Varför tar såna här unga över bloggtoppen?

Suck. Läste på Marias blogg om dessa 14 åringar, "Kissie", "Dessie" och "Paow". Det Maria då skriver är hur hon inte med sina ögon kan förstå att dessa provocerande ungar som är fula i munn och klankar ner på andra. Jag håller med henne. Dessa människor som skriver själva att man ska älska sig vem man är och så lägger dem ut sig själva som om det vore en tidning. Flickorna bär kilometer smink och lägger ut andra tjejer på bloggen och påstår att dessa tjejer har härmat dem med rosa läppstift, hårförlägningar och bloggdesign osv. Tjejerna har massa besökare, säkert mest unga tjejer som är intresserade av deras saliga och faktiskt, osäkra liv. Men hur kan flickorna ha så många läsare när dem inte skriver om något bra? Gå in och läs deras blogg. Dem skriver ungefär såhär: "Jag vet, ni älskar mej, jag är en levande Barbie, Baby. Jag är så jäkla snygg, jag vet ni vill se ut som mig" /Kissie,Dessie,Paow." Dem startar bråk, skriver elakt och skriver hur folk älskar deras utseende. Dem skriver att man ska leva livet. Vad är det med att vara så full att man blir inlagd? Du lever ju bara en gång.. Varför vill man läsa sånt egentligen? Synd att unga tjejer vill läsa deras bloggar.. Inget nyttigt alls.


Kallar hon sig själv "Kissan"? Är det sant? Åherrejesus.

...Suck

Kommentarer
Postat av: elenor

håller verkligen med dig,de är sjukt!

bra blogg förresten:)

2009-05-11 @ 23:31:27 URL/Bloggadress: http://elenoral.blogg.se/
Postat av: Lina

hej har du hört talas om plusikassan?om inte, kika in hos mig och bli medlem så kan du också tjäna pengar på bloggen :)http://sommarslyna.blogg.se

2009-05-12 @ 12:23:47 URL/Bloggadress: http://sommarslyna.blogg.se/
Postat av: Johanna

Fin blogg :) Jag tycker det är lite synd att dom får flera läsare än dom som skriver bättre typ, men jag läser ju dom ändå så jag ska inte klaga ;)

2009-05-12 @ 16:23:03 URL/Bloggadress: http://johansa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller med dej till 100 % har din syster alida en blogg, i sånnafall kan du säga den, skulle så gärna vilja se bilder o så på henne, för vi har väldigt lika hår så vill ta lite tips :) hehe din bloggg är jätte bra :)

2009-05-12 @ 16:42:40
Postat av: Danni

Vad fin blogg du har! rösta på mitt linne om du vill att Veromoda ska sälja den i September 2009. Kramar <3

2009-05-12 @ 17:14:28 URL/Bloggadress: http://danielakromm.blogg.se/
Postat av: Michelle

Håller verkligen med. Dom visar verkligen vad vi menar med ordet fjortis!

Herregud, flickor flickor...Fin blogg du har förresten :)

2009-05-12 @ 19:51:26 URL/Bloggadress: http://michelleewegert.blogg.se/
Postat av: Synne.

Ja, inte är det nått jag läser ialla fall.

Kramen Synne.

2009-05-13 @ 07:04:05 URL/Bloggadress: http://nabolandet.blogspot.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback