Gör vardagen & träningen nyttigare och roligareNågot jag verkligen har på hjärnan och tror många unga också har, är nämligen träning. Men det jobbiga med den här träningen som tär ens hjärna är att man kanske inte har lust, ork eller att man hellre lägger ner sina pengar på annat än ett dyrt SATS-kort. Man kanske inte har någon att träna med eller så ligger gymmet på tok för långt bort. Men vet ni hur ni kan lätta denna kläm som tär er? 

- Om ni har hund: Ta med dig hunden och gå minst en halvtimmes promenad varje dag. ( Att gå är riktigt bra om man vill minska i vikt och bli fastare)
- Dunka upp gamla 2 liter cola flaskor och fyll med vatten och gör massor av övningar. Om ni vill träna rumpan så är utfall och "hunden" (Lyft på ett ben ;)) ett bra tips!
- Köp dig en pilates skiva och sätt på tv, och gör efter. Lika bra att göra pilates hemma som på ett gym.
- Ha som ett mål att göra 20 utfall och 20 situps varje dag i 2 veckors tid. En mycket bra början och kommer självklart att ge resultat.
- Ta med dig dina bästa vän eller varför inte själv på en hel dag på stan med massor av shopping. Gå från & till, in och ut i affärer med ett raskt tempo. 6 timmar på stan med shopping som blir till en rask promenad är riktigt bra.
- Ut på krogen och dansa hela natten med dina tjejvänner. Både superkul och bra träning!

Och försök att undvik godis och läsk på vardagar. Byt ut läsk mot vatten och godis mot frukt. Iallafall på vardagar. Och som belöning till dig själv så får du 1 dag i helgen då du får äta sött och dricka läsk.
Med allt detta kommer du som inte har så bra självförtroende successivt bygga upp ett förtroende för dig själv, samt med tiden kommer du gilla din kropp mera.

Kommentarer
Postat av: GM

God morgon. Allt bra denna dag? =)

2008-10-15 @ 06:47:53 URL/Bloggadress: http://garbomannen.blogg.se/
Postat av: Jonna

Så =) nu e du med!

2008-10-15 @ 12:37:26 URL/Bloggadress: http://jth.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

smarta tips :)

2008-10-15 @ 13:55:00 URL/Bloggadress: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Synne

Bra tips.

klems.

2008-10-15 @ 15:43:40 URL/Bloggadress: http://nabolandet.blogspot.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback