STUDENTEN IMORGON!!!

Hej sötisar!

Förlåt för dålig uppdatering. Vi håller på att fixa förfullt till min student imorgon! *LYCKA*!!!!!! Kommer nog bli sentimental. Haha.. Det är stort att ta studenten. Hejdå "leklivet" , hej vuxenlivet.

Studenten 5/6-08!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ JÄVLA NICE!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har läst många bloggar men ingen har varit så jäävla tråkig som din... Kanske dags att fatta att du inte kommer bli någon ny blondin bella. Eller är du kanske för självupptagen för att fatta annat?! Du kallar folk för fjortisar, har du sett dig själv i spegeln eller? Du kan inte pusha ihop brösten mer, eller?Enda positiva jag har att säga om dig är att din musik smak äger!! Men övrigt: gå och packa bajs din jävla skogshora, du är ändå inget värd!Ha ett bra packa-bajs-liv!!

2008-06-05 @ 17:09:12
Postat av: Imbecile

Frågan är vem det är som är tråkig och mest tragisk. Som går in och lämnar ett anynomt inlägg i någons blogg. Antar att åldern ligger runt 15-16 på ett inlägg som innehåller både "skogshora" och "packa-bajs-liv". Håll du dig till att bli full på 3,5or i parken ett tag till, och sen ta tag i ditt egna så kallade "liv", innan du försöker klanka ner på någon. slap

2008-06-07 @ 18:41:13
Postat av: marie

fegt att vara anonym..... säger som imbecile att han/hon är i kiss och bajs åldern,det betyder inte mogen ännu.

2008-06-17 @ 08:47:21 URL/Bloggadress: http://tallrotsmarie.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback