Torra och flisiga naglar?

Måste verkligen köpa något till mina naglar som bara flisar sig. Jag använder aceton dagligen eftersom jag gillar att byta färg på mina naglar varje dag. Det är det som torkar ut. Läste även att om man använder rengöringsmedel utan skyddshandskar så torkar det ut naglarna extremt. Tänkte pröva på Siliciumstärkare som bygger upparmering på nagelplattan som stärker och skyddar naglarna mot vatten och starka vätskor osv. Jag tyckte det lät rätt så smart faktiskt. Kanske någon som har prövat det? Funkar det bra?

I helgen köpte jag extra vitaminer för hud,hår och naglar. Jag köpte "Stora hårkuren" som är ett bra kosttillskott med höga halter av nässla, åkerfräken, kelp, järn och propolis. Dessutom svensktillverkad. Det är dokumenterat att det ger näring, stärker hår, naglar och hud med dess viktiga växtextrakt. 3-5 tabletter dagligen och finns att köpa på det flesta hälsokostbutiker för ca 156 kr.

image112

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag prövade något sånt där för något år sedan, dock orkade jag inte hålla på så länge, det blev både dyrt och så var det svårt att komma ihåg, så jag fick aldrig se några direkta resultat. Men Jag tror nog att det finns vissa produkter som fungerar i alla fall :)

2007-09-20 @ 08:27:23 URL/Bloggadress: http://linneadruid.blogg.se
Postat av: Karin

tack:) ha en fin dag!!

2007-09-20 @ 09:21:18 URL/Bloggadress: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: anna

haha vilket underbart namn " Stora Hårkuren"..som Dunderhonung eller nåt =)
kram!

2007-09-20 @ 15:52:26 URL/Bloggadress: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Carrie

Tack för tipset :)

2007-09-20 @ 18:19:17 URL/Bloggadress: http://carriee.blogg.se
Postat av: Sofia

Nu blev jag nyfiken, funkar det? Har också naglar som flisar sig och ett hår som jag tycker aldrig växer. Kanske något man borde prova :)

2007-10-01 @ 20:23:12 URL/Bloggadress: http://S0fiam.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback