Torsdag-första Matte dagen!

Ni vet mötet jag pratade om runt lunch-tiden? Det var möte med en studiovägledare. Ska börja plugga nu på torsdag, matematik B. Ska ju söka plugg senare och vissa(inte alla) vill ju att man har MatteB. Så jag tänkte att jag kunde lika gärna sätta fart nu, why not liksom.
Så på torsdag ska jag vara berädd med penna, block och diverse saker som är bra att ha. Känns ganska okej att komma tillbaka till "skolbänken". Vi får se. Jag vet ju att jag kommer få slita arslet (haha!) av mig iallafall! Matte är inte världslätt, rätt så klurigt. Bara jag ger mig ann på att jag skall klara det. Kursen började förra veckan så nu kommer jag väl få dubbeltupp med läxor.

Nu ska jag iallafall sova, ska upp five o' clock i morgonbitti. Måste vara utvilad, har inventering imorgon..Sleeptight! Kiss


Vill du ge mig...


...Denna snygga väst i skininimation? Den ska bli min, kostar runt 300-400 kronor och är vrålsnygg som sagt.


Mina vackra föräldrar


Se så vackra dem är!!


Färska bär

Gud vad mätt jag är. Köpte med mig hem frallor, 2 salamis och 1 skinka som vi skulle äta till frallorna. Samt ett paket amerikanska blåbär, ett paket hallon och även ett stort paket med jordgubbar. Alla tre bären var såklart färska. Mums!


Dags för möte.

Nu måste jag snart göra det sita-borsta tänderna och sedan ska jag på ett möte med en dam.

Vi hörs efter. kraaaaam

Söndag

Godmorgon bloggen!
Jag tvärslockna igår då jag var extremt trött.. Jag är piggare nu! Jag börjar att jobba klockan 6 ikväll...till stänging. Så det är helt OK.

Har inte just nu så mycket att säga.. Är ganska tom på ord. Vi hörs när vi hörs! Ikväll.


När vi åt på våra vänners Restaurang när min underbara Farmor fyllde år. Love Love.


Sov-dax

Gud vad trött jag är. Jag har jobbat och sedan hämtade Daniel mig.

Jag är så trött.. Ni får ursäkta. Sovgott!

Älskling är här!

Nu är älskling här så nu ska jag umgås med min vackra. Ha en bra kväll..Kramis


Ett snabbt & kort inlägg

Godmorgon! Det blir ett ganska snabbt inlägg här innan jag ska få i mig lite,lite frukost innan jobbet. Sedan när jag har slutat så kommer Daniel till mig..

Nej...det var det korta ja.. Ha en toppen fredag!

Beyonce, mullig? Nej, kvinnlig!

Sitter och youtub'ar Beyonce. Otroligt duktig sångerska och jättevacker. Och dessutom blir sitter man och skrattar då folk kallar henne för "mullig"-kvinnligkropp har hon, inte mullig någonstanns. Mycket vackrare än en smal tjej utan bröst som tror sig snyggare. Hon är jätte kvinnlig. Förstår inte dagens ideal...suck, strunt samma.



Ångrar mig lite, jag vill också se henne i globen!

Torsdagsförmiddag

Åh, vaknade runt elva idag med, jag börjar tycka att det är på tok för sent att vakna vid elva, vilket är sant och inte alls konstigt. Det är rätt så sent, men imorgon börjar jag att jobba igen, så det var väl helt okej då...för den här gången.

Ska snart göra iordning lite frukost/lunch...är sugen på havregrynsgröt... Får se.

Vi hörs sen!

En jobbig transfer ifrån Mallorca

Jag äter som sagt pencelin och har gjort nu i några få dagar och märker verkligen skillnad på min urinvägsinfektion. Det hemskaste var när vi skulle ta bussen till flyget hem (Transfer) och jag kände verkligen att jag kommer KNAPPT hålla mig, eftersom jag sprang på toaletter två-tre gånger i minuten (Jag överdriver inte). Gick in på receptionens toalett och tog med mig en handduk IFALL jag skulle kissa på mig. Det är sant och det var så jäkla jobbigt att jag bara ville komma därifrån och bli frisk. Men jag kunde iallafall hålla mig under transfer som var över en timme utan toalett. Gud vad dåligt jag mådde och det var som att kissa taggtråd. Vill aldrig vara med om det igen...


Alcudia var jättefint!

Våran lägenhet låg precis vid havet, Det var otroligt fint

Vi åt lunch i våran lägenhet PÅ stranden!

Har mer bilder, ni får se mer sen..

"MC-boots"- mina!

Igår tog jag och mamma tåget till Enköping, eftersom jag hade tid hos tandläkaren. Efter tandläkarbesöket så gick jag och mamma och kollade lite affärer. Hittade ett par råfräcka höst/vinter boots i lite MC-stuk. Jag tyckte dem var jätteballa och har länge letat efter ett par som jag vill ha.

Köpte även en fin tunika och en vacker klänning. Men det får ni se ikväll..Ha en toppen onsdag!

090925

Godmorgon allihopa. Vaknade lite innan 11 och somnade till filmen Natt på Museumet 2, vilken Daniel sa var pissdåligt men jag tyckte den verkligen lite ok.

Idag händer inte så mycket förutom att jag ska till Enköping och träffa tandläkaren, vilket är heeelt okej då jag inte är rädd för dem. Jag är livrädd för vårdcentraler osv, men tandläkaren går ann.

Nu blir det frukost, jag svälter ihjäl.

Smoothies med bär



På något vänster blev jag otroligt sugen på smoothies! Jag har köpt mig hem stora odlade blåbär. Mums!


Smoothies med bär



På något vänster blev jag otroligt sugen på smoothies! Jag har köpt mig hem stora odlade blåbär. Mums!


Gina Tricot's höstkoftor


Riktigt mysiga och fina kabelstickadekoftor ifrån Gina Tricot. Dessvärre innehåller dem en del acryl, och vi vet ju att acryl är inte snyggt i längden! Men dem var inte så värst dyra så man kanske ska införskaffa sig en?

En lunga efter 25 års rökning

Mamma och Alex detta är till er!


Såhär ser en lunga ut på en som har rökt i 25 år. Ni alla rökare måste sluta nu! Detta måste få er att se en helt annan vinkel...creepy!

Balmain inspirerande

Artikelbild
Bikbok har tagit inspiration ifrån Balmain. Denna ovan är en snarlik variant, endast 700 SEK.

Och den ifrån Balmain ser du under!


Spain with love

Var som att lämna en bubbla med en drös dåliga ting. Även fast det var för en kort stund så var det värt det, varför är inte en vecka längre? För några år sen var veckorna jättelånga. Idag hinner man inget. Och att åka iväg med den man älskar var något jag aldrig gjort tidigare, vilket i sig var väldigt vackert! ♥

...Plus att jag är hemma med urinvägsinfektion, äta pencellin i en vecka nu. Sägs det vara typiskt mig?!



Varför måste man lämna något man älskar och återvända till något man avskyr?
(Jag menar dock inget om mig, otroligt fint sagt bara)

Stress fast ändå vilar jag!

Snart är det dags att gå upp. Jag har lite att dona innan vi far. Datorn är ju självklart med mig. Hoppas ni haft en toppen fredag! Mitt huvud snurrar och Daniel,pappa och mamma sover... Hur ska det här sluta?;)

Stress fast ändå vilar jag!

Snart är det dags att gå upp. Jag har lite att dona innan vi far. Datorn är ju självklart med mig. Hoppas ni haft en toppen fredag! Mitt huvud snurrar och Daniel,pappa och mamma sover... Hur ska det här sluta?;)

Jobbdax nu!

Nu ska jag snart till jobbet, och ikväll kommer älsklingen! Vi hörs ikväll vänner,då är det dags för att packa!

En vecka blir min

Åh, jobbigt det är när sin lillasyster är ledsen. Tycker ingen oskyldig ska behöva gå runt och vara ledsen. Mer om det senare...

Inatt, eller imorgon händer det en sak. Det är dock lite hemligt..Vet ju inte vilken dåre som läser min blogg..Jag ska iallafall vara borta en vecka. ;)..M..a...l..l.i..s

Nu ska väl jag göra mig i ordning och kanske ska (om mamma vill och orkar) åka och shoppa lite innan jag börjar att jobba. Så vi hörs sen!


Vem har sagt att färg är fult?

Ni som är trötta på alla dessa vanliga gladiatorsandaler i brun och svart så kan ni väl piffa upp med ett par rosa. Dem var faktiskt lite små söta, perfekt att bryta av en cool outfit med! Finns på Have2Have.
Klicka för att förstora bilden

85åriga Angelica..

Jag har jätteont i huvudet.. Det spöregnar här i Borås+att Daniel spelar på tok för jobbig musik just nu! Haha.. Det är lite som Daniel har sagt: Att jag gnäller som en 85 åring, kanske är sant! Hehe.

Vi ska snart se en film, tror det blir en skräckis. Och juste.. har även lite ont i magen! *hihi* Ha en toppen kväll!


Mina älsklingar!♥


 


Sista minuten resor

Jag och Daniel håller på att titta på sista minuten resor-inte så jättedyra, helst. Så hoppas vi kommer iväg. Skulle vara jätteskönt att komma till solen igen (Var i Egypten för bara någon vecka sen) för er som missat.

Nu ska vi ordna mat! Kramis


Vilken mysig dag på djurparken

Hej!
Åh vilken mysig dag. Strosat runt apor, tigrar, lejon, pingviner, minigrisar och alla möjliga djur. Daniel och jag tog hans motorcykel och åkte till Borås djurpark (för andra gången denna sommar)- Jag älskar det! Hur mysigt som helst och solen sken som bara den-toppen dag! Jag älskar djurparker och ni skulle sett den två dagars-gammla minigrisen, åhh så söt den var. Ville sova och krama med din lilla!

Snart ska vi hem till Daniels mamma och pappa på middag, Daniel bor ju själv numera och det funkar alldeles utmärkt!
Vi sitter här med varsin dator och senare ska vi titta sista minuten resor tillsammans, han har ju sin sista semstervecka nästa vecka. Ska bli skönt, om vi hittar någon.

Vi hörs ikväll. Kan lägga upp lite bilder ifrån djurparken, dock tog jag bara med min mobil....hade ju inte med mig min systemkamra igen..suck.


Jag älskade att kolla på aporna..Så söta!! (Bild lånad ifrån google)

väntar på...

-20464bce9693f94eb585baa9584222f.png

Kolla varifrån!

väntar på min pappa. Jag vill träna nu! Byxor ifrån röhnisch :-)


Träning är viktigt, nu ska jag bli viktig.

Nu ska jag byta om för snart kommer pappa hem (Han är och lämnar bilen på service) för att sjussa mig till Sats. Ska gå på ett 30 min core-pass och direkt efter ett 45 min spinning pass. Ska bli skönt!

Vi hörs sen!

Axelbandsväska

Axelbandsväskor tycker jag är snyggt till det mesta. På H&M's nätshop finns en shysst modell i två färger, brunt och svart.
Inte var dem så dyra heller, 100 kronor styck!


En trött Angelica

Gud vad trött jag är! Daniels mamma sjussade mig till stationen i morse, tog tåget klockan 10, åkte i 4½ timme och sen när jag var framme så gick jag direkt till jobbet och slutade 22.15. Hålt igång hela dagen kan man enkelt säga.

Daniel har ju flyttat in i sin nya lägenhet nu. Vi är skit söta, pysslar och donar, lagat mat tillsammans och sånt! Hehe. Kan fota nästa gång jag är där! Jag trivs jättebra=).

Nu tänkte jag gå och lägga mig faktiskt. Jag ska börja blogga så seriöst som jag var innan i morgon. Massa inlägg i morgon! Kram på er och tack för ni är kvar även fast jag har haft mycket att göra!

Shoes by Kurt Geiger


Mocka, röda sulor och nitar.

Egypten var underbar

Hej allesammans! Förlåt för att jag inte har bloggat något alls. Har varit i det underbara landet Egypten en vecka, kom hem igår kväll runt 7-8 tiden, hade sånna kramper i magen igår kväll. Men idag är det mycket bättre!

Anyway, resan var jättebra! Solat och badat och haft jättevackert väder hela veckan! Inte sett ett enda moln. Skönt! När vi åt frukost så var tempraturen över 40 grader. Härligt! Tänkte göra ett inlägg med bilder och lite mer om vad vi har varit med om. Kanske senare ikväll eller imorgon. Sitter hemma hos Daniel nu, men Daniel är hos en av sin närmsta vän som tyvärr misst sin tjej. Men när han kommer så ska vi till Ica och handla till våran sena middag, tacos. Daniel har flyttat idag, så idag blir det första natten i sin nya lägenhet, mys va!?


Innan vi landade i Egypten, ifrån flygplanet! Nikon d40.

    RSS 2.0