En konstig bålstabo. Pinsamt värre!

Lägg er inte i min familjsproblem, sköt era egna,tack!

Fundersam? om I am crying completed:

man har ett val i livet.. att starta ett eget liv eller leva någons annan...

håller helt med att man ska värna om sina föräldrar! inget snack om saken.. men det finns andra saker här i livet..

Jag skrev ju för några dagar om att vissa barn i familjen skiter nästan i om man är ledsen och att man bara kommer hem och skiter i allting och tänker på annat är sin familj, (som är det viktigaste man har), hur skulle man annars kunnas uppfostras och kunna få kläder och mat?


anyway. Svar på tal. Självklart har man eget val i livet, och ja, alla människor startar ett eget liv, MEN förde ska man inte skita i sin familj? Och vadå "det finns andra saker i livet"-absolut, men inget som är viktigare än att sin familj ska må bra och ha det bra tillsammans (och dessutom håller på att glida isär) När man värderar andra saker mycket mer fast ens familj mår riktigt dåligt är skit, rent ut sagt.

Och du? Ta ditt pick och pack och låt våran familj sköta vårt. Sköt DIN familj istället din jäkla bålstabo (kollat ip.nr) Så jävla löjlig.


Kommentarer
Postat av: Maria

tänkte också kommentera det If I may :)

människan höll ju ändå med om att man ska värna om sina föräldrar och visst ska man det! Annars har man ju nån störning eller helt enkelt inte några att bry sig om?

Vad den här personen kanske menade var att man inte behöver leva för sina föräldrar eller helt vika sitt liv åt dom för att "bry sig". Eller om familjen överhuvudtaget.

Jag vet ju inte men det var iaf så jag tolkade det :)

2008-12-10 @ 16:36:25 URL/Bloggadress: http://onlycoco.blogg.se/
Postat av: fundersam igen?

2008-12-17 @ 17:02:15
Postat av: fundersam igen?

oj va häftigt att du kan kolla vart i från i landet man har skickat inlägget..Som tur är det folk som förstår vad man menar som te.x Maria..

hon förstår också att man kan göra fler saker än att bara sitta hemma.. man måste få ha ett liv..och de där med att jag inte skulle "lägga mig i" dina familje problem? varför bloggar du om det då??trodde det var meningen att man skulle komma med inlägg på dina komentarer men det verkar som att du kanske förstog att du inte va 100% säker på det du själv skriver.. lite pinsammt faktiskt..

2008-12-17 @ 17:07:14


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback