The end

Idag gjorde Daniel slut med mig, över ett sms. Vad var det du sa om att göra slut via sms? -Moget, va?
17 April tog 1½ år slut.

:(

http://www.youtube.com/watch?v=fjDojEOiMcE ....

Kommentarer
Postat av: Annelie

Men gumman då! :( Va trist att läsa... Du förtjänar inte detta... KRAM

2010-04-17 @ 19:43:22
Postat av: Synnöve

Jag förstår att du är ledsen. Men jag skulle nog vara mest besviken tror jag. Det är så fegt att göra slut via ett sms. Det bevisar att han inte är så mogen som han ville få oss att tro.

Det är lätt att säga "glöm honom", för det är lättare sagt än gjort. Men försök se frammåt. Du min vän förtjänar inte det där. Du har varit där för honom när han hade ett litet uppehåll i Norrköping. Du har ställt upp för honom på många sätt och vis.

Se frammåt nu, det kommer en lång skön sommar. Lev och njut den full ut du. Du behöver inte Daniel!Har en väninna här som varit gift i många år. Hennes före detta man är 50 år. Han är lika "mogen" som Daniel. Han åkte hem till Sverige och på vägen dit sände han en sms till sin fru, min väninna och gjorde slut. Så du ser. En del karlar är inte så mogna.

Tänker på dig. Sänder dig många varma kramar.

Kramen Synnöve.

2010-04-18 @ 11:20:29 URL/Bloggadress: http://nabolandet.blogspot.com
Postat av: Emy

Ja Angelica som de andra har skrivit, du förtjänar verkligen verkligen inte det här. Som du har ställt upp för honom, du är verkligen den tappra! Så se det som att det var bättre att det hände nu än ännu senare så du slapp slösa ännu mer energi och tid på honom. Omoget och fegt som fan. Omanligt på alla fronter. Du förtjänar en riktig man :) Ingen som håller på med småbarnsfasoner! Massor av kramar till dig söt-tösen!

2010-04-18 @ 13:09:47 URL/Bloggadress: http://rocketbabydoll.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback