Första advent.

Hej allihopa! Förlåt för dålig uppdatering, men vi åkte tidigt till stan igår och kom hem sent. Daniel skulle ju tatuera sig och medans han gjorde det så var alida och jag och shoppade. Hittade tröja, skor, 5 trosor och en pyjamas. Jag hittade trosorna från topshop, jättesöta! Och Daniels tatuering är inte färdig än, men jättesnygg hittils! Han att ifrån ca. 13- 20.00, men skissningen tog tid också.



Stackars Daniel, stod ut så länge!



Svergies JUST NU snyggaste skor. 500 spänn, som funnet!

Fredags kväll

Sitter och kollar på idol och väntar på Daniel. Imorgon ska Daniel tatuera sig, tatuera överarmen. Kommer nog bli fint! Och kommer också ta ca 5 timmar. Tänkte att jag följer med dit och sedan får jag gå och shoppa lite.


Alida och jag har bakat pepparkakor. Dem blev fina och dränkta i glassyr, inte riktigt då! Men fina blev dem.
Hoppas ni får en jätte trevlig fredag. Min har varit trevlig hitills, och när Daniel kommer den bli ännu bättre. Kramar!

Var rädda om era föräldrar!

Vi har just kommit hem från länshälsan i Uppsala. En ortoped skulle känna på mamma, och han tröck hårt så hon fick ont. Min älskade mamma! Det är inte lätt att ständigt leva med ont i kroppen och inte orka lika mycket som man orkade förr. Men ens familj ska betyda allt, och det gör min familj. Jag gör allt för mina föräldrar och jag tänker hjälpa min mamma tills jag dör. Jag mår jättebra av att hjälpa min mamma, det är ett glädjerus att göra något som uppskattas och hjälper henne.

Mina spetshandskar kom idag! Dom är riktigt snygga och är riktigt balla till skinnjacka.

















En uber läskig dröm!

Godmorgon. Sovit gott? - Det har jag, men drömde konstigt nu innan jag vaknade. Drömde att jag hittade/köpte (kommer inte ihåg) en söt kanin som var jättesnäll. Jag höll på några minuter att försöka våga bära upp den, men jag var rädd att den skulle bitas. Klappade lite på den kaninen och sedan tog tag runt magen och bärde upp den. När jag höll i den så smältes den till små röda saker, sånna här! Ungefär 7 stycken. När dessa röda saker landade på golvet så kravlade dem runt som små insekter. Det var så äckligt. Nå. När dessa saker ålade/hoppade runt på golvet försökte mamma fånga dessa från golvet, hon sprang åt vänster och åt höger eftersom dem var så vilda. Medans hon försökte fånga dem gick jag in i vardagsrummet, då kom mamma tillbaka och skulle lyfta upp Freja som log i våran rosa chiffong, det var lite mörkt i vardagsrummet men jag stod brevid mamma, bara lite längre ifrån och skymtade en stor ödla ståå på två ben och dens tassar uppe i chiffongen som stirrade på Freja. Jag började skrika att det var en storödla och sprang in i mitt rum... Sen vaknade jag av att jag sparkade med benen av rädsla för att en sladd låg över mina ben! 

Sån sjuk och konstig dröm. Jag som redan är livrädd för insekter och sånt. Usch. Nu kan jag pusta ut.
                     

OBS!!!

120 kronor för den här bustiern. Ord. ca 800 kronor. Helt oanvänd. Klicka HÄR för mer info (priset gäller inte, utan 120 kronor) & HÄR  och HÄR för bild.

Maila: [email protected] eller lämna mail här på kommentarer.


Finns det något skönare än en promenad med hundarna?

När vi kom hem från våra ärenden så tog mamma och jag ut hundarna på en skogspromenad. Åh så mysigt det är att gå ut i skogen och gå och andas in frisk luft. Att sätta på sig bekväma kläder och sätta på sig dunjackan är jätteskönt. Mina hundar älskar att vara ute, och man blir lika glad varje gång man ser dem veta att vi ska ut. Det är lycka!

Gillar ni att gå promenader i skogen?


Möte, fika, shopping, storhandling

Hej bloggen. Förlåt för dålig uppdatering då jag har varit på utvecklingsamtal med min söta syster tillsammans med min fina mamma, vilat, fikat med mamma och storhandlat med söta pappa och mamma. Ja, och sen har jag ätit tunnbrödsrulle till middag. Häftig dag va? ;)  Vi har ju shoppat lite på kicks och Lindex idag ja. Glömde nästan!
Och jag älskar att ha storhandlat eftersom då har man massor av gott hemma, eller hur? Jag och alida köpte små buffalowings, som vi ska ha sen. Det är hur gott som helst! Sen ska jag väl se till att jag ska få i mig lite frukt i form av en god fruktsallad. Men min fruktsallad är väl lite tråkigt, det är så när man inte tål äpplen, päron och sånt. Då får det bli apelsin och banan. Dock kan jag ha lite vindruvor, psysalis, men det köpte vi inte hem. Men jag älskar apelsiner.  Ja, juste! Vi köpte pepparkaksdeg- då vi ska baka pepparkakor imorgon, Alida och jag! Min älskade syster. Hon är nästbäst! (Mina föräldrar är bäst)

Imorgon kommer Daniel, wie! Saknar honom faktiskt. Ses ju bara helger, vilket är lite trist. Men då längtar man extra mycket efter dig! Kärlek! Ikväll kommer mitt favorit program ikväll, Hellskitchen.

Skall snart godkänna och svara era kommentarer! Håll er uppdaterade. Kram sålänge!

En tydligare Angelica



Glöm inte bustiern som är till salu! (LINK) Nu ska jag sova, godnatt allihopa!

Säljes: en vit bustier

Min mamma ska snart öppna en internetshop. CrushLemon ska den heta. Och gud så många olika vackra underkläder, jättesnygga bustier/korsetter och vackra trosor. Helt salig blir man. Och jag tror ni kommer gilla den här med, så då sa mamma att jag kunde sälja en här på bloggen. Storlek 36, en vit som passar till jeans eller bara som underkläder. OANVÄND! Jättesnygg till julfesten.
 

                                                                    

Säljes: 280 kr eller högt erbjudande. Skriv en kommentar här med eran mail eller maila mig på [email protected]

          

(Samma bustier säljs på korsetten.se för 795 kronor)





color: red

 

Snäll storasyster

Godmorgon bloggen. Tror jag har sovit ganska bra inatt. Vaknade sju, ringde jobbet och gick upp och kokade gröt och gjorde en macka till Alida. Gud, vilken snäll storesyster hon har, eller hur? Inte alla som går upp så tidigt och gör frukost till henne då hon bara sitter vid bordet och väntar till det är klart.
Blä, snön håller på att smälta bort, och då kommer det bli sådär slaskigt och äckligt. Varför kan inte bara snön få stanna en stund? Nej, ska snart börja göra någon form av frukost till mig, en macka med tomat på? Mums!

Hörs sen!

123456789



Visst har jag fina strumpor?

Min 13 åriga lillasyster.



EJ omgjorda bilder!
heels: Zara, privata

Glamourösa jag!



Jag är fortfarande inte riktigt frisk, och usch vad sliten jag känner mig! Hemmadag iklädd i tights, långkofta och bara en enkel tshirt (sovtröja). Gud, så glamourös jag känner mig.


Tandblekning.

Missfärgning av tändet kan bero på; Drycker ,(så som te, kaffe, läsk och rödvin) mat, snusning och rökning. Tänderna kan bli mörka pga av att man åldras och blir äldre. Själv har jag alltid haft vita tänder men det finns många som har fått missfärgning pga av dessa saker som står här uppe. StellaWhite ger dig garanti på deras tandblekningsprodukter. Dina tänder kommer bli vita och fina. När du köper tandbleknings så står de för frakten och du kommer inte bli missnöjd!

Jag har inte prövat just denna tandblekning, men jag har testat några andra som jag har varit nöjd med. Du sparar massor av pengar på att göra detta hemma och om du inte skulle vara nöjd, så är det garanti. Jag tycker även fast du inte ska köpa så gå in och kolla. Läs om garatin och mer om produkterna. gå in HÄR!


Tunga örhängen



Inte en nytagen bild. Svart, rött och stora örhängen. Stora örhängen är inne i vinter. Tungt skall det vara.

Jag har icke tandläkarskräck!

Då var tandläkarbesöket klockan tio avklarat. Det lustiga är att många är livrädda för tandläkare men inte vårdcentralar, och jag är LIVRÄDD för vårdcentralar men inte tandläkare. Jag är cool-lugn när jag ska till en tandläkare. Och dem tandläkarna som jobbar där är jämt super trevliga och snälla. Det är ju väldigt viktigt. (Gott intryck)

När jag satt och väntade på att bli uppropad så hörde jag bokningsdamen/kassörskan/informationen (eller vad det nu heter) svara i telefonen, och såhär lät det:

-Hej, tandläkaren Caroline och Sigrid det är Maggan!
Haha det lät så kul i samma sekund för hon sa det roligt och själva tandläkardelen heter "Caroline och Sigrid"



Jag hittade på google, och det är faktiskt Maggan!

Mycket snö idag!

Åh vad det snöar ute, det är så mysigt! Jag gillar snö faktiskt.
Vet ni vad pappa gjorde för god mat idag? Broccoli gratäng, innehöll bacon. Jätte gott pappa! Du är super duktig på matlagning. Och i morgon blir det köttbullar med makaroner. Haha.

Nej, återkommer när jag har lite mer viktigt/mer att skriva. Kramis.


Fjäril



Har installerat photoshop på min nootebook. Jättekul! Kolla hur duktig jag är för att vara första gången jag testar!

LundLund

Christian Coinbergh » BON » 1

Fotograf ; Christian Coinbergh

Fobi för sprutor

OKej, jag är livrädd, riktigt livrädd. Jag hatar nålar, sprutor och blod. Klarar inte alls av det, jag blir svag i kroppen, börjar skaka och är nära på att gråta. Det här är inte riktigt klokt. Jag ska ta ett stick i fingret, och jag hatar det. Klarar inte av detta! Usch. Tycker sprutor/blodprov är riktigt obehagliga. Jag vill inte, nej fy! Skulle göra mycket just nu för att slippa. För jag vill inte. Och 13.00 ska jag vara där. Åh, jag vill inte!! Hatar det, jag hatar det!

Önskar att nålar inte fanns, jag har verkligen fobi. Det är inte kul!

19:39




Söndag-daniel åker hem.



Daniel åkte hem idag, usch vad trist! Vi syns iaf om ca 5 dagar igen! Vi började kolla på "Playa del sol" imorse som vi inte hann se klart på. Vi åkte som vanligt och köpte Thai-käk, uber gott. Förövrigt så har jag snott en till T-shirt av Daniel. Hans Mötley t-shirt. Stackars Daniel. Har han några kläder kvar snart? <3

Nu ska vi snart äta pasta med skinsås, mums vad gott. Jag gillar mat. Kram på er!

Lördag- Daniel helg.

Hej bloggen! Hur mår ni? Jag mår.. som jag har gjort dessa dagar nu. Så trist! Imorse gick mamma, pappa, jag, alida & daniel och fikade, jag åt en foccacia. Mums vad gott!
Imorgon åker Daniel hem, men jag ska försöka hinna med att blogga lite ikväll. Vad skall ni göra? Vi har köpt godis och lite sånt som vi ska ha tills ikväll, till någon film kanske?

Ha det så bra sålänge så hörs vi ikväll! Kramar

Fredagskväll

Sitter här och kollar på idol. Jag gillar ju fortfarande Johan! Vet ni vad jag har gjort idag? Varit hos läkaren och fått nya salvor, krämer och tabletter. Ska ta blodprov på måndag för astman. Usch, jag som hatar nålar! Min mamma får följa mig och hålla min hand.

Vet ni vem som kommer om en timme och en kvart ungefär? DANIEL, wie! :) Jag skulle ju jobba i helgen, och han hade egentligen inte tänkt att komma men eftersom jag fick reda på att jag har svinkopper och mår inte så bra så får jag inte jobba. Usch för svinkopper! Och för några veckor sen sa dem, eller rättaresagt en skit sköterska att jag inte hade svinkopper. Men tydligen!  

Jag får inte glömma att blogga nu när Daniel är här. Ska blogga imorgon! =) Hoppas ni har haft och fortsätter ha en trevlig helg!

ps. jag som hade bestämt att jag skulle ut ikväll, men icke! Får ta igen det någon dag/helg. d.s


Odd Molly-trosor




Grå färgade: Bomulls-trosa, 280 Kr. (REA)
Chalk färgade: Bomulls-trosa, 399 kr
Rose färgade: 100 procent siden-trosa, 458 kr


Så mycket fint finns det hos Bodhi. Jag och min mamma är lite extra svaga för Odd Molly. Gå in HÄR och spana in resten av Odd molly kollektioner och andra underkälder

En sjuk Angelica hatar allt inom sjukhus!

Åh, sitter och nyser och äcklar mig! Det är faktiskt ganska äckligt att nysa, iallafall om det är en som nyser rakt på en (utan att hålla för) Det är ju inte fräscht någonstanns? Nog om det. Jag har också huvudvärk så det skriker om det. Varför ska jag alltid råka illa ut med allt sånt här? Kan det aldrig bara vara nog. När jag har blivit kvitt med det här så kommer något nytt hoppa på mig. Vad blir det här näst? Har jag berättat att jag ska till läkaren i morgon? Jag är faktiskt nervös, jag hatar läkare, vårdcentral, sjukhus, sjuksköterska och allt vad det heter! Jag är så rädd att dem ska be mig gå till provtagningen och vilja ta ett läskigt blodprov på mig. (Jag nästan skakar av bara tanken)
Jag ska få ut nya allergitabletter och nya kortison-krämer, hoppas jag! Läkarna/sköterskor är ju bara sisådär nu för tiden, tycker jag.
 

Vi i i min familj trodde först att det var första advent NU på söndag, men sen insåg vi efter lite om och med att det är NÄSTA söndag! Så fort tiden rinner iväg, läskigt! Måste snart börja kolla in julklappar, har några som skall köpas. Men det är kul och mysigt.

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga in acne linnet här på bloggen, jag får ta det i morgon!

Vi hörs i morgon! Sov sött




Twins



Fake fur, rings, sweater, my bone, a little sweetened eyes,

Bally at NAP


Dessa snygga satin pump finns för att köpa på Net-a-porter. Kanske lite för kallt att bara springa med dessa och bara ben såklart. Men tänk er ett par vinter-tjocka strumpbyxor från Falke som värmer benen.
Pumpsen kostar ca 325 EURO, vilket motsvarar ca 3 337,17 SEK, vilket man kanske inte har bara "sisådär" nu innan julklapparna skall köpas.

Kolla in ikväll!

Jag hinner inte riktigt nu innan maten, men lite senare ikväll tänker jag lägga upp mitt Acne linne som är helt nytt. som jag tänker sälja. Spana in om någon timme, för nu måste jag springa och äta pappas goda thai-gryta!


Julsnygg och klänningar



Väldigt snyggt! Men kanske inget man bär på julafton då man bara ska fira hemma. Ge mig en gala-biljett, då tillställningen är med många modeikoner, då kan jag tänka mig att bära detta.

Jag måste hitta en julafton+nyårs klänning. Ska bära klänning med tunna, tunna strumpbyxor. Kommer bli så fint. Vilken färg och vad för modell vill jag ha? Dax med att börja inspireras.


Spets, tip



Har inte tagit mig till närmsta Monki och köpt spetströjan. Finns den kvar? Mina snygga spetstights får duga änsålänge!

Hår hår hår!



Vi har nyss sett en film som hette "Over her dead body", den var rolig faktiskt. Och nu tittar vi på "Låt den rätta komma in" men den har jag redan sett tillsammans med Daniel. Hemsk film.
Usch, och inte mår jag något bättre. Blir så less!

Visst är det kallt och så ute? Nu är vintern här. Hej vinter!

Stelt-svart

Jakandjil



Nej för Katrin

Den där Katrin. Har aldrig riktigt gillat henne någonstanns. Hon är en bitter och elak tant som tror hon kan styra och ställa lite som hon vill. Hon tror hon kan säga precis vad hon vill till folk. Nej, jag gillar inte henne. Har inte riktigt gett henne en chans att börja tycka om henne heller, för varje gång man försöker så kommer helt plötsligt då hon har sagt något olämpligt upp, och då trillar jag tillbaks igen. Nej usch.

Föresten, gud vad jag hatar ordet "bitter", men jag var tvungen, du verkar vara det!...Tyvärr!


two images and some text




up & down, very different but equally so extreme

Mina små hjärtan!


Mhm, jag kan ju få lite godis om jag visar mina söta små runda ögon


Vantar är yummie!

Freja & Athena är snöbusiga!

En sjuk Angelica

Jag är sjuk idag och var sjuk igår. Somnade med hög feber och mådde riktigt piss-dåligt, rent utsagt. Jag började bli sjuk i veckan men det slog ut helt i lördags. Stackars Daniel, låg och frös som jag vet inte vad. Jag orkar inte vara sjuk, det är så fruktansvärt tråkigt och jobbigt. Usch, så mår jag illa nu också! Fy.
 


När jag har tråkigt så blir jag galen. Ungefär såhär galen!

Bjuden på ett event

Godmorgon. Förlåt för extrem dålig bloggning. Daniel kom i tisdags och åkte hem i går, söndags. Egentligen kanske det inte är någon bra ursäkt, men jag lämnade honom för att gå och jobba två gånger så då kanske jag inte ska lämna ha ifred mer? Hehe, nej då! Det var nog lugnt.

Kollade min mail i morgon och såg att jag har blivit bjuden på event. Vad roligt och tack! Måste nog skaffa mig en ny hotmail som bara tillhör bloggen.



Åh, så får jag ta med mig en vän.

blond girl who is smoking, doing badly hard.



En otroligt fin bild. Jag blir superglad av alla era söta kommentarer. Ni är så fina! Tack rara.

Titanic-tisha



Daniel tshirt som jag har lånat, eller rättaresagt snott! Snygg till tusen

Min rosa bok

Godmorgon alla! Ska faktiskt börja fixa iordning en god frukost, jag måste börja äta frukost på ordentliga tider.
Idag är det trist väder, som vanligt. Så det blir väl bara hemma för mig. Jag jobbar imorgon, stänging.

Jo jag skulle ju visa er er en sak. Och det är min "scrapbook", jag har bara börjat och inte kommit så extremt långt. Men den är fin och jag är villig att fortsätta fixa den! Min fina rosa bok.


The lack when taking over



En trött Daniel. Ska väl egentligen inte blanda in Daniel i min blogg. Men när han blir trött får han ett par runda ögon.
Imorgon ska jag visa er en sak som jag har haft väldigt länge som är väldigt fint och välgjort. Har bara inte börjat så mycket, men skulle vilja pyssla mera!
Godnatt söta ni. ♥

black and white, I



Jag svartvit

Pistoler & rosor



Guns are not for me, I love roses in quantities.

Vänner och "vänner"

Mamma och jag kom in på det här med vänner. Mamma och jag är väldigt, väldigt lika på den fronten. Vi pratade om falska vänner som snackar en mängd skit om varandra och sedan blir dem vänner igen. Jag förstår inte riktigt vitsen med det där. När någon vän har svikit mig rejält och inte nog med det, snackar skit om mig och säger fula saker bakom ryggen så kan verkligen inte jag ta tillbaka en sådan vän. Kan inte skriva "jag älskar dig" till den personen igen och låtssas som om inget har hänt. Men många människor är så, och vi säger att "dem två" är bra vänner och sen så tar en utav dem och snackar skit om den andra med andra människor. Jag menar, hallå? Vem vill ta tillbaka en sån vän och låtssas som om inget har hänt?
Åhnej! Jag tänker ALDRIG ta tillbaka en falsk vän som har visat sitt rätta jag. Sorligt nog är dessa människor som snackar skit riktiga losers. Förstår inte innerbörden att försöka skapa bråk genom skitsnack, utfrysning ochsåvidare.

Jag är noga med att handplocka mina vänner nu för tiden då det finns en hel del skitsnackare. Men jag tänker bara: när en människa gör såhär så är dem fruktansvärt avundsjuka på mig. Haha, sånna människor är så värdelösa och bör skämmas.


Åter till min köttfärssås och mitt vatten i ett vackert vinglas.


 


Dålig bloggerska

Hej snyggon! Förlåt för dålig uppdatering då jag har jobbat istället för att sitta här. Jag har jobbat hela helgen, rätt sköna tider. Jag känner mig riktigt elak då jag inte skriver så mycket, men jag är faktiskt väldigt trött. Jag tar igen allt imorgon, jag lovar!


snygg voguetisha

English Woman

Super snygg tshirt som jag skall köpa. Tänker ta en stor storlek så den täcker lite av rumpan så kan man bara bära tights, trasiga tights.

Translation:
Super nice tshirt that I should buy. Will take a large size so it covers a bit of ass, you can only wear tights, torn tights.


Osminkad Jelly



På Stéphanies 20 års kalas. Osminkad och dricker champagne.

hjälp.vad.mr.ramsey.på.hellskitchen.är.elak

Bodhi inbjudan



Jag är hemma, hemma ifrån en jätte bra Daniel. Tåget hem gick bra, jag höll på att somna några gånger. Jag satt riktigt bra!  Vet ni vad jag har fått i min mail? - En ibjudan hos Bodhi. Bjuds på champagne och rabatt på kollektionen som dem ska visa. Men det var intima saker och jag känner att jag inte vill gå på det. Men kul att jag fick en inbjudan. Tack Bodhi!

Translation:
I am home, home from a really good Daniel. The train went well, I was going to sleep a few times. I was really good! Do you know what I have received in my mail? - A call by Bodhi. Put on champagne and a discount on collection as it will show. But it was intimate things and I feel I do not want to go on it. But the fun that I got a call. Thanks Bodhi

Daniel hjärta Angelica



Pusspusspusspuss

LUND LUND


Bilden är ifrån LundLund (klicka!)

Har just duschat och väntar på Daniel. Måste till närmsta apotek och köpa lite allergi tabletter. Det är inte kul att slösa pengar på, jag måste dock. Och ikväll skall vi städa rummet som ser börjar bli lite stökigt. (Det blir ju stökigare när en stor rosa resväska ligger på hans golv)

Vad skall ni göra idag?
Kisskisskisskisskisskiss

Lager 157

Godmorgon bloggen. Jag vaknade för ett litet tag sen och nu väntar jag på Daniel som ska komma hem till lunch. Sen är jag bara ensam typ två timmar. Det är lugnt, jag får sitta och titta på tv eller något sånt.
Idag ska vi baka snickers. Vi gör alltid det hemma till jul och det är jättegott verkligen! Jag tycker faktiskt julafton är mysig. Mamma och jag ska baka massor av gott till julafton, eller hur mami?

Ja, vi var ju på Lager 157 och jag hittade två tröjor från Bondelid (en tröja och en kofta), en lite längre tröja från Whyred och ett linne på acne. Jag vågar inte ens tänka på vad det skulle bli om man köpte i en vanlig butik. 

                                                                    Linnet från Acne jag köpte är den här på bild.



 

Mysig helg

Hej bloggen. Idag har vi varit på ett shoppingcentrum här i Borås. Jag köpte inget eftersom igår var vi på Lager 157 och jag shoppade en del tröjor. Det var ju riktigt billigt där, och mycket kläder. Jag och Daniel fikade också, supermysigt. Vi skulle egentligen gå ut igår, men vi ångrade oss och åkte och köpte chips och var här hemma hos Daniel istället. Supermysigt! Trivs jättebra här. Vet ni vad vi har ätit idag till middag? Pizza. Haha.

Tycker så mycket om dig, Daniel! Daniel åkte och hämtade sin vän på stationen och så passade jag på att blogga. Förövrigt så stannar jag här till torsdag förmodligen.

Älskar er mamma, pappa, Freja & Athena.

Kram på er alla!

    RSS 2.0