Leta efter den riktiga vännen istället!

Har ni också sett något avsnitt på Paris Hilton's "my new BFF"-något. Samtidigt som jag tycker det är kul att titta på så vallas jag över till arga känslor. I hennes program så ska hon hitta den rätta bästisen. Hon säger till dessa tjejer att dem ska göra si och så och om dem inte festar hela natten, så kan man inte bli bästis med henne. Tycker programmet är precis som 90-talets skolgård där tjejerna satt runt och trånade efter den populäraste tjejen, och när den poppiga tjejen gick så ropade alla i kör: "Heeejdå Betty"- och blängde efter henne som hon vore något heligt.

Sure, det är underhållande och man evisas varje gång att antingen titta på "Vad blir det för mat" eller Paris Hiltons- My new BFF. Och ändå slår man över för att titta på vem hon nu inte vill ha som en bästis pga av att hon skippade att slicka hennes fötter.
Nej, om man ska ha en riktig vän så ska det falla naturligt. En vänskap där man både ger och tar och man behandlar varandra väl. Där man inte behöver göra saker för att nå upp till hennes nivå. Nej, så långt ifrån naturligt.Och ni har väl inte missat att Kissan (Vad heter hon?) har gjort något liknande. Läskigt att hon behöver ta efter alla hela tiden.. Blir nästan lite scäry!


Kommentarer
Postat av: (¯`¬•» ★ B E L L S★

fin blogg :D

2009-07-09 @ 10:56:36 URL/Bloggadress: http://bellyy.blogg.se/
Postat av: kajsa

håller med dig, vänskap ska komma naturligt. men det är ändp ganska kul program ;)

2009-07-09 @ 11:35:16 URL/Bloggadress: http://kajsaholm.blogg.se/
Postat av: Frida♥

Fin blogg! =)

Vad gör du idag?

2009-07-09 @ 13:55:02 URL/Bloggadress: http://fridasnellie.blogg.se/
Postat av: vendela

sv:aha okej :) om du gillar min blogg får du gärna följa den via bloglovin hihi :)

2009-07-09 @ 15:41:33 URL/Bloggadress: http://vendelasvensson.blogg.se/
Postat av: ERICA - FLYTTAR TILL USA 09/10

SV: jobba vet jag inte, men jag ska plugga på highschool :)---I höst flyttar jag till USA i ett år för att plugga på highschool. Följ mig och mina förberedelser inför mitt år samt senare när jag är iväg!

2009-07-09 @ 20:00:41 URL/Bloggadress: http://ericausa.blogg.se/
Postat av: Nicki

Gud vad söt blogg ! ^^ Vad tycker du om min nya design ?

2009-07-09 @ 22:02:28 URL/Bloggadress: http://niickoo.blogg.se/
Postat av: Linda

Riktigt fin blogg du har! Har du gjort designen själv? Jättefin iaf!!Jag har sett kissies "My new BFF" och jag tycker faktiskt att det är lite småtöntigt... :SHa det bra!!

2009-07-16 @ 00:48:52 URL/Bloggadress: http://llndas.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback