Ibland kan jag vara otroligt arg..

Igår var jag hemma hos Alice tillsammans med Mimmi och hela deras kompiskrets. Var superkul och sedan åkte vi till Solna och gick på en krog där, jag åkte hem lite tidigare då jag ville ta sista pendeltåget. Jag var tokosams med Daniel pga av jag var damp. Okej, kanske inte damp. Men aa. Men han vet att jag älskar honom ändå, även fast jag var så arg. (inget som angår er)

Imorgon är det en ny vecka och det börjas med ett stänging pass på jobbet. Jag ska även hinna med lite stan besök och kolla present. Min goa barndomsvän fyller år på söndag och hon ska ha middag i helgen, oturvis så jobbar jag morgon hela helgen. Men jag ska hinna med middagen hemma hos henne. Alltid lika trevligt. Och Lalan blir 21 i helgen alltså!


Detta är min tjejkompis/barndomsvän. Love u!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag blir så förbannad.visst,detta handlar inte just om ditt inlägg...

Men att Kissie sitter och skriver en MASSA kränkaden saker till allt och alla

på sin patetiska blogg är någonting som flera inte borde respektera.Det dära

betandet är så himla onödigt.Jag läste en blogg för några dagar sedan

som är så jäkal bra!! Den handlar om verkligen vettiga saker.. ( Det är en läsare

som skickar detta ) Hon som skriver den har full upp med bloggen..

Hon gör egna intervjuer med läsare,går själv på intervjuer (pga bloggen ) och har fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden tack vare sin blogg ..Denna blogg handlar om Självkänsla och självförtroende . Jag Ville bara tipsa om den,eftersom vi behöver en sån hära blogg.Hon kommer gå om kissie,det är de flera som tror. Hoppas bara de,för de kissie gör är inte okejbloggen heter ialf http://jjuno.blogg.se

2009-09-07 @ 13:58:03


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback