här sjukdomen hon har. Tyvärr har cortison satt sig på hennes magmuskler då hon har blivit rätt stor om magen. Hon är ofta spänd, men huvudsaken är att allt går bara framåt och framåt.

Athena är nog den mest kaxiga valpen jag har stött på, hon har verkligen skinn på nosen och är inte rädd för något alls. Men tänk om man hade en sån valp som knappt vågar göra något och är rädd för allt. Då är det bättre med en liten tuffing som våran prinsessa är.

Mina prinsessor är världens bästa vänner! Många har bytt ut vänner och barn mot dessa underbara djur. Det är faktiskt förstårligt eftersom man inte kan ha bättre än dessa krabater!

Kram!

19 år och livrädd för sprutor

image408Sitter just nu och kollar på film på Jurassic Park. Eller Amanda kollar, men eftersom jag sitter i vardagsrummet med laptopen så är jag också med och "kollar".

Imorgon ska jag och mamma till vetrinären då våran älskade valp ska ta spruta. Jag tycker sprutor är jätte otäckt. Jag är snart 19 år och skulle fortfarande kunna störtgråta för att ta blodprov i armvecket. Jag är otroligt rädd för nålar och jag skakar av rädsla när jag bara ska ta ett "ynka" stick i fingret.


Vill någon ha hjälp?

Nu kom min syster till mig och sa: "Angelica, säg att jag kan hjälpa någon av läsarna att göra en header" Hon tycker om att pyssla med photoshop. Såå, om någon vill ha hjälp så är det bara att maila mig på : [email protected]. Visst är hon söt?=)

ps. Det är hon som har gjort min header.

Angelica

Vad duktiga tjejer det finns!

 


Hon är grymt duktig! Man blir ju nästan lite sentimental! Närmare slutat är ju så ruskigt bra!

Hon är född till sångare, helt klart!



Så otroligt fint! Vilken röst.. wow!

Thailand eller Vietnamn?

I sommar blir det några veckors semester med sol och bad. Vi har varit i Thailand för två sommrar sen men aldrig i Vietnamn. Hemma hos oss så är det fullt snack om vart vi ska åka. Antingen blir det Thailand eller Vietnamn. Har någon utav er varit i Vietnamn? Pappa vill skippa Thailand iår och åka till Vietnamn istället.

Jag vill nog helst till Thailand igen, men jag är nog lite! intresserad av Vietnamn också. Någon av er läsare kan ju kanske berätta?=)
image406image407

Thailand eller Vietnamn?

Drömsnyggt

Åh är inte det här linnet så snyggt? Riktigt vackert. Färgen.. modellen.. och allt!

image405
Någon modell inför en visning

Freja vill vara störst,bäst och vackrast

Godmorgon!
Kanske inte är rätta ordet eftersom jag har varit vaken ett tag. Men eftersom jag inte har skrivit något idag så blir det godmorgon. Jag har sovit bra inatt, riktigt skönt! Så nu sitter jag i mitt vardagsrum med laptopen och kollar på när Freja och Athena busar. Freja gillar att hoppa upp i soffan och låta valpen stå där nere. (Hon kan inte hoppa upp på sofforna ännu) Och freja skäller som bara den på henne som står där nere. Jag tror det är för att Freja gillar att vara lite "större" och "högre" än Athena. För Frejas svans går som bara den. Söta!

Min blogg blir allt större och större tack vare er!

Idag var det rekord här i bloggen. Så roligt,hoppas det håller i sig. Man fortsätter att blogga pga av att det är så kul att få respons och ha er som läsare.

image404
Statistiken reste sig rätt så hastigt=)


8 Januari. 00:28

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Jag hoppas att ni läsare är kvar i morgon och blir mina trogna fans! Ne, men det skulle vara skoj att ha er kvar.
http://moder.blogg.se, Spana in min mammas blogg och kommentera. Vi har fått en dille på att blogga. Jag drömmer tillochmed om dessa jäkla bloggar! Men det är kul, det är superskoj att ha läsare som verkligen gillar det man gör,det man skriver och så. Så allt är bara kul.  Jag har inte direkt fått något negativt i min blogg eller någon elakperson som stört klankar ner på min blogg. Men vet ni vad? Då klankar jag tillbaka! ;)

Min favoritblogg är faktiskt min mammas då hon är världens bästa mamma som finns! Ska försöka få min pappa att börja blogg då han är världens bästa pappa. ( Ja det blir mycket mamma,pappa och familj i min blogg eftersom min familj är den bästa som finns.) Ni är verkligen allt!

Kan ni inte tipsa om vilka bloggar ni läser dagligen så kan jag ha några att ha i min favorit-lista?

Dax att lägga mig och sätta på någon rolig film. Det är alltid avkopplande!  Sovgott läsare!

ps. Om en timme ligger jag säkert och sover, tänk på mig då!;)

Bodybutter till torrhud

image403Sådär! Nu har jag duchat och fixat mig iordning inför kvällen. Jag har skrubbat hela kroppen, skönt! Har även smörjt in bene med bodylotion eftersom på vintern blir jag jätte torr, har ni samma problem? Det är värst på hösten och vintern då kylan stiger fram.Lyckos er som inte har det problemet. Jag vill ha bodybuter från The Body Shop. Mamma och pappa, ni läser min blogg så: Jag önskar mig en bodybutter från The Body Shop.

Dom olika "smakerna" står för olika hudtyper . Den med jordgubb står för normalhud tror jag, men jag måste ha den bodybuttern för Jätte torr hud.

Love you mamma och pappa! Nu ska vi dricka te, like always. Jag älskar te! Kram på er

Pilates hemma, perfekt!

image402Hej!
Har just avslutat ett pilatespass hemma. Mamma hade köpt en dvd med pilates. Hur perfekt som helst om man inte har tid att åka och träna. Så nu är jag tränad och klar för ikväll, ska ut och gå en till promenad senare med min mamma (Min mammas blogg hittar ni här!) Visst är vi hurtiga?

Pilates är väldigt bra och många kändisar kör på den metod till träning. Det är ingen fart i det hela utan man använder muskler som bara den.

Så mitt tips till er som vill träna hemma är att köp dig en pilates-dvd och kör några gånger i veckan + ut och gå promenader. Antingen få men långa eller lite mindre men ofta.

Jag är sådan att efter jag har tränat så är jag inte sockersugen då jag vet att jag har vart nyttig som har tränat. Då vill man skippa allt onyttigt..

Tränar ni hemma? Nu blir det den sista promenaden för ikväll.

Bara för att jag gillar Ica

image401Haha, så sant så. Jag gillar att följa med min mamma och pappa när dom ska åka och handla. Jag tycker det är mysigt att gå i mataffärer på någotvis. Varför, kan jag inte riktigt sätta fingret på. Men det kan ju vara för att det är en sån trevlig mijö eller...? Det lät knäppt, haha!

Nu ska vi till ica och apoteket. Igår åkte jag med mina föräldrar ner till ica med bil och sedan gick jag hem. Det blir nog så idag också. Det är alltid kul att gå, visst tjejer?

Kram på er

Ny header

Eftersom ingen verkade vilja hjälpa mig så gjorde min syster Amanda en jätte söt header till mig, TACK Amanda! Era taskmörtar... ;) Nej,men visst var den söt? Hon är duktig på Photoshop, jag kan verkligen ingenting..


Frukost är det viktigaste målet

image398Jag ska snart äta frukost. Jag är inte alls förtjust i det men eftersom det är det viktigaste målet så måste man försöka få i sig något. Det minskar även sockersuget. Så nu ska jag och min lillesyster äta något.


Ps. Kunde någon hjälpa mig med headern?

Hjälp!

Skulle någon snäll tös vilja hjälpa mig att göra en snygg header? Skulle vara riktigt gulligt då mina kunskaper är inte fullt utvecklade inom photoshop. Snälla någon?

Victoria's Secret Fashion Show 2007

Tror halva svenska folket satt bänkade framför Victoria's Secret Fasion Show. Helt underbara underkläder.. Jag såg inte förra året men har hört att den showen var bättre, hallå någon? Men alla var jätte vackra!=)

image395

Hur är det med eran självkänsla egentligen?

image394Det är viktigt. Det är otroligt viktigt att alltid se fräsch ut. Med det menar jag inte att man måste alltid ha det kläder som är "it" eller att man måste se snyggast ut, utan att ha välvårdade naglar och se allmänt fräsch ut. Det höjer ens självförtroende och så slipper man ses som den där ofräschatjejen. Tro mig, om du ser traschy ut så tänker folk tankar om en.

Jag är väldigt ytlig av mig, det är jag. Jag försöker själv följa det senaste och alltid se prydd ut. Alla är inte som jag och jag respekterar andra människors tycke & tänkande. Jag är som jag är och jag är glad att jag är den jag är idag och vill inte ändra någonting.

Jag har ett nästintill perfekt liv, dvs, min familj,vänner och självklart mig själv. Jag hade önskat att restrerande tjejer och killar hade det lika bra, vilket jag vet att många inte har. Jag önskar att ni hade det bättre med självkänslan. Men det värsta jag vet, är att någon klankar ner på någon annan som har det bra och som ser snygg ut bara för att den människan är avundsjuk. Jag menar.. kan ni inte glädjas åt andra?

Bilden är inte tagen idag, men min kofta på bilden är så snygg!

Det gäller att våga brudar!

image391Hej!
Sitter just nu och äter min lunch som är pasta carbonara. Mums! Det blev inte så sen bloggning igår pga av jag la mig och kollade film och som vanligt drack té till. Jag och min syster Amanda la oss i min lilla säng och kollade på Sunes sommar. Den är så kul, skrattar lika mycket varje gång! Ett bra tips om man känner sig ledsen och deprimerad, så sätt på Sunes sommar så kan jag nästan lova att ni kommer att skratta iallafall.

Jag har på mig min nya kjol idag och den är riktigt snygg. Min bror Alex tyckte inte den var snygg, men det gäller att våga! Och jag är förälskad i den för den är så grymt snygg. Den är super hög i midjan,snyggt! 
image393
 
Och den blåfärgen gör kjolen ännu snyggare!


My secrets

Min rosa dagbok som ska få veta mina allraste djupaste hemligheter! Kjolen får ni se imorgon!

image389

Shopping hela dagen

Hej!
Jag är hemma nu efter en lång shoppingdag i stan. Kollade i några Monki affärer efter den eftertraktade kjolen, men var dessvärre slut. Men jag hittade en annan super snygg kjol som jag köpte istället. Jag ska fota allt sen och lägga upp här i min blogg så ska ni få se. Juste, jag köpte en ny rosa dagbok från Ordning&reda, så den kommer bara få reda på mina hemligheter. ;)

Jag lägger in bilderna så snart som möjligt, så håll er uppdaterade!


Världens dyraste parfym

image388Katie Holms bröllopsdoft är dyrast av alla. Clive Christians No 1 kostar 14 843 kronor för 30 ml. Flaskan är gjord i Baccarat-kristall. Parfymen luktar sandelträ och Tahiti-odlad vanilj och finns att köpa på varuhuset Saks Fifth Avenue. Varför inte slå till ;)?

Snart ska jag bege mig in till stan då jag ska kolla/shoppa runt lite. Måste ändå hålla rätt så hårt i mina pengar just nu, det är alltid kul att ha lite så man inte shoppar upp allt. Eller hur?
Jag blir jätte ledsen om jag inte hittar min paperbagwaist som jag har tjatat om.. =)

Nu måste jag rusa, vi hörs!







Duktiga jag

image386Det blev ingen shopping idag, så alltså fick jag inte hem min älsklingpaperbagwaist kjol. Men nu innan jag ska sova så prövade jag lite kläder och så gjorde jag mig en egen paperbagwaist. Fiffigt va? Jag är bäst, that´s true. ;).. Okej, jag har inte världens fräckaste tisha, det är min sovtröja. haha.. Men det var smart gjort,eller hur? Och siden bandet ska inte sitta som den gör bilden, utan jag fixar det snyggare imorgon.

Skulle vara riktigt sött med tights till och mina snygga skor! Lär ju bli ännu snyggare än vad jag är;)..om det nu går.. haha!

Puss 

Två sötnosar

image383
Athena och Amanda. Tror både gillar att posa framför kamran. Speciellt Amanda, men det är förstårligt.. Hon är ju född till det.

Hårfint från Accessorize

image382
Riktigt söta hårklämmor från Accessorize som jag skulle vilja ha.
Kostar £ 4.00

liten promenad..

Nu ska jag, mamma och Alida gå på en liten promenad med våra små hundar. Det är mycket snö som det var igår och sen när jag kommer hem ska det drickas té för fullt! Jag bloggar mer sen när jag kommer hem. Kram

ps. Ja jag älskar promenader! ;)

Kvällen börjar lida mot sitt slut..

image381Klockan börjar närma sig halv 2 och jag är faktiskt inte så hysteriskt trött. Det beror nog på att jag tar en aning längre sovmorgon.  Haha.. Skolan börjar om några dagar så jag måste vända tillbaka dygnet satt jag orkar med dom där tidiga mornarna klockan 6. Jullovet har flygit förbi i en otrolig fart då för några år sedan kändes julloven längre till skillnad från nu. Handlar allt om att man blir äldre? Har man mer saker att göra nu? Jo självklart har man det..men aa..knäppt!

Det blev ingen pulkaåkning idag, men jag hade en trevlig dag iallafall! Imorgon ska jag in till stan med Sara förmodligen och spana på paperbagwaistkjolen, det är på tiden att jag köper mig den nu som jag har velat haft så länge. Men ibland handlar livet att priotera (efter som man inte kan få allt) och jag har prioterat andra saker före den här snyggakjolen. Men jag känner nu att jag vill ha den. Jag har både läst och hört att den här paperbagwaisten från Monki ska vara rätt så lång och att många har sytt den? Stämmer det? Tror inte jag är någon höjdare på att sy, men om den är för tok för lång så måste jag nog öva upp min talang på att sy och göra det bästa av det möjliga. Om jag inte hittar den på Monki, om det är slut eller helt enkelt utgått så fick jag ett tips av en tjej här i bloggen att hon hade köpt sig kjol på VILA, den var också riktigt snyggt. Men måste nog säga att jag är mer förälskade i kjolen från Monki. Även där gäller det att priotera lite, den från VILA är snäppet billigare än den från Monki. Fick ju inget svar från er vad kjolen kostade på Monki, men hoppas inte för mycket.

Ska köpa mig en rosa dagbok från ordning och reda, jag kan inte skriva ner mina allra hemligheter här i bloggen så har tänkt mig att köpa en rosa dagbok med hänglås därifrån. Tror den kostar runt 250:- Men det kanske är smart att önska mig en sån när jag fyller 19? Hmm..värt att tänka på.

Nej ni, det är skönt att skriva av sig men nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen så jag inte sover bort hela dagen imorgon. =) Sov så jätte gott och dröm sött!

Puss&kram Angelica


Monkis paperbagwaist kjol, finns den kvar?

Åh jag vill köpa mig en paperbagwaist kjol nu, tycker det är riktigt snyggt. Tror ni att den finns kvar? Tacksam för svar! Hur mycket kostar den?


Gott te och en riktigt fräsh parfym

image379Nu har jag druckit ett riktigt gott te, rabarber och grädde té. Det är jätte gott och tét ligger i en jätte söt förpackning. Det är lite smått viktigt att det ser sött ut. Men det var jätte gott faktiskt. Jag gillar att dricka té när det är massa snö ute. Så mysigt..
image380 
Mamma fick hem sin parfym hon köpte på hemsidan Söderfin. Clean heter parfymen och luktar riktigt fräsht, precis som nytvättat faktiskt. Mamma fick ge 795:- för den här parfymen och Clean har fler olika parfymer och jag önskar mg en av deras "kollektion" när jag fyller 19 den 24 Januari.


dagens låt


Super bra röst har han!

Myskläder till promenad

image377Såhär såg jag ut när jag gick på promenad ner till ica. Tights är skönast när man ska ha en lugn dag. Och mina snygga stövlar är nog dom snyggaste jag har just nu, helt perfekta. Kostade ca 1000 kr, men fick 30 % rabatt pga julrean. Vilket fynd va?

Kolla min underbara Chihi vid sidan om, hon är helt galen i snön. Hon tycker det är jättemysigt,söt va?=)










Pulka är nog inget för snart 19åriga mig..

Godmorgon!
Det har snöat under natten så marken är täckt med vit snö. Mysigt? Självklart så är det rätt så mysigt ibland men inte efter jul och nyår? Jag menar, då är allt slut och jag vill ha vår. Vill inte ni det? Allt roliga är ju över nu, det är ju det som är själva vintern, Nyår och jul, inte sant?

Idag ska jag nog träffa Sara och Camilla. Sara kom med förslag att vi kunde åka pulka, gah! Minns när man var mindre och hade vinteroverall, mössa och vantar som skulle skydda så man inte fick in snö. Nu då? Ska jag åka med mina tights, haha.. Ne, jag vet inte om jag fortfarande är en sådan pulkamänniska som jag var när jag var mindre. Har nog vuxit ifrån den tiden,tror jag. ;) Men det får vi se!

Se så söt Athena är i sina kläder! Min prinsessa!

image374

Innan jag går och lägger mig..

..så måste jag bara blogga. Sovgott allesammans! Hoppas ni sovergott och drömmer sött! :)
Nu ska jag också gå och lägga mig som resten av min familj har gjort redan. Ska dock inte sova utan att jag ska försöka varva ner innan jag somnar. Ska lägga mig och läsa lite modemagasiner, det är alltid trevligt.

Glöm inte att spana in min mamma sötablogg! http://moder.blogg.se

Puss från mig,Freja & Athena! <3

Polkagrisar är mums..eller....?

image373Jag sitter här och läser runt på er allas bloggar. Ska försöka öppna min polkagrisstäng som inte vill öppna sig. ;). Dom fick hänga i granen som prydde granen alldeles på tok för snyggt. Sen när vi nu tog ner granen får vi äta upp alla polkagrisar. Det är jätte gott.. Jag skulle mer än gärna smaka på degen.. haha. men undra hur onyttigt det är egentligen.. Självklart vet jag att det är massor av socker, men är det massor av annat onyttigheter? Det är ju absolut inte nyttigt, det vet jag. Men tror ni att en liten polkagrisstäng är som ett halft sockerpaket? Nee, det kan det ju knappast vara,eller? :$

Nej, fy.. jag lägger undan den nu.. Jag är nyttig, jag är nyttig, jag är nyttig och jag ska absolut inte äta den är fula polkagrisen som inte alls är god. Goodbye. Se så duktig jag är, kan tillochmed att icke låtas frestas av en äckligsådan godis.

Jag tror min blogg blir allt mer dagboksskriveri. Det är skoj, dont you think? Puss och kram


Mina naglar växer..

image372yey! Faktiskt så börjar det ta sig med alla ämen jag lägger på och äter för att få starkare naglar. Just nu håller jag på att lägga på detta serum. Det stärker naglarna från "botten" och binder fast nagelplattorna så att nageln blir frisk & stark igen om du har haft torra och flisiga naglar. Helt perfekt va?

Min mamma har en blogg nu också, http://moder.blogg.se, spana in den också! Hon har inte börjat skriva något, men det kommer nog ikväll. Syns det att jag och min mamma gillar rosa? ;)

HM favoriter

För att få till den här riktigt snygga våroutfiten så behöver det absolut inte kosta flera tusen. Kikade in på HM's hemsida och pysslade ihop det jag skulle kunna tänka mig ha nu till vår/sommar. En enkel budgetoutfit som passar perfekt när man bara ska ta det lungt och njuta av det härliga vädret.
image371


Det är några månader kvar, men man kan alltid drömma sig bort. Dom läckra espadrillerna skulle sitta som smäckt med khakigrönalinnet och dom snygga shortsen. Och för att få lite härlig modefärg så passar det cericefärgade armbandet till.

Lugn dag är ibland det skönaste som finns..

Jag har fortfarande pyjamas på mig. Så mysigt. Jag tänker inte göra någonting idag. Inget alls! Tänker snart gå in och duscha och sätta på mig pyjamas igen och bara ta det lugnt.

Min mamma är sjuk så får hoppas på att hon inte smittar ner oss andra. Usch, känner att jag inte har någon lust att bli sjuk. Vem har det? Men men, tomtprat går ann iallafall. Det är skönt att bara prata av sig, så då kan jag prata av mig här.

Nu blir det promenad..

Nu ska jag ut med Athena och Freja på promenad. Dom gillar att vara ute i skogen och man blir glad av att se dom springa och busa. Måste gå nu innan det blir mörkt, bloggar när jag kommer tillbaka. GLÖM INTE ATT GE TIPS PÅ VAD JAG SKA  BLOGGA OM? Skärp er nu..

Hej

Sömnproblem

Jag kan inte, jag kan inte sova. Det är jobbigt att ligga och vrida på sig, så jag startade datorn och gick in och läste bloggar. Jag gillar bloggar, det är så personligt på någotvis. Igår var det nyår och måste säga att jag tycker nyår är så förbaskat överskattat. Seriöst, 00.14 så smäller inte en enda människa. Då har alla gått in, då är det tydligen slut. Människor förbereder veckor för den här förbaskade dagen. Nej, fy. Det är på tok för överskattat det här med nyår. Det är lika bra att ta bort det. Men julen kan vara kvar, det är inte lika överskattat som det här med nyår.

Jo, jag hade trevligt igår. Inte för den saken. Det blev middag hemma hos Camilla och massor av sång på hennes singstar. Camilla är grym! Hon vann nog varje gång, idol nästa, vännen?

Back to blogg.se, jag är inte lika på att blogga längre. Jag ger upp, jag behöver stöd så jag kan fortsätta. Come on, help me! Vad ska jag blogga om?

Juste, idag var jag på bio med min bästa vän Camilla. Vi såg filmen "Leo", den var hemsk. Riktigt hemsk! Den handlar om gatuvåld och jag insåg att det kan hända mig. Det kan hända vem som helst. Det är sjukt,vilken värld vi lever i, som lever tillsammans med sånna sjuka människor som det finns. Det är skrämmande.

Jag har svårt för att andas, jag ligger här med mina asma"mediciner" som skall hjälpa mig så att jag sa kunna andas riktigt ordentligt. Men det hjälper inte, jag har andats in i tre olika nu och ändå har jag problem. Istället börjar jag skaka, äch!


Jag ska försöka sova nu med min skakade kropp. Jag vill bara säga att jag älskar min familj+ mina vänner!

Ni är allt




    RSS 2.0